Votritis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, billeiros είπε Οι βεγκα ειναι ανταγωνιστικο και ελπιδοφορο προιον το οποιο το mining το ψιλοκατεστρεψε εν κατακλειδι. Ειδαλλβς οι 64 θα κστολογουνταν στα 450περιπου κ οσως πιο κατω κ οι 56στα 350.Σ αυτες τις τιμες τις θεωρω καλυτερες all around προτασεις απο τις αντιστοιχες της nvidia για πολλους λογους. Αν μπει δε και ο παραγοντας frresync τοτε ακομη περισσότερο ωραιες ειναι οι τιμες που λες, αλλα msrp οι βεγκα εχουν 400 και 500 δολάρια αντιστοιχα, που λογικά στην ευρωπη μεταφράζεται οχι με την ισοτιμία αλλα 1 προς 1 οπότε κατω 400Ε και 500Ε δεν υπήρχε περίπτωση να πουλιόνταν ακομα και χωρις mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Votritis είπε ωραιες ειναι οι τιμες που λες, αλλα msrp οι βεγκα εχουν 400 και 500 δολάρια αντιστοιχα, που λογικά στην ευρωπη μεταφράζεται οχι με την ισοτιμία αλλα 1 προς 1 οπότε κατω 400Ε και 500Ε δεν υπήρχε περίπτωση να πουλιόνταν ακομα και χωρις mining Κι όμως παιξαν αυτες οι τιμες Ελλαδα εστω κ ελαχιστα. Αλλα ηταν σε reference μοντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 ναι το θυμαμαι, αλλα reference δεν τις κοιταζω καν και προφανώς τις έδωσαν στο κόστος λιγο πριν έρθουν οι κοστομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ως προς ποιότητα V64/56...κι εγώ που έχω αυτή που έχω, μόνο για αυτή μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Αν κάποιος ρωτούσε και ήθελε οπωσδήποτε απάντηση, θα του έλεγα Σαπφώ, νίτρο, λόγω του καλού ονόματος της εταιρείας και της ιστορίας της. Φυσικά, αυτό δεν θα σήμαινε απολύτως τίποτα στην πραγματικότητα, ιδέα δεν έχω για την πραγματική κατάσταση. Άποψη /Αποψάρα για τα πάντα, με άλλου τα χρήματα, χωρίς προσωπική γνώση και εμπειρία...καλή φάση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, Votritis είπε ναι το θυμαμαι, αλλα reference δεν τις κοιταζω καν και προφανώς τις έδωσαν στο κόστος λιγο πριν έρθουν οι κοστομ 17 λεπτά πριν, Votritis είπε ναι το θυμαμαι, αλλα reference δεν τις κοιταζω καν και προφανώς τις έδωσαν στο κόστος λιγο πριν έρθουν οι κοστομ Γι αυτο λεω πως θα παιζαν αυτες οι τιμες μετα αν δεν άρχιζε η τρελλα του mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 H 1080ti είναι 5-10fps πάνω από την 64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Που να δείτε αν τις χάριζαν τι καλό vfm που θα ήταν. Το θέμα είναι ότι στη τελική η AMD έβγαλε ένα 486mm^2 chip με HBM2 για να ανταγωνιστεί ένα 314mm^2 chip με 256bit δίαυλο. Προφανώς δε μπορούσε να πιέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αν είχε 350 η vega 56 και 450 η vega 64 θα γινόταν χαμός. Εκεί θα πήγαινα και εγώ λόγω freesync. Αλλά στις τιμές που παίζουν η μάλλον έπαιζαν ήταν τελείως παράλογες. Φταίει το mining και μόνο. Η vega σε cryotonight σπέρνουν με φοβερό efficiency και hash. Ξέρω άτομο που έχει 2000 vega 56 βγάζει κάτι χιλιάρικα τη μέρα από το πουθενά με δωρεάν ρεύμα. Για αυτό είχαν ανέβει από 570 μέχρι vega 64 οι τιμές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το Vega είναι σε όλα καλά εκτός του gaming. Εκεί είναι η αποτυχία πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Χαλαρωστε λιγο και απολαυστε τις καρτες σας(αν εχετε) και τις οθονες σας! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από SPANK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Arkin είπε Αν είχε 350 η vega 56 και 450 η vega 64 θα γινόταν χαμός. Εκεί θα πήγαινα και εγώ λόγω freesync. Αλλά στις τιμές που παίζουν η μάλλον έπαιζαν ήταν τελείως παράλογες. Φταίει το mining και μόνο. Η vega σε cryotonight σπέρνουν με φοβερό efficiency και hash. Ξέρω άτομο που έχει 2000 vega 56 βγάζει κάτι χιλιάρικα τη μέρα από το πουθενά με δωρεάν κλεμμένο ρεύμα. Για αυτό είχαν ανέβει από 570 μέχρι vega 64 οι τιμές. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μου αρέσει που βγάζετε τα πουλιά σας και προσπαθείτε να τα μετρήσετε αντί να χαρείτε τις κάρτες σας παίζοντας τις παιχνιδάρες σας... Μην βγάλω την 750ti μου και σας καθαρίσω όλους Βλαχάρες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spasarxidas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αυτή τη στιγμή μια vega 64 στα 450 να έβρισκα και ούτε καν που θα κοίταγα από πράσινη μεριά.Ελπιζω με τις νέες κάρτες που θα φέρει να ανεβάσει τον ανταγωνισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Αυτή τη στιγμή μια vega 64 στα 450 να έβρισκα και ούτε καν που θα κοίταγα από πράσινη μεριά.Ελπιζω με τις νέες κάρτες που θα φέρει να ανεβάσει τον ανταγωνισμό. https://www.amazon.co.uk/PowerColor-Radeon-64-PCI-EXPRESS-Graphics/dp/B078GGNBQX/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1534598455&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Rx+vega&dpPl=1&dpID=41LJM1mhFHL&ref=plSrch Αν εισαι διατεθειμενος για 60 ευρω παραπανω... Μια εμεινε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Αυτή τη στιγμή μια vega 64 στα 450 να έβρισκα Ειναι σαν το "εαν οι γιαγια μου ειχε ροδες... (θα ηταν πατινι)" ενα πραμα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα