adtakhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Radeon Vega 20 Will Have XGMI Interconnect Το ''NVLink'' της AMD. Πάμε ολοταχώς για MCM σχεδίαση. Ισως να δούμε DUAL VEGA στα 7nm να παίζει σαν Single για πρώτη φορά. Μπράβο που το βρήκες . 😀 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από adtakhs
enable_your_mind Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα Μολις εκανα παραγγελια απο overclockers.co.uk την gigabyte 64 vega με 517 συνολο με εξοδα αποστολης εδω Τσεχια που ειμαι .. Αντε να δουμε τι θα δουμε η μαχιμη sapphire nitro rx 580 8GB limited edition ηταν παρα πολυ καλη οποτε αναμενουμε να δουμε και διαφορες πλεον με τη vega .. Οσοι εχετε Vega εχετε να προτεινετε-συμβουλεψετε κατι περα απο τα ηδη γνωστα ; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από enable_your_mind
noFEARgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στο caseking ειχε φθηνοτερα στα 469 παντως
enable_your_mind Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Στο caseking ειχε φθηνοτερα στα 469 παντως Vega 64 δεν ειχε τοσο φτηνη .. την 56 αρα ειδα απο 469
noFEARgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε Vega 64 δεν ειχε τοσο φτηνη .. την 56 αρα ειδα απο 469 Υπηρχε , αν δεις και στις προσφορες ,αλλα απο οτι βλεπω τελειωσε τωρα. Δεν θα πηγαινα στην gigabyte παντως αν η διαφορα ειναι σχετικα μικρη με την Powercolor θα επαιρνα αυτην .
billeiros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Καλημερα Μολις εκανα παραγγελια απο overclockers.co.uk την gigabyte 64 vega με 517 συνολο με εξοδα αποστολης εδω Τσεχια που ειμαι .. Αντε να δουμε τι θα δουμε η μαχιμη sapphire nitro rx 580 8GB limited edition ηταν παρα πολυ καλη οποτε αναμενουμε να δουμε και διαφορες πλεον με τη vega .. Οσοι εχετε Vega εχετε να προτεινετε-συμβουλεψετε κατι περα απο τα ηδη γνωστα ; +50% power limit κ ανεβασε hbm στα 1065 auto voltage κ μετα δες που εισαι σταθερος για το core. Η 1070 ti παλευει με την 56αρα.αναμενομενο 1
ASDIC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 9:25 ΠΜ, enable_your_mind είπε Καλημερα Μολις εκανα παραγγελια απο overclockers.co.uk την gigabyte 64 vega με 517 συνολο με εξοδα αποστολης εδω Τσεχια που ειμαι .. Αντε να δουμε τι θα δουμε η μαχιμη sapphire nitro rx 580 8GB limited edition ηταν παρα πολυ καλη οποτε αναμενουμε να δουμε και διαφορες πλεον με τη vega .. Οσοι εχετε Vega εχετε να προτεινετε-συμβουλεψετε κατι περα απο τα ηδη γνωστα ; Θα δεις τρελη διαφορα απο αποψη επιδοσεων. Δεν γνωρισω τι αναλυση παιζεις αλλα οι Vega ειναι τερατα μπροστα στις 580. Προσφατα εκανα και εγω την ιδια αλλαγη που παιζω στα 1440p και μου ανοιξαν τα ματια. Δεν θα προτιμουσα την υλοποιηση της Gigabyte να σου πω την αληθεια. Εγω πληρωσα την 64 αρα μου 555 λίρες και εαν και φαινονται πολλα ( 610 ευρω περίπου ) δεν το μετανιωσα καθόλου.
enable_your_mind Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, ASDIC είπε Θα δεις τρελη διαφορα απο αποψη επιδοσεων. Δεν γνωρισω τι αναλυση παιζεις αλλα οι Vega ειναι τερατα μπροστα στις 580. Προσφατα εκανα και εγω την ιδια αλλαγη που παιζω στα 1440p και μου ανοιξαν τα ματια. Δεν θα προτιμουσα την υλοποιηση της Gigabyte να σου πω την αληθεια. Εγω πληρωσα την 64 αρα μου 555 λίρες και εαν και φαινονται πολλα ( 610 ευρω περίπου ) δεν το μετανιωσα καθόλου. Και εγω monitor 1440p εχω για αυτο πηγα εκει .. Τωρα για gigabyte δεν εχω ασχημη εικονα οποτε δεν θα εχω καποιο θεμα ...
ASDIC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 και εγω ετσι ελεγα για την 56αρα της ASUS που υποτιθεται ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιριες αλλα μου ανεβαζε θερμοκρασιες και ανακαλυψα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα γτ η ψυκτρα δεν κανει καλη επαφη με τα VRM και ανεβαζει θερμοκρασιες με αποτελεσμα να κανει throttling. Για AMD μονο Sapphire απο εμενα τουλαχιστον. 2
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως το απόθεμα στις vega στην Ελλάδα είναι τραγικό και ακόμη είναι υψηλές οι τιμές τους σε σχέση με το εξωτερικό , είμαι στην αναζήτηση κάρτας γενικά και λόγω freesync σκέφτομαι να πάω σε vega αντι nvidia αλλα αυτο το πράγμα στην ελλάδα ειναι τραγικό και με τιμές και με διαθεσιμότητα , οποτε ίσως στο τέλος παω για εξωτερικό 2
pogchamp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, SPANK είπε Πάντως το απόθεμα στις vega στην Ελλάδα είναι τραγικό και ακόμη είναι υψηλές οι τιμές τους σε σχέση με το εξωτερικό , είμαι στην αναζήτηση κάρτας γενικά και λόγω freesync σκέφτομαι να πάω σε vega αντι nvidia αλλα αυτο το πράγμα στην ελλάδα ειναι τραγικό και με τιμές και με διαθεσιμότητα , οποτε ίσως στο τέλος παω για εξωτερικό Ξεκαθαρα εξωτερικο. Αλλά ουτως ή αλλως ελλαδα ποιος έχει απόθεμα πέρα από τις μεγάλες αλυσίδες; Τα μαγαζιά Σκρουτζ κλασσικά εισάγουν την στιγμή της παραγγελίας και στο φέρνουν.
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, pogchamp είπε Ξεκαθαρα εξωτερικο. Αλλά ουτως ή αλλως ελλαδα ποιος έχει απόθεμα πέρα από τις μεγάλες αλυσίδες; Τα μαγαζιά Σκρουτζ κλασσικά εισάγουν την στιγμή της παραγγελίας και στο φέρνουν. Για τα μικρά μαγαζιά μιλάω που και αυτα τις έχουν πανάκριβα σε σχέση με το εξωτερικό
pogchamp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, SPANK είπε Για τα μικρά μαγαζιά μιλάω που και αυτα τις έχουν πανάκριβα σε σχέση με το εξωτερικό Caseking πάνε και μην κοιτάς αλλού . Λίγα μεταφορικά συγκριτικά με άλλους και σε παρακαλώ βάλε ups standard not DHL . You will thank me later αν δεν πήρες ξανά με DHL κάτι άλλο .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, pogchamp said: Caseking πάνε και μην κοιτάς αλλού . Λίγα μεταφορικά συγκριτικά με άλλους και σε παρακαλώ βάλε ups standard not DHL . You will thank me later αν δεν πήρες ξανά με DHL κάτι άλλο . Είμαι έτοιμος να σκάσω πάνω από χιλιάρικο σε caseking, για πες περισσότερα...
pogchamp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Είμαι έτοιμος να σκάσω πάνω από χιλιάρικο σε caseking, για πες περισσότερα... Η dhl είναι: -Αργή -Πολύ αργή και δεν δίνει εκτίμηση παράδοσης, συνήθως θέλει 15 ημερολογιακές -Το tracking της βλέπεις μόνο το προιον εντός Γερμανίας να πηγαίνει από πόλη σε πόλη και μόλις βγει από Γερμανία η επόμενη φορά που θα το δεις ξανά θα είναι όταν μπει στην Ελλάδα. Με 1 € αν θυμάμαι παραπάνω διαφορά η UPS είναι πολύ καλύτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα