firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα παντως απο υποψηφιο αγοραστη με εχασε παντως. Επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι σε ψαξιμο για αγορα οθονης και στην Ελλαδα οι freesync οθονες εχουν καλυτερη διαθεσιμοτητα/ποικιλια και καποιες φορες και καλυτερες τιμες απο τις αντιστοιχες gsync,θα κοιταζα σε μια vega 64 σε μια normal τιμη. Αλλα με αυτα που βλεπω οσον αφορα τις αεροψυκτες vega 64 τσαμπα περιμενω και στην ουσια βγαινει ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα σε nvidia πακετα. Και εγω χανω το freesync αλλα δεν με πειραζει και πολυ γτ με την Ti θα εχω καρφωμενα τα 100fps αρα δεν χρειαζεται.Εκει που οντως αξιζουν τα gsync/freesync ειναι οταν παρεις μια μετρια/καλη καρτα και το framerate ανεβοκατεβαινει σαν τρελο. Εσυ τωρα που εχεις την 1070, δεν αξιζει να παρεις την 1080 Αν δεν κρατιεσε πας για Ti ή περιμενεις volta 1
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εσυ τωρα που εχεις την 1070, δεν αξιζει να παρεις την 1080 Αν δεν κρατιεσε πας για Ti ή περιμενεις volta Γιαυτο και ανεφερα την vega 64 απο amd μερια μπας και ειχε τιμη κοντα στην 1080.Προφανως και θα κανω το δευτερο ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα αλλα το θεμα της οθονης ηταν που με ενδιεφερε περισσοτερο αφου και απο τις επιδοσεις της vega 64 μια χαρα θα ημουν ικανοποιημενος(αρκει να εβγαινε σε αεροψυκτη και σε λογικη τιμη). Και εγω χανω το freesync αλλα δεν με πειραζει και πολυ Κοιταξε να δεις ο καθενας ειναι οπως την βλεπει στο θεμα της οθονης αλλα προσωπικα το να πληρωσω ακριβοτερα μια οθονη για το freesync/gsync και να μην το χρησιμοποιω ειναι στην ουσια σαν να πεταξα τα λεφτα στα σκουπιδια . Και προφανως οσο μεγαλυτερη η αναλυση,τοσο μεγαλυτερο το ''καπελο''.
mcrae13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κοιταξε να δεις ο καθενας ειναι οπως την βλεπει στο θεμα της οθονης αλλα προσωπικα το να πληρωσω ακριβοτερα μια οθονη για το freesync/gsync και να μην το χρησιμοποιω ειναι στην ουσια σαν να πεταξα τα λεφτα στα σκουπιδια . Και προφανως οσο μεγαλυτερη η αναλυση,τοσο μεγαλυτερο το ''καπελο''. Εντάξει το freesync δεν το πληρώνεις,είναι δωρεαν. Στην ουσία όσες οθόνες δεν έχουν gsync (το οποίο είναι module της nvidia και γι αυτό στοιχίζει) έχουν freesync. Γι αυτό και ο περισσότερος κόσμος έχει(είχε) την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί αλλά με την παρούσα κατάσταση τιμών,έγινε και αυτό ακριβό σαν της πράσινης
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα ειναι σαν να πεταξες τα λεφτα σου στα σκουπιδια? Χαλαρωσε λιγο αδερφε..
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα ειναι σαν να πεταξες τα λεφτα σου στα σκουπιδια? Χαλαρωσε λιγο αδερφε.. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω. Αν αγορασω πχ την https://www.skroutz.gr/s/12593650/Acer-XF270H-144Hz.html στα 340ευρω και δεν χρησιμοποιω το freesync τοτε τοτε σε σχεση με μια απλη 1080p 144hz οθονη χωρις freesync δεν θα ειναι σαν να πεταξα 100ευρω αφου πληρωσα για κατι που δεν χρησιμοποιω? https://www.skroutz.gr/s/11498961/LG-24GM79G.html Στην περιπτωση σου ειχες ηδη την οθονη πριν παρεις την καρτα γραφικων ενω εγω δεν εχω αγορασει ακομα την οθονη.
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι αυτο που λεει ο mcrae13, Το freesync στο βαζουν extra. Αν το ιδιο μονιτορ δεν ειχε freesync, παλι τα ιδια θα κοστιζε. Το gsync απο την αλλη οντως το πληρωνεις εξτρα λογω νταβατζιλικη που ζηταει η nvidia ps. Τα monitors που μου βαζεις δεν ειναι ιδια
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ακριβώς αυτό που περιέγραψα . Πλέον με την ,ας πούμε δέσμευση που κάνουμε με τις οθόνες,θα χάσει κι άλλους πελάτες. Κάπως έτσι έφυγα κι εγώ . Επόμενη οθόνη μου θα είναι το πιθανότερο με gsync ,που σημαίνει και μελλοντικά καναδυό αλλαγές σε gpu θα είναι και αυτές nvidia.. θα με κανεις να γινω κακος τωρα μαζι σου και δεν το θελω. 2 Asus RX480 Strix OC 8GB ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ Δεν με ενδιαφερει αν εβγαλες κερδος ή οχι αλλα το θεωρω "χαζο" να πουλας κατι ουσιαστικα με καπελο και να εχεις την απαιτηση να παρεις το αμεσως επομενο σε νορμαλ τιμη. Εκτος και αν ξεχνας ποσο εδιναν εδω μεσα και γενικα στο εξωτερικο τις μεταχειρισμενες 480. Προσωπικα εγω το εχω ξαναπει, ηθελα να παρω 480 αλλα μιας και δεν εβρισκα κατι σε φυσιολογικη τιμη πηγα σε Nvidia, οταν με το καλο πεσουν οι τιμες λογικα θα παρω κατι σε AMD. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, αλλωστε αν περιμενε η AMD απο τις πωλησεις σε gamers μαλλον θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα monitors που μου βαζεις δεν ειναι ιδια Περαν απο τις ιντσες(δεν ανεφερα ουτως ή αλλως στο παραδειγμα 24ρια 1080p monitor)τα ιδια ειναι αλλα τεσπα,το θεμα ειναι οτι με αυτη την διαθεσιμοτητα και αυτες τις τιμες δουλεια δεν γινεται https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=vega+64 1
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου δωσω ενα παραδειγμα γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω. Αν αγορασω πχ την https://www.skroutz.gr/s/12593650/Acer-XF270H-144Hz.html στα 340ευρω και δεν χρησιμοποιω το freesync τοτε τοτε σε σχεση με μια απλη 1080p 144hz οθονη χωρις freesync δεν θα ειναι σαν να πεταξα 100ευρω αφου πληρωσα για κατι που δεν χρησιμοποιω? https://www.skroutz.gr/s/11498961/LG-24GM79G.html Στην περιπτωση σου ειχες ηδη την οθονη πριν παρεις την καρτα γραφικων ενω εγω δεν εχω αγορασει ακομα την οθονη. Εχεις ενα δικιο στη τελευταια σου προταση. Τσπ, για να το κλεισω, Σιγουρα ειναι καλυτερα να εχεις το "ζευγαρι" αλλα δεν πληρωνεις εξτρα εις οτι αφορα το freesync. Αρα δεν πετας λεφτα
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα η δικια μου αποψη πανω στο θεμα ειναι οτι πλεον τα πραγματα εχουν γινει AMD = Miners, ΝVIDIA = Gamers δυστηχως. Βαλτε απλα λιγο τιμες skroutz οποιος ηδη δεν τις ξερεις.. Εχεις φιλο και σου λεει θελει καρτα 150Ε, αναγκαστικα θα παει σε 1050ΤΙ. Στα 200Ε? Θα δωσει αλλα 30 για να παει σε 1060 3GB. Στα 250? Θα δωσει αλλα 40 για 1060 6gb διοτι 1060> rx 570 που κανει 280Ε. Θελει 300Ε? Gtx 1060 6gb ποιοτικη υλοποιηση. Το πολυ 300 επρεπε να κανει η Rx 580 αλλα με 350Ε το vfm βγαινει απο το παραθυρο. Aπο εκει πανω δεν υπαρχουν διαθεσιμοτητες και να ηθελε να παρει καποιος AMD. Εισαι Miner? Απλα διαλεγεις οποια καρτα γουσταρεις Κριμα πραγματικα.
jimpsar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνω για τις τραγικές τιμές της amd αλλά το θέμα λέγεται AMD Gpus plz. Όποιος θέλει Vs η γνώμη για οθόνη έχει άλλου forum. Με νέους drivers τι watmman settings έχετε σε Vega ?
mcrae13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 θα με κανεις να γινω κακος τωρα μαζι σου και δεν το θελω. 2 Asus RX480 Strix OC 8GB ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΔεν με ενδιαφερει αν εβγαλες κερδος ή οχι αλλα το θεωρω "χαζο" να πουλας κατι ουσιαστικα με καπελο και να εχεις την απαιτηση να παρεις το αμεσως επομενο σε νορμαλ τιμη. Εκτος και αν ξεχνας ποσο εδιναν εδω μεσα και γενικα στο εξωτερικο τις μεταχειρισμενες 480. Προσωπικα εγω το εχω ξαναπει, ηθελα να παρω 480 αλλα μιας και δεν εβρισκα κατι σε φυσιολογικη τιμη πηγα σε Nvidia, οταν με το καλο πεσουν οι τιμες λογικα θα παρω κατι σε AMD. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, αλλωστε αν περιμενε η AMD απο τις πωλησεις σε gamers μαλλον θα ειχε μεγαλυτερο προβλημα Στείλε ένα pm αν θες στον αγοραστή και ρώτα τον πόσο τις πήρε και μετά έλα πες μου Αν και όπως είπες και εσύ δεν έχει καμία σχέση. Anyway δεν πιστεύω σε γενικές γραμμές να μιλάω λάθος,και αυτό που περιγράφω είναι αυτό που "φαίνεται " τέλος πάντων,η εικόνα της amd , όπως έχει διαμορφωθεί πλέον,στον τελικό καταναλωτή,που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά το τι υπάρχει και πόσο στοιχίζει στα μαγαζιά.. Καλά Χριστούγεννα
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος θέλει γνώμη για οθόνη έχει άλλου forum. Εχεις καποια forum να προτεινεις?
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Νημα εννοει Εχεις καποια forum να προτεινεις? Νημα εννοει ο ανθρωπος. Συνεχιστε το θεμα με τις τιμες στο viber. Μας πρηξατε εδω μεσα. Κ 3 ατομα να μαστε εχουμε το δικαιωμα να ανταλλαξουμε αποψεις φυσιολογικα. 2
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Νημα εννοει Νημα εννοει ο ανθρωπος. Συνεχιστε το θεμα με τις τιμες στο viber. Μας πρηξατε εδω μεσα. Κ 3 ατομα να μαστε εχουμε το δικαιωμα να ανταλλαξουμε αποψεις φυσιολογικα. Το νέο απο χθες ειναι οτι η amd κοπανησε τις τιμες στις vega στα 1000€. Τι ηθελες να συζηταμε δλδ? Εννοειτε οτι μετα απ αυτην την ειδηση θα γινει μια συγκριση με της πρασινες καρτες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα