~Palpatin~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι πέτρο αποδέχομαι απολύτως τα επιχειρήματα σου, όφειλε όμως και η AMD να έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μόνη της την παραγωγή όπως η nvidia. Αυτό το ότι στέλνουν για συναρμολόγηση σε εξωτερικά εργοστάσια τα σχέδια ποτέ δεν το κατάλαβα. Καλημέρα, μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δες λίγο στο Google TSMC και global foundries. Στην τελική κάνε αυτό που έκανα και εγώ και πολλοί άλλοι, πάρε Nvidia 2
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι πέτρο αποδέχομαι απολύτως τα επιχειρήματα σου, όφειλε όμως και η AMD να έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μόνη της την παραγωγή όπως η nvidia. Αυτό το ότι στέλνουν για συναρμολόγηση σε εξωτερικά εργοστάσια τα σχέδια ποτέ δεν το κατάλαβα. Όταν λέω συναρμολογητές, εννοώ ASUS-Sapphire-TUL-MSI κλπ. Αυτοί αγοράζουν το "τσιπάκι" ή και το board σε συμφωνημένες τιμές από την AMD, κι από εκεί και πέρα καθορίζουν τις τιμές τους. Μετά, "αναλαμβάνει" η αλυσίδα εφοδιασμού μέχρι το κατάστημα "λιανικής".
STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 https://geizhals.eu/sapphire-nitro-radeon-rx-vega-56-11276-00-20g-a1744236.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&v=e 699.
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 700€ για το σαπάκι την 56? Μωρε καλα εκανα και εδωσα πισω την 64 και πηρα την ti με 750€ (βασικα η 64 ειχε και προβλημα) 2
Qless Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Από το κακό στο χειρότερο, δηλαδή μια custom 56 κοστίζει σχεδόν όσο μια 1080Τι,, στην Ελλάδα πόσο θα κοστίζει δηλαδή? Για τα πανηγύρια απλά 1
kom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Vega 56 €700 μάλιστα ,,,,τελικά δεν σώνεται με τίποτα η amd, βρίσκεται στον κατήφορο με χαλασμένο χειρόφρενο και κατεύθυνση προς γκρεμό θάλασσα το ίδιο είναι...custom περιμένατε ορίστε λοιπόν και περιμένω να δω μερικούς τί δικαιολογία θα βρουν να υποστηρίξουν την αγορά τους...ή μάλλον ξέρω από τώρα Ελλάδα θα πέσει μεγάλο καπέλο για την 56αρα από 70-100 ανάλογα την υλοποίηση ( μη λέω και λίγα ) ,,,την sapphire Nitro Vega 64 στα €999 ( τρομάρα τους ) την είδαμε στάκα και για τις άλλες από giga asus να σας κλείσουν το μάτι στα €1000+++ 2
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δύο οι πιθανότητες: Είτε όλοι οι "μαγαζάτορες" (Ελλάδα και εξωτερικό) είναι ηλίθιοι και δεν θέλουν να πουλήσουν. Είτε ξέρουν πως ακόμα και σε αυτές τις τιμές, θα τις δώσουν τις κάρτες, για κάποιον λόγο που δεν έχει ποτέ ξανά αναφερθεί τον τελευταίο καιρό, το σκάψιμο. Διαλέγετε και παίρνετε το σενάριο που βολεύει το φαντασιακό σας. 1
Chrysostomos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πέτρο έχεις δίκιο,αλλά το θέμα είναι ότι όποιος την θέλει λογικά δε θα την αγοράσει με αυτές τις τιμες...
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος άλλος, εκτός από miners, τις θέλει, θες να πεις. Αλλιώς, είναι απλή η λύση: Δεν πουλάς σε αυτήν την τιμή...μήπως να την έριχνες λίγο?
firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κατι μου λεει οτι μετα απ αυτο το χάλι της amd, η nvidia θα ανεβασει τις τιμες
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Vega 56 €700 μάλιστα ,,,,τελικά δεν σώνεται με τίποτα η amd, βρίσκεται στον κατήφορο με χαλασμένο χειρόφρενο και κατεύθυνση προς γκρεμό θάλασσα το ίδιο είναι...custom περιμένατε ορίστε λοιπόν και περιμένω να δω μερικούς τί δικαιολογία θα βρουν να υποστηρίξουν την αγορά τους...ή μάλλον ξέρω από τώρα Ελλάδα θα πέσει μεγάλο καπέλο για την 56αρα από 70-100 ανάλογα την υλοποίηση ( μη λέω και λίγα ) ,,,την sapphire Nitro Vega 64 στα €999 ( τρομάρα τους ) την είδαμε στάκα και για τις άλλες από giga asus να σας κλείσουν το μάτι στα €1000+++ Μια εταιρεια που ουσιαστικα δεν προλαβαινει την παραγωγη παει απο το κακο στο χειροτερο με σπασμενα φρενα..... 1
mcrae13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μια εταιρεια που ουσιαστικα δεν προλαβαινει την παραγωγη παει απο το κακο στο χειροτερο με σπασμενα φρενα..... Η αλήθεια είναι αυτή που λές. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει προμηθεύσει τους κατασκευαστές με αρκετό αριθμό τσιπ,κάπου άκουσα οτι δεν.. Αλλά και η εντύπωση που δίνει στον τελικό καταναλωτή είναι περίπου αυτή που γράφει ο συμφορουμίτης. Όταν βλέπεις ένα προϊόν που θα ήθελες να αγοράσεις,να είναι ανεξήγητα απλησίαστο τιμολογιακά τι θα πείς? Οτι κάτι δεν πάει καλά,βλέποντας και τις αντίστοιχες πράσινες να κοστίζουν κατα πολύ φθηνότερα.. Γιατί όπως είχα γράψει και πρόσφατα,είναι μια εταιρεία που εκτός των άλλων φτιάχνει κάρτες γραφικών.Που σημαίνει θες πελάτες τους gamers. Και στην τελική αυτοί δεν είναι που τόσα χρόνια αγόραζαν? Κάτι πρέπει να κάνεις για να τους κρατήσεις,το mining σήμερα είναι... αύριο ποιος ξέρει... Οπερισσότερος κόσμος έτσι το βλέπει.Βλέπει την amd και δεν τον νοιάζει αν η asus πουλάει πιο ακριβά ή το mining έχει ανεβάσει τις τιμές κλπ Anyway με την όλη κατάσταση γίνεται ακριβώς το αντίθετο,διώχνει τους gamers από πελάτες της αφού δεν τους αφήνει και άλλη επιλογή.Όσο συνεχίζεται αυτό τόσο περισσότερους θα χάνει Στην επόμενη γενιά πχ ποιος θα έχει αισιοδοξία για να περιμένει διαθεσιμότητα-τιμή .. Το freesync είναι ένα 'όπλο' της ,που την βοήθησε αλλά έτσι όπως πάει θα το χάσει και αυτό..θα δείξει 1
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα απο υποψηφιο αγοραστη με εχασε παντως. Επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι σε ψαξιμο για αγορα οθονης και στην Ελλαδα οι freesync οθονες εχουν καλυτερη διαθεσιμοτητα/ποικιλια και καποιες φορες και καλυτερες τιμες απο τις αντιστοιχες gsync,θα κοιταζα σε μια vega 64 σε μια normal τιμη. Αλλα με αυτα που βλεπω οσον αφορα τις αεροψυκτες vega 64 τσαμπα περιμενω και στην ουσια βγαινει ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα σε nvidia πακετα. 1
mcrae13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα παντως απο υποψηφιο αγοραστη με εχασε παντως. Επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι σε ψαξιμο για αγορα οθονης και στην Ελλαδα οι freesync οθονες εχουν καλυτερη διαθεσιμοτητα/ποικιλια και καποιες φορες και καλυτερες τιμες απο τις αντιστοιχες gsync,θα κοιταζα σε μια vega 64 σε μια normal τιμη. Αλλα με αυτα που βλεπω οσον αφορα τις αεροψυκτες vega 64 τσαμπα περιμενω και στην ουσια βγαινει ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα σε nvidia πακετα. Ακριβώς αυτό που περιέγραψα . Πλέον με την ,ας πούμε δέσμευση που κάνουμε με τις οθόνες,θα χάσει κι άλλους πελάτες. Κάπως έτσι έφυγα κι εγώ . Επόμενη οθόνη μου θα είναι το πιθανότερο με gsync ,που σημαίνει και μελλοντικά καναδυό αλλαγές σε gpu θα είναι και αυτές nvidia.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα