The__Blade Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάνε οι Vega και οι δύο στα 800 GBP + μέσω ebay! Αναδιανομή εισοδήματος προς τον πολύπαθο Νότο της ΕΕ Το καινούριο μηχανακι ειναι μια RX 580 SAPPHIRE NITRO LE 1430/2100 Το εργαλείο πετάει για 1080 p, θα ανεβάσω μετρήσεις αργότερα! UPDATE NOT BAD έτσι; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από The__Blade 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saintioannis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Για χαρά στους φίλους της AMD και από εμένα. Έκανα ένα μικρό διάλειμα από το mining και ειπα να τρέξω ένα run firestrike με τις 2 Χ Vega FE https://www.3dmark.com/3dm/25574691 46K Graphics score και το κυριότερο τρέχουν άψογα σε CF με τους adrenalin 18.2.1 WHQL. Φυσικά η cpu μου δεν τη παλεύει με τις δύο σε crossfire για αυτό και το συνολικό score είναι χαμηλό..Γενικώς σε crossfire παίζουν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν δεδομένου και του πόσο δρόμου έχουν μπροστά τους για βελτίωση οι drivers... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Saintioannis είπε Για χαρά στους φίλους της AMD και από εμένα. Έκανα ένα μικρό διάλειμα από το mining και ειπα να τρέξω ένα run firestrike με τις 2 Χ Vega FE https://www.3dmark.com/3dm/25574691 46K Graphics score και το κυριότερο τρέχουν άψογα σε CF με τους adrenalin 18.2.1 WHQL. Φυσικά η cpu μου δεν τη παλεύει με τις δύο σε crossfire για αυτό και το συνολικό score είναι χαμηλό..Γενικώς σε crossfire παίζουν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν δεδομένου και του πόσο δρόμου έχουν μπροστά τους για βελτίωση οι drivers... το multi-gpu έχει πάει πολύ πίσω παρά το γεγονός ότι τα windows 10 προσφέρουν πολύ καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά. Από την άλλη η NV κόβει το SLI στις μικρές κάρτες και καλά για να μην κανιβαλίζουν τις πωλήσεις των μεγαλύτερων, κάτι πλήρως άκυρο σε εποχή Mining craze. ϊσα ίσα ήταν μια ωραία περίπτωση να δούμε 560 CF και 1050/1050ti SLI σε δράση. SLI 1050ti παίζει να το δοκίμαζα και εγώ που έχω να δουλέψω Nvidia από την GTX 470. Προσωπικά παράγκειλα μια Rx Vega 560 Pulse στις 550 λίρες αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα εκτελεσθεί ποτέ η παραγγελία. Βέβαια έτσι έλεγα και για την 580 που έχω τώρα και την είχα προλάβει στα 330Ε πριν μήνες. Τελικά ήρθε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από The__Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Saintioannis είπε Για χαρά στους φίλους της AMD και από εμένα. Έκανα ένα μικρό διάλειμα από το mining και ειπα να τρέξω ένα run firestrike με τις 2 Χ Vega FE https://www.3dmark.com/3dm/25574691 46K Graphics score και το κυριότερο τρέχουν άψογα σε CF με τους adrenalin 18.2.1 WHQL. Φυσικά η cpu μου δεν τη παλεύει με τις δύο σε crossfire για αυτό και το συνολικό score είναι χαμηλό..Γενικώς σε crossfire παίζουν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν δεδομένου και του πόσο δρόμου έχουν μπροστά τους για βελτίωση οι drivers... 45999 gpu score...ουτε 46000 δηλαδή... Όπλο φίλε,δώσε κανα bench από κανένα game να γουστάρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, The__Blade είπε το multi-gpu έχει πάει πολύ πίσω παρά το γεγονός ότι τα windows 10 προσφέρουν πολύ καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά. Από την άλλη η NV κόβει το SLI στις μικρές κάρτες και καλά για να μην κανιβαλίζουν τις πωλήσεις των μεγαλύτερων, κάτι πλήρως άκυρο σε εποχή Mining craze. ϊσα ίσα ήταν μια ωραία περίπτωση να δούμε 560 CF και 1050/1050ti SLI σε δράση. SLI 1050ti παίζει να το δοκίμαζα και εγώ που έχω να δουλέψω Nvidia από την GTX 470. Προσωπικά παράγκειλα μια Rx Vega 560 Pulse στις 550 λίρες αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα εκτελεσθεί ποτέ η παραγγελία. Βέβαια έτσι έλεγα και για την 580 που έχω τώρα και την είχα προλάβει στα 330Ε πριν μήνες. Τελικά ήρθε. υπαρχει κάποιος λογος που αλλαζεις καθε μήνα gpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspazet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 14 minutes ago, Votritis said: υπαρχει κάποιος λογος που αλλαζεις καθε μήνα gpu? Ισως να μην αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Votritis είπε υπαρχει κάποιος λογος που αλλαζεις καθε μήνα gpu? Μου αρέσει το tinkering μέχρι να βρω τα όριά της στο o/c με overvolt , undervolt και όλους τους συνδυασμούς. Από κει και πέρα έχω δοκιμάσει στα 14nm 1x 480 Ref, 1x 470 Nitro , 2 Vega 64 Ref και τώρα την 580LE. Οπωσδήποτε θα τεστάρω και μια Vega Custom αν μπορέσω να τη βρω σε λογική τιμή φυσικά. Δεν είμαι πάντα έτσι, με κάτι 7950 είχα κολλήσει 1.5 χρόνο (τόοοοσο πολύ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, The__Blade είπε Μου αρέσει το tinkering μέχρι να βρω τα όριά της στο o/c με overvolt , undervolt και όλους τους συνδυασμούς. Από κει και πέρα έχω δοκιμάσει στα 14nm 1x 480 Ref, 1x 470 Nitro , 2 Vega 64 Ref και τώρα την 580LE. Οπωσδήποτε θα τεστάρω και μια Vega Custom αν μπορέσω να τη βρω σε λογική τιμή φυσικά. Δεν είμαι πάντα έτσι, με κάτι 7950 είχα κολλήσει 1.5 χρόνο (τόοοοσο πολύ). Δεν πας καλα! εγω εχω ξεμείνει με την r9 280(aka 7950 boost) ,τι τρομερή κάρτα ειναι αυτη! ,μαζι με την 7970 παιζει να ειναι οι καλύτερες καρτες που βγηκαν ποτε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Votritis είπε Δεν πας καλα! εγω εχω ξεμείνει με την r9 280(aka 7950 boost) ,τι τρομερή κάρτα ειναι αυτη! ,μαζι με την 7970 παιζει να ειναι οι καλύτερες καρτες που βγηκαν ποτε . 7950 Boost ήταν και οι δικές μου. η μία έπιανε 1200 και η άλλη 1175. Θηρία για την εποχή τους αλλά και playable μέχρι και τώρα! Όντως και εγώ στο μυαλό μου έχω την 7950 σαν το απόλυτο VFM θηριάκι of all time. Η R9 380 4GB που έχω είναι ο συνεχιστής (αν και δεν τραβάει πολύ o/c). Ίδιο core με την 7950 διαφορετικό υποσύστημα μνήμης. Την κρατάω σαν σταθερή επιλογή όταν ξεμένω από κάρτες! Για να έρθουμε και λίγο on-topic. Γιατί έδωσα τις Vega: η τιμές που έπιασαν και δίνουν περιθώριο για πολλούς μελλοντικούς πειραματισμούς χωρίς έξοδα φοβάμαι πως το cooling system της reference θα τα βρει σκούρα το καλοκαίρι (αν δεν θες να ακούγεται σαν σκούπα). μια κάρτα 570/580 είναι (για τα σημερινά παιχνίδια) υπέρ αρκετή για 1080p (είμαι κολλημένος στο 27αρι μου IPS monitor-tv). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από The__Blade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Saintioannis είπε Έκανα ένα μικρό διάλειμα από το mining και ειπα να τρέξω ένα run firestrike με τις 2 Χ Vega FE https://www.3dmark.com/3dm/25574691 Ταβανιάζουν στα 1100 οι μνήμες ή δεν δοκίμασες για παραπάνω; Σε τι θερμοκρασίες και με πόση τάση τις έχεις στο mining; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στις 13/3/2018 στις 5:53 ΜΜ, The__Blade είπε Πάνε οι Vega και οι δύο στα 800 GBP + μέσω ebay! Αναδιανομή εισοδήματος προς τον πολύπαθο Νότο της ΕΕ Το καινούριο μηχανακι ειναι μια RX 580 SAPPHIRE NITRO LE 1430/2100 Το εργαλείο πετάει για 1080 p, θα ανεβάσω μετρήσεις αργότερα! UPDATE NOT BAD έτσι; Welcome Bro! Είναι όντως κορυφή η 580. Nitro+ 8gb εδώ και δεν κολώνει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saintioannis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/15/2018 στις 5:30 ΜΜ, mcrae13 είπε 45999 gpu score...ουτε 46000 δηλαδή... Όπλο φίλε,δώσε κανα bench από κανένα game να γουστάρουμε Οντως εχουν παλαβή απόδοση...δυστυχώς έχω πλέον ελάχιστο χρόνο για gaming και δεν έχω κατέβασει ακόμη σε αυτό το pc κανένα από τα παιχνίδια μου...μόλις τις βάλω στα νερά θα τις σηκώσω όσο πάνε έτσι για να δώ τι νούμερα θα βγάλουν... και θα το ανεβασω για να γουστάρουμε...όχι τίποτα άλλο απλά για να προκαλέσουμε τα πράσινα παπαγαλάκια και όλους τους λαδωμένους reviewers που γράφανε τις μπαρούφες τους για τις vega....αχαχαχα Στις 3/15/2018 στις 7:18 ΜΜ, Zaknafein είπε Ταβανιάζουν στα 1100 οι μνήμες ή δεν δοκίμασες για παραπάνω; Σε τι θερμοκρασίες και με πόση τάση τις έχεις στο mining; όχι δεν δείχνουν να ταβανιάζουν πουθενά οι Samsung (κυριολεκτικά)..απλά δεν το δοκίμασα παρά πάνω γιατί τις έχω με stock ψύκτρα και θέλω να κρατήσω την HBM κάτω από 70 C. Εχω αποθηκευμένα δύο διαφορετικά προφίλ στο overdriveN για τη κάθε μία. Στο προφίλ mining 1500Mhz/1070mV core, ΗΒΜ 1100/970 το οποίο το έχω ρυθμίσει έτσι 'ψηλά' επίτηδες για να μπορώ να χρησιμοποιώ το μηχάνημα ταυτόχρονα ενώ κάνω mining και για άλλες εργασίες...μόλις ενεργοποιήσω το άλλο μου pc θα τις κατεβάσω παρακάτω καθώς έχουν πολλά περιθώρια undervolting. Με αυτά τα setting καίνε 160W base-230W peaks και βγάζουν 1500h/s η κάθε μια XMR stak monero με Adrenalin οδηγούς σε κανονικό pc και όχι mining rig. Στο προφίλ gaming 1600Mhz/1120mv, ΗΒΜ 1100/970, POWER TARGET +50%, τρέχουν ακλόνητες οποιοδήποτε benchmark και παίρνουν και άλλο undervolting άμα το θές ..και όλα αυτά αυτές οι 'απαράδεκτες ενεργοβόρες κάρτες'... που γράφανε στα reviews και στα forum..... Σημειωτέον ότι το overdriveN δεν νομίζω να εφαρμόζει utility το voltage στην HBM...μάλλον αυτό παραμένει κλειδωμένο σε 1000mv Τώρα μόλις μπούν τα waterblocks και το δεύτερο 480 rad θα τις κάνω flash σε liquid bios και μετά από εκεί και πέρα θα παίξουν μέχρι 1750/1150 πιστέυω... Επίσης να σημειώσω ότι και η μαμά blower ψύκτρα είναι πολύ αποδοτική για αερόψυκτη εφαρμογή και κρατάει core 42/50 C και HBM 60/68 C στο mining στην κάτω και την πάνω κάρτα αντίστοιχα...απλά για να το πετύχω αυτό έχω μητρική με 80+ mm απόσταση μεταξύ των δύο slot καρτών, κουτί corsair 900D με 10 ανεμιστήρες και το κυριότερο τον ανεμιστήρα της delta που φοράνε να τρέχει στις 4700rpm.........οπότε κυριολεκτικά το μηχάνημα το ακούω από δύο ορόφους επάνω στο σπίτι μου.... . Για μένα αυτό είναι και φάουλ της AMD... έπρεπε να βάλουν ανεμιστήρα μεγαλύτερης διαμέτρου με λιγότερες rpm για να μειώσουν το θόρυβο, γλιτώσαν 3 ευρώ και ακούσαν τα 'εξ αμάξης' από όλους τους καλοθελητές πράσινους γλείφτες που δεν θέλαν να βάλουν τον ανεμιστήρα ψηλά γιατί... τους πονάγαν τα αυτάκια τους... Αυτά τα ολίγα.. προσεχώς benching στα νερά θεού θέλοντος... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Saintioannis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saintioannis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 και στο 'στημενο' timespy..https://www.3dmark.com/3dm/25637325 14934 GS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 15/03/2018 στις 5:46 ΜΜ, The__Blade είπε 7950 Boost ήταν και οι δικές μου. η μία έπιανε 1200 και η άλλη 1175. Θηρία για την εποχή τους αλλά και playable μέχρι και τώρα! Όντως και εγώ στο μυαλό μου έχω την 7950 σαν το απόλυτο VFM θηριάκι of all time. Η R9 380 4GB που έχω είναι ο συνεχιστής (αν και δεν τραβάει πολύ o/c). Ίδιο core με την 7950 διαφορετικό υποσύστημα μνήμης. Την κρατάω σαν σταθερή επιλογή όταν ξεμένω από κάρτες! Για να έρθουμε και λίγο on-topic. Γιατί έδωσα τις Vega: η τιμές που έπιασαν και δίνουν περιθώριο για πολλούς μελλοντικούς πειραματισμούς χωρίς έξοδα φοβάμαι πως το cooling system της reference θα τα βρει σκούρα το καλοκαίρι (αν δεν θες να ακούγεται σαν σκούπα). μια κάρτα 570/580 είναι (για τα σημερινά παιχνίδια) υπέρ αρκετή για 1080p (είμαι κολλημένος στο 27αρι μου IPS monitor-tv). H 380 δεν έχει καμία σχέση με την 7950 και την 280. Διαφορετικά chip φίλε μου, μάλλον μπερδεύεις με τις 390-390Χ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε H 380 δεν έχει καμία σχέση με την 7950 και την 280. Διαφορετικά chip φίλε μου, μάλλον μπερδεύεις με τις 390-390Χ. Είναι ο ίδιος πυρήνας (ίδια αρχιτεκτονική & ίδιος αριθμός Core), απλά έχει διαφορετικό υποσύστημα μνήμης. Ουσιαστικά Tonga = Tahiti με διαφορετικό Memory Subsystem Tahiti 384 bit Tonga 256 bit (με καλύτερους αλγόριθμους συμπίεσης.) Στις 15/3/2018 στις 11:18 ΜΜ, STORM1978 είπε Welcome Bro! Είναι όντως κορυφή η 580. Nitro+ 8gb εδώ και δεν κολώνει ... Έχεις κάνει mod το bios με καλύτερα timming? Αν όχι στείλε pm να σε "φτιάξω"! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από The__Blade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα