Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισης οπως ειπα τα θεματα NVIDIA και AMD ειναι σχετικα καθαρα χωρις vs περαν φυσικα των βασικων συγκρισεων, απο την στιγμη που εγινε ουσιαστικα επιθεση σε ενα ατομο για την επιλογη του κατι παει στραβα.

Δε νομιζω πως του ειπε κανεις κατι για την επιλογη του.

Ισα ισα η καρτα που πηρε στη τιμη που τη πηρε και τα παιχνιδια δωρο,δε το λες σιγουρα value (τι value υπαρχει εξαλλου στα 700Ε) αλλα ουτε και κακη επιλογη.Αρκετα τιμιο πακετο θα το χαρακτηριζα.

Απλα δεν αφηνει καρφιτσα να πεσει κατω στο θεμα εδω(για αυτο του ειπα οτι το πηρε και σπιτι κιολας) και πολλες φορες επεμενε ενω 2 και 3 ατομα του ελεγαν αλλιως.

Καποιες φορες πρεπει να σκεφτομαστε και οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος παντα.

Προφανως ο καθενας οτι θελει αγοραζει,μπας και απο μενα τα παιρνουν...

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Απλα δεν αφηνει καρφιτσα να πεσει κατω στο θεμα εδω(για αυτο του ειπα οτι το πηρε και σπιτι κιολας)

Αυτό. Sorry άργησα να το καταλάβω. Μετά απλά σταμάτησα να ασχολούμαι...

Ο ορισμός του αγοράζω κάτι και μετά δε σηκώνω κουβέντα, δυστυχώς...

• Like 1

Τώρα εγώ από τη μία δεν θέλω να ρίξω κι άλλο λαδάκι στη φωτιά.αλλά από την άλλη για να είμαστε όλοι σωστοί,δεν θα έπρεπε η σύγκριση που γίνεται να αφορά όμοιες κάρτες;

Αφού μας βάζετε την LC 64αρα,να την βάλετε με μια LC GTX να δούμε τι γίνεται...

Στην ουσια εγω θα εδινα σε ολους απο καποιο δικιο σε αυτα που λετε...

Αλλά....   " αντιπαλα στρατοπεδα.... η΄...... INTELεοι και AMDακηδες"  και "αυτοι ειναι πιο χαζοι η ειναι πιο κομπλεξικοι απο τους αλλους" κτλ κτλ κτλ.... οχι ρε παιδια....

Αυτα καθιστουν κατευθειαν αυτον που τα λεει " οπαδο"!  Ειτε πορωμενο ειτε πιο χαλαρο....

Ειμαι Ολυμπιακος δηλαδη εγω αρα οι Βαζελοι μου την σπανε και λενε ολα χαζομαρες και λαθος πραγματα? Κι εγω μονο σωστα?

Αυτο πρεπει να ξεδιαλυνετε-ουμε στο μυαλο σας... Πως για οποιονδηποτε διαχωρισμο-ομαδα-εταιρια-προιον κτλ... δεν(πρεπει) υπαρχουν  η΄ καλοι η΄κακοι ή  σωστοι η΄ λαθος  " οπαδοι" αναλογως το στρατοπεδο που ακολουθουμε! Υπαρχουν μονο χαρακτηρες ανθρωπων και τιποτε αλλο... Υπαρχουν και "καλοι" και κακοι"  σε ολες τις πλευρες....

Το θεμα ειναι να το βλεπεις αυτο και να μην σε συνεπαιρνει..... η πλευρα που υποστηριζεις....

• Like 2

Έχω ξεχάσει πια για τι είναι το νήμα...έλεος....

Red Devil rules ..... Max Boost Clock: ~1600 MHz

http://www.guru3d.com/articles-pages/powercolor-red-devil-vega-56-8gb-review,1.html

• Like 6

Όχι δεν θα έπρεπε. Τιμή VS τιμής συγκρίνουμε.

Τι επιδόσεις παίρνεις με Χ λεφτά.

Το σωστό είναι αυτό. Και με την παρούσα κατάσταση η nvidia δεν έχει αντίπαλο. Ευλπιστώ οτι θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα με την παρουσία των custom vega. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και όπως είχα ξαναγράψει σε κάρτα επιπέδου vega64 ,ε ας έχει και 50-100 ευρώ διαφορά από την gtx1080 στην αρχή μέχρι να σταθεροποιηθεί η όποια διαθεσιμότητα (?) Δηλαδή στα 600-650 που λογικά θα "σκάσουν" (?)

Προσωπικά την θεωρώ ανώτερη και αν κάποιος έχει freesync θα αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω για να το εκμεταλλευτει και συγχρόνως να έχει και μια αξιόλογη υλοπίηση.

http://www.guru3d.com/articles-pages/powercolor-red-devil-vega-56-8gb-review,1.html

Αυτό ακριβώς-αντε να τις δούμε και "ζωντανές" :P

• Like 1

Ετσι ειναι στο νημα της ευαισθησιας...ωραια υλοποιηση,φατε ματια ψαρια ομως!
  • Like 2

H αντίστοιχη Σαπφώ, ίσως να είναι ένα τσικ καλύτερη.

Κι αυτή φυσικά, ούτε με αίτηση.

• Like 2

H αντίστοιχη Σαπφώ, ίσως να είναι ένα τσικ καλύτερη.

Κι αυτή φυσικά, ούτε με αίτηση.

H sapphire εχει κανει ωραια υλοποιηση.Ας ελπισουμε να αποδιδει τα αναμενομενα.

ωραία ρολογάκια,από θερμοκρασίες και θόρυβο καλά πάει βλέπω αλλά την χαντακώνει το power consuption,,,στα default βέβαια είναι εκεί που πρέπει να είναι,,,πολύ καλύτερη η sapphire από το σαπάκι την devil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...