Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 1/2/2018 στις 11:38 ΜΜ, The__Blade είπε

Παίδες ξεχάστε τις τις custom VEGA

δεστε τι ημερομηνία μου έδωσε το AMAZON:

5a4bfb781a3b3_reallylateorder.JPG.3bbdda231da61fe72ee94e9128a9a683.JPG

Πρέπει να τις έχουν σαρώσει μεγάλες φάρμες ...

449 ευρώ πήρες και τις 2 μαζί; που πέτυχες τέτοια τιμή ρε θηρίο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξαναλέω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και με άγνωστη διαθεσιμότητα (Πάσχα και αν). Καλό δεν το λες, αλλά τι να κάνεις...

Εγώ θα περιμένω πάντως γιατί πλάκα πλάκα τη βλέπω σε λίγα χρόνια να αποκτά συλλεκτική αξία λόγω σπανιότητας.:P

• Like 1

22 ώρες πριν, ssd93 είπε

Ανεβαίνουν οι επιδόσεις των nvidia σε mining. Ίσως αυτό επιτέλους επιτρέψει να πάρουμε και εμείς καμια vega

Ελπιζω να παρεις καμια custom λυση γιατι εγω την 56 που πηρα της Gigabyte κανει σαν πιστολακι για τα μαλλια... 

Παντος ειναι τραγικο να συγκρινουμε καρτες γραφικων βασει των επιδοσεων στο mining....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, atheatos είπε

Ελπιζω να παρεις καμια custom λυση γιατι εγω την 56 που πηρα της Gigabyte κανει σαν πιστολακι για τα μαλλια... 

Παντος ειναι τραγικο να συγκρινουμε καρτες γραφικων βασει των επιδοσεων στο mining....

Πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις.

Κανε λιγο undervolr πχ στα 1050 mv για state 6 & 7 και βαλε το φαν μινιμουμ και μαξιμουμ στα 2400 , ο ηχος ειναι πολυ νορμαλ για high end και οι επιδοσεις περιπου +10% απο τις στοκ.

Για λιγοτερο απαιτητικα παιχνιδια θα σε καλυψουν και οι 2000 στροφες.

Επεξ/σία από The__Blade

1 ώρα πριν, Exploticon είπε

οι τιμες βλεπω για vega 64 ειναι σαν την 1080ti αμα θελω μονο για gaming  να παω σε 1080τι?

Τι σύστημα έχεις και τι ανάλυση?

20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Τι σύστημα έχεις και τι ανάλυση?

τωρα το ετοιμαζω εχω παρει ryzen 7 1800x ram 16gb 3200 mhz και τροφοδοτικο 650w. Μonitor δεν εχω ακομα εξαρταται απο την γραφικων για να κοιταξω gsyn η freesync

1 ώρα πριν, Exploticon είπε

τωρα το ετοιμαζω εχω παρει ryzen 7 1800x ram 16gb 3200 mhz και τροφοδοτικο 650w. Μonitor δεν εχω ακομα εξαρταται απο την γραφικων για να κοιταξω gsyn η freesync

Αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις για οθόνη (ips-tn panel/ανάλυση/hz) και το budget,θα υπολογίσεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. To κακό με το freesync είναι οτι οι amd κάρτες είναι δυσανάλογα ακριβές και δυσεύρετες και από την άλλη το gsync θα το πληρώσεις ακριβά στην οθόνη. 

Δες τι budget έχεις και για τα δύο και βλέπεις.

3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις για οθόνη (ips-tn panel/ανάλυση/hz) και το budget,θα υπολογίσεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. To κακό με το freesync είναι οτι οι amd κάρτες είναι δυσανάλογα ακριβές και δυσεύρετες και από την άλλη το gsync θα το πληρώσεις ακριβά στην οθόνη. 

Δες τι budget έχεις και για τα δύο και βλέπεις.

ναι το εχω καταλαβει αυτο αλλα δεν υπαρχει θεμα το οικονομικο στην οθονη εμενα με νοιαζει η μεγιστη αποδοση στα παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...