Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, μόνο εγώ θυμάμαι εποχές που τα rollbacks (και τα crashes) στους drivers πέφταν σύννεφο γιατί με κάθε ενημέρωση όλο και κάτι χάλαγε; (Εποχές Dx9b/c - και πιάνει και τις 2 εταιρίες αυτό)

Μλκία δεν λέω, αλλά δεν είναι ακριβώς καινούριο το φαινόμενο.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ξεχάστε τις τις custom VEGA

δεστε τι ημερομηνία μου έδωσε το AMAZON:

5a4bfb781a3b3_reallylateorder.JPG.3bbdda231da61fe72ee94e9128a9a683.JPG

Πρέπει να τις έχουν σαρώσει μεγάλες φάρμες ...

Επεξ/σία από The__Blade
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The__Blade είπε

Παίδες ξεχάστε τις τις custom VEGA

δεστε τι ημερομηνία μου έδωσε το AMAZON:

5a4bfb781a3b3_reallylateorder.JPG.3bbdda231da61fe72ee94e9128a9a683.JPG

Πρέπει να τις έχουν σαρώσει μεγάλες φάρμες ...

540, μείον τη ΦαΠΑ, δύο μαζί ε?

Περίμενα μήπως και έπεφτε λίγο ακόμα...αλλά έγραφε όντως 2-5 μήνες διαθεσιμότητα.

Σκέφτομαι μήπως χτυπήσω μία, και μέχρι τότε είτε θα την έχω βρει από αλλού σε καλύτερη τιμή και πιο γρήγορα, είτε θα την ακυρώσω τελευταία στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα έχουν πέσει πάνω φάρμες και θα τις δούμε με το καλαμάκι τις κάρτες. Ετσι και ακύρωσα την παραγγελία.

Εδώ το mindfactory δεν έχει καν Vega! ούτε κομμάτι!

Λάβετε υπόψη και το ακόλουθο, η δυσκολία του MONERO για το οποίο είναι μανούλες οι VEGA  έχει εκτιναχθεί σε απίστευτα ύψη τις τελευταίες εβδομάδες.

Προφανώς υπάρχει σκούπα κατευθείαν από την παραγωγή.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς μιλάνε τα κονέ πρώτα, είδα πρόσφατα σε βιντεάκι από αμερικάνο miner/rig seller με YT channel κι είχε μια παλέτα ολόκληρη 1060 6άρες... φάση τον παίρνουν τηλ από newegg όταν έχουν παραλαβή και πρώτα ψωνίζει αυτός και ότι/αν περισσέψει ανεβαίνει στο site ως διαθέσιμο προς αγορά.

Έχω και παραδείγματα από Ελλάδα επίσης, που ψώνισαν Vega περίπου έτσι (δλδ με τηλ σε γνωστό, ενώ στο site του μαγαζιού δεν φαινόταν διαθεσιμότητα - μιλάω για 4αδες/8αδες, όχι για μεμονωμένα τεμάχια).

Δημοσ.

Χαχαχχα πάντως μπράβο τσακαλακια άμεσα έβγαλαν update. Προσωπικά δεν το έβαλα ακόμη γιατί είναι alpha όπως διάβασα.

Troll mode on : Επίσης τραγική AMD με.τους νεους drivers κρασαρει το Pacman και το sensible soccer !!! Patch εδώ και τώρα !!! ..χαχαχα troll mode off

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimpsar είπε

Χαχαχχα πάντως μπράβο τσακαλακια άμεσα έβγαλαν update. Προσωπικά δεν το έβαλα ακόμη γιατί είναι alpha όπως διάβασα.

Troll mode on : Επίσης τραγική AMD με.τους νεους drivers κρασαρει το Pacman και το sensible soccer !!! Patch εδώ και τώρα !!! ..χαχαχα troll mode off

Χαχα. Ετσι. Κ η intel εβγαλε αμεσα patch. Λεγεται "buy new cpu fix". 

Life is a b@tch... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...