Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κάποιοι θεωρούν το Vega αποτυχημένο προϊόν,το Vega σχεδιάστηκε από την amd  με στόχο να καλύψει όλες τις αγορές ,gaming και επαγγελματικές,

Ηταν ένα all in one gpu για αυτό και το τεράστιο die size των 510mm,μεγαλύτερο ακόμα και από την Titan xp 

• Like 1
Δημοσ.

Σε Vega 56 ποια θεωρείται η καλύτερη υλοποίηση? Με ενδιαφέρει κυρίως από άποψη θορύβου/θερμοκρασιών και σταθερότητας ρολογιών χωρίς πολλά tweaks.... 

Aπο το παραπάνω video σε Vega 64 η NITRO δείχνει καλύτερη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ευτυχώς κοντράρει την 1080Ti η 64άρα......

ff692573f6b9c57d9284c21eb6bd5e3bd3836aab

Ατυχής σύγκριση. Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ίδιες τιμές. Και μην μου πεις για πόσο κάνανε εποχές mining. Αλλά ναι ξεκάθαρα 1080 για όποιον δεν έχει freesync monitor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι τα ίδια?

Πάλι τις τσατσαριές με DeusEx σε DX12 vs 11 (-20%, κοντά, το έκανε3% διαφορά όλο κι όλο...με ποιό τρόπο)?

Το Battlefront, με ποιό τρόπο το έβγαλε τόσο πίσω, ξαφνικά? Σε ότι bench υπήρχε, μπροστά ήταν τα V.

Πάλι το Frostpunk? 40%? Δηλαδή θέλει πολύ νιονιό ότι το συγκεκριμένο δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς σε γενική σύγκριση/θεώρηση (όπως κ κάθε ακραία τιμή)?

Τόσος πόνος για την ανωτερότητα του GP, με κάθε τρόπο?

Ξεπεράστε το επιτέλους...έρχονται τα GV/GT/RT...

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.

Έλα 2 παιχνίδια ανέφερες..Τέσταρε 27..Το θέμα είναι ότι δεν άλλαξε τίποτα με νεότερους οδηγούς και η κάρτα παραμένει στα ίδια επίπεδα με την 1080(Με OC μένει και ελαφρώς πίσω) και την 1080Ti εξακολουθεί να την βλέπει με κιάλια.

• Like 1
Δημοσ.

Μην γίνεσαι οπαδός...40% στο ένα, -20% στο άλλο, το Bfront ξαφνικά σεβαστό ποσοστό πίσω το V.

Ανέφερα αυτά τα παιγνίδια, γιατί από την προηγούμενη κουβέντα που είχαμε ειδικά για το Deus, ο τύπος αποδεικνύεται ξανά αναξιόπιστος (στην καλύτερη).

Sorry, αρνούμαι να πάρω τα συμπεράσματα του στα σοβαρά, όταν ξανά και ξανά παρουσιάζει μπαρούφες.

Είμαι διακοπές, δεν έχω τη δυνατότητα να τεστάρω τα νόυμερά του στο δικό μου σύστημα...με oc  πραγματικό, που κρατάει ώρες σε δωμάτιο χωρίς ac, με ανεμιστήρα μόνο...όχι με bench των 30-40-60", μην και πλακώσει το thermal throttling (ενδεικτικά στο Deus, σταθερά ο πυρήνας >1600, από 1380 stock, με -120mV undervolt).

Άστο man...εννοείται το Τi δεν το πιάνει τίποτα στα κανονικά, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε.

Μάθαμε τώρα κ τραβάμε συγκρίσεις oc vs oc, με ότι να'ναι στησίματα.

Δημοσ.

Δεν ξεφτιλίζουμε τίποτα, η κάρτα έμεινε στα ίδια(Πάνω-κάτω) με την απλή 1080, όπως ήταν όταν πρωτοβγήκε όπως αποδεικνύεται από 27 παιχνίδια. Το ξεφτίλισμα το έκαναν κάποιοι κοκκινοφρουροί εδώ μέσα που έλεγαν ότι πλησιάζει την 1080Ti με νεότερους οδηγούς και ότι την περνάει κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Ο pcycho παιδιά απλά έδειξε κάποια δεδομένα. Προφανώς και όλοι θα θέλαμε μια Vega αντίστοιχη της 1080ti ο ανταγωνισμός εμας ευνοεί και μόνο. 

Δημοσ.

Πάμε πάλι.

Τίποτα δεν αποδεικνύεται με τα 27 παιγνίδια, γιατί πολύ απλά ο τύπος κάνει συνειδητά (για εμένα) "λάθη" σε βασική στατιστική (τις υπερβολικά ακραίες τιμές τις απορρίπτεις...εκτός κι αν δεχτούμε ως ορθά και αντιπροσωπευτικά κάποια benches/games όπου η V64 ήταν όντως μπροστά από την Ti...με πρώιμους οδηγούςκλπ), αλλά και επιλέγει παιγνίδια και  ρυθμίσεις ώστε να βγάζει με το ζόρι μπροστά την 1080 (στο απέδειξα εμφατικά, πιστεύω, με το Deus).

Λίγο το ένα (40%!!!), λίγο το άλλο (-20%), λίγο τα κουλά (Battlefront), λίγο το oc επιπέδου "όπως λάχει", μια χαρά μαζεύονται τα κατάλληλα κουκιά.

Παραπάνω νόημα αυτή η "αντιπαράθεση" δεν έχει (έτσι κι αλλιώς...ο καθένας θα πιστέψει ότι τον βολεύει).

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή παιδιά...

Η AMD όπως και στο παρελθόν κάνει ξαφνικά τεράστια τεχνολογικά άλματα.

Για να έβγαλε αυτά στο εμπόριο είναι ήδη 2-3 επίπεδα πάνω και περιμένει να δει στην πράξη τι θα βγάλει στον αφρό την Δευτέρα η nVidia με τις 2080...

Εδώ υπόσχεται ανταγωνισμό high-end η Intel!!!???

Κοντός ψαλμός... λίγες μέρες έμειναν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...