Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 600 ευρώ (αν παίξει) μια χαρά αξίζει μια custom 64. Με επιδόσεις κοντά στης LC και αναλογία θορύβου μια χαρά είναι

Το "κακό" όπως ήδη ξέραμε είναι η κατανάλωση που σημαίνει μειονέκτημα για πολύωρο gaming ,και προυποθέτει πραγματικά καλό τροφοδοτικό. Με peak τα 400+ watt (όπως αναφέρει το παραπάνω review) δεν είναι να αστειεύεσαι ;)

Απο αποψη επιδοσεων εχουν αρκετη διαφορα. Το ρολοι της liquid παει απειραχτο 1752.επισης η hbm ανεβαινει για πλακα στα 1100.αλλοι την τρεχουν κ παραπανω. Κ ολα αυτα με max wattage 375 κ 2 οκταπινα. Μεσα απο τα δυο οκταπινα σημειοτεον τροφοδοτειται κ η υδροψυξη συμπεριλαμβανομενου κ του 120mm fan. Κ με μαξ θερμοκρασια 60 βαθους περιπου(οχι 70φευγα που πιανει ακλοκαριστη η αεροψυκτη) .κ στα 600 να παιξει χλωμο. Ξεκιναει 700 οσο δλδ μια liquid οταν ηταν νορμαλ οι τιμες

Εβαλαν θηριωδες συστημα ψυξης κ δρν καταφεραν κατι σπουδαιο. Ειναι ζεστο τσιπακι τελικα. Επισης με το τελευταιο update των drivers στη liquid που εχω (αλλα φανταζομαι κ σε ολες τις υπολοιπες υλοποιησεις το p7 state πηγε το ρευμα του απο 1200 σε 1250 ωστε να πιανει πιο ψηλο τολοι στο core οπως κ εγιμε επιτυχως καθως πεταει πλεον η καρτα. αρα περισσότερη ζεστη ακομη. Για μενα απο vega αν δεν παει καποιος σε liquid 64 παει μονο σε 56αρα με καλο συστημα ψυξης (που να επιτρεπει κ το κλοκαρισμα της hbm καθως απο εκει επωφελειται η καρτα περισσοτερο) κ σε τιμη μαξ 450...αλλιως η 1080 αποτελει μονοδρομο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με 3x8pin και επιδοσεις πανω-κατω σαν 1080 που θα υπαρχει στην αγορα 2 χρονια μεχρι να τη βρισκεις ετοιμοπαραδοτη... Που πας κουκλιτσα μου? Δυστυχως...

Δημοσ.

Τα 'χουμε πει για το Las Vegas 64, σκέτη αποτυχία. Περιμένετε το Navi μπας και δείτε άσπρη μέρα ή αλλάξτε και πάτε στην σκοτεινή πλευρά(NVIDIA) όπου υπάρχει ισχύ :P

• Like 2
Δημοσ.

Τα 'χουμε πει για το Las Vegas 64, σκέτη αποτυχία. Περιμένετε το Navi μπας και δείτε άσπρη μέρα ή αλλάξτε και πάτε στην σκοτεινή πλευρά(NVIDIA) όπου υπάρχει ισχύ :P

Για την ωρα εγω με vega ειμαι γυρω στο 15% average κατω απο 1080ti.την 1070 σου παντως (οπως κ την 1080)την καταπινει η βεγκαρα μου

Δημοσ.

Ναι αλλά την πλήρωσες και 10-15% κάτω από όσο βρίσκεις μια 1080 Ti (?)...

699 μαζι με prey, wolfenstein 2 τα οποια θα τα αγοραζα ετσι κι αλλιως. Ητοι 65 ευρω κατω. Αρα 640 περιπου. Δες ποσο κα ει η 1080 υδροψυκτη. Αρα την πληρωσα οσο μια 1080 υδροψυκτη κ εχω καλυτερες επιδοσεις, vram μεχρι 16gb αντι για 8,πληρη υποστηριξη dx12 κ vulkan κ πολυ πιο futureproof

• Moderators
Δημοσ.

Τι να την κάνω την 1080 υδρόψυκτη. Αφού καίει 30% λιγότερο σαν κάρτα. VRAM μέχρι 16 με το 1/3 του bandwidth και γενικά είσαι πολύ biased.

Αν έδινα 700, sorry αλλά θα έδινα 750 (+7%) για να πάρω 1080 Ti με πραγματικά 15-20% καλύτερες επιδόσεις και πραγματικά 11GB VRAM.

Και στα λέω εγώ που όλα τα χρόνια είχα Radeon, έτσι? Μόνο για κάνα χρόνο με μια 6600GT την είχα βγάλει κάποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να την κάνω την 1080 υδρόψυκτη. Αφού καίει 30% λιγότερο σαν κάρτα. VRAM μέχρι 16 με το 1/3 του bandwidth και γενικά είσαι πολύ biased.

Αν έδινα 700, sorry αλλά θα έδινα 750 (+7%) για να πάρω 1080 Ti με πραγματικά 15-20% καλύτερες επιδόσεις και πραγματικά 11GB VRAM.

Και στα λέω εγώ που όλα τα χρόνια είχα Radeon, έτσι? Μόνο για κάνα χρόνο με μια 6600GT την είχα βγάλει κάποτε.

Κι εγ ανα αγοραζα τωρα 1080 η ti θα αγοραζα. Αυτο λεμε. Αλλα για να μη μπερδευομαστε η vega 64 ειναι πολυ καλυτερη καρτα(υπο προϋποθέσεις απο 1080).επισης καλουτσικη custom ti ξεκιναει απο 800

Οταν και αν υπαρχει πληθώρα αποθεματος κ παιξει η 64 custom στα 550 τοτε θα τη σκεφτονται ολοι αντι για ti. Επισηε στο shadow of war βλεπω 10gb vram για πλακα. Φαντασου τι θα γινει αργοτερα οταν αρχισουμ τα 12gb vram του one x να αξιοποιουνται. Τα πορτ στα pc θα ειναι αδυνατο να τα παιξεις στα μαξ. Ακομη κ η ti θα μπουκωσει κατα τη γνωμη μου

• Moderators
Δημοσ.

Καλά αυτή την πληθώρα την ονειρευόμαστε εδώ και 8 μήνες γενικά, αλλά τελικά τους βολεύει όπως είναι.

Μην πω ότι ακόμα και η 1060 που πήρα έχει ανέβει 30€ μέσα σε 2 βδομάδες!!! Χρηματιστήριο κανονικό. Τραγικές καταστάσεις...

Δημοσ.

699 μαζι με prey, wolfenstein 2 τα οποια θα τα αγοραζα ετσι κι αλλιως. Ητοι 65 ευρω κατω. Αρα 640 περιπου. Δες ποσο κα ει η 1080 υδροψυκτη. Αρα την πληρωσα οσο μια 1080 υδροψυκτη κ εχω καλυτερες επιδοσεις, vram μεχρι 16gb αντι για 8,πληρη υποστηριξη dx12 κ vulkan κ πολυ πιο futureproof

728 πληρωσα για την Aorus στο γαλλικο αμαζον το σεπτεμβριο...πεταμενα λεφτα το 64ρι σε αυτο το price range ακομα και αν ειχε στο bundle ευχουληδες να φτυνουν LN2.

• Like 1
Δημοσ.

728 πληρωσα για την Aorus στο γαλλικο αμαζον το σεπτεμβριο...πεταμενα λεφτα το 64ρι σε αυτο το price range ακομα και αν ειχε στο bundle ευχουληδες να φτυνουν LN2.

Ti?? Ελλαδα χιλιάρικο παιζει

Για μενα πεταμενα λεφτα δεν ειναι. Γνωμη σου αλλα δε με βρισκει συμφωνο. Εγω απολαμωανω τις επιδοσεις για τις οποιες πληρωσα. Με εχει ενθουσιάσει

Δημοσ.

Συνεχιστε μονοι σας. Μαλλον μπερδεψα τα

νηματα. Νομισα οτι ειχα μπει στης amd...

Κ δεν υπερβαλω καθολου. Η aorus ti ελλαδα παιζει 1000

Σε λιγο με τα νεα τσιπακια της η nvidia που θα βαλει hbm θα κλαιτε τα λεφτα σας. 300 κατω θα πεσουν οι ti. Τοτε θα δουμε ποις πεταξε τα λεφτα του. Θα σας απαξιωσει πληρως για μια ακομη φορα

• Like 2
Δημοσ.

Επισηε στο shadow of war βλεπω 10gb vram για πλακα. Φαντασου τι θα γινει αργοτερα οταν αρχισουμ τα 12gb vram του one x να αξιοποιουνται. Τα πορτ στα pc θα ειναι αδυνατο να τα παιξεις στα μαξ. Ακομη κ η ti θα μπουκωσει κατα τη γνωμη μου

To shadow of war τρωει οση vram εχει διαθεσιμη.Δε λεει κατι αυτο.Σημασια εχει οτι δε δημιουργει προβλημα στο τροπο που τρεχει το παιχνιδι.

Απλα μη προσπαθεις να βγαλεις και value την υδροψυκτη 64αρα.Απλα δεν ειναι.-

Και οταν βλεπεις οτι διαφωνουν ολοι,πετας και το "θεμα της amd ειναι εδω".

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...