Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, ~Palpatin~ said:

Σε ρώτησα ευθέως, ποια κάρτα έχεις;

Το τι έχει ο καθένας μπορεί χονδρικά να το δει στο Steam όποιος θέλει.

Η high end GPU έχουν απλά ένα μικρό ποσοστό.

Τώρα εάν κάποιος θέλει να πουλήσει πολλές μικρές (αυξάνοντας το μερίδιο του στην αγορά) και όχι λίγες μεγάλες (για το performance crown) εμένα σαν καταναλωτή που ακριβώς με ενοχλεί;

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..Το τι κάρτα έχω το βλέπεις εύκολα στην υπογραφή(Όπως και το υπόλοιπο σύστημα). Θα έπρεπε να σε ενοχλεί σαν καταναλωτή ότι η ισχυρότερη κάρτα που έδινε η AMD μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μια RX480/580 που είναι ~40-50% κάτω από μια GTX1070 σε επιδόσεις. Τελευταία φορά σου απαντάω ενώ κάνεις τον χαζό και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..Το τι κάρτα έχω το βλέπεις εύκολα στην υπογραφή(Όπως και το υπόλοιπο σύστημα). Θα έπρεπε να σε ενοχλεί σαν καταναλωτή ότι η ισχυρότερη κάρτα που έδινε η AMD μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μια RX480/580 που είναι ~40-50% κάτω από μια GTX1070 σε επιδόσεις. Τελευταία φορά σου απαντάω ενώ κάνεις τον χαζό και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Μέχρι τώρα έχεις επαναλάβει 10 φορές ότι εγώ κάνω τον χαζό.

Αλλά σε αυτά που γράφω απαντήσεις δεν παίρνω. Πετάς την μπάλα από την κερκίδα στην σέντρα και ξανά πίσω, τι ακριβώς να σου απαντήσω;

Ότι άργησε να βγεί το Vega από την στιγμή που εσύ ουσιαστικά τότε πήρες κάρτα άσχετα αν υπήρχαν οι μεγαλύτερες;

Και στην τελική ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου ή γύρω μου έτσι δεν είναι;

Τώρα πόσοι πήραν Vega και πόσοι πήραν 480/580 μόνο σε αυτό το φόρουμ εύκολα φαίνεται και στην τελική να σου πω και το άλλο μπας και σε καλύψω στον καημό που έχεις πλέον (μιας και τα rebrands τα έκανες γάργαρα) όσοι ήθελαν κάτι δυνατότερο από 580 και δεν έβρισκαν Vega πήγαν σε 1070-1080.

Problem solved. Ο ανταγωνισμός που λες σαν καραμέλα μάλλον δεν θα έρθει όταν υπάρχουν άτομα που γράφουν ακόμη για "προβλήματα με οδηγούς" και ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται πότε (αν ποτέ) είχαν προϊόντα της εταιρείας!!!

Αυτά από εμένα γιατί λόγο ηλικίας και μόνο που σε βλέπω να κάνεις κωλοτουμπες κουράστηκα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν αγόρασα την κάρτα μου η μόνη μεγαλύτερη που υπήρχε ήταν η 1080 η οποία τότε κόστιζε 800 ευρώ..Ποια κωλοτούμπα έκανα εγώ ; Ούτε καν ξέρεις πότε αγόρασα την κάρτα και απλά πετάς ότι σου 'ρθει στο κεφάλι. Αρκετά ασχολήθηκα με σένα για ακόμη μία φορά. Όσο για το αν είχα προϊόντα της κόκκινης και βέβαια είχα, 3-4 μου 'ρχονται έτσι στα γρήγορα στο μυαλό και μάλιστα ήμουν από αυτούς που πάντα έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους drivers(Τουλάχιστον σε sGPU που είχα εγώ) πέρα από κουσούρια που έχουν και οι δυο εταιρείες ανά διαστήματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε

Μέχρι τώρα έχεις επαναλάβει 10 φορές ότι εγώ κάνω τον χαζό.

Αλλά σε αυτά που γράφω απαντήσεις δεν παίρνω. Πετάς την μπάλα από την κερκίδα στην σέντρα και ξανά πίσω, τι ακριβώς να σου απαντήσω;

Ότι άργησε να βγεί το Vega από την στιγμή που εσύ ουσιαστικά τότε πήρες κάρτα άσχετα αν υπήρχαν οι μεγαλύτερες;

Και στην τελική ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου ή γύρω μου έτσι δεν είναι;

Τώρα πόσοι πήραν Vega και πόσοι πήραν 480/580 μόνο σε αυτό το φόρουμ εύκολα φαίνεται και στην τελική να σου πω και το άλλο μπας και σε καλύψω στον καημό που έχεις πλέον (μιας και τα rebrands τα έκανες γάργαρα) όσοι ήθελαν κάτι δυνατότερο από 580 και δεν έβρισκαν Vega πήγαν σε 1070-1080.

Problem solved. Ο ανταγωνισμός που λες σαν καραμέλα μάλλον δεν θα έρθει όταν υπάρχουν άτομα που γράφουν ακόμη για "προβλήματα με οδηγούς" και ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται πότε (αν ποτέ) είχαν προϊόντα της εταιρείας!!!

Αυτά από εμένα γιατί λόγο ηλικίας και μόνο που σε βλέπω να κάνεις κωλοτουμπες κουράστηκα ;)

Δεν προκειται να βγαλεις ακρη με τον συγκεκριμενο. Αστο καλυτερα. Τζαμπα χαλιεσαι. Το παιζει αντικειμενικος ο μονος μη αντικειμενικος εδω μεσα

Δημοσ.

Είπε ο ''H Vega 64 περνάει την 1080Ti'' ή μπορώ να σε πω και ο ''Κοιμάμαι και ονειρεύομαι πως την αυγή παντρεύομαι''. Και τα δυο σου πάνε, διάλεξε ;) Τέλος πάντων, οι κοκκινοφρουροί θα στηρίξετε την εταιρεία σας και θα προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ως συνήθως, πάντα έτσι ήταν και δεν θα αλλάξει τώρα αυτό. Σας αρέσει δεν σας αρέσει η AMD έχει μείνει πίσω και αν δεν επανέλθει δυναμικά με το Navi δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Και όταν λέω να επανέλθει δυναμικά εννοώ να ξαναζήσουμε εποχές 7970 vs GTX680.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Εμείς" όπως μας χαρακτηρίζεις αμερόληπτα δεν θέλουμε τρελές επιδόσεις. Άλλωστε όπως είπες παλαιότερα εάν δεν έχουμε 144Hz οθόνη δεν είμαστε gamers.

Αύριο με τον καφέ από το σταθερό θα σου κάνω μια περίληψη του τι είπες σήμερα, όχι φυσικά για εσένα γιατί θεωρώ ότι εσκεμμένα δεν έχεις μια συνέχεια στα γραφόμενα σου αλλά για το υπόλοιπο φόρουμ.

Τουλάχιστον να ξέρουν (όσοι δεν ξέρουν) πόσο σοβαρές συζητήσεις κάνεις. 

Παρακαλώ πολύ μην ασχοληθείς ότι είχαμε να πούμε το είπαμε, απλά μια περίληψη θα κάνω σε ένα μπαλαρινε ποστ (quest star the green Barisnikof) ;)

PS τι να την κάνεις την εποχή 7970/680 εφόσον θα είχες επιλέξει πάλι την 670;

Οκ η πράσινη έχει το performance crown εσύ όμως όσο και να την τραβάς 1080ti δεν θα γίνει. Την παροιμία για τα δανεικά ... δεν την γράφω αλλά πάει γάντι. Δεν νομίζεις;

Επεξ/σία από ~Palpatin~
  • Like 1
Δημοσ.

\Αρχιζει καπως ετσι..

"Vega optimized παιχνίδι, λογικό..Brace yourselves..Rebradeon is coming.."

Να εχει κατι με την AMD;

"Έλα βρε που δεν ήταν rebrand η 380X..Και η 285 φόραγε tonga και ; Rebrands είναι αυτά.. Όπως η 580 για την 480, η 570 για την 470 και πάει λέγοντας. Νέο φρούτο είναι μόνο το Vega. Ευτυχώς στην πράσινη δεν τα βλέπουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια και κάθε 2 χρόνια(Ως τώρα τουλάχιστον) δίνει φρέσκα προϊόντα."  

Να ειναι επιλεκτικη αμνησια; Capture.PNG.da137a3dbd5eaa8c1731d51ddd6ba822.PNG

Ξέχασες ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ σχεδον η σειρά 7 ήταν rebrand ;

"Ναι η GTX770 ήταν rebrand της GTX680. Είχες GTX780, GTX780Ti και Titan όμως.." Δηλαδη κανει και η πρασινη "καραγκιοζιλίκια" μαλλον.:P

"Η 760 και η 770 ήταν rebrands, οι 780/780Ti/Titan ήταν προΪόντα που φορούσαν τον μεγάλο πυρήνα(GK100)  με την 780Ti να έχει όλα τα shaders ενεργοποιημένα. 
Το θέμα δεν είναι τα rebrands, το θέμα είναι ότι οι πράσινοι δίνουν νέα γενιά κάθε δύο χρόνια με γενναία αύξηση επιδόσεων και οι κόκκινοι καθυστερούν πολύ..Τώρα έκατσε και το mining."

Μπερδευτηκα....  Αυτο μαλλον αλλος το εγραψε "Και η 285 φόραγε tonga και ; Rebrands είναι αυτά.."

"Είπα εγώ ότι το GK100 δεν είναι Kepler ; Εξού και το GK που σημαίνει GeForce Kepler. Από την σειρά 600 και μετά η NV βγάζει πρώτα τον performance πυρήνα και μετά έρχεται το high-end. 
Η AMD από την άλλη έβγαλε την mid-range(Ούτε καν performance) RX480 πρώτα και το Vega μετά από πόσο καιρό ; Το οποίο απλά ανταγωνίζεται την performance κατηγορία της NV. 
Μην κάνεις τον χαζό, καταλαβαίνεις μια χαρά τι γράφω και τι εννοώ.."

Α οκ ειναι τελικα, δεν κανω τον χαζο προσπαθω να βρω την μπαλα που εφυγε κερκιδα.. "Το θέμα δεν είναι τα rebrands" but but but  παλι αλλα ποστ διαβαζω; "Rebradeon is coming" oh wait νομιζω σε επιασα για να δουμε εχω δικαιο;

"Τι κι αν μου δώσει η NV μια 1080 τώρα και η AMD μια αντίστοιχη μετά από ένα χρόνο..Καμία διαφορά μωρέ, μια μικρή καθυστέρηση απλά..
Σοβαρέψου και μην κάνεις τον χαζό, ξαναλέω.." Απαντησεις επιστημονικες βλεπω.

"Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..Το τι κάρτα έχω το βλέπεις εύκολα στην υπογραφή(Όπως και το υπόλοιπο σύστημα). 
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί σαν καταναλωτή ότι η ισχυρότερη κάρτα που έδινε η AMD μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μια RX480/580 που είναι ~40-50% κάτω από μια GTX1070 σε επιδόσεις. 
Τελευταία φορά σου απαντάω ενώ κάνεις τον χαζό και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα."

Δηλαδη στο FC5 μιας και απο εκει χαλαστηκες ποσο πισω ειναι η 1070; Η μηπως η 580 ειναι 150% πισω απο μια 1080Τι. Με το μετρο δεν τις μετρανε παντως τις καρτες. 

"Όταν αγόρασα την κάρτα μου η μόνη μεγαλύτερη που υπήρχε ήταν η 1080 η οποία τότε κόστιζε 800 ευρώ..Ποια κωλοτούμπα έκανα εγώ ; 
Ούτε καν ξέρεις πότε αγόρασα την κάρτα και απλά πετάς ότι σου 'ρθει στο κεφάλι. Αρκετά ασχολήθηκα με σένα για ακόμη μία φορά. Όσο για το αν είχα προϊόντα της κόκκινης και βέβαια είχα, 3-4 μου 'ρχονται έτσι στα γρήγορα στο μυαλό και μάλιστα ήμουν από αυτούς που πάντα έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους drivers(Τουλάχιστον σε sGPU που είχα εγώ) πέρα από κουσούρια που έχουν και οι δυο εταιρείες ανά διαστήματα."

Ελα ντε, απο την αρχη μεχρι το τελος μια σταθερη αποψη!!!! Στο μεταξυ εχουμε 1080Τι 1080 1070Τι --->1070 <--- εδω εισαι αλλα σε χαλαει που "Τι κι αν μου δώσει η NV μια 1080 τώρα και η AMD μια αντίστοιχη μετά από ένα χρόνο..Καμία διαφορά μωρέ, μια μικρή καθυστέρηση απλά." αλλα δεν την πηρες γιατι "Όταν αγόρασα την κάρτα μου η μόνη μεγαλύτερη που υπήρχε ήταν η 1080 η οποία τότε κόστιζε 800 ευρώ.."

Τετραγωνισες το κυκλο με συνοπτικες διαδικασιες!!!!!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο ύπουλο και άπο τα rebrands imo είναι όταν βαπτίζουν/κόβουν/ράβουν άλλα SKUs στα ήδη υπάρχοντα. Όπως έκανε η AMD με τις ντεμέκ 560 που ήταν στοκαρισμένες 460 και θα κάνει τώρα η ngreedia με την κουτσουρεμένη σε ρολόγια 1030 με DDR4 μνήμη. Τουλάχιστον στα rebrands ξέρεις από πριν τι παίρνεις, στις άλλες πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες αν δεν αναφέρονται τα specs στο κουτί.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Δέν ξέρω πώς έφτασε η κουβέντα στα rebrand αλλά το παραπάνω βιντεάκι είναι εντυπωσιακό, ειδικά στην αναφορά στον r5 2400g, fc5 σε igpu με σταθερά ανω των 30 fps δέν είναι και λίγο, εγώ πιστεύω πως η τεχνολογία που αναπτύσεται γύρω απο τις vega θα προσφέρει πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Είπε ο ''H Vega 64 περνάει την 1080Ti'' ή μπορώ να σε πω και ο ''Κοιμάμαι και ονειρεύομαι πως την αυγή παντρεύομαι''. Και τα δυο σου πάνε, διάλεξε ;) Τέλος πάντων, οι κοκκινοφρουροί θα στηρίξετε την εταιρεία σας και θα προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ως συνήθως, πάντα έτσι ήταν και δεν θα αλλάξει τώρα αυτό. Σας αρέσει δεν σας αρέσει η AMD έχει μείνει πίσω και αν δεν επανέλθει δυναμικά με το Navi δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Και όταν λέω να επανέλθει δυναμικά εννοώ να ξαναζήσουμε εποχές 7970 vs GTX680.

Εμεις επιλεξαμε την καρτα που θελαμε και παιζουμε. Εσυ το παιζεις εδω μεσα μέτοχος της nvidia και την υπερασπιζεσαι παντου λασπολογωντας συναμα (αντικειμενικα παντα κατ εσε) εναντιον της amd.παντου γραφεις για perfomance crown, high end κλπ πλεοντας το εγκωμιο της 1080ti ενω εσυ εχεις 3 μοντελα κατω.  Κουρασες. Δεν το καταλαβαινεις? Get a life 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Λεςςς ? :D

Μια χαρα καρτουλες πουλαει εδω κ χρονια η amd.Σε Ελαχιστες περιπτωσεις ειχε το τοπ μοντελο. Οι 290x,390,480,580 μια χαρα μαξαραν τα 1080 monitor., εκει που επαιζε η πλεονοτητα δλδ.ναι δεν ειχε κατι να αντιπαραταξει στη 1080 αλλα πουλουσε σε ελκυστικες τιμες καλες καρτες. Κ μαλιστα χωρις να ειναι φειδωλη στο θεμα της vram. Εβγαλε την vega σε τιμη αντιστοιχη της 1080 κ επεσες να τη φας. Αυτο λεει πραγματα για την υποτιθέμενη  αντικειμενικοτητα σου. Ψαξου λιγο. Η vega 64 λοιπον προσφερει επιδοσεις πανω απο 1080 κ σε πολλες περιπτωσεις 5 με 10% μονο κατω απο ti. Η 56 το ιδιο. Αναμεσα σε 1070 κ 1080.μετα με την ραγδαια εξαπλωση του mining πηραν τα πανω τους στις τιμες κ ουτε custom δεν εφτασαν στα χερια των αγοραστων. Αλλα κ παλι με την αντικειμενικη σου ματια η amd εφταιγε. Οταν ομως εκτοξευθηκαν κ οι τιμες των nvidia σιγησες. Δεν σε ειδα να λες τα ιδια

Επεξ/σία από billeiros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...