Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Εκτός από τα φανατισμένα red boys, είναι κι' αυτοί που πήραν Freesync monitor και αναγκαστικά θα περιμένουν κάτι νεότερο από την AMD. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν G-Sync monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Arkin είπε Με vega 64 βγάζεις 8300? Γιατί με 1070ti με κατανάλωση 140watt μέσω όρο βγάζω 8000 total score και 7850 gpu score. Το μεσο ορο γιατι τον αναφερεις ακριβως? Κι ε γω uvolted αν βαλω το μηχανημα με frame cap 60 κατω απο 100 watt ειμαι. Οταν μιλαμε για εκτιμησξ καρτας μιλαμε στο φουλ των δυνατοτητων /επιδοσεων. 8300 total. Λιγο πανω απο 8000 gpu με τη cpu στα 8000 5 ώρες πριν, Arkin είπε Με vega 64 βγάζεις 8300? Γιατί με 1070ti με κατανάλωση 140watt μέσω όρο βγάζω 8000 total score και 7850 gpu score. Το μεσο ορο γιατι τον αναφερεις ακριβως? Κι ε γω uvolted αν βαλω το μηχανημα με frame cap 60 κατω απο 100 watt ειμαι. Οταν μιλαμε για εκτιμησξ καρτας μιλαμε στο φουλ των δυνατοτητων /επιδοσεων. 8300 total. Λιγο πανω απο 8000 gpu με τη cpu στα 4.8 5 ώρες πριν, Arkin είπε Με vega 64 βγάζεις 8300? Γιατί με 1070ti με κατανάλωση 140watt μέσω όρο 52 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εκτός από τα φανατισμένα red boys, είναι κι' αυτοί που πήραν Freesync monitor και αναγκαστικά θα περιμένουν κάτι νεότερο από την AMD. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν G-Sync monitor. Το ποιος ειναι φανατισμενος φαινεται απο ορισμενους πρασινοφρουρους που ξημεροβραδιαζονται ολη μερα σ αυτο το νημα. Κουρασες... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Billeiros, πήγες από ryzen σε 8700Κ..Κάνε άλλη μια τράμπα τώρα σε 2080Ti με G-Sync και ολοκληρώσου να δεις το φως το αληθινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, billeiros είπε Το μεσο ορο γιατι τον αναφερεις ακριβως? Κι ε γω uvolted αν βαλω το μηχανημα με frame cap 60 κατω απο 100 watt ειμαι. Οταν μιλαμε για εκτιμησξ καρτας μιλαμε στο φουλ των δυνατοτητων /επιδοσεων. 8300 total. Λιγο πανω απο 8000 gpu με τη cpu στα 8000 Το μεσο ορο γιατι τον αναφερεις ακριβως? Κι ε γω uvolted αν βαλω το μηχανημα με frame cap 60 κατω απο 100 watt ειμαι. Οταν μιλαμε για εκτιμησξ καρτας μιλαμε στο φουλ των δυνατοτητων /επιδοσεων. 8300 total. Λιγο πανω απο 8000 gpu με τη cpu στα 4.8 Το ποιος ειναι φανατισμενος φαινεται απο ορισμενους πρασινοφρουρους που ξημεροβραδιαζονται ολη μερα σ αυτο το νημα. Κουρασες... Peak ήμουν στο 208watt σε κάνα 2 σημεία. Άρα είναι στα ίδια πάνω κάτω η vega 64 με την 1070ti overclocked στα 2152 7800 gpu score βγάζω. Δικό μου τεστ Κοίτα θερμοκρασίες στο 85% ανεμιστήρες στα 2152core και 4400 memory. 51 βαθμούς αν βάλω 50% ανεμιστήρες πάω 55 56 βαθμούς. 22 ambient όταν έκανα τα τεστ. Με 8700k και εγώ στα 5ghz 8814 cpu score. Δεν την είχα underclocked την κάρτα στο συν 100% ήταν έφτανε 1.08voltage συνήθως παίζω στα 1.06 με 2126 core στο 85% power και 160w max peak κατανάλωση με average 130 στα 75fps σε 2560x1080. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Billeiros, πήγες από ryzen σε 8700Κ..Κάνε άλλη μια τράμπα τώρα σε 2080Ti με G-Sync και ολοκληρώσου να δεις το φως το αληθινό Μαξαρω τα παντα κ το smoothmess στη fressync 144hz οθοναρα μου δεν υπαρχει. Ελα να παιξες πο κοντα για πεντε λεπτα κ μετα θα το πεταξεις το συστηματακι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Κάτσε να μπει το 2080Ti επάνω και έλα να μου πεις για smoothness μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2018 στις 9:45 ΠΜ, Inler είπε Σε Vega 56 ποια θεωρείται η καλύτερη υλοποίηση? Με ενδιαφέρει κυρίως από άποψη θορύβου/θερμοκρασιών και σταθερότητας ρολογιών χωρίς πολλά tweaks.... Aπο το παραπάνω video σε Vega 64 η NITRO δείχνει καλύτερη Ειδαμε και εσεις οι κατοχοι vega ποσο πολυ που συνεισφερετε στο παρον θεμα. Ρωτησε ενας συμφορουμιτης πριν λιγες μερες για vega 56 τους εδω κατοχους και ουτε μια απαντηση δεν πηρε..... 12 λεπτά πριν, billeiros είπε Μαξαρω τα παντα κ το smoothmess στη fressync 144hz οθοναρα μου δεν υπαρχει. Ελα να παιξες πο κοντα για πεντε λεπτα κ μετα θα το πεταξεις το συστηματακι σου Budget ultrawide 144hz οθονη ειναι,τι οθοναρα? 35Ιντσες 1080p? Δηλαδη οι αλλοι με 2κ οθονες τι πρεπει να λενε? Να ειχες την γνωστη Asus που παιζει στα ιδια χρηματα να ελεγε καποιος παει στο καλο. https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 5 minutes ago, Fulgore said: Budget ultrawide 144hz οθονη ειναι,τι οθοναρα? 35Ιντσες 1080p? Δηλαδη οι αλλοι με 2κ οθονες τι πρεπει να λενε? Χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειδαμε και εσεις οι κατοχοι vega ποσο πολυ που συνεισφερετε στο παρον θεμα. Ρωτησε ενας συμφορουμιτης πριν λιγες μερες για vega 56 τους εδω κατοχους και ουτε μια απαντηση δεν πηρε..... Budget ultrawide 144hz οθονη ειναι,τι οθοναρα? 35Ιντσες 1080p? Δηλαδη οι αλλοι με 2κ οθονες τι πρεπει να λενε? Να ειχες την γνωστη Asus που παιζει στα ιδια χρηματα να ελεγε καποιος παει στο καλο. https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html M αρεσει το ultra wide κ την πηρα με 399 συν 50 ευρω κουπονι απο κωτσοβολο. Πες μου μια αντιστοιχη gsync οθονη σ αυτο το μπατζετ για να γελασουμε καλυτερα 1 ώρα πριν, Arkin είπε Peak ήμουν στο 208watt σε κάνα 2 σημεία. Άρα είναι στα ίδια πάνω κάτω η vega 64 με την 1070ti overclocked στα 2152 7800 gpu score βγάζω. Δικό μου τεστ Κοίτα θερμοκρασίες στο 85% ανεμιστήρες στα 2152core και 4400 memory. 51 βαθμούς αν βάλω 50% ανεμιστήρες πάω 55 56 βαθμούς. 22 ambient όταν έκανα τα τεστ. Με 8700k και εγώ στα 5ghz 8814 cpu score. Δεν την είχα underclocked την κάρτα στο συν 100% ήταν έφτανε 1.08voltage συνήθως παίζω στα 1.06 με 2126 core στο 85% power και 160w max peak κατανάλωση με average 130 στα 75fps σε 2560x1080. Πολυ καλα αποτελεσματα. Το συνολικπ σου σκορ ανεβαινει αρκετα κ λογω της cpu στα 5.εγω δεν τον παω τοσο πολυ. Επισης την καρτουλα την εχεις παει στα ορια της στο oc. 120%...αν ειδα καλα. Η ουσια ειναι πως καθ συστημα ειναι διαφορετικο. Αν βαλω κ εγβ τα φαν της υδροψυκτης οπως εσυ κατω απο 50 βαθμους πεφτω. Αυτο προσπαθω ω να εξηγξσω στον αλλον αλλα τζαμπα τα λογια μου χαλαω. Εδω στα bench στο ιντερνετ η 1080 βγαζει γυρω στο 7400 timespy. Σημαινει πως η 1070ti σου ειναι καλυτερη? Σαφως οχι. Ξαναλεω πως ο συνδυασμος freesync κ βεγκα σε καλη τιμη, δει απο εξωτερικο, θεριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 και έλεγα, πολυ ηρεμία εχει πεσει σε αυτο το τοπικ , ηταν η ηρεμία πριν την καταιγίδα ! nvidia και amd εχουν μοιρασει την πίτα, η μια στα desktop η αλλη στις κονσολες και ειναι ολοι ευτυχισμενοι amd εχω, άλλα οι βεγκα ειναι αποτυχία, οχι γιατι δεν φτάνει σε επιδόσεις τις nvidia αλλα γιατι εχει κακη σχεση απόδοσης - κατανάλωσης - τιμής , μην λέμε τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Spoiler Πριν 1.5 μηνα απο τον Κωτσο επαιζε η συγκεκριμενη στα 399 https://www.skroutz.gr/s/10938861/Lenovo-Y27g-RE.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πριν 1.5 μηνα απο τον Κωτσο επαιζε η συγκεκριμενη στα 399 https://www.skroutz.gr/s/10938861/Lenovo-Y27g-RE.html Lenovo δε θα αγοραζα ποτε. Κ αυτη η προσφορα δε φανηκε πουθενα. Αυτη που πηρα ειναι κλασεις ανωτερη απο ολες τις αποψεις Fulgore αφου δεν εχουμε την 56αρα. Πως να προτείνουμε χωρις να γνωριζουμε καλα την καρτα? Αφηνουμε τη δουλεια σε σενα κ τον αλλον που τα ξερετε ολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, billeiros είπε Lenovo δε θα αγοραζα ποτε. Κ αυτη η προσφορα δε φανηκε πουθενα. Αυτη που πηρα ειναι κλασεις ανωτερη απο ολες τις αποψεις Fulgore αφου δεν εχουμε την 56αρα. Πως να προτείνουμε χωρις να γνωριζουμε καλα την καρτα? Αφηνουμε τη δουλεια σε σενα κ τον αλλον που τα ξερετε ολα. Την Lenovo στην εδειξα επειδη ρωτησες αν υπηρχε κατι αντιστοιχο χρηματικα σε g sync και σου απαντησα. Περαν τουτου ο ανθρωπος για καλες υλοποιησεις σε vega ρωτησε που πανω κατω οι ιδιες ειναι μεταξυ 56 και 64,απλα τον ενδιαφερει(φανταζομαι χρηματικα)η 56αρα συγκεκριμενα. Και παλι ομως θα μπορουσατε να του πειτε τις αποψεις για τις 64αρες vega,απο το τιποτα ειναι 10φορες καλυτερα. Στο θεμα αυτο μονο 2 κατοχοι vega 64 ειστε ολοι και ολοι,αλλα ατομα δεν υπαρχουν να απαντησουν? Οσο για μενα προσωπικα μην φοβασαι αλλα στα αντιστοιχα θεματα καρτων γραφικων(ή επεξεργαστων που εκει πλεον δεν γραφεις γιατι παλια με τον ryzen 7 εκραζες την intel αλλα αγορασες τελικα i7....)οσο μπορω βοηθαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Οι βεγκα ειναι ανταγωνιστικο και ελπιδοφορο προιον το οποιο το mining το ψιλοκατεστρεψε εν κατακλειδι. Ειδαλλβς οι 64 θα κστολογουνταν στα 450περιπου κ οσως πιο κατω κ οι 56στα 350.Σ αυτες τις τιμες τις θεωρω καλυτερες all around προτασεις απο τις αντιστοιχες της nvidia για πολλους λογους. Αν μπει δε και ο παραγοντας frresync τοτε ακομη περισσότερο Μόλις τώρα, Fulgore είπε Την Lenovo στην εδειξα επειδη ρωτησες αν υπηρχε κατι αντιστοιχο χρηματικα σε g sync και σου απαντησα. Περαν τουτου ο ανθρωπος για καλες υλοποιησεις σε vega ρωτησε που πανω κατω οι ιδιες ειναι μεταξυ 56 και 64,απλα τον ενδιαφερει(φανταζομαι χρηματικα)η 56αρα συγκεκριμενα. Και παλι ομως θα μπορουσατε να του πειτε τις αποψεις για τις 64αρες vega,απο το τιποτα ειναι 10φορες καλυτερα. Στο θεμα αυτο μονο 2 κατοχοι vega 64 ειστε ολοι και ολοι,αλλα ατομα δεν υπαρχουν να απαντησουν? Οσο για μενα προσωπικα μην φοβασαι αλλα στα αντιστοιχα θεματα καρτων γραφικων(ή επεξεργαστων που εκει πλεον δεν γραφεις γιατι παλια με τον ryzen 7 εκραζες την intel αλλα αγορασες τελικα i7....)οσο μπορω βοηθαω. Δε σταματησα ποτε να κραζω την ιντελ για την αθλια πολιτικη της. Το οτι αλλαξα στρατοπεδο λεει πολλα ομως. Επιλεγω αναλογα με το τι με συμφερει. Εσυ χλωμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, billeiros είπε Πολυ καλα αποτελεσματα. Το συνολικπ σου σκορ ανεβαινει αρκετα κ λογω της cpu στα 5.εγω δεν τον παω τοσο πολυ. Επισης την καρτουλα την εχεις παει στα ορια της στο oc. 120%...αν ειδα καλα. Η ουσια ειναι πως καθ συστημα ειναι διαφορετικο. Αν βαλω κ εγβ τα φαν της υδροψυκτης οπως εσυ κατω απο 50 βαθμους πεφτω. Αυτο προσπαθω ω να εξηγξσω στον αλλον αλλα τζαμπα τα λογια μου χαλαω. Εδω στα bench στο ιντερνετ η 1080 βγαζει γυρω στο 7400 timespy. Σημαινει πως η 1070ti σου ειναι καλυτερη? Σαφως οχι. Ξαναλεω πως ο συνδυασμος freesync κ βεγκα σε καλη τιμη, δει απο εξωτερικο, θεριζει. Για το benchmark το είχα βάλει τόσο. Συνήθως στα 85% παίζω 1.06volt και 2126 core με drops στα 2080 σε σπάνιες περιπτώσεις. Σκέψου όμως ότι την πήρα 579 την κάρτα με δώρο το origins η vega 64 είχε 879 τότε που πήρα υπολογιστή. Η 1080 στα 2000core είναι ακριβώς ίδια με 1070ti στα 2126. Με ίδια core συχνότητα είναι 2 3fps πάνω η 1080. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα