Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2018 στις 10:48 ΜΜ, Votritis είπε

Τζίφος ουτε αυτο δούλεψε , απεγκατεστησα και το πρόγραμμα της gigabyte που ειχα για τους ανεμιστήρες της κάρτας αλλα τιποτα ,χανει το προφίλ μετα απο αναμονή, τα παρατάω ......για ακόμα μια φορά ο υπολογιστής νίκησε τον άνθρωπο!

Tελικα με το msi afterburner  κραταει το undervolting , ρύθμισα και τους ανεμιστήρες με αυτο και ειμαι κομπλέ . 

Παιζοντας wolfenstein old blood  με  undervolting -50mv(+10 power limit) κρατάει σταθερά 1340mhz  με 73,8W μέγιστη κατανάλωση και 53 βαθμούς :o...............σε δωμάτιο χωρίς ac !

gpu2.png

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 3
Δημοσ.

74 βαττ αφορουν μονο τον πυρηνα και οχι ολη την καρτα, ετσι δεν ειναι ? Ολες οι 580 ειναι στα 150+ βαττ αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ASDIC είπε

74 βαττ αφορουν μονο τον πυρηνα και οχι ολη την καρτα, ετσι δεν ειναι ? Ολες οι 580 ειναι στα 150+ βαττ αν θυμαμαι καλα.

Όταν έχεις κάνει undervolting αυτά αλλάζουν . 

Επεξ/σία από IoaZ
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, IoaZ είπε

Όταν έχεις κάνει undervolting αυτά αλλάζουν . 

ναι χαιρω πολυ. 50μιλιβολτ εκοψε οχι 200 να πεσει στο μισο η καταναλωση.

Δημοσ.

σε άλλα παιχνιδια πχ destiny 2 παει και πανω απο 140w απλα μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο πόσο λίγο παίρνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ASDIC είπε

ναι χαιρω πολυ. 50μιλιβολτ εκοψε οχι 200 να πεσει στο μισο η καταναλωση.

Γιατί ξέρεις πόσο κατανάλωση έχει η RX 580 στο wolfenstein old blood με stock clock στην πίστα που επέλεξε ? 

(τα 73,8W από το msi AB μπορεί να είναι 100+ watt πραγματικά ) 

Επεξ/σία από IoaZ
Δημοσ.

Λίγο δύσκολο η 580 με -50mv να τρέχει στα 74W εκτος αν stock τραβάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνα 100αρι πράγμα δύσκολο αν και δεν ξέρω τις απαιτήσεις του παιχνιδιού

Με -50mv άντε να ρίξεις κάνα 25W από την stock κατανάλωση της κάρτας..Στη δική μου 580 με -37mv δεν έχω δει κάτω από 130W με μέγιστο σε απαιτητικά παιχνίδια και τα 160W...Ακόμα και σε 480 δεν είχα δει κάτω από 85-90W με αρκετό undervolt αλλά είναι γνωστό ότι στις 580 αυξήθηκε αρκετά η κατανάλωση σε σχέση με τις 480.

Δημοσ.

Στα ίδια με 1080 είστε και εκτός αυτού δεν αποδίδουν καλά οι NV για την ώρα γιατί η 580 είναι πολύ πάνω από την 1060..Το παιχνίδι είναι NVIDIA sponsored, οπότε μένει να δούμε πως θα είναι το performance στο τελικό προϊόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Frostbite, οι κόκκινες είναι λίγο καλύτερες (έως κάπως παραπάνω)  από τις "αντίστοιχες" πράσινες (στο Battlefront έχουν λίγο μεγαλύτερο κεφάλι).

Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει, είναι αν στο τελικό παιγνίδι ανέβει μόνο αρκετά η nVidia ή αν επιπλέον πέσει η AMD (λέμε τώρα...).

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Inler είπε

Λίγο δύσκολο η 580 με -50mv να τρέχει στα 74W εκτος αν stock τραβάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνα 100αρι πράγμα δύσκολο αν και δεν ξέρω τις απαιτήσεις του παιχνιδιού

Με -50mv άντε να ρίξεις κάνα 25W από την stock κατανάλωση της κάρτας..Στη δική μου 580 με -37mv δεν έχω δει κάτω από 130W με μέγιστο σε απαιτητικά παιχνίδια και τα 160W...Ακόμα και σε 480 δεν είχα δει κάτω από 85-90W με αρκετό undervolt αλλά είναι γνωστό ότι στις 580 αυξήθηκε αρκετά η κατανάλωση σε σχέση με τις 480.

Με ποιο πρόγραμμα το βλέπεις την κατανάλωση ? τωρα δοκίμασα με το gpuz  και έδειξε 100w .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Πέτρος said:

Σε Frostbite, οι κόκκινες είναι λίγο καλύτερες (έως κάπως παραπάνω)  από τις "αντίστοιχες" πράσινες (στο Battlefront έχουν λίγο μεγαλύτερο κεφάλι).

Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει, είναι αν στο τελικό παιγνίδι ανέβει μόνο αρκετά η nVidia ή αν επιπλέον πέσει η AMD (λέμε τώρα...).

Στο BF3 ήταν NVIDIA sponsored,  από το BF4 και μετά ήταν AMD sponsored το παιχνίδι. Τώρα με το BF V είναι ξανά NVIDIA sponsored οπότε θα δείξει.

ASRock’s GPU roadmap hints at no next-gen Radeon till at least February 2019

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...