Πέτρος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Πέτρος είπε https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+RX+VEGA.html Για εμάς, υποθέτω, δεν? Aς πούμε πως βρέθηκε άκρη για παραγγελία... Ο "δράκος" στα 510, καθαρά σαν υλοποίηση, αξίζει το "ρίσκο" της παραγγελίας από εξωτερικό? Ξέρουμε κάτι ξεκάθαρα αρνητικό, κάτι σε deal breaker (πχ άθλιο σύστημα τροφοδοσίας...η ψύξη δεν με καίει τόσο πολύ...έχω διάφορες ιδέες)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Aς πούμε πως βρέθηκε άκρη για παραγγελία... Ο "δράκος" στα 510, καθαρά σαν υλοποίηση, αξίζει το "ρίσκο" της παραγγελίας από εξωτερικό? Ξέρουμε κάτι ξεκάθαρα αρνητικό, κάτι σε deal breaker (πχ άθλιο σύστημα τροφοδοσίας...η ψύξη δεν με καίει τόσο πολύ...έχω διάφορες ιδέες)? Τα 2 χρόνια εγγύηση και μόνο,είναι μεγάλο μείον,όταν από το ίδιο site χτυπάς την strix με 30 ευρώ παραπάνω και 3 χρόνια εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mcrae13 είπε Τα 2 χρόνια εγγύηση και μόνο,είναι μεγάλο μείον,όταν από το ίδιο site χτυπάς την strix με 30 ευρώ παραπάνω και 3 χρόνια εγγύηση. Πολύ καλό point... Δεν ξέρω, πραγματικά. Τέτοιες τιμές+διαθεσιμότητα, σε custom κιόλας, δεν υπήρξαν ποτέ τόσους μήνες. Μου κάνει εντύπωση κιόλας που δεν φύγανε ήδη. Με βάζει σε σκέψεις για τα υποτιθέμενα/φημολογούμενα refresh. edit: Μαζί με μεταφορικά κλπ, φτάνει το 600ρι ουσιαστικά, οπότε δεν αξίζει. Χρειάζομαι σόι στη γειτονιά του μαγαζιού 😛 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 AMD Likely To Announce Vega 20 with 32 GB HBM2 Radeon Instinct at Computex Και consumer κάρτα του Αγίου Π.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Και consumer κάρτα να ανακοινώσουν θα είναι ο διάδοχος του rx580,θα περιμένουμε πάρα πολύ μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Vega 64 Βήματα χελώνας από την amd δυστηχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 AMD Announces Radeon RX Vega 56 Nano AMD Announces 7nm Radeon RX Radeon Vega Instinct with 32 GB HBM2 AMD confirms 7nm GPUs are coming to gamers 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε AMD Announces Radeon RX Vega 56 Nano AMD Announces 7nm Radeon RX Radeon Vega Instinct with 32 GB HBM2 AMD confirms 7nm GPUs are coming to gamers Μακαρι να δωσουν vega 7nm στα 500 600 με freesync να δουμε λιγο ανταγωνισμο. Και να ειναι αρκετα καλυτερη της 1080ti γιατι η vega 64 ηταν φιασκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλημέρα σε όλους. Η συνέχεια το απόγευμα γιατί δεν έχω προλάβει να τις δω καθόλου. ΕΡΩΤΗΣΗ: Pulse 64 δεν υπάρχει, an flasaro το Bios της NITRO 64 θα βοοταρει; Το έχει κάνει κάποιος έχει διαβάσει τίποτα για αυτό; Θέλω να αυξήσω το voltage στη ram. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Την τσίμπησες ε? Από τους Γερμανούς? Καλοδούλευτη. Έχω την εντύπωση πως οι καινούργιες 56ρες έχουν διαφορετικές μνήμες από τις παλιές, οπότε δεν είναι συμβατά τα φλασαρίσματα πλέον. Έχει BIOS switch? Αν ναι, είναι εύκολη σχετικά υπόθεση να δοκιμάσεις, και λογικά ακίνδυνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Την τσίμπησες ε? Από τους Γερμανούς? Καλοδούλευτη. Έχω την εντύπωση πως οι καινούργιες 56ρες έχουν διαφορετικές μνήμες από τις παλιές, οπότε δεν είναι συμβατά τα φλασαρίσματα πλέον. Έχει BIOS switch? Αν ναι, είναι εύκολη σχετικά υπόθεση να δοκιμάσεις, και λογικά ακίνδυνη. amazon.co.uk 450 λίρες η μία (500 Ε περίπου). Είχα 2 64ρες στοκ υλοποίηση αλλά ο μαυραγορίτης μέσα μου δεν άντεξε και τις είχα πουλήσει στη μεγάλη τρέλα στο ebay 800 GBP+ έκαστη Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από The__Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πολύ πιθανών να έχουν hynix μνήμες 99.9% και δεν υπάρχει bios με 64 hynix για να βάλεις .( μην δοκιμάσεις bios flash ) Άφησε τες όπως είναι και βάλε μόνο power T. Θα έχεις 1450H/s CNH και 1870 CNV7 . 1 ώρα πριν, The__Blade είπε Καλημέρα σε όλους. Η συνέχεια το απόγευμα γιατί δεν έχω προλάβει να τις δω καθόλου. ΕΡΩΤΗΣΗ: Pulse 64 δεν υπάρχει, an flasaro το Bios της NITRO 64 θα βοοταρει; Το έχει κάνει κάποιος έχει διαβάσει τίποτα για αυτό; Θέλω να αυξήσω το voltage στη ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μετάφραση σε AMD time = 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Το παραπάνω αφορά το Vega στα 7nm το οποίο θα είναι στην αγορά στο τέλος του χρόνου τι 2020... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εννοεί την gaming edition. 7nm Vega: ~40% die reduction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα