billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το νέο απο χθες ειναι οτι η amd κοπανησε τις τιμες στις vega στα 1000€. Τι ηθελες να συζηταμε δλδ? Εννοειτε οτι μετα απ αυτην την ειδηση θα γινει μια συγκριση με της πρασινες καρτες Καντε αυτη τη συγκριση στο νημα για nvidia. Τι διαφορα εχει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καντε αυτη τη συγκριση στο νημα για nvidia. Τι διαφορα εχει??? Γτ δικο σου ειναι αυτο το νημα? Και στο κατω κατω, το νεο που εσκασε αφορα τις καρτες της amd, αρα ειμαστε στο σωστο νημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γτ δικο σου ειναι αυτο το νημα? Και στο κατω κατω, το νεο που εσκασε αφορα τις καρτες της amd, αρα ειμαστε στο σωστο νημα Γιατι πρεπει να ναι δικο μου για να καταλαβει καποιος το αυτονοητο? Το αλλο το παιδι μπηκε να ρωτησει κατι σχετικο πραγματικα κ τα ακουσε. Και 2000 ευρω να κανει η καρτα αν την αγορασει καποιος εχει το δικαιωμα να συζητησει γι αυτην. Κουμαντο στην τσεπη μας θα κανετε? 726 ξεκιναει σκρουτζ. Απαραδεκτη τιμη οκ. Βρηκατε ευκαιρια με την υπερκοστολογηση καποιων custom. Ελεος. Παρτε το σπιτι το νημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι πρεπει να ναι δικο μου για να καταλαβει καποιος το αυτονοητο? Το αλλο το παιδι μπηκε να ρωτησει κατι σχετικο πραγματικα κ τα ακουσε. Και 2000 ευρω να κανει η καρτα αν την αγορασει καποιος εχει το δικαιωμα να συζητησει γι αυτην. Κουμαντο στην τσεπη μας θα κανετε?Σωστά .... αλλά άσε τους άλλους να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο vfm για αυτούς και άσε την διαφήμιση....Ειδικά τις συγκρίσεις με nvindia καλό είναι να τις αποφεύγεις αφού θέλεις μόνο να συζητάς μόνο για AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το νέο απο χθες ειναι οτι η amd κοπανησε τις τιμες στις vega στα 1000€. Τι ηθελες να συζηταμε δλδ? Εννοειτε οτι μετα απ αυτην την ειδηση θα γινει μια συγκριση με της πρασινες καρτες Τι ενοεις ? ανέβασε επίσημα τις τιμές η amd? , η σε αυτη την τιμη την δίνουν τα καταστήματα? Τα καταστήματα πουλανε σε αυτη την τιμη λογο προσφοράς και ζήτησης ,καπου πηρε το ματι μου καποιον εδω μεσα που ηθελε να παρει νομίζω 19 vega 64 για σκάψιμο, τι να λεμε τωρα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις καποια forum να προτεινεις? Σαφέστατα έχω και παρακαλουθω. Αν επιθυμείς μπορώ να σου πω αντίστοιχα για AMD και δη για Vega . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τι ενοεις ? ανέβασε επίσημα τις τιμές η amd? , η σε αυτη την τιμη την δίνουν τα καταστήματα? Τα καταστήματα πουλανε σε αυτη την τιμη λογο προσφοράς και ζήτησης ,καπου πηρε το ματι μου καποιον εδω μεσα που ηθελε να παρει νομίζω 19 vega 64 για σκάψιμο, τι να λεμε τωρα . εσυ τι λες να εννοω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 εσυ τι λες να εννοω? Δεν ξέρω ,για 'αυτό ρωτάω επειδή γράφεις οτι το νεο απο χθες ειναι οτι ανέβασε τις τιμες η amd στα 1000Ε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 5 ατομα ειστε με Vega ρε αδερφε σιγα! Το νήμα όπως σωστά σου απάντησε ο ~Palpatin~ είναι για όλων των ειδών AMD Gpu όπως ακριβως ανέφερα και εγώ . Εγώ ρώτησα για settings service wattman της Vega. Αν δεν σε αφορά και δεν έχεις κάτι να πεις τότε απλά μην γράφεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ,για 'αυτό ρωτάω επειδή γράφεις οτι το νεο απο χθες ειναι οτι ανέβασε τις τιμες η amd στα 1000Ε! ενταξει φιλε, πανε να τρολαρεις καναν αλλον. Καλες γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ενταξει φιλε, πανε να τρολαρεις καναν αλλον. Καλες γιορτες Το ποιος τρολαρει αστο καλυτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το οτι ορισμενοι δεν ασχολειστε με τις ταυτοχρονες αγορες freesync monitor(και γενικα με τις οθονες αλλα κατα τα αλλα κυρια χρηση ειναι το gaming.....) με αφορμη τις νεες καρτες vega δεν σημαινει οτι μιλαμε για εκτος θεματος πραγματα. Ουτε επισης σημαινει το οτι επειδη εσας δεν σας ενδιαφερουν αυτα(τα ειδαμε και πιο πισω ουτως ή αλλως με τις ''προτασεις σε οθονες'')δεν θα μιλαμε για αυτα. Και αυτο γιατι οι οθονες αυτες εξαρτωνται αποκλειστικα απο τις υπαρχουσες καρτες της αγορας μιας και εν μερη γιαυτο το λογο και βγηκαν και οι νεες vega. Και τα benchmarks των διαφορων site γιαυτο το λογο και δεν σταματανε στα 60fps αλλα δειχνουν ποσα μεγιστα fps πιανει στο καθε παιχνιδι η καθε καρτα,για τα Monitor που πανω πανω απο 60hz. 726 ξεκιναει σκρουτζ. Απαραδεκτη τιμη οκ. Βρηκατε ευκαιρια με την υπερκοστολογηση καποιων custom. Ελεος. Παρτε το σπιτι το νημα Δηλαδητι ακριβως θες να γραφουμε ρε Billeiros πια σε αυτο το νημα που επειδη αγορασες την εν λογω καρτα την εχεις δει λες και σου ανηκει Ολο το θεμα? Γιατι και για games που εγραφες πιο πισω στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων εγω δεν σε εχω δει ποτε να συμμετεχεις,ουτε με την προηγουμενη r9 290. καντε μια βολτα και απο παρομοια site του εξωτερικου να δειτε εκει τι χειροτερα που γραφονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το νήμα όπως σωστά σου απάντησε ο ~Palpatin~ είναι για όλων των ειδών AMD Gpu όπως ακριβως ανέφερα και εγώ . Εγώ ρώτησα για settings service wattman της Vega. Αν δεν σε αφορά και δεν έχεις κάτι να πεις τότε απλά μην γράφεις . Γιατι ξερει για να απαντησει? Αφου εχει nvidia πως να ξερει. Για τρολαρισμα μπηκε αφου απλα. Αλλα εμεις ειμαστε κατα τα αλλα τα τρολ κ οι παρεισακτοι που θελουμε να συζητησουμε για τις καρτες μας Το οτι ορισμενοι δεν ασχολειστε με τις ταυτοχρονες αγορες freesync monitor με αφορμη τις νεες καρτες vega δεν σημαινει οτι μιλαμε για εκτος θεματος πραγματα. Ουτε επισης σημαινει το οτι επειδη εσας δεν σας ενδιαφερουν αυτα(τα ειδαμε και πιο πισω ουτως ή αλλως με τις ''προτασεις σε οθονες'')δεν θα μιλαμε για αυτα. Δηλαδητι ακριβως θες να γραφουμε ρε Billeiros πια σε αυτο το νημα που επειδη αγορασες την εν λογω καρτα την εχεις δει λες και σου ανηκει?Γιατι και για games που εγραφες πιο πισω στα αντιστοιχα θεματα των παιχνιδιων εγω δεν σε εχω δει ποτε να συμμετεχεις,ουτε με την προηγουμενη r9 290. καντε μια βολτα και απο παρομοια site του εξωτερικου να δειτε εκει τι χειροτερα που γραφονται. Γιατι θα δωσω λογαριασμο σε σενα για το ποτε ακριβως θα συμμετεχω στο μια συζητηση? Δεν καταλαβες καλα. Εσυ και οι αλλοι δλδ που εχετε 2000 φευγα μηνυματα εχετε περισοοτερα δικαιωματα απο μας??? Εσυ βεβαια εχεις δεκαπλασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι θα δωσω λογαριασμο σε σενα για το ποτε ακριβως θα συμμετεχω στο μια συζητηση? Δεν καταλαβες καλα. Εσυ και οι αλλοι δλδ που εχετε 2000 φευγα μηνυματα εχετε περισοοτερα δικαιωματα απο μας??? Εσυ βεβαια εχεις δεκαπλασια Οχι δεν ειπα αυτο.Ειπα οτι για να μην συμμετεχεις καθολου σε θεματα που αφορουν παιχνιδια μαλλον δεν παιζεις/αγοραζεις και πολλα.Δεν εχει να κανει με τον αριθμο των σχολιων απλα οταν καποιος βλεπει απο ατομα που δεν παιζουν πολλα παιχνιδια να κανουν και υποδειξεις ε του χτυπαει ασχημα. Οσο για μενα δεν μπηκα στο θεμα για να κραξω τις vega για τις επιδοσεις τους ή τιποτα αλλο. Ημουν πολυ συγκεκριμενος σε οτι εγραψα σαν υποψηφιος αγοραστης, αλλα επειδη δεν σε συμφερουν(γιατι ετσι το εκλαμβανεις εσυ απο αυτα που γραφονται)αυτα που γραφτηκαν,αυτοματως μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι και μας βαφτιζεις και nvidia fanboys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Οχι δεν ειπα αυτο.Ειπα οτι για να μην συμμετεχεις καθολου σε θεματα που αφορουν παιχνιδια μαλλον δεν παιζεις/αγοραζεις και πολλα.Δεν εχει να κανει με τον αριθμο των σχολιων απλα οταν καποιος βλεπει απο ατομα που δεν παιζουν πολλα παιχνιδια να κανουν και υποδειξεις ε του χτυπαει ασχημα. Εβγαλες κ συμπερασμα οτι δεν παιζω παιχνιδια.μηπβς εχεις μαντικες ικανοτητες? Οκ. Οχι οτι εχω αναγκη να απολογηθω αλλα ειμαι gamer απο εποχης atari 2600.και παιζω φουλ. Το αν συμμετεχω η οχι σε συζητησεις για games ειναι παντελώς ασχετο. Ενω εσυ που ξημεροβραδιαζεσαι γραφοντας παντου στο ινσομνια θα ο ρεπε να βγαλω αντιστοιχο συμπερασμα δλδ οτι δεν προλαβαινεις να παιξεις καθολου κ να σου αφαιρεσω το λογο αν ειχα τη δυνατοτητα? Πραγματικα τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα