Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εβγαλες κ συμπερασμα οτι δεν παιζω παιχνιδια.μηπβς εχεις μαντικες ικανοτητες? Οκ. Οχι οτι εχω αναγκη να απολογηθω αλλα ειμαι gamer απο εποχης atari 2600.και παιζω φουλ. Το αν συμμετεχω η οχι σε συζητησεις για games ειναι παντελώς ασχετο. Ειδες ε ανηκουστα πραγματα. Καποιος ο οποιος αποφασιζει να φτιαξει ενα gaming pc για παιχνιδια να μπαινει σε ενα forum για να ανταλλαζει αποψεις για αυτα που παιζει . Επισης πως ειναι αγαπητε ασχετο αφου οι περισσοτεροι απο μας που αγοραζουμε τοσο ακριβες καρτες υποτιθεται για παιχνιδια δεν τις αγοραζουμε? Τα benchmark των καρτων γραφικων δεν αφορουν κυριως την αποδοση τους στα παιχνιδια? Αρα αν δεν γινει κουβεντα(οχι σε αυτο το θεμα αλλα γενικα)για τα ιδια τα παιχνιδια τοτε για ποιο λογο αγοραζει καρτες ο κοσμος σε gaming pc,για να τις κοιταζει? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ειδες ε ανηκουστα πραγματα.Καποιος ο οποιος αποφασιζει να φτιαξει ενα gaming pc για παιχνιδια να μπαινει σε ενα forum για να ανταλλαζει αποψεις για αυτα που παιζει . Επισης πως ειναι αγαπητε ασχετο αφου οι περισσοτεροι απο μας που αγοραζουμε τοσο ακριβες καρτες υποτιθεται για παιχνιδια δεν τις αγοραζουμε? Τα benchmark των καρτων γραφικων δεν αφορουν κυριως την αποδοση τους στα παιχνιδια? Αρα αν δεν γινει κουβεντα(οχι σε αυτο το θεμα αλλα γενικα)για τα ιδια τα παιχνιδια τοτε για ποιο λογο αγοραζει καρτες ο κοσμος σε gaming pc,για να τις κοιταζει? Μη βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει. Εσυ ξεκινησες την ασυναρτησια βγαζοντας ενα ασχετο συμπερασμα για μενα. Κανε ο, τι θες. Δε με αφορα που σχολιαζεις. Παραλληλισμο εκανα με αυτο που μου εγραψες κ το ξερεις καλα. Στο θεμα μας τωρα. Ουτε δικο μου ειναι το νημα ουτε τιποτα.προφανως δεν εχετε μαθει ορισμενοι να ακουτε τον αντιλογο κ σας ενοχλει. Εγω μπηκα εδω μεσα γραφοντας για την καρτα μου κ τις εντυπωσεις μου. Αυτο ειναι ολο. Τωρα αν ενοχληθηκαν ορισμενοι προβλημα τους. Ουτε σε χαρακτηρισα ποτε fanboy. Υπαρχουν ατομα που δε γραφουν εδω μεσα ποτε αλλα παρακολουθουν αυτο που τους ενδιαφέρει. Απαγορευεται? Διαβασε καλα αυτα που εγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 προφανως δεν εχετε μαθει ορισμενοι να ακουτε τον αντιλογο κ σας ενοχλει. Σταμάτα παναθεμα σε πρωινιατικα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μπηκα εδω μεσα γραφοντας για την καρτα μου κ τις εντυπωσεις μου. Αυτο ειναι ολο. Αν σταματαγες μονο σε αυτο καλα ηταν αλλα το συνεχισες. Γιατι οι υπολοιποι αυτο που εγραψαν(μεταξυ αυτων και εγω)ειναι για τις τιμες των τωρινων vega στην Ελληνικη αγορα. Πες μου λοιπον για ενα υποψηφιο αγοραστη (ή καποιο που ασχολειται τελος παντων με το pc hardware) με βαση αυτη την τωρινη εικονα στην αγορα τι ακριβως να μπει να σχολιαστει παραπανω περα απο την τραγικη διαθεσιμοτητα και τις υψηλες τιμες? Οσο κουραστικο και εκνευριστικο μπορει να ειναι για τους τωρινους κατοχους,αυτη ειναι η πραγματικοτητα(οπως η πραγματικοτητα ειναι και οι υψηλες τιμες στις μνημες ram) https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=vega και στο εξωτερικο αντιστοιχη κατασταση https://geizhals.de/?fs=amd+vega&in= και οποιος γουσταρει μπορει να πληρωσει 2000ευρω για Asus vega 64 απο Amazon Γερμανιας :lol: https://www.amazon.de/dp/B0781VL2HB?smid=A22SD2UYDJJKF7&linkCode=df0&creative=22506&creativeASIN=B0781VL2HB&childASIN=B0781VL2HB&tag=geizhals10-21 Και οπως βλεπεις περναω τα οποια συγκριτικα εγιναν πιο πισω μεταξυ vega56 και 1070/ti ή vega 64 και 1080 ή καταναλωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Σταμάτα παναθεμα σε πρωινιατικα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωΓελά ο μωρός καν τι μη γελοίον η. ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (436 – 338) Αν σταματαγες μονο σε αυτο καλα ηταν αλλα το συνεχισες. Γιατι οι υπολοιποι αυτο που εγραψαν(μεταξυ αυτων και εγω)ειναι για τις τιμες των τωρινων vega στην Ελληνικη αγορα. Πες μου λοιπον για ενα υποψηφιο αγοραστη (ή καποιο που ασχολειται τελος παντων με το pc hardware) με βαση αυτη την τωρινη εικονα στην αγορα τι ακριβως να μπει να σχολιαστει παραπανω περα απο την τραγικη διαθεσιμοτητα και τις υψηλες τιμες? Οσο κουραστικο και εκνευριστικο μπορει να ειναι για τους τωρινους κατοχους,αυτη ειναι η πραγματικοτητα(οπως η πραγματικοτητα ειναι και οι υψηλες τιμες στις μνημες ram) https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=vega και στο εξωτερικο αντιστοιχη κατασταση https://geizhals.de/?fs=amd+vega&in= και οποιος γουσταρει μπορει να πληρωσει 2000ευρω για Asus vega 64 απο Amazon Γερμανιας :lol: https://www.amazon.de/dp/B0781VL2HB?smid=A22SD2UYDJJKF7&linkCode=df0&creative=22506&creativeASIN=B0781VL2HB&childASIN=B0781VL2HB&tag=geizhals10-21 Και οπως βλεπεις περναω τα οποια συγκριτικα εγιναν πιο πισω μεταξυ vega56 και 1070/ti ή vega 64 και 1080 ή καταναλωσεις. Εχω γραψει πολλακις πως για υποψηφιο αγοραστη αποτελει μονοδρομο η αγορα nvidia καρτας.κ αυτο συζητιεται στο αντιστοιχο νημα οδηγου αγορας καρτας γραφικων. Τι αλλο να πω δηλαδη. Απο κει κ περα καταναλωνουν πιο πολυ ρευμα καθως ειναι φορτωμενες κ με πιο βαρια χαρακτηριστικα κ τεχνολογια αντιστοιχα της ti κ παραπανω ακομη. Το πως αποδιδουν ειναι αλλο θεμα κ συζητιεται. Δεν εχω προβλημα μ αυτο Αυτο ομως δεν μας αποκλειει εμας τους κατοχους αυτων να συζηταμε για τις επιδοσεις, χαρακτηριστικα τους κλπ. Τοτε κ για τις ραμ να μη συζηταμε μ αυτη τη λογικη κ να μη φτιαχνει κανενας καινουριο pc. Ριξτον στην πυρα. Οσοι πηραν πηραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ομως δεν μας αποκλειει εμας τους κατοχους αυτων να συζηταμε για τις επιδοσεις, χαρακτηριστικα τους κλπ Γιατι ποιος ειπε να μην συζητανε οι κατοχοι των εν λογω καρτων για αυτες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι ποιος ειπε να μην συζητανε οι κατοχοι των εν λογω καρτων για αυτες? Ανατρεξε μερικες σελιδες πισω και θα καταλαβεις τι επιχειρειται συστηματικα απο 5-6 συγκεκριμενα γραφικα ατομα. Ειρηνη ημιν. Καλες γιορτες σε ολους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι ποιος ειπε να μην συζητανε οι κατοχοι των εν λογω καρτων για αυτες? Είναι απλό. όσοι έχουν(με) βρει κάτι αρνητικό είναι nvdia fanboys,πρασινοφρουροι κλπ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μην το κλειδώσουμε πάλι, παρακαλώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στείλε ένα pm αν θες στον αγοραστή και ρώτα τον πόσο τις πήρε και μετά έλα πες μου Αν και όπως είπες και εσύ δεν έχει καμία σχέση. Anyway δεν πιστεύω σε γενικές γραμμές να μιλάω λάθος,και αυτό που περιγράφω είναι αυτό που "φαίνεται " τέλος πάντων,η εικόνα της amd , όπως έχει διαμορφωθεί πλέον,στον τελικό καταναλωτή,που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά το τι υπάρχει και πόσο στοιχίζει στα μαγαζιά.. Καλά Χριστούγεννα Τελικός καταναλωτής είναι το σύνολο των ενδιαφερομένων. Παντού ισχύει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Αν δεν πουλούσαν δεν θα είχαν και αυτές τις τιμές . Για να τις έχουν μάλλον πουλάνε . Αν η εταιρία μπορούσε να παράξει μεγαλύτερο αριθμό καρτών από την ζήτηση, ίσως να έβλεπες νορμάλ τιμές, ενώ αν δεν πουλούσαν και στοκαρε η εταιρία ποσότητες θα έβλεπες πτώση τιμών. Αυτό και τέλος. Τώρα για εμένα και εσένα το αν θα δώσεις αυτά τα χρήματα για την συγκεκριμένη κάρτα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο . Το καλό για την AMD φαίνεται να είναι πως τα τσεπώνει με τον Α ή Β τρόπο και πως καταφέρνει να βάζει χρήμα στο ταμείο. Αυτό σημαίνει περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τελικός καταναλωτής είναι το σύνολο των ενδιαφερομένων. Παντού ισχύει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Αν δεν πουλούσαν δεν θα είχαν και αυτές τις τιμές . Για να τις έχουν μάλλον πουλάνε . Αν η εταιρία μπορούσε να παράξει μεγαλύτερο αριθμό καρτών από την ζήτηση, ίσως να έβλεπες νορμάλ τιμές, ενώ αν δεν πουλούσαν και στοκαρε η εταιρία ποσότητες θα έβλεπες πτώση τιμών. Αυτό και τέλος. Τώρα για εμένα και εσένα το αν θα δώσεις αυτά τα χρήματα για την συγκεκριμένη κάρτα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο . Το καλό για την AMD φαίνεται να είναι πως τα τσεπώνει με τον Α ή Β τρόπο και πως καταφέρνει να βάζει χρήμα στο ταμείο. Αυτό σημαίνει περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη . Συμφωνώ 100% . Με την μόνη διαφορά οτι εγώ όταν έγραψα "τελικός καταναλωτής" ,εννοούσα τους gamers,μιας και οι miners είναι καινούρια φουρνιά καταναλωτών . Ας ελπίσουμε στην έλευση της επόμενης γενιάς καρτών να έχει αλλάξει το τοπίο προς όφελος των gamers,γιατί σε αυτή νομίζω δεν σώζεται η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάτσε, κάτσε... 5Κ κάτω είναι μέσα σε 1-2 ημέρες το bc...μπορεί και να ανασάνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν λέει και πολλά αυτό, όταν ξεκίνησε το mining craze (6 μήνες πριν ή κάπου εκεί) το bitcoin ήταν πόσο; 12Κ κάτω; Προσωπικά πιστεύω ότι τα alt coins κάνουν την ζημιά. Πέφτει το ETH; Πας Monero. Πέφτει και αυτό; Πας zCash ή ότι άλλη βλακεία έχει βγει. Γι αυτό δεν έχει γίνει χαμός από μεταχειρισμένες Polaris, όλο και κάτι βρίσκουν να κάνουν mining. Πιο πιθανό είναι να μας βοηθήσει (τους μη-miners) το σκάνδαλο με το NiceHash παρά το τι κάνει το bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάτσε, κάτσε... 5Κ κάτω είναι μέσα σε 1-2 ημέρες το bc...μπορεί και να ανασάνουμε. Μια εικόνα 1000 λέξεις, σας αφήνω 2 σημερινές: Τα παρακάτω νούμερα είναι estimates για 1 Vega64: Και η Vega που έρχεται (σαν την ανάπτυξη ένα πράμα...) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Σωστά .... αλλά άσε τους άλλους να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο vfm για αυτούς και άσε την διαφήμιση.... Ειδικά τις συγκρίσεις με nvindia καλό είναι να τις αποφεύγεις αφού θέλεις μόνο να συζητάς μόνο για AMD. http://www.insomnia.gr/topic/606957-βοηθεια-για-αναβαθμιση-καρτασ-γραφικων/page-4#entry54811101 Εδώ είσαι. Μια εικόνα 1000 λέξεις, σας αφήνω 2 σημερινές: Τα παρακάτω νούμερα είναι estimates για 1 Vega64: xmr_vega.jpg Και η Vega που έρχεται (σαν την ανάπτυξη ένα πράμα...) vega_amazon.jpg Έχεις βάλει και εσύ τι λιθαράκι σου Κάτσε, κάτσε... 5Κ κάτω είναι μέσα σε 1-2 ημέρες το bc...μπορεί και να ανασάνουμε. Λόγο εορτών είναι το ξέρεις πιστεύω Συμφωνώ 100% . Με την μόνη διαφορά οτι εγώ όταν έγραψα "τελικός καταναλωτής" ,εννοούσα τους gamers,μιας και οι miners είναι καινούρια φουρνιά καταναλωτών . Ας ελπίσουμε στην έλευση της επόμενης γενιάς καρτών να έχει αλλάξει το τοπίο προς όφελος των gamers,γιατί σε αυτή νομίζω δεν σώζεται η κατάσταση. Για να μην κάνω διπλή παράθεση, στο προηγούμενο μνμ δεν ήθελα να σου την πω. Αν το πήρες έτσι απολογούμε. Αν και πιστεύω κατάλαβες το σκεπτικό μου. Τώρα σε αυτό έχει δίκαιο ο Τάκης, καινούργια φουρνιά πάντως δεν είναι.. τα ίδια είχαν γίνει και χειρότερα το 2014 εάν θυμάμαι καλά. τότε ήθελα μια 290Χ μην σου πω πότε την πήρα Το αστείο είναι ότι βλέπω γνωστά άτομα που "κράζουν" οτιδήποτε κόκκινο να "κράζουν" τώρα για διαθεσιμότητα και μερικές σελίδες πίσω ή στο θέμα της Nvidia να κράζουν τι άλλο; Σωστά τις Vega Fuck logic (ταιριάζει γάντι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα