Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε βρε καλοπαίχνιδη (δεν είναι λέξη αυτό, αλλά who cares), εγώ περιμένω ακόμα (το amazon μου πρότεινε να πάρω από άλλον πωλητή που έχει διαθέσιμη, μόνο που αντί για 600 αυτός ζητάει 840κάτι λίρες... wtf δλδ).

• Like 1
Δημοσ.

Άντε βρε καλοπαίχνιδη (δεν είναι λέξη αυτό, αλλά who cares), εγώ περιμένω ακόμα (το amazon μου πρότεινε να πάρω από άλλον πωλητή που έχει διαθέσιμη, μόνο που αντί για 600 αυτός ζητάει 840κάτι λίρες... wtf δλδ).

Ευχαριστω. Εσυ ρε τρελε την 1080ti δεν εχεις? Γτ θες την vega? :)

Δημοσ.

Αχμ άσε να μην πω για που την προορίζω γιατί θα φάω ξύλο απ'τους κόκκινους :P

(θα μπει sandwich ανάμεσα στις Ti και θα την στείλω κι αυτή στα κάτεργα - XMR mining :ph34r: )

• Like 2
Δημοσ.

Να πατάς like σε μήνυμα του Σιθ λόρδου και να πέφτει το ινσόμνια... προσπαθεί το σύμπαν να μου πει κάτι;

@firepc Τα bundles δεν είναι στάνταρντ, εξαρτάται απ'τον retailer. Εδώ και το σχετικό link από wc-tech:

https://wccftech.com/amd-radeon-rx-vega-game-bundle-promo/

• Like 2
Δημοσ.

Α οκ. Παντως πρεπει να κανω κατι με τον θορυβο. Οταν βαζω να παιξω game, δουλευει η καρτα full (αναβουν ολα τα κοκκινα λεντακια) το φανακι στροφαρει σαν τρελο και κανει παρα πολυ θορυβο

Δημοσ.

Εμφανίστηκε και ένα review σχετικά της προκοπής για το 56ρι διαόλι της PowerColor, στο Guru3d.

Ας πούμε πως καλά κάθεται η κάρτα από επιδόσεις σε σχέση με θόρυβο/θερμοκρασίες.

Σηκώνει κι ένα χαριτωμένο oc.

Η τιμή, παραμένει απαράδεκτη...γύρω στα 600€.

Για όσους το διαβάσουν, έχω κάποιες απορίες.

1) Ίδια μηχανή δεν έχει το BF1 με το SW:BF2? Πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις σε σχέση με τις nVidia κάρτες, στα δύο αυτά? Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για ωρίμανση στους οδηγούς η κόκκινη για το SW ή πρέπει σώνει και καλά να βγει η 1070Ti καλύτερη?

2) Το πλέον σημαντικό: Αναφέρεται στο άρθρο ξεκάθαρα πως το oc στο ΗΒΜ είναι κλειδωμένο σε επίπεδο BIOS από την ίδια την AMD.

Ξέρουμε κάτι? Να ελπίζουμε σε custom BIOSs? Είναι κάτι προσωρινό? Από όσο ξέρω, η "πχιότητα" του ΗΒΜ μεταξύ του 56 και του 64 μοντέλου είναι ακριβώς η ίδια, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην πηγαίνει η ταχύτητα στο 56ρι τουλάχιστον στα επίπεδα του 64. Κανένας απολύτως πέρα από απαράδεκτη εμπορική πολιτική.

Δημοσ.

Συμπερασμα για μενα πως αξιζει μονο η liquid 64.τοσο απο αποψη επιδοσεων οσο κ απο αποψη θερμοκρασιων και θορυβου. Κ δεν εχουν κ καμια μεγαλη διαφορα στην τιμη

Δημοσ.

Στα 600 ευρώ (αν παίξει) μια χαρά αξίζει μια custom 64. Με επιδόσεις κοντά στης LC και αναλογία θορύβου μια χαρά είναι. 

Το "κακό" όπως ήδη ξέραμε είναι η κατανάλωση που σημαίνει μειονέκτημα για πολύωρο gaming ,και προυποθέτει πραγματικά καλό τροφοδοτικό. Με peak τα 400+ watt (όπως αναφέρει το παραπάνω review) δεν είναι να αστειεύεσαι ;) 

Δημοσ.

Εντωμεταξυ αυτη η φήμη που κυκλοφορούσε για την "vega 11" οτι θα ειναι ο αντικαταστατης των rx500 μαλλον δεν ισχύει ,απ'οτι φαίνεται με αυτη την ονομασία αναφέρονταν στο ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών των νέων amd apus https://wccftech.com/amd-james-prior-interview-vega-11-ryzen-2-am4-vega-supply/

οι vega , απλησίαστες , καινουρια σειρά πουθενά στον ορίζοντα ,καταλαβα ,θα μεινω αρκετα ακομα με την r9 280 ,θα μπορουσα να παρω και ενα μόνιτορ 720p και να παιζω 60+ fps  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...