mcrae13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Για να μην κάνω διπλή παράθεση, στο προηγούμενο μνμ δεν ήθελα να σου την πω. Αν το πήρες έτσι απολογούμε. Αν και πιστεύω κατάλαβες το σκεπτικό μου. Τώρα σε αυτό έχει δίκαιο ο Τάκης, καινούργια φουρνιά πάντως δεν είναι.. τα ίδια είχαν γίνει και χειρότερα το 2014 εάν θυμάμαι καλά. τότε ήθελα μια 290Χ μην σου πω πότε την πήρα Το αστείο είναι ότι βλέπω γνωστά άτομα που "κράζουν" οτιδήποτε κόκκινο να "κράζουν" τώρα για διαθεσιμότητα και μερικές σελίδες πίσω ή στο θέμα της Nvidia να κράζουν τι άλλο; Σωστά τις Vega Fuck logic (ταιριάζει γάντι) Δεν παρεξηγώ από ένα ποστ γιατί ξέρω πως σκέφτεσαι. Το ίδιο νομίζω ξέρεις και εσύ για μένα. Δεν είμαι ούτε βαμμένος και ασκώ και θα ασκώ κριτική σε όσα νομίζω οτι πρέπει. Επίσης δεν με νοιάζει να πληρώνω και καπέλα,για παράδειγμα τις δυο strix που ανέφερες τις είχα πάρει day one,οπότε καταλαβαίνεις. Όταν θες κάτι το πληρώνεις,τώρα βέβαια η nitro που έχει φέρει το εν λόγω μαγαζί στα 1000 ευρά..αυτό δεν είναι καπέλο,είναι ολόκληρο παλτό Κάποια στιγμή θα στρώσουν οι τιμές,κάλλιο αργά παρά ποτέ Το κακό εδώ μέσα είναι το χιλιοειπωμένο...ότι έχει ο καθένας είναι το καλύτερο και δεν σηκώνει κουβέντα..αυτό αν δεν υπήρχε στο φόρουμ θα γίνονταν σωστές συζητήσεις-αναλύσεις. Προσωπικά εξακολουθώ να διαβάζω και να συμμετέχω στο παρόν νήμα γιατί ήμουν για αρκετό καιρό με amd και θα ήμουν ακόμα αν δεν γινόταν αυτό το χάλι,δυστυχώς δεν είχα και άλλη υπομονή να περιμένω.Πέρα από αυτό πάντα με ενδιαφέρει και η εξέλιξη στο χώρο(βάλε και την τρέλα που κουβαλάμε με τα upgrades ). Αυτό για κάποιους που νομίζουν οτι το νήμα είναι μόνο για κατόχους amd. Προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από οπαδισμούς και αντιπαραθέσεις-είναι και Χριστούγεννα 2
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν λέει και πολλά αυτό, όταν ξεκίνησε το mining craze (6 μήνες πριν ή κάπου εκεί) το bitcoin ήταν πόσο; 12Κ κάτω; Προσωπικά πιστεύω ότι τα alt coins κάνουν την ζημιά. Πέφτει το ETH; Πας Monero. Πέφτει και αυτό; Πας zCash ή ότι άλλη βλακεία έχει βγει. Γι αυτό δεν έχει γίνει χαμός από μεταχειρισμένες Polaris, όλο και κάτι βρίσκουν να κάνουν mining. Πιο πιθανό είναι να μας βοηθήσει (τους μη-miners) το σκάνδαλο με το NiceHash παρά το τι κάνει το bitcoin. Μαζί σου, αλλά άλλο να είχε τότε 5, να πήγε 8-10-15 και τώρα να έπεσε και να ήσουν από τότε μέσα, και άλλο να ανακάλυψες το χαμό στα 18, να μπήκες προχτές, και σήμερα να είσαι στα 12. Το bc, ήταν κάτι σαν "ΕΒΓΑ" κλπ...για το 99% των μη "μυημένων" cryptocurrency=bc. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, στην πτώση και στα χαμηλά αγοράζεις...όχι στην κορυφή. Λόγο εορτών είναι το ξέρεις πιστεύω Fuck logic (ταιριάζει γάντι) Την τύφλα μου δεν ξέρω από το συγκεκριμένο θέμα. Μόνο την αρχή λειτουργίας, και το τελικό αποτέλεσμα (μαζί με τις παράπλευρες απώλειες, την τιμή των GPU, δλδ). Όσο για την τελευταία σου πρόταση...true dat!
STORM1978 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Όσο και να ήθελα την 56αρα, δεν μας έκατσε. Τεσπα, αυτή η Sapphire 580 Nitro+8gb έρχεται Τετάρτη και κλείσαμε. Η R9 290 Tri-X OC μου έφυγε και πάμε για άλλα. 8
Zaknafein Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Έχεις βάλει και εσύ τι λιθαράκι σου Δεν θα το έλεγα... οι 64 limited & LC μου αρέσουν σαν industrial design (όπως μου αρέσει και ο nvidia blower - εν αντιθέσει με τις περισσότερες καστομιές που δεν μ'αρέσουν) και τις 1080ti δεν θα τις είχα πάρει αν δεν ήταν το mining στη μέση, θα την κοιτούσα σοβαρά αν ήμουν ακόμα με την παλιά μου (980) και αν υπήρχε σαν ρεαλιστική επιλογή στην αγορά (που με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι). Οπότε στο θέμα των Vega τουλάχιστον δηλώνω αθώος ΥΓ: Καλά Χριστούγεννα και ειρήνη υμίν. 4
mcrae13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Όσο και να ήθελα την 56αρα, δεν μας έκατσε. Τεσπα, αυτή η Sapphire 580 Nitro+8gb έρχεται Τετάρτη και κλείσαμε. Η R9 290 Tri-X OC μου έφυγε και πάμε για άλλα. large_20170420124312_sapphire_radeon_rx_580_8gb_nitro_11265_01.jpeg Αντε καλορίζικο το κρτόνι !! Δεν είχες πάρει μια vega 64 ?? 1
jimpsar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μια εικόνα 1000 λέξεις, σας αφήνω 2 σημερινές: Τα παρακάτω νούμερα είναι estimates για 1 Vega64: xmr_vega.jpg Και η Vega που έρχεται (σαν την ανάπτυξη ένα πράμα...) vega_amazon.jpg Kαλοριζικη !! Mε το καλο να σου ερθει. Και αρκετα καλη τιμη για LC δεδομενων των συνθηκων . Αναμενουμε εντυπωσεις ειδικα σε σχεση με το θηριο την Ti που απο οτι βλεπω εχεις. Καλες γιορτες σε ολους , Χρονια πολλα !
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 http://www.gigabyte.us/Graphics-Card/GV-RXVEGA64GAMING-OC-8GD#kf 1
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 http://www.gigabyte.us/Graphics-Card/GV-RXVEGA64GAMING-OC-8GD#kf Αντε ωραία να έχουμε και άλλες επιλογές στο 1000αρικο 1
The__Blade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρόλαβα τιμή λουκούμι, amazon.fr ! Πιστεύω ότι θα είναι κάπου στο επίπεδο της reference 64αρας όταν φάει το απαραίτητο overclock. ξέρει κανείς αν οι μνήμες στις 56αρες αντέχουν το 1000ρικο; έχει κανείς 56αρα να μας διαφωτήσει. 8
mcrae13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρόλαβα τιμή λουκούμι, amazon.fr ! vega56 small.JPG Πιστεύω ότι θα είναι κάπου στο επίπεδο της reference 64αρας όταν φάει το απαραίτητο overclock. ξέρει κανείς αν οι μνήμες στις 56αρες αντέχουν το 1000ρικο; έχει κανείς 56αρα να μας διαφωτήσει. Με γειες με γειες!! Δύο τεμάχια βλέπω...για λεγε 1
The__Blade Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με γειες με γειες!! Δύο τεμάχια βλέπω...για λεγε Πιστεύω σε κάνα μήνα θα τις έχω. Kαθυστερούν τα preorder. Θα τις δοκιμάσω και αν δεν με καλύπτουν τις στέλνω πίσω. Για να είμαι ευχαριστημένος θέλω περίπου την απόδοση της 64αρας μου στα 1540-1550 sustained clock που την έχω με λιγότερο θόρυβο/θερμοκρασίες (την 64 την έχω 2500 στροφες και ακούγεται πάνω από τους 1600αριδες που έχω στο κουτί) Αν μου κάνουν η πουλάω τις 64αρες ή στήνω ένα dedicated Miner με τις 64αρες και βάζω στα κανονικά μηχανήματα αυτές. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2017 από The__Blade 2
billeiros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρόλαβα τιμή λουκούμι, amazon.fr ! vega56 small.JPG Πιστεύω ότι θα είναι κάπου στο επίπεδο της reference 64αρας όταν φάει το απαραίτητο overclock. ξέρει κανείς αν οι μνήμες στις 56αρες αντέχουν το 1000ρικο; έχει κανείς 56αρα να μας διαφωτήσει. Ωραιος με γεια. Ολο το στοκ τους αδειασες εσυ! 1
mcrae13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ένα θετικό που βλέπω είναι ότι αυτή την στιγμή στο αμαζον Γαλλίας,βλέπω μια λογική διαφορά της τάξεως των 200 ευρώ μεταξύ της 56αρας και της 64αρας . Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μελλοντικά. Από διαθεσιμότητα συνεχίζουμε να βλέπουμε την ίδια αρνητική εικόνα . 1
jimpsar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεύω σε κάνα μήνα θα τις έχω. Kαθυστερούν τα preorder. Θα τις δοκιμάσω και αν δεν με καλύπτουν τις στέλνω πίσω. Για να είμαι ευχαριστημένος θέλω περίπου την απόδοση της 64αρας μου στα 1540-1550 sustained clock που την έχω με λιγότερο θόρυβο/θερμοκρασίες (την 64 την έχω 2500 στροφες και οποία ακούγεται πάνω από τους 1600αριδες που έχω στο κουτί) Αν μου κάνουν η πουλάω τις 64αρες ή στήνω ένα dedicated Miner με τις 64αρες και βάζω στα κανονικά μηχανήματα αυτές. Kαλοριζικες με το καλο φιλε να σου ερθουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα