Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλά εσύ άστο..Πας να μου συγκρίνεις e-penis και μου λες γιατί έχω 1070 αντί για 1080Ti..Όπου να 'ναι θα βγουν τα νέα GTX, μήπως όταν πάρω μια 2080 να έρθω να το παίξω ιστορία επειδή έσκασα φράγκα ; Μαγκιά είναι να τα σκάσεις για ακριβό HW δηλαδή ; Σαν τον άλλον που μου την έλεγε επειδή είχε 7700Κ και 'γω είχα τον 3570Κ και περίμενα να βγει ο 8700Κ να κάνω αλλαγή. Έπρεπε να μπω να του την λέω και 'γω μήπως επειδή πήρα κάτι καλύτερο ; Μ' αρέσετε Κάρτες καλές είχε η AMD, τώρα δεν έχει. Όταν αγόρασα την 1070 το καλύτερο που έδινε η AMD ήταν η πολύ πιο αργή RX480 και έκανε ένα χρόνο να βγάλει κάτι αντίστοιχο, αυτό λέω και απαντάτε ό,τι να 'ναι. Και τώρα που θα έρθουν οι νέες GTX πάλι τα ίδια θα έχουμε, το Navi δεν προβλέπεται για φέτος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εσύ άστο..Πας να μου συγκρίνεις e-penis και μου λες γιατί έχω 1070 αντί για 1080Ti..Όπου να 'ναι θα βγουν τα νέα GTX, μήπως όταν πάρω μια 2080 να έρθω να το παίξω ιστορία επειδή έσκασα φράγκα ; Μαγκιά είναι να τα σκάσεις για ακριβό HW δηλαδή ; Σαν τον άλλον που μου την έλεγε επειδή είχε 7700Κ και 'γω είχα τον 3570Κ και περίμενα να βγει ο 8700Κ να κάνω αλλαγή. Έπρεπε να μπω να του την λέω και 'γω μήπως επειδή πήρα κάτι καλύτερο ; Μ' αρέσετε Κάρτες καλές είχε η AMD, τώρα δεν έχει. Όταν αγόρασα την 1070 το καλύτερο που έδινε η AMD ήταν η πολύ πιο αργή RX480 και έκανε ένα χρόνο να βγάλει κάτι αντίστοιχο, αυτό λέω και απαντάτε ό,τι να 'ναι. Και τώρα που θα έρθουν οι νέες GTX πάλι τα ίδια θα έχουμε, το Navi δεν προβλέπεται για φέτος.. Εσυ το τροπαρι σου... Και δεν εβγαλε απλα αντιστοιχο. Η vega 56 ειναι αρκετα καλυτερη απο τη 1070 σου Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα μου έπιασες το mining. Το ότι το Vega 64 είναι ένα κακό προΪόν λόγω perf/w η οποία απλά ανταγωνίζεται την 1080 που βγήκε ένα χρόνο νωρίτερα δεν έχει να κάνει με το σκάψιμο..Το mining απλά ανέβασε τις τιμές σε όλες GPU(Mid-range και πάνω). Σε αφήνω τώρα να μου την πεις επειδή βγάζεις περισσότερα frames από την 1070 που έχω σαν 15χρονο Στο μεταξύ τι βλέπω ; 8700Κ από Ryzen 1700 ; Μπράβο, μαθαίνεις, άντε και μια νέα GTX σου εύχομαι να αντικαταστήσεις την βουβουζέλα που αγόρασες Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τώρα μου έπιασες το mining. Το ότι το Vega 64 είναι ένα κακό προΪόν λόγω perf/w η οποία απλά ανταγωνίζεται την 1080 που βγήκε ένα χρόνο νωρίτερα δεν έχει να κάνει με το σκάψιμο..Το mining απλά ανέβασε τις τιμές σε όλες GPU(Mid-range και πάνω). Σε αφήνω τώρα να μου την πεις επειδή βγάζεις περισσότερα frames από την 1070 που έχω σαν 15χρονο Επειδη δεν εχεις δουλεψει vega δε σημαινει πως τα ξερεις ολα. Η vega δουλρυει oced/uvolted σε 1035 hbm με μαξ καταναλωση τα 250 watt στο 100% usage κ ειναι 20% γρηγοροτερη της κλοκαρισμενης 1080. Εχουμε ιδιο cpu βλεπω. Βρες μια 1080 να δεις τι χωμα τρως παντου. Ανεβαζω ο, τι θες Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τα benchmarks λένε ψέμματα δηλαδή ; Πρέπει να την δουλέψω εγώ ο ίδιος για να δω πως αποδίδει ; Στα ίδια με την 1080 είσαι(Εκτός του FC5 που μπήκαν τα πάντα όλα της AMD πάνω για να βγει μπροστά(Rapid Packed Math, Shader Intrinsic κλπ) και ένα 30% πίσω από 1080Ti στο μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Τα benchmarks λένε ψέμματα δηλαδή ; Πρέπει να την δουλέψω εγώ ο ίδιος για να δω πως αποδίδει ; Στα ίδια με την 1080 είσαι(Εκτός του FC5 που μπήκαν τα πάντα όλα της AMD πάνω για να βγει μπροστά(Rapid Packed Math, Shader Intrinsic κλπ) και ένα 30% πίσω από 1080Ti στο μέσο όρο. Μιλαω με χειροπιαστα και συγκεκριμενα πραγματα. Εισαι γραφικος. 21600 πιανω firestrike, 8200 timestampy. Κ σε ολα μα ολα τα παιχνιδια κανω πλακα στη 1080.Οπου κι αν βλεπω τους αριθμους της. Κ το uv/oc ειναι μισο λεπτο υποθεση. Μη μου γραψεις αηδιες του τυπου θελει δουλεια κλπ. Γιατι κι εσυ δεν πιστευω να τρεχεις stock 8700 κ 1070. Οσο κ να θες να εξισωσεις vega 64 κ 1080 με τον τυφλο φανμποισμο σου δε θα τα καταφερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδάκια, εντάξει, του την είπατε, λυπηθείτε μας όμως τους άλλους ε. Τι σχέση έχουν τα Pascal με το θέμα? Πάλι 40 reports θα κάνω μα την Παναγία... Κάνε και κάνα ignore ρε παιδάκι μου Ψυχώ εσύ, τι το παιδεύεις? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 το σε όλα είναι καλύτερη είναι πολύ υποκειμενικό. Σε video που έχεις ανεβάσει και εσύ ο ίδιος στην καλύτερη είναι 50-50 τα ποσοστά παιχνιδιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 21/3/2018 στις 2:56 ΜΜ, adtakhs είπε Η AMD να κάτσει να βγάλει MCM NAVI μπας και δούμε ταχύτερες και οικονομικότερες κάρτες. Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο το fudzilla, πάντως αναφέρει για τις navi κάρτες : We have been sitting on this piece of information for a while, but maybe it's the right time to share it with you. Navi 7nm the 2019 chip will not be a high end GPU, it will be a quite powerful performance/mainstream chip. Think of it as the Radeon RX 580 / 480 replacement. It will be small, and is likely to perform as well as the Vega 14nm that shipped last year. In the Nvidia performance world Navi should perform close to Geforce GTX 1080 which is quite good for the mainstream part but probably on part of the mainstream part planned after the high end part. Fudzilla has already reported that Vega 7nm is not a Gaming GPU. This might cause some confusion as there are two different abbreviations floating around. GPU as in General Purpose Unit, or GPU as a graphics processing unit. What we meant by saying Vega 7nm is not a GPU, we want to make crystal clear that Vega 7nm will not be a gaming part. Navi 7nm won’t have two different SKUs, one that miraculously goes after the Geforce Turing edition planned for later this year. So, the long story short, AMD won’t have anything in the high-end space faster than Vega between now and end of 2019. In GPU world this is eternity. This is the product where Radeon Technology Group really spent some time to go after this highly competitive and profitable mainstream / performance market. Of course, AMD did sell every single RX 580 / 570 cards as well as every single Vega 56 and 64 manufactured to miners, as these guys were buying anything to get their hands on it, but with the current situation on the market, one can only hope that there will be a mining demand in mid 2019. Radeon RX 580 / 570 definitely needs an update as this Polaris based architecture was simply a slight improvement over the Radeon RX 480 generation based on GCN 4 and Polaris core. The new Navi 7nm mainstream chip would bring much needed advanced to stay competitive and add some Ray Tracing acceleration elements in the chip too. The earliest we would expect a Navi successor, a real high end chip, would be at some point in 2020. This is great news for Jeff Fishers team, the head of all Geforce gaming stuff at Nvidia but a sad day for the competition. Our biggest fear is that Jensen will push the prices of already ridiculous overpriced high-end GPU even further. The David Wang / Mike Rayfield combo is definitely working hard to make adjustments to the roadmaps, but these things take years. Let’s hope it will not be too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο το fudzilla, πάντως αναφέρει για τις navi κάρτες : Το NAVI υποτίθεται πως θα είναι MCM σχεδίασης όπως οι EPYC . Αρα μικρή σημασία έχει το τι κάνει κάθε chip μόνο του. Μεγάλη σημασία έχει τι κάνουν όλα μαζί στο πακέτο που θα προσφέρει η AMD .... To Fuddzila είναι δηλαδή στο σημείο του να αναφέρει την ισχύ του εκάστοτε CCX σε αντιστοιχία με τους πυρήνες RYZEN. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, GeorgeMan said: Παιδάκια, εντάξει, του την είπατε, λυπηθείτε μας όμως τους άλλους ε. Τι σχέση έχουν τα Pascal με το θέμα? Πάλι 40 reports θα κάνω μα την Παναγία... Κάνε και κάνα ignore ρε παιδάκι μου Ψυχώ εσύ, τι το παιδεύεις? Τι νόημα έχει το ignore αφού αν τον κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος quote π.χ. θα δω τι έγραψε.. 5 hours ago, adtakhs said: Το NAVI υποτίθεται πως θα είναι MCM σχεδίασης όπως οι EPYC . Το θέμα είναι να βγει στην ώρα του και να είναι δυνατό. Ο Charlie λέει ότι το PS5 θα φοράει Zen και Navi. SemiAcccurate gets some Playstation 5/Next details Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 [Rumor] AMD Navi Mainstream GPU to Have GTX 1080 Class Performance, Nextgen Architecture is The “Zen” of GPUs AMD’s next generation mainstream Navi GPU will reportedly offer GTX 1080 / RX Vega 64 class performance and replace the company’s current RX 580 cards as a mainstream class product in 2019. https://wccftech.com/rumor-amd-navi-mainstream-gpu-to-have-gtx-1080-class-performance/ 2019 το Navi και αντίστοιχο των 1080/Vega64 , αντικαθιστά την 580. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πέρα απ' την πλάκα, αν δώσουν GTX1080 performance με 250$ θα είναι πολύ καλά. Το θέμα είναι το μεγάλο τους τι ψάρια θα πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πέρα απ' την πλάκα, αν δώσουν GTX1080 performance με 250$ θα είναι πολύ καλά. Το θέμα είναι το μεγάλο τους τι ψάρια θα πιάνει. Ήδη ξέρουμε τις επιδόσεις του PS5 στα γραφικά.... Η κάρτα βγαίνει πρώτη γιατί ο ίδιος πυρήνας θα μπει και στο PS5 λογικά.... όπου εκεί είναι οι πωλήσεις και το μεγάλο συμβόλαιο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αυτό σκέφτηκα και 'γω, αν ισχύουν οι φήμες για Navi/Zen στο PS5(Που λογικά ισχύουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα