Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω να μην δεν φτάνει το 650άρι για την 64άρα..Αν και η AMD προτείνει 750W..Λολ με την ρουφήχτρα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη Red Dragon 56 που έχω εγώ πάντως οι θερμοκρασίες είναι οκ (δεν ξεπερνούν τους 70) και είναι σχετικά αθόρυβη. Δεν είναι η καλύτερη υλοποίηση, αλλά δε έχει θέματα απ' ότι έχω δει τουλάχιστον... Όσον αφορά τη Strix τα 526 ευρά είναι για την εποχή αυτή είναι απλά normal.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Votritis είπε

Στις  Στριξ εχω διαβάσει αρκετες φόρες για coil whine , δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα για την 56.

Ισχύει. Είχα λίγο θέμα τους πρώτους 2 μήνες δεν ξέρω τι έγινε αλλά 6 μήνες δεν έχει κάνει κιχ από coil whine και δουλεύει σε πιο μεγάλο usage. Δεν έβγαλα άκρη τι συνέβη πάντως αλλά αφού σταμάτησε όλα καλά. 

Επεξ/σία από Heybro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ASRock Phantom Gaming Radeon RX580 OC 8GB

http://www.guru3d.com/articles-pages/asrock-phantom-gaming-x-radeon-rx580-8g-oc-review,1.html

Νέος παίχτης στις GPU ....

Επίσης έχω μια απορία ..... Πως η RX580 ξέφυγε τόσο σε απόδοση, σύμφωνα με το guru3d, σε σχέση με την GTX 1060 6gb?

Εχουν ρετουσάρει τελευταία τους drivers ?

Επεξ/σία από adtakhs
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στα dx12 κυρίως. Η 480 ήταν με την 1060 η 580 βγήκε 1 χρόνο αργότερα και ήταν καλύτερη από 1060.

Επεξ/σία από Heybro

6 λεπτά πριν, IoaZ είπε

rx 480 με τα ίδια ρολόγια με την rx 580 δεν έχουν διαφορά . ( OC rx 480= rx 580 ) 

Ναι η 480 stock ήταν πιο κάτω από stock 1060. Η 580 που είναι 480 OC είναι λίγο πιο πάνω απο stock 1060. OC 1060 vs OC 580 η 580 είναι πιο μπροστά κυρίως στα dx12 παιχνίδια. 

Απλά υπάρχουν και rx 480 που βγαίνουν με ίδια ρολόγια  1338 Mhz π.χ http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-480-gtr-black-8gb-dd-led-rx-480p8dba6 με την rx 580 1,340 MHz ASRock Phantom Gaming Radeon RX580 8G OC . 

Υπάρχει και επιλογή να βάλεις στην rx 480 bios από rx 580 . ( αρνητικό του είναι ανεβαίνει η τάση στον πυρήνα και έχει την ίδια κατανάλωση με την 580   )

επειδη το wattman  εχανε συνεχεια τις ρυθμίσεις δοκίμασα το afterburner αλλα και αυτο χανει το undervolting(κραταει το +10% power limit) ακόμα και οταν το pc μπαινει σε αναμονή , καμια ιδέα?

20 λεπτά πριν, Votritis είπε

επειδη το wattman  εχανε συνεχεια τις ρυθμίσεις δοκίμασα το afterburner αλλα και αυτο χανει το undervolting(κραταει το +10% power limit) ακόμα και οταν το pc μπαινει σε αναμονή , καμια ιδέα?

Δοκίμασε εδώ:

https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/

Γιατί όμως σου χάνει το Wattman? Σε ποιά έκδοση Adrenaline είσαι?

Επίσης, έχεις ταυτόγχρονα κάποιο άλλο s/w για monitoring κλπ να τρέχει? Το ΑΒ, ας πούμε, μπορεί να σου κάνει reset τις ρυθμίσεις σε κάθε επανεκκίνηση (έχει και σχετική επιλογή).

χρησιμοποιώ  το "oc guru2" της  gigabyte για τους ανεμιστηρες , το ειχα απο την προηγούμενη μου καρτα γιατι και με αυτη δεν μου κρατουσε το oc που εκανα με το wattman .

driver εχω τον τελευταίο (τον beta) αλλα δεν νομιζω να εχει σχέση γιατι το πρόβλημα το εχω απο παλια .

το κουλο που μου κανει το wattman ειναι οτι ενω στο full load κραταει το  undervolt στο μεσαίο στάδιο 3 μου το γυρίζει σε στοκ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...