Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην το γυρνάς στο προσωπικό.. Εγώ έκανα κριτική στο βίντεο, όχι σε σένα. :)

Θες να μας πει την προσωπική σου άποψη, γιατί κάποιος να δώσει 250 ευρώ παραπάνω για να πάρει την 64 LC σε σχέση με την 1080 και να μην πάρει την 1080ti στα 800 ευρώ? Πραγματικά καλοπροαίρετα το λέω..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το γυρνάς στο προσωπικό.. Εγώ έκανα κριτική στο βίντεο, όχι σε σένα. :)

Θες να μας πει την προσωπική σου άποψη, γιατί κάποιος να δώσει 250 ευρώ παραπάνω για να πάρει την 64 LC σε σχέση με την 1080 και να μην πάρει την 1080ti στα 800 ευρώ? Πραγματικά καλοπροαίρετα το λέω..

Όλα έχουν να κάνουν με την τιμή.

Στα Ελληνικά καταστήματα μια gtx 1080 μέχρι πρότινος κόστιζε 550€+ με την απλή vega 64 να κοστίζει στα 600€.

Εεε αν ήθελες free sync monitor μια χαρά περίπτωση ήταν η Vega, ακόμα και αν δεν ήθελες free sync μια χαρά στεκόταν.

Στα 700€+ αρχίζει να μην είναι VFM αλλά νομίζω πως δεν αγοράζεις στα 700€ αλλά κοιτάς κάποια προσφορά.

Και εγώ αυτό ψάχνω μια vega στα 600, 600+€.

• Like 5

Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω. Το παρων νημα αποτελει οδηγο αγορας καρτας γραφικων? Δε συζηταμε για

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris?

Αυτος δεν ειναι ο τιτλος? Αφου ειναι τοσο ακριβες οι καρτες της amd και τις αποριπτετε ας κλεισει. Το να μπαινει ο καθενας κ να μην αφηνει τους κατοχους αυτων/επιδοξους αγοραστες να ανταλλαξουν αποψεις ωφελει σε κατι? Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω με τη συμπεριφορα ορισμενων

Δεν επιτρεπεται να αναφερουμε επιδοσεις αυτων, να τις προτεινουμε να πλεκουμε το εγκωμιο τους οσοι ειμαστε ευχαριστημενοι... Συγνωμη στην τελικη που αγορασα amd. Μετανοω κ ζητω αφεση αμαρτιων για το εγκλημα που εκα α στην κοινωνια κ στους nvidia fan. Αηδια πια

Γραφω για την καρτα οτι ειναι καλη γραψει ο αλλος ειναι ακριβη. Μετα τρωει ρευμα. Μετα ειναι πιο καλη η 1080..Μετα ο αλλος λεει μια vega πηρες τι νομίζεις οτι εκανες. Δεν εχεις μονιτορ ο αλλος.αλλος προσβαλλει. Που τα εγραψα ρε παιδια? Ποιον προκαλεσα ακριβως?? Μπηκα σε <<αντιπαλο>> νημα της nvidia κ προκαλεσα κανεναν κ δεν το καταλαβα? Κ με τι να τη συγκρινω δηλαδη αν δεν τη συγκρινω με nvidia? Υπαρχει καποιο αλλο μετρο συγκρισης κ δεν το ξερω? Να τη συγκρινω με κανενα scooter? Τη συγκρινω με 1080 πέφτουν να με φανε οτι ειναι αλλη κατηγορια τιμης. Τολμαω να τη συγκρινω με 1080ti και γινεται πανικος.πασοκ vs νεα δημοκρατια και ολυμπιακος vs παο θυμιζουν ολα αυτα. Πηρατε 1070? 1080? Καλα κανατε. Πολυ καλες καρτες κ να τις χαρειτε. Περιοριστε κ λιγο το κομπλεξ σας όμως κ το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα κ το τρολαρισμα. Αφηστε κ τους αλλους να κανουν τις επιλογες τους. Μετοχες εχετε στο κατω κατω? Δηλαδη δε θελετε ανταγωνισμό στα προιοντα τεχνολογιας? Θελετε να θπαρχειξ μονο η nvidia κ να σας πουλαει καθε 5 χρονια καρτα γραφικων κ να σας αρμεγει μαλιστα??

• Like 2

Μας έχουν φάει την ψυχή αυτοί οι μεταλλωρύχοι. https://wccftech.com/amd-rx-vega-64-mining-performance-blows-away-titan-v-xmr-monero/ Οι τιμές των amd αλλάζουν ανάλογα με την ισοτιμία του bitcoin...

Δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω. Το παρων νημα αποτελει οδηγο αγορας καρτας γραφικων? Δε συζηταμε για

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris?

Αυτος δεν ειναι ο τιτλος? Αφου ειναι τοσο ακριβες οι καρτες της amd και τις αποριπτετε ας κλεισει. Το να μπαινει ο καθενας κ να μην αφηνει τους κατοχους αυτων/επιδοξους αγοραστες να ανταλλαξουν αποψεις ωφελει σε κατι? Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω με τη συμπεριφορα ορισμενων

Δεν επιτρεπεται να αναφερουμε επιδοσεις αυτων, να τις προτεινουμε να πλεκουμε το εγκωμιο τους οσοι ειμαστε ευχαριστημενοι... Συγνωμη στην τελικη που αγορασα amd. Μετανοω κ ζητω αφεση αμαρτιων για το εγκλημα που εκα α στην κοινωνια κ στους nvidia fan. Αηδια πια

Φίλε σορυ που στο λέω αλλά είσαι σε λάθος δρόμο. Έχεις αρχίσει και το βλέπεις οπαδικα .

Απαντάς σε κάθε κριτική που γίνεται εδώ μέσα για τις vega. Για ποιο λόγο? Στο έχω ξαναπεί-κάτσε να χαρείς την καρτούλα σου.

Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει επιδόσεις.

Δηλαδή όποιος κάνει κριτική εδώ μέσα είναι Nvidia fan boy??

Στα υπόλοιπα που λες. Ναι είναι νήμα για amd. Τι σημαίνει αυτό,ότι θα λέμε μόνο τα καλά ? Συγχρόνως πρέπει να γίνεται κριτική και να λέγονται και τα άσχημα. Και αυτομάτως γίνεται και σύγκριση με τις Nvidia. Φυσικό δεν είναι? Μόνο αυτοί οι δύο φτιάχνουν gpu.

Anyway,προσωπικά περίμενα αρκετό διάστημα για Vega και απογοητεύτηκα. Όπως και άλλοι. Δεν έχουμε δικαίωμα να παρακολουθούμε το νήμα και να κριτικαρουμε την όλη φαση?

edit: επειδή βλέπω συνεχισες το παραλήρημα και έγραψες για αντίπαλο νήμα. Και μόνο από αυτή σου τη φράση επιβεβαιωνομαι στο ότι το βλέπεις οπαδικα.

τεσπα αν θες εδώ ν γράφουν μόνο όσοι έχουν βεγκα και να λένε πόσο καλή αγορά έκαναν,καλή τύχη απο εμένα κι καλη συνέχεια ..

• Like 6

Εγβ το βλεπω οπαδικα που προτεινω 1080 κ ti σε καποιον π ψαχνεται για καρτα? Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβες ουτε τα μισα απ οσα εγραψα. Εγω δεν ξαναγραφω εδω. Ειναι αρρωστημενο ολο αυτο. Απλα ας αλλαξει ενας moderator τον τιτλο πανω. Ειναι παραπλανητικος.

Φίλε σορυ που στο λέω αλλά είσαι σε λάθος δρόμο. Έχεις αρχίσει και το βλέπεις οπαδικα .

Απαντάς σε κάθε κριτική που γίνεται εδώ μέσα για τις vega. Για ποιο λόγο? Στο έχω ξαναπεί-κάτσε να χαρείς την καρτούλα σου.

Στα υπόλοιπα που λες. Ναι είναι νήμα για amd. Τι σημαίνει αυτό,ότι θα λέμε μόνο τα καλά ? Συγχρόνως πρέπει να γίνεται κριτική και να λέγονται και τα άσχημα. Και αυτομάτως γίνεται και σύγκριση με τις Nvidia. Φυσικό δεν είναι? Μόνο αυτοί οι δύο φτιάχνουν gpu.

Anyway,προσωπικά περίμενα αρκετό διάστημα για Vega και απογοητεύτηκα. Όπως και άλλοι. Δεν έχουμε δικαίωμα να παρακολουθούμε το νήμα και να κριτικαρουμε την όλη φαση?

edit: επειδή βλέπω συνεχισες το παραλήρημα και έγραψες για αντίπαλο νήμα. Και μόνο από αυτή σου τη φράση επιβεβαιωνομαι στο ότι το βλέπεις οπαδικα.

τεσπα αν θες εδώ ν γράφουν μόνο όσοι έχουν βεγκα και να λένε πόσο καλή αγορά έκαναν,καλή τύχη απο εμένα κι καλη συνέχεια ..

Εγω καταλαβα μια χαρα τι θελει να πει και πραγματικα δεν εχει αδικο ο φιλος.

Υπαρχει νημα μια χαρα για να γραφει ο καθενας τον πονο του, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που οσο υπηρχε ο Ailouros  τουλαχιστον στο νημα για Nvidia υπηρχε αυστηρο moderation.

Εδω και αρκετο καιρο παρατηρω το φαινομενο εαν δεν παρεις αυτο που ειναι το ιδανικο για τους αλλους πεφτουν να σε φανε με 1002 τροπους!!!

Δεν ξεχναω αλλωστε στο νημα Intel που απαιτουσαν μερικοι να μην γραφουν οσοι δεν ειναι να προβουν σε αγορα.... τι να πεις πανω σε αυτο;

• Like 4

Τελευταιο π γραφω. Γι αυτο ακριβως εβαλα τη λεξη αντιπαλο σε εισαγωγικα και καλα αλλα που να καταλαβεις. Και δεν ειπαμ να μη συζητησουμε. Δεν θα ειχε νοημα το να μη συγκρινουμε amd με nvidia. Απλα με καποιο μετρο και ορια κ σεβασμο στον αλλον. Να μην υπαρχει ειρωνια κ προσβολη. Ολη η μαγκια κ το κομπλεξ πισω απο το πληκτρολογιο βγαινει σε μερικους. Ναι απαντησα κι εγω αλλα σε ολες μα ολες τις περιπτωσεις προσβληθηκα κ χλευαστηκα πρωτα. Εγω. Οχι η vega. Στα τετοια μου η vega. Το οτι καποιος επιλεγει διαφορετικο προιον απο σας δεν τον καθιστα αυτοματα χαμηλοτερης νοημοσυνης .ετσι γουσταρε καιξ επραξε. Τι ψαχνουν ορισμενοι εδω μεσα? Να χουν το μυαλο τους ησυχο οτι επελεξαν σωστα nvidia κ δεν τριζει ο θρονος τους?? Αυτα απο μενα κ καλη συνεχεια στα υγιως σκεπτομενα μυαλα.

Υπαρχει νημα μια χαρα για να γραφει ο καθενας τον πονο του, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που οσο υπηρχε ο Ailouros  τουλαχιστον στο νημα για Nvidia υπηρχε αυστηρο moderation.

Εδω και αρκετο καιρο παρατηρω το φαινομενο εαν δεν παρεις αυτο που ειναι το ιδανικο για τους αλλους πεφτουν να σε φανε με 1002 τροπους!!!

Δεν ξεχναω αλλωστε στο νημα Intel που απαιτουσαν μερικοι να μην γραφουν οσοι δεν ειναι να προβουν σε αγορα.... τι να πεις πανω σε αυτο;

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αυτοί που το κάνουν αυτό είναι συνήθως AMDάκηδες. Όπως και να έχει, τους γράφεις και τελειώνει η παράσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει νημα μια χαρα για να γραφει ο καθενας τον πονο του, αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που οσο υπηρχε ο Ailouros τουλαχιστον στο νημα για Nvidia υπηρχε αυστηρο moderation.

Το θέμα είναι ότι χάνει και οποίο δίκιο έχει,απαντώντας σε κάθε κριτική που γίνεται χωρίς να ξεχωρίζει την καλοπροαίρετη και σωστή ,από αυτή που αναφέρεις .

Εκτός από μερικούς,δεν του είπαμε ότι είναι κακή η κάρτα του και η αγορά του. Μιλάμε συνολικά για τις vega και το παρών σκηνικό με τις τιμες-διαθεσιμοτητα.

Λογικό δεν είναι? Αφού αυτό συμβαίνει την παρούσα περίοδο.

Άλλωστε το νήμα εδώ δεν είναι για την κάρτα του bileirou ή του κάθε bileirou

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1

Σε σενα ΤΙ ακριβως συνεισφερει το να διαβαζεις το νημα της amd ενω εχεις κατασταλαξει κ εχεις αγορασει nvidia καρτα?

Αγαπητέ Palpatin, μόλις στην προηγούμενη σελίδα ρωτήθηκε αυτό... 

Αγαπητέ billeiros, εγώ ούτε ειρωνεύτηκα ούτε τίποτα. Έβαλες ένα βίντεο με σύγκριση 1080 με vega 64 LC. Και απλά ρώτησα κατά πόσο έχει νόημα να σύγκρινουμε δυο κάρτες με 250 ευρώ διαφορά με σημερινές τιμές χωρίς προσφορές.

• Like 1

Το θέμα είναι ότι χάνει και οποίο δίκιο έχει,απαντώντας σε κάθε κριτική που γίνεται χωρίς να ξεχωρίζει την καλοπροαίρετη και σωστή ,από αυτή που αναφέρεις .

Εκτός από μερικούς,δεν του είπαμε ότι είναι καλή η κάρτα του και η αγορά του. Μιλάμε συνολικά για τις vega και το παρών σκηνικό με τις τιμες-διαθεσιμοτητα.

Λογικό δεν είναι? Αφού αυτό συμβαίνει την παρούσα περίοδο.

Άλλωστε το νήμα εδώ δεν είναι για την κάρτα του bileirou ή του κάθε bileirou

Το θέμα είναι ότι κάποιοι είναι τόσο φανατισμένοι, που και λάθος να είναι η αγορά μιας κάρτας ή ενός CPU, αυτοί θα την αγοράσουν και δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτέ ότι έπραξαν λάθος, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουν μια εταιρεία. Το ξέρω γιατί και εγώ ήμουν κάποτε έτσι.

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αυτοί που το κάνουν αυτό είναι συνήθως AMDάκηδες. Όπως και να έχει, τους γράφεις και τελειώνει η παράσταση.

Και μονο απο αυτο που εγραψες μπορει καποιος να καταλαβει πολλα, φιλικα παντα.

Αγαπητέ Palpatin, μόλις στην προηγούμενη σελίδα ρωτήθηκε αυτό... 

Αγαπητέ billeiros, εγώ ούτε ειρωνεύτηκα ούτε τίποτα. Έβαλες ένα βίντεο με σύγκριση 1080 με vega 64 LC. Και απλά ρώτησα κατά πόσο έχει νόημα να σύγκρινουμε δυο κάρτες με 250 ευρώ διαφορά με σημερινές τιμές χωρίς προσφορές.

Μια χαρα το παρακολουθω το θεμα φιλε μου και οντως εχει "φαει" πολυ κραξιμο το παλικαρι, ελεος!!!!

Τωρα για το αν εχει νοημα η αγορα AMD απο τον Ιουνιο και μετα ειμαι καθετος πως ΟΧΙ με αυτες τις τιμες, αλλα εαν ο αλλος γουσταρει να παρει AMD δεν τον καθιστα αυτοματα ΑΜΕΑ.

Επισης οπως ειπα τα θεματα NVIDIA και AMD ειναι σχετικα καθαρα χωρις vs περαν φυσικα των βασικων συγκρισεων, απο την στιγμη που εγινε ουσιαστικα επιθεση σε ενα ατομο για την επιλογη του κατι παει στραβα.

• Like 1

Και μονο απο αυτο που εγραψες μπορει καποιος να καταλαβει πολλα, φιλικα παντα.

Εγώ λέω απλώς αυτά που βλέπω. Όχι ότι δεν υπάρχουν fanboys απο την άλλη πλευρά, απλώς είναι πολύ λιγότερα. Και πρίν το τωρίνο build, AMD είχα (FX-8320, R9 280X OC).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...