Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Τι θες να πεις με το τελευταίο ; Ότι αξίζει να πάει κάποιος από 1070/1080 σε Vega ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τι θες να πεις με το τελευταίο ; Ότι αξίζει να πάει κάποιος από 1070/1080 σε Vega ; Οτι αν δεν ειχαμε mining craze και οι τιμες ηταν φυσιολογικες για νεα αγορα, αναβαθμιση τοσο οι 1070/1080 οσο και οι vega ειναι εξαιρετικες επιλογες και θεμα προτιμησης το τι θα επιλεξει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ανάλογα με το monitor θα πήγαινε. FreeSync -> AMD ή G-Sync -> NVIDIA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ανάλογα με το monitor θα πήγαινε. FreeSync -> AMD ή G-Sync -> NVIDIA. Μιλάμε καθαρά για επιδόσεις. Σεβαστό και θεμιτό αν κάποιος επιλέξει κάρτα με βάση την οθόνη του. Εδώ, όμως, πάμε να βγάλουμε τις vega με το ζόρι καλύτερες. Ε, δεν είναι. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι κακές κάρτες ούτε δεν προσφέρουν αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. Ήρθαν καθυστερημένα στην αγορά, είναι λίγο χειρότερες εν συγκρίσει με τις 1070/1080 και δεν βλέπουν στον ορίζοντα την ti. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να πω ότι μ' έψηνε μια rx56. Και 10-15fps να ήμουν πίσω, δεν μ' ενδιαφέρει. Ευχαριστημένος θα ήμουν και θ' απολάμβανα την κάρτα μου. Δεν θα προσπαθούσα όμως να πείσω με το ζόρι την υπόλοιπη ανθρωπότητα ότι η κάρτα μου πατάει κάτω τις αντίστοιχες της nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Vega 56 <> GTX1070Ti Vega 64 <> GTX1080 Η 1080Ti είναι άλλη κατηγορία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Vega 56 <> GTX1070Ti Vega 64 <> GTX1080 Η 1080Ti είναι άλλη κατηγορία. Σύμφωνα με αξιόπιστες μετρήσεις, είσαι λάθος: vega 56 >>>>>> 1070ti vega 64>>>>>>1080 vega 64<>1080ti (την ξεπερνάει, κιόλας, σε μερικούς τίτλους). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Vega 56 <> GTX1070Ti Vega 64 <> GTX1080 Η 1080Ti είναι άλλη κατηγορία. Σύμφωνοι , οι ιστορίες για το Fail προϊόν Vega που κολάνε? Το ότι ο ένας προτιμάει Nvidia γιατί του δίνει καλύτερες επιδόσεις σε κάποιους τίτλους σήμερα ή ο άλλος (όπως εγώ) πιστεύει ότι τα Vega θα εξελιχθούν καλύτερα στο χρόνο μικρή διαφορά έχει, ή όποιον άλλο λόγο έχει ο καθένας. Τα προϊόντα είναι παραπλήσια. Φυσικά και με τις σημερινές τιμές δεν θα έπαιρνα Vega με τίποτα αλλά για αυτό ευθύνεται η αγορά και η απόδοση στο mining, όχι το προϊόν. Δηλαδή αν φτάσει σε τιμές Titan Volta (κοντεύει) δεν θα τις συγκρίνω με αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Σε επιδόσεις είναι παραπλήσια ναι, σε perf/w δεν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σε επιδόσεις είναι παραπλήσια ναι, σε perf/w δεν είναι. Τα Vega έχουν πολύ καλό perf/watt αλλά σε χαμηλότερο voltage και χρονισμούς από αυτούς των retail μοντέλων. Για να μην μπουμε στο θέμα του undervolting. 'Εναν gamer τι τον ενδιαφέρει το perf/watt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Μιλάμε καθαρά για επιδόσεις. Σεβαστό και θεμιτό αν κάποιος επιλέξει κάρτα με βάση την οθόνη του. Εδώ, όμως, πάμε να βγάλουμε τις vega με το ζόρι καλύτερες. Ε, δεν είναι. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι κακές κάρτες ούτε δεν προσφέρουν αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. Ήρθαν καθυστερημένα στην αγορά, είναι λίγο χειρότερες εν συγκρίσει με τις 1070/1080 και δεν βλέπουν στον ορίζοντα την ti. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να πω ότι μ' έψηνε μια rx56. Και 10-15fps να ήμουν πίσω, δεν μ' ενδιαφέρει. Ευχαριστημένος θα ήμουν και θ' απολάμβανα την κάρτα μου. Δεν θα προσπαθούσα όμως να πείσω με το ζόρι την υπόλοιπη ανθρωπότητα ότι η κάρτα μου πατάει κάτω τις αντίστοιχες της nvidia. Ποια VEGA είναι χειρότερη από την GTX 1070 ???? Θα τρελαθούμε με αυτά που γράφετε ρε παιδιά .... Ούτε η 1080 δεν είναι καλύτερη. Αν έδινε η AMD την VEGA όσο την 1080 , εγώ με τα χίλια VEGA θα έπαιρνα. 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σε επιδόσεις είναι παραπλήσια ναι, σε perf/w δεν είναι. Εξαρτάται πως μετράς το performance .... και σε τι.... Αυτός που κάνει GP-GPU Compute θα σου πει πως το VEGA είναι καλύτερο σε performance per watt. Αυτός που κάνει gaming θα σου πει πως το VEGA έχει χειρότερο performance per watt . Αυτός που κάνει minningg θα σου πει πως το Vega έχει καλύτερο performance per watt. Οπότε .... Απλά το vega προσπαθεί να είναι all around λύση και αυτό το χαλάει στο performance/watt σε ορισμένα σενάρια χρήσης. Πιο πολύ στο gaming δηλαδή. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως η λιθογραφία της GLOFO δεν του δίνει αυτό που χρειάζεται για υψηλά ρολόγια, οπότε και η αύξηση των χρονισμών για να πιάσει τον ανταγωνισμό το έφερε πάνω από την χρυσή τομή συχνότητας/ κατανάλωσης. Αλλά πότε μια κάρτα ήταν τέλεια ? Ποτέ .... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, IoaZ είπε Spoiler Challenge accepted! Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι θες να πεις με το τελευταίο ; Ότι αξίζει να πάει κάποιος από 1070/1080 σε Vega ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι θες να πεις με το τελευταίο ; Ότι αξίζει να πάει κάποιος από 1070/1080 σε Vega ; Αξίζει να πας μόνο στην lc 64 και αυτό μόνο αν έχεις ήδη ένα free sync μόνιτορ της προκοπής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Από κάμια 1060 ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα