naruto14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/2/2018 στις 11:38 ΜΜ, The__Blade είπε Παίδες ξεχάστε τις τις custom VEGA δεστε τι ημερομηνία μου έδωσε το AMAZON: Πρέπει να τις έχουν σαρώσει μεγάλες φάρμες ... 449 ευρώ πήρες και τις 2 μαζί; που πέτυχες τέτοια τιμή ρε θηρίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, naruto14 είπε 449 ευρώ πήρες και τις 2 μαζί; που πέτυχες τέτοια τιμή ρε θηρίο; παραπάνω γράφει TOTAL 918,62E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Votritis είπε παραπάνω γράφει TOTAL 918,62E Α στραβός, my bad. Πολύ καλή τιμή πάντως για τ σημερινά δεδομένα και πολύ κοντά στο MSRP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ξαναλέω ότι οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και με άγνωστη διαθεσιμότητα (Πάσχα και αν). Καλό δεν το λες, αλλά τι να κάνεις... Εγώ θα περιμένω πάντως γιατί πλάκα πλάκα τη βλέπω σε λίγα χρόνια να αποκτά συλλεκτική αξία λόγω σπανιότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ανεβαίνουν οι επιδόσεις των nvidia σε mining. Ίσως αυτό επιτέλους επιτρέψει να πάρουμε και εμείς καμια vega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, ssd93 είπε Ανεβαίνουν οι επιδόσεις των nvidia σε mining. Ίσως αυτό επιτέλους επιτρέψει να πάρουμε και εμείς καμια vega Ελπιζω να παρεις καμια custom λυση γιατι εγω την 56 που πηρα της Gigabyte κανει σαν πιστολακι για τα μαλλια... Παντος ειναι τραγικο να συγκρινουμε καρτες γραφικων βασει των επιδοσεων στο mining.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι ότι πλέον οι σκαφτιάδες δεν αφήνουν ούτε ένα προιόν σε διαθεσιμότητα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, atheatos είπε Ελπιζω να παρεις καμια custom λυση γιατι εγω την 56 που πηρα της Gigabyte κανει σαν πιστολακι για τα μαλλια... Παντος ειναι τραγικο να συγκρινουμε καρτες γραφικων βασει των επιδοσεων στο mining.... Πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις. Κανε λιγο undervolr πχ στα 1050 mv για state 6 & 7 και βαλε το φαν μινιμουμ και μαξιμουμ στα 2400 , ο ηχος ειναι πολυ νορμαλ για high end και οι επιδοσεις περιπου +10% απο τις στοκ. Για λιγοτερο απαιτητικα παιχνιδια θα σε καλυψουν και οι 2000 στροφες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από The__Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 οι τιμες βλεπω για vega 64 ειναι σαν την 1080ti αμα θελω μονο για gaming να παω σε 1080τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Exploticon είπε οι τιμες βλεπω για vega 64 ειναι σαν την 1080ti αμα θελω μονο για gaming να παω σε 1080τι? Τι σύστημα έχεις και τι ανάλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Τι σύστημα έχεις και τι ανάλυση? τωρα το ετοιμαζω εχω παρει ryzen 7 1800x ram 16gb 3200 mhz και τροφοδοτικο 650w. Μonitor δεν εχω ακομα εξαρταται απο την γραφικων για να κοιταξω gsyn η freesync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 7nm Vega 2018 & 7nm Navi 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλό 2019 για Navi δηλαδή σύμφωνα με την AMD, αν επαναληφθεί η ιστορία καλό 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Exploticon είπε τωρα το ετοιμαζω εχω παρει ryzen 7 1800x ram 16gb 3200 mhz και τροφοδοτικο 650w. Μonitor δεν εχω ακομα εξαρταται απο την γραφικων για να κοιταξω gsyn η freesync Αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις για οθόνη (ips-tn panel/ανάλυση/hz) και το budget,θα υπολογίσεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. To κακό με το freesync είναι οτι οι amd κάρτες είναι δυσανάλογα ακριβές και δυσεύρετες και από την άλλη το gsync θα το πληρώσεις ακριβά στην οθόνη. Δες τι budget έχεις και για τα δύο και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις για οθόνη (ips-tn panel/ανάλυση/hz) και το budget,θα υπολογίσεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. To κακό με το freesync είναι οτι οι amd κάρτες είναι δυσανάλογα ακριβές και δυσεύρετες και από την άλλη το gsync θα το πληρώσεις ακριβά στην οθόνη. Δες τι budget έχεις και για τα δύο και βλέπεις. ναι το εχω καταλαβει αυτο αλλα δεν υπαρχει θεμα το οικονομικο στην οθονη εμενα με νοιαζει η μεγιστη αποδοση στα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα