The__Blade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, IoaZ είπε Πολύ πιθανών να έχουν hynix μνήμες 99.9% και δεν υπάρχει bios με 64 hynix για να βάλεις .( μην δοκιμάσεις bios flash ) Άφησε τες όπως είναι και βάλε μόνο power T. Θα έχεις 1450H/s CNH και 1870 CNV7 . Είχα βρει σε πολύ κοντινή τιμή τις Red Devil 56 (που υπάρχει αντίστοιχη 64αρα) αλλά πραγματικά οι pulse είναι μια υπέροχη minimal υλοποίηση με φοβερα thermals (όπως ήδη διαπίστωσα) και ακριβώς όσο Led χρειάζεται για ομορφιά με minimum καγκουριά! Τι εννοείς με το power T , να αυξήσω το power threshold; Προς το παρόν έχω δει ότι μάλλον και οι δύο αντέχουν 900 στην ΗΒΜ (ίσως και λίγο παραπάνω θα δούμε), ενώ το core ανεβάζει ρολόγια πολύ καλά απλώς δίνοντας +50% power. Δηλαδή παίζει στα 1550+ ενώ η 64αρα στοκ ήθελε undervolt για να φτάσει εκεί. Πιστεύω ότι με λίγο undervolt και overclock Μπορεί να φτάσει 1600+, κάτι που με την στοκ 64 δεν κατάφερα. Οι κάρτες είναι κυρίως για gaming, θα κάνω φυσικά και mining τις υπόλοιπες 23 ώρες, μας έφαγε η δουλειά! Τις έχω ρίξει στο Raven coin το οποίο BTW έχει πολύ καλές προοπτικές αν υπάρχει υπομονη. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από The__Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Heybro είπε Μακαρι να δωσουν vega 7nm στα 500 600 με freesync να δουμε λιγο ανταγωνισμο. Και να ειναι αρκετα καλυτερη της 1080ti γιατι η vega 64 ηταν φιασκο. να φανταστεις ηταν τοσο φιασκο που ειχαν 10 φορες περισσοτερο shipments https://youtu.be/mhEu3RiCLpg απο το 19λεπτο και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε να φανταστεις ηταν τοσο φιασκο που ειχαν 10 φορες περισσοτερο shipments https://youtu.be/mhEu3RiCLpg απο το 19λεπτο και μετα Ναι ας μην ήταν το mining και θα βλέπαμε. Η Vega 56 έχει 10% κάτω επιδόσεις από 1080 με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση και η Vega 64 ίσες επιδόσεις με 1080 με 295watt κατανάλωση. Αντε να τη ρίξεις στα 250 με χαμήλωμα voltage. Με 150watt κρατάω 2126core στην 1070ti με 150watt πόσο πίσω θα είναι η Vega 64? Μακάρι να πάνε καλά οι επόμενες στο gaming και πρώτος θα τσιμπήσω μια. Αλλά οι 56 64 ήταν φιάσκο πέρα από το mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Ναι ας μην ήταν το mining και θα βλέπαμε. Η Vega 56 έχει 10% κάτω επιδόσεις από 1080 με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση και η Vega 64 ίσες επιδόσεις με 1080 με 295watt κατανάλωση. Αντε να τη ρίξεις στα 250 με χαμήλωμα voltage. Με 150watt κρατάω 2126core στην 1070ti με 150watt πόσο πίσω θα είναι η Vega 64? Μακάρι να πάνε καλά οι επόμενες στο gaming και πρώτος θα τσιμπήσω μια. Αλλά οι 56 64 ήταν φιάσκο πέρα από το mining. mining η οχι αποδειχτηκαν μεγαλη επιτυχια μας αρεσει η οχι αυτη ειναι η αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, nikos5800 είπε mining η οχι αποδειχτηκαν μεγαλη επιτυχια μας αρεσει η οχι αυτη ειναι η αληθεια Μιλάμε για gaming εδώ όμως και πως τα πάνε εκεί. Το mining είναι συζήτηση στο θέμα του mining. Αν όντως είχαν επιτυχία στο gaming θα ήταν πολύ πιο κάτω οι τιμές των Nvidia από ότι είναι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 δεν θα ηταν πιο κατω γιατι και η nvidia εχει πουλησει τα κερατα της στο mining ενταξει μερικοι υπερβαλεται πολυ η amd εχει προιον για ολες τις κατηγοριες εκτος απο την high end που να ανταγωνιζεται την gtx1080ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, The__Blade είπε Είχα βρει σε πολύ κοντινή τιμή τις Red Devil 56 (που υπάρχει αντίστοιχη 64αρα) αλλά πραγματικά οι pulse είναι μια υπέροχη minimal υλοποίηση με φοβερα thermals (όπως ήδη διαπίστωσα) και ακριβώς όσο Led χρειάζεται για ομορφιά με minimum καγκουριά! Τι εννοείς με το power T , να αυξήσω το power threshold; Προς το παρόν έχω δει ότι μάλλον και οι δύο αντέχουν 900 στην ΗΒΜ (ίσως και λίγο παραπάνω θα δούμε), ενώ το core ανεβάζει ρολόγια πολύ καλά απλώς δίνοντας +50% power. Δηλαδή παίζει στα 1550+ ενώ η 64αρα στοκ ήθελε undervolt για να φτάσει εκεί. Πιστεύω ότι με λίγο undervolt και overclock Μπορεί να φτάσει 1600+, κάτι που με την στοκ 64 δεν κατάφερα. Οι κάρτες είναι κυρίως για gaming, θα κάνω φυσικά και mining τις υπόλοιπες 23 ώρες, μας έφαγε η δουλειά! Τις έχω ρίξει στο Raven coin το οποίο BTW έχει πολύ καλές προοπτικές αν υπάρχει υπομονη. Οι δικές μου 56 με hynix παίζουν από 900 ---> 945 με 900mV ( Hynix δεν μπορείς να αλλάξεις την τάση από την ram που είναι 1.25Volt ) Τι εννοείς με το power T' Soft Powerplay Table Καλοδούλευτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, nikos5800 είπε δεν θα ηταν πιο κατω γιατι και η nvidia εχει πουλησει τα κερατα της στο mining ενταξει μερικοι υπερβαλεται πολυ η amd εχει προιον για ολες τις κατηγοριες εκτος απο την high end που να ανταγωνιζεται την gtx1080ti Κοίτα η Vega 64 όντως ανταγωνιζεται επάξια την 1080 καμία αντίρρηση. Με τη efficiency το κανει αυτό όμως? Γιατί αν θέλω 200 ευρώ το χρόνο παραπάνω σε ρεύμα εγώ που παίζω πολύ πάει το χάσαμε το κορμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Κοίτα η Vega 64 όντως ανταγωνιζεται επάξια την 1080 καμία αντίρρηση. Με τη efficiency το κανει αυτό όμως? Γιατί αν θέλω 200 ευρώ το χρόνο παραπάνω σε ρεύμα εγώ που παίζω πολύ πάει το χάσαμε το κορμί. LOL 😅Σιγά μην θές και κανα χιλιάρικο για το ρεύμα παραπάνω... Οι διαφορές σε έναν μέσο gamer δεν παίζει να είναι πάνω από 20-30 ευρώ το χρόνο .Κλάιν δηλαδή Για να στο πω και πιο απλά με ένα παράδειγμα.Σε ένα σπίτι που πληρώνει ρέυμα κανα 600αρι το χρόνο,αν αλλάξεις 2 λάμπες αλογόνου και βάλεις led,θα γλιτώσεις 200 ευρω??? Δεν νομίζω. Γιατί η διαφορά που μιλάμε τόσο είναι,όσο καίει μια ή το πολύ δύο λάμπες Μην το χέζουμε με το efficiency my ass. Αν δεν κάνεις mining,μικρή σημασία έχει,που και εκεί κάποιος λόγος υπάρχει και μοσχοπούλησε η vega. Κατα τα άλλα σαν επιδόσεις μια χαρά κάρτες είναι οι βέγκες.Αν δεν υπήρχε το hype στην αρχή και ο χαμός με τις τιμές λόγω mining ,ίσως να ήταν καλύτερα και για τους gamers. Με freesync είναι ταμάμ μια βεγκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, mcrae13 είπε LOL 😅Σιγά μην θές και κανα χιλιάρικο για το ρεύμα παραπάνω... Οι διαφορές σε έναν μέσο gamer δεν παίζει να είναι πάνω από 20-30 ευρώ το χρόνο .Κλάιν δηλαδή Για να στο πω και πιο απλά με ένα παράδειγμα.Σε ένα σπίτι που πληρώνει ρέυμα κανα 600αρι το χρόνο,αν αλλάξεις 2 λάμπες αλογόνου και βάλεις led,θα γλιτώσεις 200 ευρω??? Δεν νομίζω. Γιατί η διαφορά που μιλάμε τόσο είναι,όσο καίει μια ή το πολύ δύο λάμπες Μην το χέζουμε με το efficiency my ass. Αν δεν κάνεις mining,μικρή σημασία έχει,που και εκεί κάποιος λόγος υπάρχει και μοσχοπούλησε η vega. Κατα τα άλλα σαν επιδόσεις μια χαρά κάρτες είναι οι βέγκες.Αν δεν υπήρχε το hype στην αρχή και ο χαμός με τις τιμές λόγω mining ,ίσως να ήταν καλύτερα και για τους gamers. Με freesync είναι ταμάμ μια βεγκα Κοίτα αν είχαν σωστές τιμές σίγουρα θα τις προτιμούσαν όσοι είχαν freesync. Αν είχε η Vega 64 600 τώρα θα έδινα την 1070ti 500 και θα επερνα αυτή μιας και έχω freesync οθόνη. Το ρεύμα έχεις δίκιο τώρα τα υπολόγισα με 7 ώρες gaming τη μέρα και 250watt η μία και 140 η άλλη είναι 55 ευρώ διαφορά το χρόνο. Τίποτα δηλαδή τα 200 δεν ξέρω από που τα έβγαλα. Κάνω και mining 15 ώρες όμως που εκει θα είχα θέμα με το ρεύμα. Vega rigs έφτιαξαν κυρίως όσοι έχουν δωρεάν ρεύμα και τις λιώνουν στα 350watt στο φουλ. Να ξαναπώ ότι μακάρι να γίνει πιο ανταγωνιστικη η amd και σε τιμές και επιδόσεις γιατί μόνο καλό σε μας θα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Κοίτα αν είχαν σωστές τιμές σίγουρα θα τις προτιμούσαν όσοι είχαν freesync. Αν είχε η Vega 64 600 τώρα θα έδινα την 1070ti 500 και θα επερνα αυτή μιας και έχω freesync οθόνη. Το ρεύμα έχεις δίκιο τώρα τα υπολόγισα με 7 ώρες gaming τη μέρα και 250watt η μία και 140 η άλλη είναι 55 ευρώ διαφορά το χρόνο. Τίποτα δηλαδή τα 200 δεν ξέρω από που τα έβγαλα. Κάνω και mining 15 ώρες όμως που εκει θα είχα θέμα με το ρεύμα. Vega rigs έφτιαξαν κυρίως όσοι έχουν δωρεάν ρεύμα και τις λιώνουν στα 350watt στο φουλ. Να ξαναπώ ότι μακάρι να γίνει πιο ανταγωνιστικη η amd και σε τιμές και επιδόσεις γιατί μόνο καλό σε μας θα κάνει. Φαντάσου.Έβαλες 7 ώρες την ημέρα που είναι too much ,σενάριο απίθανο ,και έβαλες την μια 250 και την άλλη 140 που δεν ισχύει.Καμιά 50ρια watt είναι η πραγματική διαφορά. Παρόλα αυτά σου βγήκε 55 ευρώ.Καμία σχέση με τα 200 που είπες.Είναι ότι είπα πριν,20 ευρουλάκια για μέσο gamer (3-4 ώρες την ημέρα) . Για αυτό λέω,προσέχετε με τις ανακρίβειες. Ας πουμε γράφεις πριν οτι καις 140 με την δικιά σου στα 2126 .Δεν λές όμως οτι παίζεις με vsync και powerlimit στον πάτο Και εγώ ας πούμε έχω profile σε games με την 1080ti που καίει 180w. Δεν σημαίνει οτι καίει τόσο. Τα 250 τα έχει για πλάκα.Η δική σου σε default καίει 180-200. Γιατί και στην vega αν κάνεις τα ίδια θα ρίξεις κανα 50w. Στανταράκι είναι αυτό που σου λέω. Τουλάχιστον να διαβάζει και κανείς που δεν ξέρει και να βγάζει κανά σωστό συμπερασμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οσοι κανουν mining εχουν περασει custom bios και εχουβ κάνει undervolting . Σαν hash rate / watt η Vega 64 είναι καλύτερη από την 1070ti με το κατάλληλο σκάλισμα . Τέλος επειδή εσύ έχεις frame cap δεν σημαίνει ότι η 1070tI τραβάει τόσο σε uncap συνθήκες . Και την vega64 αν την βάλεις κλειδωμένη στα 75 κάτω από 200 θα καίει Edit :Mcrae13 ούτε στο μυαλό μου να έισουν 😛 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Φαντάσου.Έβαλες 7 ώρες την ημέρα που είναι too much ,σενάριο απίθανο ,και έβαλες την μια 250 και την άλλη 140 που δεν ισχύει.Καμιά 50ρια watt είναι η πραγματική διαφορά. Παρόλα αυτά σου βγήκε 55 ευρώ.Καμία σχέση με τα 200 που είπες.Είναι ότι είπα πριν,20 ευρουλάκια για μέσο gamer (3-4 ώρες την ημέρα) . Για αυτό λέω,προσέχετε με τις ανακρίβειες. Ας πουμε γράφεις πριν οτι καις 140 με την δικιά σου στα 2126 .Δεν λές όμως οτι παίζεις με vsync και powerlimit στον πάτο Και εγώ ας πούμε έχω profile σε games με την 1080ti που καίει 180w. Δεν σημαίνει οτι καίει τόσο. Τα 250 τα έχει για πλάκα.Η δική σου σε default καίει 180-200. Γιατί και στην vega αν κάνεις τα ίδια θα ρίξεις κανα 50w. Στανταράκι είναι αυτό που σου λέω. Τουλάχιστον να διαβάζει και κανείς που δεν ξέρει και να βγάζει κανά σωστό συμπερασμα. Ήμουν λάθος στην κατανάλωση σε μένα ίσως είναι τόσο επειδή κάνω και mining συνέχεια. Πάντως χωρίς vsync με 80% power limit τραβάει 156watt τέρμα και κρατάει τα 2126. Τα 200 watt κατανάλωση είναι με 110% power limit και 2152 core αλλά δεν έχει νόημα εφόσον στα 156watt έχω 2126 core με 99% gpu usage. Η Vega αν είχαν σωστές τιμές κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά όταν η 64αρα είναι ίση με την 1080 που έχει 530 και η 64αρα 700 η 900 πριν κάτι μέρες κανείς δεν θα πάει στην Vega μόνο οι miners θα τις πάρουν. 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Οσοι κανουν mining εχουν περασει custom bios και εχουβ κάνει undervolting . Σαν hash rate / watt η Vega 64 είναι καλύτερη από την 1070ti με το κατάλληλο σκάλισμα . Τέλος επειδή εσύ έχεις frame cap δεν σημαίνει ότι η 1070tI τραβάει τόσο σε uncap συνθήκες . Και την vega64 αν την βάλεις κλειδωμένη στα 75 κάτω από 200 θα καίει Δεν είναι ακριβώς έτσι το efficiency των Vega είναι πολύ χαμηλό σε mining. Αυτή τη στιγμή τραβάει η κάρτα 85watt και έχω 10.80MH σε x16s αλγόριθμο. Η Vega 64 θέλει τα διπλάσια watt για να βγάλει αυτο το hash rate. Και το ρεύμα σε 24/7 είναι τεράστια διαφορά το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Ήμουν λάθος στην κατανάλωση σε μένα ίσως είναι τόσο επειδή κάνω και mining συνέχεια. Πάντως χωρίς vsync με 80% power limit τραβάει 156watt τέρμα και κρατάει τα 2126. Τα 200 watt κατανάλωση είναι με 110% power limit και 2152 core αλλά δεν έχει νόημα εφόσον στα 156watt έχω 2126 core με 99% gpu usage. Η Vega αν είχαν σωστές τιμές κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά όταν η 64αρα είναι ίση με την 1080 που έχει 530 και η 64αρα 700 η 900 πριν κάτι μέρες κανείς δεν θα πάει στην Vega μόνο οι miners θα τις πάρουν. Δεν είναι ακριβώς έτσι το efficiency των Vega είναι πολύ χαμηλό σε mining. Αυτή τη στιγμή τραβάει η κάρτα 85watt και έχω 10.80MH σε x16s αλγόριθμο. Η Vega 64 θέλει τα διπλάσια watt για να βγάλει αυτο το hash rate. Και το ρεύμα σε 24/7 είναι τεράστια διαφορά το χρόνο. Ανάλογα τον αλγόριθμο. Cryptonight ας πούμε, next big thing μετά το eth, το vega σαρώνει τα πάντα (perf kai efficiency). Γενικά μην πιάνουμε το mining σε αυτό το thread, δεν θα βγει ακρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Heybro είπε Ήμουν λάθος στην κατανάλωση σε μένα ίσως είναι τόσο επειδή κάνω και mining συνέχεια. Πάντως χωρίς vsync με 80% power limit τραβάει 156watt τέρμα και κρατάει τα 2126. Τα 200 watt κατανάλωση είναι με 110% power limit και 2152 core αλλά δεν έχει νόημα εφόσον στα 156watt έχω 2126 core με 99% gpu usage. Η Vega αν είχαν σωστές τιμές κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αλλά όταν η 64αρα είναι ίση με την 1080 που έχει 530 και η 64αρα 700 η 900 πριν κάτι μέρες κανείς δεν θα πάει στην Vega μόνο οι miners θα τις πάρουν. Δεν είναι ακριβώς έτσι το efficiency των Vega είναι πολύ χαμηλό σε mining. Αυτή τη στιγμή τραβάει η κάρτα 85watt και έχω 10.80MH σε x16s αλγόριθμο. Η Vega 64 θέλει τα διπλάσια watt για να βγάλει αυτο το hash rate. Και το ρεύμα σε 24/7 είναι τεράστια διαφορά το χρόνο. Η RX vega έχει 2000h/s Cryptonight V7 στα 130-140 watt μετρημένα με power limit στο 100% και 1550H/s στο Cryptonight Heavy . Με διαφορά η καλύτερη κάρτα για Cryptonight Heavy είναι η vega 64 FE με 2200H/s . Για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσες να αγοράσεις πουθενά την vega . Οι miner δεν άφησαν καμία κάρτα για τους gamer μόνο τις NVIDIA . Όταν τελείωσαν η AMD κάρτες στην αγορά αγόρασαν αναγκαστικά τις NVIDIA . Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από IoaZ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα