Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Mε -100mv παρουσιάζει artifacts στο heaven, σε αυτη την συχνότητα. μήπως πρεπει να προσθέσω και το VDDC power drow στην κατανάλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1240 στον πυρήνα Άμα έχεις MSI A.B βάλε -100 στο core volt και πυρήνα 1240 Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 δεν θα χάσω επίδοση ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα είσαι σταθερός στα 1240 ανεβάζεις μετά 1250 κ.τ.λ. Μόλις χάσεις σταθερότητα τσίμπα λίγο την τάση . κ.τ.λ Μόλις βρεις τις σωστές ρυθμίσεις στο core . Μετά ξεκίνα ram OC . Φυσικά θα κρατήσεις τα αποτελέσματα FPS και watt για να συγκρίνεις . 18 λεπτά πριν, Votritis είπε δεν θα χάσω επίδοση ετσι? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δοκίμασα κατευθείαν 1255 και ειναι σταθερά με 1v τάση, νομίζω έπεσε λίγο στα min fps , Πάντως στα 1340 και με την στοκ ταση νομίζω δεν ειναι απολυτά σταθερό το ρολόι, δεν πρεπει να συμβαινει αυτο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λόγος που πέφτουν τα ρολόγια στον GPU core είναι η θερμοκρασία , power limit κτλ . Θα πρέπει να το ψάξεις μόνο σου . ( π.χ. δοκιμή με max fan για τα temps ) p.s Το καλοκαιράκι ανεβαίνει η κατανάλωση (watt ) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, Votritis είπε Δοκίμασα κατευθείαν 1255 και ειναι σταθερά με 1v τάση, νομίζω έπεσε λίγο στα min fps , Πάντως στα 1340 και με την στοκ ταση νομίζω δεν ειναι απολυτά σταθερό το ρολόι, δεν πρεπει να συμβαινει αυτο ετσι? 114w την έριξες είναι εξαιρετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μπορείς και στα 60 watt με μικρότερες επιδόσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, IoaZ είπε Μπορείς και στα 60 watt με μικρότερες επιδόσεις . Δεν έχει νόημα στα παιχνίδια μετά από ένα σημείο όμως. Στο mining έχω έχω 85watt στην 1070ti και περνω το 85% των hash σε όλους τους αλγόριθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αυτό έγραψα ότι θα πρέπει να κρατήσεις σε ένα excel τα FPS , watt kai temp και μετά διαλέγεις . π.χ χάνω 1 fps αλλά κερδίζω θερμοκρασία , θόρυβο και έχω λιγότερα watt . ή έχω 5 fps παραπάνω με max fan , max watt , max db και κερδίζω στα benchmark . Για μένα και τα δύο σωστά είναι . 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν έχει νόημα στα παιχνίδια μετά από ένα σημείο όμως. Στο mining έχω έχω 85watt στην 1070ti και περνω το 85% των hash σε όλους τους αλγόριθμους. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από IoaZ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Έτσι ακριβώς φτιάχνουμε προφιλ ανάλογα τι θέλουμε και επιλέγουμε το κατάλληλο. 2 έχω για mining με 50% power limit 2 για gaming ένα 80% και ένα 110% για κάνα παιχνίδι που είναι πολύ ζόρικο. Fan curve χειροκίνητα και ανεμιστήρες κουτιού η ψύκτρας ανάλογα τη θερμοκρασία gpu και όλα κυλάνε όμορφα στο κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, IoaZ είπε Λόγος που πέφτουν τα ρολόγια στον GPU core είναι η θερμοκρασία , power limit κτλ . Θα πρέπει να το ψάξεις μόνο σου . ( π.χ. δοκιμή με max fan για τα temps ) p.s Το καλοκαιράκι ανεβαίνει η κατανάλωση (watt ) θερμοκρασία δεν νομίζω , 64 βαθμους max ειδα τωρα με στοκ συχνότητα - τάση , power limit εννοεις οτι θελει παραπάνω ? .... στο wattman δεν εχει ρύθμιση για power limit ?...δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Votritis είπε θερμοκρασία δεν νομίζω , 64 βαθμους max ειδα τωρα με στοκ συχνότητα - τάση , power limit εννοεις οτι θελει παραπάνω ? .... στο wattman δεν εχει ρύθμιση για power limit ?...δεν το βλέπω. Power limit έχει το msi AB μέχρι 50% πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ακυρο , το βρήκα,το εχουν βαλει τερμα κατω ....... τι κανω με το power limit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Votritis είπε Ακυρο , το βρήκα,το εχουν βαλει τερμα κατω ....... τι κανω με το power limit? Το power limit κόβει τα ρεύματα. Στο 100% τραβάει 185 πες στο 50 θα τραβάει ακριβώς τα μισά watt. Χαμηλότερο ρεύμα χαμηλότερες θερμοκρασίες. Βλέπεις που κρατάς καλύτερες συχνότητες και το αφήνεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα