Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αρχίσανε τις φτωχομπινιές.. Radeon RX 560: AMD silently changes GPU specification AMD has subsequently changed the specification of the Radeon RX 560. Now manufacturers are allowed to sell even slower cards with only 896 instead of 1024 cores, under the same name. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 @Billeiros Φυσικά και συνεχίζεται. Γιαυτό και βλέπεις την κάρτα σου όσο πάει και να ανεβαίνει η τιμή της,αντί να πέφτει. Η κυκλοφορία της 1070ti με την πτώση τιμών είναι άσχετη ,μεν,Αλλά όντως βγήκε για να καλύψει το κενό. Τώρα αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι η Nvidia τρόμαξε και "ξεπουλάει"(λέμε τώρα)είναι δικαίωμα σου και δεν θα στο χαλάσω εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 @Billeiros Φυσικά και συνεχίζεται. Γιαυτό και βλέπεις την κάρτα σου όσο πάει και να ανεβαίνει η τιμή της,αντί να πέφτει. Η κυκλοφορία της 1070ti με την πτώση τιμών είναι άσχετη ,μεν,Αλλά όντως βγήκε για να καλύψει το κενό. Τώρα αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι η Nvidia τρόμαξε και "ξεπουλάει"(λέμε τώρα)είναι δικαίωμα σου και δεν θα στο χαλάσω εγώ. Το ιδιο λεμε. Συμφωνω. Δεν ειπα πουθενα οτι ξεπουλαει. Οτι νιωθει ανταγωνισμο μονο. Δειχνει οτι απειλειται. Η 56 (αν τη βρει καποιος χτυπαει αρκετα τη 1070). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ok...ξεκινάω εγώ. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 [offtopic/on]Έλα λέμε ... μαζευτείτε . Αν κάποιο ποστ δεν σας αρέσει Report. Βλέπεις ενώ αλλού γίνεται χαμός εδώ τώρα καρφίτσα να πέσει θα πρέπει να απολογηθούμε. Θα το ξαναγράψω στους MOD δεν φταίει ο τίτλος και το τόπικ ... [offtopic/off] Πάντως μετάνιωσα που δεν τσίμπησα μία 56άρα υδρόψυκτη όταν είχε προσφορές ... τώρα είμαι στο περίμενε ... άΪ να δούμε μήπως με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα βγει κάτι καλό ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το ιδιο λεμε. Συμφωνω. Δεν ειπα πουθενα οτι ξεπουλαει. Οτι νιωθει ανταγωνισμο μονο. Δειχνει οτι απειλειται. Η 56 (αν τη βρει καποιος χτυπαει αρκετα τη 1070). Είναι φανερό η 56αρα να χτυπάει στα ίσια και ακόμα καλύτερα να βρίσκεται παραπάνω σε απόδοση από την gtx 1070......μιλάμε για gpu ( η vega56) που εμφανίστηκε αρκετά αργότερα στην αγορά από την gtx 1070........οπότε αναμενόμενα τα πράγματα για μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οποίο post κάνετε quote δεν θα αφαιρείται. Τα trolls τα αγνοειτε ή στέλνετε αναφορά (αρκεί να μην το παρακανετε)... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγω πιστευω οτι υπαρχει ενας ακομη παραγοντας που αναφερθηκε πιο παλια αλλα μαλλον ξεχαστηκε. Ποιος ειναι; iMac Pro. Η θεωρια μου ειναι πως η Apple ζητησε πολυ αποθεμα και γνωριζοντας ολοι οτι ειναι δυσκολη η παραγωγη των τσιπς (λογο ελλειψης hbm2), η ΑMD σταματαει την παραγωγη reference ωστε να δωσει αποθεμα στους AIB (και στην μηλο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 https://hexus.net/tech/news/graphics/112814-amd-engineer-signals-upcoming-gpus-gddr6-tech/ Vega με GDDR6; (Rx 600 series, υποθέτω θα είναι μιξ Vega - Rebranded Polaris στις μικρές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κάρτες πουλάει πάντως η AMD, αλλά πάνε στους miners. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 700€ η τιμή της Strix RX Vega 64 είπε η Asus στο pcgameshardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Υποθέτω placeholder-όποιος τσιμπήσει. Αλλιώς, μόνο σε μινάρες απευθύνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλά 800 δηλαδή στην αρχή,αν και όποτε έρθει Ελλάδα. Με αυτούς τους ρυθμούς πάντως που πάει γενικά το θέμα με τις custom ,εκτιμώ οτι σε κανένα τρίμηνο θα υπάρχει ποικιλία μοντέλων και διαθεσιμότητες. Με αυτά που έχουμε δει,προσωπικά θα εκπλαγώ αν όντως ,προ Χριστουγέννων ,υπάρχουν διαθέσιμες έστω οι Strix και η Xfx, όπως γράφτηκε Εγώ απογοητεύτηκα και έχω πλέον στραφεί προς πράσινη,θυσιάζοντας προς το παρόν το freesync και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Υποθέτω placeholder-όποιος τσιμπήσει. Αλλιώς, μόνο σε μινάρες απευθύνονται. Δεν το βρήκαν σε κάποιο κατάστημα, από ότι κατάλαβα η ίδια η Asus τους το είπε. Αρχίσανε τις φτωχομπινιές.. Radeon RX 560: AMD silently changes GPU specification AMD has subsequently changed the specification of the Radeon RX 560. Now manufacturers are allowed to sell even slower cards with only 896 instead of 1024 cores, under the same name. Απάντησαν στο Gamers Nexus. Όλα καλά λένε, θα βελτιώσουν τις περιγραφές. Move along, nothing to see here here. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες αγόρασε κανείς φτηνή VEGA 64 τελευταία και από που ? Πήραν την ανηφόρα οι τιμές πάλι και δεν ξέρω που να βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα