Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Πέταξέ τα όλα, δοκίμασε ξανά μόνο με Wattman. Είναι λίγο ευαίσθητο, αλλά κάνει καλή δουλειά. Παλιότερες εκδόσεις του, σίγουρα είχαν θέμα με τις ρυθμίσεις, αλλά στις τελευταίες έχει (υποτίθεται) λυθεί. Αλλιώς, το πρόγραμμα που σου γράφω παραπάνω, εγγυημένα θα "υποχρεώσει" την κάρτα να κάνει ακριβώς ότι θέλεις, όποτε θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 ξανα δοκίμασα με το wattman αλλα τιποτα , μετα ακομα και απο αναμονή χανει ολο το προφίλ το οποίο για να το ξανα φορτώσω πρεπει πρώτα να κανω πρωτα επαναφορά. παιζει να φταίει η μητρική γιάυτο ?.......απο πριν απο χρόνια που ειχα φτιάξει το pc προσπαθούσα κανω να κρατάει το προφίλ για τους ανεμιστήρες μεχρι που αρκετό καιρό αργότερα το παράτησα γιατι έχανε συνεχεια τις ρυθμίσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τί να σου πω, δεν ξέρω πραγματικά. Δεν μου το κάνει εμένα, και δεν λες ότι έχω κανένα καινούριο σύστημα. Όταν λέω "πέταξε", εννοώ σβήσιμο όλων των προφίλ από οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα, επαναφορά προεπιλογών παντού, απεγκατάσταση προγραμμάτων, επανεκκίνηση, δημιουργία προφίλ στο Wattman, εφαρμογή του και τελικά επανεκκίνηση. Ποιά έκδοση Win χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) win 10 εχω ,δεν νομιζω οτι μπερδεύετε με καποιο αλλο πρόγραμμα ,χανει το προφιλ ακομα και μετα απο αναμονή, νομιζω οτι βρηκα κατι https://www.reddit.com/r/Amd/comments/7e0w6w/psa_if_you_are_losing_wattman_settings_on_windows/ , το δοκιμάζω και θα δω αυριο. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Votritis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μπορεί...το έχω Off καιρό τώρα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, Votritis είπε win 10 εχω ,δεν νομιζω οτι μπερδεύετε με καποιο αλλο πρόγραμμα ,χανει το προφιλ ακομα και μετα απο αναμονή, νομιζω οτι βρηκα κατι https://www.reddit.com/r/Amd/comments/7e0w6w/psa_if_you_are_losing_wattman_settings_on_windows/ , το δοκιμάζω και θα δω αυριο. Τζίφος ουτε αυτο δούλεψε , απεγκατεστησα και το πρόγραμμα της gigabyte που ειχα για τους ανεμιστήρες της κάρτας αλλα τιποτα ,χανει το προφίλ μετα απο αναμονή, τα παρατάω ......για ακόμα μια φορά ο υπολογιστής νίκησε τον άνθρωπο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1η μερα με την Vega και παρατηρησα οτι στα παιχνιδια πολυ δυσκολα ανεβαζει πανω απο 1600mhz στον πυρηνα οσο και εαν προσπαθω. Η καρτα δεν κανει throttling λογω θερμοκρασιας, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και μετα παρατηρησα αυτες τις θερμοκρασιες στο Hwinfo. Οσο undervolting και εαν προσπαθησα, ακομα και τα ανεμιστηρακια στο 100% εβαλα, και λιγο παραπανω ρευμα εδωσα δεν λεει να μετακινηθει πανω απο τα 1600 σε σταθερο σημειο. Εχει ιδεα κανεις τι παιζει ? Απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ το VR VDDC temp ειναι τα πυκνωτακια γυρω απο τον πυρηνα. Μηπως κατι δεν ακουμπαει σωστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 11 hours ago, IoaZ said: Άρα φέτος θα έχουμε RX680 και GTX1180/2080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν καταφέρουν ένα 10-15% καλά θα είναι. Θα είναι ξεκάθαρα πάνω από τη 1060 και έτσι θα "αναγκάσουν" (?) την Nvidia να βγάλει κάτι και εκεί, εκτός από τα 1170/1180... Για 1080p (δηλαδή τη πλειοψηφία του κόσμου) θα είναι μια χαρά για κάνα 1,5 χρονάκι ακόμη μέχρι να βγουν τα 7nm. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Το Vega 20 7nm θα πάει για Q1 2019 λένε, για να δούμε..Αυτό ίσως να ξεπερνάει λίγο την 1080Ti σε επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Το vega 20 ξεπεράσει ή όχι την 1080ti μικρή σημασία θα έχει από την στιγμή που δεν είναι consumer καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7nm μόνο μικρά low power dies γι' αρχή. Ντεν βγαίνουν τα yields αγκάπη μου... Τα ίδια με την Intel, στα 10nm έχει βγάλει 1 τσιπάκι, κι αυτό ulv & χωρίς IGP... Το Vega20 δεν απευθύνεται σε gamers και σίγουρα θα κοστίζει 2 περιουσίες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Votritis είπε Τζίφος ουτε αυτο δούλεψε , απεγκατεστησα και το πρόγραμμα της gigabyte που ειχα για τους ανεμιστήρες της κάρτας αλλα τιποτα ,χανει το προφίλ μετα απο αναμονή, τα παρατάω ......για ακόμα μια φορά ο υπολογιστής νίκησε τον άνθρωπο! Άβυσσος...Κάποια ρύθμιση στα Win? 10 ώρες πριν, ASDIC είπε 1η μερα με την Vega και παρατηρησα οτι στα παιχνιδια πολυ δυσκολα ανεβαζει πανω απο 1600mhz στον πυρηνα οσο και εαν προσπαθω. Η καρτα δεν κανει throttling λογω θερμοκρασιας, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και μετα παρατηρησα αυτες τις θερμοκρασιες στο Hwinfo. Οσο undervolting και εαν προσπαθησα, ακομα και τα ανεμιστηρακια στο 100% εβαλα, και λιγο παραπανω ρευμα εδωσα δεν λεει να μετακινηθει πανω απο τα 1600 σε σταθερο σημειο. Εχει ιδεα κανεις τι παιζει ? Απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ το VR VDDC temp ειναι τα πυκνωτακια γυρω απο τον πυρηνα. Μηπως κατι δεν ακουμπαει σωστα ? V56, δεν νομίζω να πάει και πολύ παραπάνω, τουλάχιστον χωρίς μαστίγιο. Power? Πόσο το έχεις ανεβάσει? Παραπάνω ρεύμα, από τη default τάση, δεν πιστεύω πως χρειάζεται (και λιγότερο, πιθανότατα, ακόμα και για oc). Μήπως έχεις throttling από power limit? Για αυτό λέω, δοκίμασε +20/30% για αρχή (μη σου πω +50%) και δες ανάλογα. Μην ξεχνάς, πως για boost ρολόγια μιλάς. Δεν γίνεται να τα "καρφώσεις" σε στυλ παλιότερων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 1/7/2018 στις 10:05 ΜΜ, IoaZ είπε γιατι δεν αφηνουν επιτελους την polaris να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας?τετοιο αρμεγμα που εχει φαει η polaris δεν εχει ξανασυμβει πουθενα αλλου ,μου θυμιζει την ιντελ στους επεξεργαστες που ανα καθε γενια εδεινε ενα 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα