Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μια 570 συγκρινεται με μια 1050τι σε επιδοσεις η ειναι πιο κοντα στη 1060; εχω βρει μια και λεω να κανω αλλαγη απο 1050τι στη 570. πιο πολυ με ενδιαφερει επιδοσεις total war warhammer και μμο παιχνιδια ισως και pugb.

πιστευετε γενικα αξιζει η αγορα της;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε

παιδια μια 570 συγκρινεται με μια 1050τι σε επιδοσεις η ειναι πιο κοντα στη 1060; εχω βρει μια και λεω να κανω αλλαγη απο 1050τι στη 570. πιο πολυ με ενδιαφερει επιδοσεις total war warhammer και μμο παιχνιδια ισως και pugb.

πιστευετε γενικα αξιζει η αγορα της;

H 470 ήταν λίγο κάτω από 1060 3GB και η 570 λίγο πάνω από 1060 3GB.

Εξαρτάται πόσο σου την δίνουν.

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά, μήπως ξέρετε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι light εκδόσεις των vega?

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 8:58 ΜΜ, adtakhs είπε

H 470 ήταν λίγο κάτω από 1060 3GB και η 570 λίγο πάνω από 1060 3GB.

Εξαρτάται πόσο σου την δίνουν.

Λάθος. η 570 είναι κατώτερη απο την 1060

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Λάθος. η 570 είναι κατώτερη απο την 1060

H 1060 3GB είναι λίγο κάτω από την 570 και η 1060 6GB  είναι λίγο πάνω 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IoaZ είπε

H 1060 3GB είναι λίγο κάτω από την 570 και η 1060 6GB  είναι λίγο πάνω 

Το πολύ να λέγαμε ισοπαλία, γιατί εκτός απο τα dx12 και vulcan στα περισότερα παιχνίδια ειναι μπροστά η 1060 3GB

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ντάξει, παίζουν τα παιδιά.Μπας και έχουν καμιά σχέση με ελληνικό δημόσιο;Τις μετονομασίες υπουργείων και οργανισμών μου θυμίζει.

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι η Δεσποινα enthusiastic gamer εδω και καποια χρονια.πλεον η καρτα μου δεν με σηκωνει και πηρα αποφαση να βρω καμια μεταχειρισμενη ευκαιρια.ανεκαθεν ημουν nvidia αλλα λογω free sync ειπα να δωσω μια ευκαιρια στις vega.Κατεληξα σε μια μεταχειρισμενη 6 μηνων sapphire radeon rx vega 64 8gb που εκανε mining(εδω ειναι που κολλαω κιολας).

ξερετε εαν δινει παραπανω εγγυση η sapphire ή παραμενουν τα στανταρ 2 χρονια;

μια καρτα σε mining μπορει να καταληξει λαχειο;

ειναι αγορασμενη απο συνοικιακο μαγαζι στην Αθηνα,εχει πολλα ερωτηματικα η καρτα αλλα τα 500 ευρω την κανουν ψιλοδελεαστικη..τι λετε;

ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Παίζει ρόλο πόσες ώρες mining έχει σε τι θερμοκρασίες δούλευε. Η εγγύηση είναι αυτή που δίνει η αντιπροσωπεια 3 δίνουν οι περισσότερες τα 2 είναι λίγα. Στα 546 περνεις καινούργια 1080 κάρτα με τη μισή κατανάλωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...