Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, καληνύχτα... το mining λόγω της τελευταίας μεγάλης ανόδου διαφόρων νομισμάτων (πέραν του bitcoin) ανέβασε αποδόσεις πάλι κ άρα τιμές/ζήτηση σε GPU. Βάλε και την αναιμική διαθεσιμότητα των Vega και έδεσε το γλυκό.

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα εγω και δε ξερω ποσοι αλλοι πονταραμε στην amd αγοράζοντας ενα αξιολογο μονιτορ με freesync,αντε να καταπιεις οτι οι επιδοσεις ειναι κακες σε σχεση με το τι ειχε παρουσιασει η nvidia πριν 1 χρονο,αλλα την αστεια κοστολογηση και την ανυπαρκτη διαθεσιμοτητα 6 μηνες μετα θα πρεπει να κανουν θαυματα για να ξεχαστει.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν την ειχε σε χαμηλες τιμες ελλαδα και εξωτερικο και το τονιζα εγω οποιος θελει να βιαστει με χαρακτηριζαν γραφικο τα nvidia trolls

• Like 1
Δημοσ.

Οταν την ειχε σε χαμηλες τιμες ελλαδα και εξωτερικο και το τονιζα εγω οποιος θελει να βιαστει με χαρακτηριζαν γραφικο τα nvidia trolls

ποσο ηταν δλδ οι χαμηλες τιμες σε vega 64 (αερα) ?

Δημοσ.

499 ειχε γερμανια. Κ η 56 απο 400 ως 450(reference βεβαια(

.κ ελλαδα εβρισκες σε παραπλησιες τιμες σε 2-3 μαγαζιά. Εδω το πλαισιο ειχε την liquid 699

Τωρα για οποιον βιαζεται αποτελει μονοδρομο η 1080.πριν παρουν την ανιουσα κι αυτες

Δημοσ.

.κ ελλαδα εβρισκες σε παραπλησιες τιμες σε 2-3 μαγαζιά. Εδω το πλαισιο ειχε την liquid 699

Τωρα για οποιον βιαζεται αποτελει μονοδρομο η 1080.πριν παρουν την ανιουσα κι αυτες

τοτε δεν ηξερα οτι θα παρω freesync monitor
Δημοσ.

οι τιμές αυτές ήταν για ελάχιστο χρόνο σε προσφορές που έκαναν διάφορα μαγαζιά.

Και το πλαίσιο ας πούμε που είπες,πόσα κομμάτια να είχε? Σε 2-3 μέρες εξαντλήθηκαν.

Στο μεταξύ οι reference δεν είναι και ό,τι καλύτερο συν του ότι χάνει και αρκετά στην μεταπώληση με την κυκλοφορία των custom.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα, το οποίο περιέγραψε ο φίλος πριν στο επακριβώς.

Δημοσ.

Τωρα οποιος έχει freesync monitor παει σε rx580 8gb.310 περιπου την ειδα σκρουτζ..

Αναλόγως τις απαιτήσεις.

Όποιος έχει μεγαλύτερες μένει στην αναμονή.

Το είναι καλές οι Vega δεν αμφισβητείται νομίζω. Το πρόβλημα είναι ότι για εμάς τους τελικούς καταναλωτές, έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας η απόκτηση της.

Το ότι πήρες εσύ και κάποιοι ακόμα Vega lc, σε λογική τιμή αποτελεί εξαίρεση.

Οι περισσότεροι όπως και εγώ είμαστε στο περίμενε για μήνες.

Είναι γεγονός, μη λέμε τα ίδια συνέχεια

• Like 1
Δημοσ.

τσπ, εκανα pre order την limited edition στα 640€ γτ δεν βλεπω να ερχονται καλυτερες μερες για την vega, ουτε σε τιμη ουτε σε διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

Καλα εκανες. Οταν ληξει η εγγυηση πετας πανω κ μια υδροψυξη με το bracket της kraken κ εισαι αρχοντας

δεν τα ξερω αυτα τα κολπα αλλα ευχομαι να μην μου παθει τπτ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...