Zaknafein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, patsakos. D είπε Εσεις ειστε γερολυκοι!!!! Μπα, εγώ κι όσοι πατήσανε like είμαστε πιτσιρικάδες ακόμα, το αρειανάκι είναι παππούς (σου έχει και το 1978 στην φόρα οπότε καταλαβαίνεις... mid life crysis με Νίτρα και ρύζια.) Όσο για το FC5, αναμενόμενο αφού είναι Vega optimized, αλλά να λέμε κι ότι η κάρτα ήταν σε νερό, δεν είναι ακριβώς ενδεικτικά τα ρολόγια της, οι αερόψυκτες δύσκολα θα κρατήσουν 1650+/1100+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε Αναμενόμενο λέει.. η top amd gpu να περνάει μετά από 2 χρόνια την απλή 1080 με το ζόρι σε amd optimized παιχνίδι. Βασικα πιο πολυ την 1080ti πλησιαζει. Κάνενα ζορι απο οσο ειδα επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα βρε που δεν ήταν rebrand η 380X..Και η 285 φόραγε tonga και ; Rebrands είναι αυτά..Όπως η 580 για την 480, η 570 για την 470 και πάει λέγοντας. Νέο φρούτο είναι μόνο το Vega. Ευτυχώς στην πράσινη δεν τα βλέπουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια και κάθε 2 χρόνια(Ως τώρα τουλάχιστον) δίνει φρέσκα προϊόντα. Μονο intel και nvidia!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Zaknafein είπε Μπα, εγώ κι όσοι πατήσανε like είμαστε πιτσιρικάδες ακόμα, το αρειανάκι είναι παππούς (σου έχει και το 1978 στην φόρα οπότε καταλαβαίνεις... mid life crysis με Νίτρα και ρύζια.) Όσο για το FC5, αναμενόμενο αφού είναι Vega optimized, αλλά να λέμε κι ότι η κάρτα ήταν σε νερό, δεν είναι ακριβώς ενδεικτικά τα ρολόγια της, οι αερόψυκτες δύσκολα θα κρατήσουν 1650+/1100+. Βασικα τελευταια χρησιμοποιω ενα προφιλ του giant mokey youtuber. Τα σπαει απλα. Με 1035 hbm 10% power limit κ uv στον πυρηνα εχω τα καλυτερα αποτελεσματα. Ακομη κ απο 1100 hbm... Κ ολα αυτα με καταναλωση 220watt max! Οποτε ολες οι βεγκα με το σωστο uv/oc το χουν το fc5 ετσι οπως ο τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Votritis είπε Aπλα δεν το εγραψα σωστα ,καποιες ειναι rebranded καποιες boost και καποιες και τα δυο . Η 380Χ ηταν 380 boost, που ηταν νομιζω επανεκδοση της 285 αλλα ειχε 4gb vram Δεν είναι boost ούτε rebrand, οι x είναι με full πυρήνα, οι απλές έχουν τον κομμένο. Το ότι όντως τυγχάνει να είναι rebrands κάποιες είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Dennisbest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Βρε κι εγώ έχω υδρόψυκτη και μια χαρά σηκώνει ρολόγια με νορμάλ κατανάλωση (έκραζα τα περί κατανάλωσης κτλ, πριν καν την παραγγείλω), σε αερόψυκτες να μου πεις τι γίνεται, που εκεί βαράνε 70-80ρια οι μνήμες και 70κάτι ο πυρήνας (στο βίντεο ο τυπάς ήταν <50° με waterblock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Zaknafein είπε Μπα, εγώ κι όσοι πατήσανε like είμαστε πιτσιρικάδες ακόμα, το αρειανάκι είναι παππούς (σου έχει και το 1978 στην φόρα οπότε καταλαβαίνεις... mid life crysis με Νίτρα και ρύζια.) Όσο για το FC5, αναμενόμενο αφού είναι Vega optimized, αλλά να λέμε κι ότι η κάρτα ήταν σε νερό, δεν είναι ακριβώς ενδεικτικά τα ρολόγια της, οι αερόψυκτες δύσκολα θα κρατήσουν 1650+/1100+. Ξέχασες και την S3 Trio 64V+ , την είχα σε 486DX2/66 με 14'' SVGA οθόνη, 4mb ram, 220mb WD σκληρό το 1995, 1.180.000 δραχμούλες μόνο. Μετά ήρθε και η Voodoo που ανέφερες... Ωραίες εποχές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 hours ago, patsakos. D said: Μονο intel και nvidia!!!! Δυστυχώς μόνο ο συνδυασμός αυτών των δύο δίνει το απόλυτο game performance. Ας ξυπνήσει η AMD να βγάλει ένα δυνατό Navi και σε συνδυασμό με τα 5Ghz που θα βαράνε οι Zen 2 να μπορέσει να αποτελέσει δεύτερη high-end επιλογή για τον παιχνιδά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δυστυχώς μόνο ο συνδυασμός αυτών των δύο δίνει το απόλυτο game performance. Ας ξυπνήσει η AMD να βγάλει ένα δυνατό Navi και σε συνδυασμό με τα 5Ghz που θα βαράνε οι Zen 2 να μπορέσει να αποτελέσει δεύτερη high-end επιλογή για τον παιχνιδά. Στεναχωρια που σε πιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα στεναχώριας, είναι θέμα του να υπάρχει ανταγωνισμός. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αστο man δεν πειθεις το ιδιο δεν κανει η intela μετα refresh του 1151????? Ναι η οχι? Τη λεξη καραγκιοζιλικα στο αντιστοιχο θεμα δεν την εγραψες Τεσπα σορυ για το οφτοπικ Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από patsakos. D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, STORM1978 είπε Ξέχασες και την S3 Trio 64V+ , την είχα σε 486DX2/66 με 14'' SVGA οθόνη, 4mb ram, 220mb WD σκληρό το 1995, 1.180.000 δραχμούλες μόνο. Μετά ήρθε και η Voodoo που ανέφερες... Ωραίες εποχές... Ξέχασες το CD-ROM (που τότε δεν είχε Χ4/Χ16 κτλ, γιατί ήταν το απλό, το Χ1 δηλαδή) και δώστου 10 λεπτά να φορτώσει το Need for Speed και άλλα 2-3 να φορτώσει η πίστα. Για τα φορμάτ και τις δισκέτες των Win95 άσε καλύτερα, προτιμώ να τα ξεχάσω... Και μιλάνε για nVME SSDs & loading times, που σε μερικά παιχνίδια μιλάμε για <10". Κακομαθημένοι νεολέ(ρ)οι. Συνεχίζοντας ακάθεκτος το offtopic drift, θυμήθηκα και το Pixel που είχε εξώφυλλο μια 911 με πινακίδα ND 4 SPD, θα το φανταζόντουσαν αυτοί άραγε ότι μια μέρα θα είχαν αντικατασταθεί από (ενίοτε πληρωμένους/sponsored) πιτσιρικάδες στο internet/Youtube; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 6 minutes ago, patsakos. D said: Αστο man δεν πειθεις το ιδιο δεν κανει η intela μετα refresh του 1151????? Ναι η οχι? Τη λεξη καραγκιοζιλικα στο αντιστοιχο θεμα δεν την εγραψες Τεσπα σορυ για το οφτοπικ Πολλές φορές το έχω γράψει, απλά δεν έτυχε εσύ να το δεις. Απλά στους CPU δεν σε νοιάζει τόσο(Εμένα τουλάχιστον) γιατί τον CPU δεν τον αλλάζει κάθε χρόνο. Η GPU κάθε δύο χρόνια θέλει αλλαγή αν θες να είσαι maxed out πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 δισκέτες για τα Windows for Workgroup 3.11, DOS 4 , κάποια χρόνια μετά βγήκε το Phantasmagoria για τα Win95 σε 11 CD(τα 8 αν θυμάμαι ήταν όλα βίντεο γυρισμένες σκηνές με αληθινούς ηθοποιούς)! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από STORM1978 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολλές φορές το έχω γράψει, απλά δεν έτυχε εσύ να το δεις. Απλά στους CPU δεν σε νοιάζει τόσο(Εμένα τουλάχιστον) γιατί τον CPU δεν τον αλλάζει κάθε χρόνο. Η GPU κάθε δύο χρόνια θέλει αλλαγή αν θες να είσαι maxed out πάντα. Αν το χεις αναφερει παω πασο,απλα δεν υπαρχει καμια αγια εταιρεια η αληθεια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα