mcrae13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρτε τη liquid οπου τη βρειτε. Οι 1080 εχουν πεσει τιμολογιακα. Κατι λεει αυτο. Επισης το οτι δεν υπαρχει αποθεμα για εμας τους απλους gamers δε σημαινει οτι δεν πουλαει η καρτα. Αλλα οτι ξεπουλαει. Τωρα αν τις παιρνουν ολες οθ miners δεν εζει σημασια.αλλου παπα ευαγγελιο. Παντως πιστευω οτι μεχρι τα χριστουγεννα κ επειτα θα εχει στρωσει η αγορα Ρε μαν δεν θέλουν όλοι liquid. Το ότι έπεσε η 1080 δεν λέει κάτι. Ούτε το ότι ξεπουλάνε. ποιες? οι reference; χεστηκαμε. Τα τελευταία ποστ αφορούν περισσότερο τις ανύπαρκτες μέχρι στιγμής custom. Προσωπικά αν ήθελα liquid θα την είχα πάρει όταν ήταν και φθηνότερη. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή,είμαστε και εμείς που θέλουμε μια καλή custom με 3+ χρόνια εγγύηση. 1
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η AMD έχει δώσει το βάρος στις CPU. Ελπίζω μετά τους Ryzen+ να δούμε κάτι πραγματικά καλό.
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 φίλε billeiros τι λέει δηλ αυτό,επειδή έπεσαν τιμολογιακά βγήκαν άχρηστες ; εγώ βλέπω msi gaming x 1080 στα €568 και V64 LC στα €735 ,,,,τι θα με κάνει να πάω στην V64 ; το ΘΑ και το ΟΤΑΝ που υπόσχονται ; χωρίς ίχνος απαξίωσης και για να στην πω μια Vega 64 πήρες οκ,,,άκου εκεί πάρτε Liquid όπου την βρείτε Την εχω την καρτα κ μπορω να εκφερω γνωμη.Ειναι ο,τι πιο δυνατο, αθορυβο κ κρυο σ αυτα τα χρηματα για μενα που την τεσταρω τοσο καιρο. Η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι αν καποιος ψαχνεται για vega 64 custom, αν εχει χωρο για το ψυγειο πρεπει να την προτιμησει καθως εχει αρκετά καλυτερες επιδοσεις απο αυτες σε συνδυασμο με τα παραπάνω. Ναι ρε φιλε μια βεγκα πηρα κ τη γουσταρω κ την προτεινω. Δεν σου εβαλα νομιζω το μαχαιρι στο λαιμο. Προσωπικα χεστηκα τι θα αγορασεις. Δες και κανα βιντεο με το τι διαφορα εχει σε επιδοσεις. Επισης εδω συζηταμε για amd καρτες, διαθεσιμοτητα κλπ. Αν θες nvidia πηγαινε παρτην.δεν εχω μετοχες. Απλα εισαι offtopic. Τα παιδια λενε για διαθεσιμοτητα custom κ προτεινα την υδροψυκτη. Που το προβλημα? Σου εθιξα την nvidia? Και ναι κατα μεσο ορο εχουν πεσει ενα πενηνταρικο περιπου. Εγω δε θυμαμαι να ριχνει ποτε τιμες η nvidia παρα μονο οταν εχει ανταγωνισμο
mcrae13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Την εχω την καρτα κ μπορω να εκφερω γνωμη.Ειναι ο,τι πιο δυνατο, αθορυβο κ κρυο σ αυτα τα χρηματα για μενα που την τεσταρω τοσο καιρο. Η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι αν καποιος ψαχνεται για vega 64 custom, αν εχει χωρο για το ψυγειο πρεπει να την προτιμησει καθως εχει αρκετά καλυτερες επιδοσεις απο αυτες σε συνδυασμο με τα παραπάνω. Ναι ρε φιλε μια βεγκα πηρα κ τη γουσταρω κ την προτεινω. Δεν σου εβαλα νομιζω το μαχαιρι στο λαιμο. Προσωπικα χεστηκα τι θα αγορασεις. Δες και κανα βιντεο με το τι διαφορα εχει σε επιδοσεις. Επισης εδω συζηταμε για amd καρτες, διαθεσιμοτητα κλπ. Αν θες nvidia πηγαινε παρτην.δεν εχω μετοχες. Απλα εισαι offtopic. Τα παιδια λενε για διαθεσιμοτητα custom κ προτεινα την υδροψυκτη. Που το προβλημα? Σου εθιξα την nvidia? Χαλάρωσε. έχει ένα point . η υδροψυκτη που προτείνεις κάνει 750+ atm. Προσωπικά θεωρώ ότι πάνω από 650 για οποίο Vega είναι πολλά
Πέτρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς, όπως γράφτηκε και παραπίσω, δεν υπάρχει καν διαθεσιμότητα σε LC πλέον...όχι σε φυσιολογικές τιμές, τουλάχιστον. Αν ισχύουν όσα είπε στο OC ο ΑΜΔ εκπρόσωπος, σταμάτησαν την παραγωγή στα "μαμά", οπότε μέχρι να εμφανιστούν οι custom...μας υποχρέωσαν. 1
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Χαλάρωσε. έχει ένα point . η υδροψυκτη που προτείνεις κάνει 750+ atm. Ε καλα σε καλη τιμουλα εννοω να τη χτυπησει ο καθε ενδιαφερομενος. Εννοειται. Κ επισης εχει μοντελα liquid με 3 χρονια εγγυηση επισης. Gigabyte πχ. Εγω την πηρα 699 απο πλαισιο με 2 παιχνιδια (prey, wolfenstein 2)Αλλα εγω προσψπικα αν σκεφτομουν 64αρα δε θα δινα ποτε 600 650 οταν στα 700 πχ παιζει η υδροψυκτη. Επισης γνωμη μου
kom Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 χαλάρωσε και ξαναμιλάμε,,,εγώ δεν είμαι βαμμένος φιλαράκι και έχω περάσει και από τα δύο στρατόπεδα και πρόσφατα μάλιστα με amd αν μου έκανε τα γούστα η V64 και γέμιζε το mg279q μου,είχε και την κατάλληλη τιμή ναι θα την αγόραζα αλλά δυστυχώς δεν....οπότε δεν μου άφησε άλλη επιλογή από το να επιλέξω nvidia στα δύσκολα μη βρίσκεις πάτημα ότι βρισκόμαστε σε amd ενότητα και μαχαίρια στο λαιμό και άλλα χαζά ,,,,σιγά μη περίμενα εσένα να μου πεις τι θα αγοράσω,,,εξάλλου δεν είπα και τίποτα ώστε να προσβάλω κάποιον ,,,ξέρω τί γράφω και που το γράφω
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 χαλάρωσε και ξαναμιλάμε,,,εγώ δεν είμαι βαμμένος φιλαράκι και έχω περάσει και από τα δύο στρατόπεδα και πρόσφατα μάλιστα με amd αν μου έκανε τα γούστα η V64 και γέμιζε το mg279q μου,είχε και την κατάλληλη τιμή ναι θα την αγόραζα αλλά δυστυχώς δεν....οπότε δεν μου άφησε άλλη επιλογή από το να επιλέξω nvidia στα δύσκολα μη βρίσκεις πάτημα ότι βρισκόμαστε σε amd ενότητα και μαχαίρια στο λαιμό και άλλα χαζά ,,,,σιγά μη περίμενα εσένα να μου πεις τι θα αγοράσω,,,εξάλλου δεν είπα και τίποτα ώστε να προσβάλω κάποιον ,,,ξέρω τί γράφω και που το γράφω Εσυ εισαι επιθετικος. Εγω ειπα τη γνωμη μου οσον αφορα καποιον που ναι κατασταλαγμενος στη αγορα vega τι να προτιμησει κι εσυ απο το πουθενα μου επιτιθεσαι γιατι να μην παρω 1080 κλπ??κ με ειρωνευεσαι μαλιστα Ακυρο οσο δεν παει. Τςλος για να μαστε δικαιοι συγκρινε υδροψυκτη 1080 με υδροψυκτη 64 οσον αφορα την τιμη τους. Απο 670 εχει ενα μοντελο 1080 κ η επομενη παει 790 και. Η υδροψυξη κοστιζει ξερεις! 1
kom Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ώρες ώρες απορώ πραγματικά,,,,έγινε αγορίνα μου καλό μεσημέρι να έχεις
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ώρες ώρες απορώ πραγματικά,,,,έγινε αγορίνα μου καλό μεσημέρι να έχεις Εγω να δεις ποσο απορω με σενα. Οι αλλοι ψαχνονται στο σε ποια υλοποιηση vega να στραφουν (σε νημα για amd gpu) κι εσυ λες καλα εκανα κ πηρα 1080...καλη υπολοιπη ζωη
Chrysostomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρτε τη liquid οπου τη βρειτε. Οι 1080 εχουν πεσει τιμολογιακα. Κατι λεει αυτο. Δεν λέει τίποτα. Την δυνατότερη κάρτα (a.k.a. 1080Ti) την έχει ακόμα η Nvidia,οπότε κάνει ότι θέλει με τις τιμές. Που στην ουσία δεν έπεσαν,απλά ήρθαν στα φυσιολογικά σχεδόν επίπεδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Την προηγούμενη φορά τη γλιτώσατε σχεδόν ανώδυνα... Αυτή τη φορά όμως δεν θα το κλειδώσω απλά αν συνεχίσετε έτσι αλλά θα το διαγράψω οριστικά ώστε να μη μπορεί να γίνει καν undo... :/ 1
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Την προηγούμενη φορά τη γλιτώσατε σχεδόν ανώδυνα... Αυτή τη φορά όμως δεν θα το κλειδώσω απλά αν συνεχίσετε έτσι αλλά θα το διαγράψω οριστικά ώστε να μη μπορεί να γίνει καν undo... :/ Μπαινουν ατομα που χουν nvidia κ μας προκαλουν. Τι να κανουμε? Αμεσως report? Η να μην απανταμε? Πες κ θα θα το κανουμεΚ στο κατω κατω γιατι να την πληρωσουν ολοι επειδη καποιος γουσταρει να προκαλεσει? Δεν λέει τίποτα. Την δυνατότερη κάρτα (a.k.a. 1080Ti) την έχει ακόμα η Nvidia,οπότε κάνει ότι θέλει με τις τιμές. Που στην ουσία δεν έπεσαν,απλά ήρθαν στα φυσιολογικά σχεδόν επίπεδα. Το παιχνιδι παιζεται στο 1080/vega 64 και 1070/56. εκει αναφερομαι για διαμορφωση τιμων. Η ti ειναι αλλη κατηγορια. Κ απο αποψη επιδοσεων αλλα κ τιμης
Chrysostomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πάμε άλλη μία. Δεν έπεσαν οι τιμές,απλά ήρθαν στο προ minning madness επίπεδα. Τέλος πάντων είμαστε και εκτός θέματος.
billeiros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πάμε άλλη μία. Δεν έπεσαν οι τιμές,απλά ήρθαν στο προ minning madness επίπεδα. Τέλος πάντων είμαστε και εκτός θέματος. Μα η τρελλα του mining συνεχιζει ακαθεκτη!! 11500 εχει παει κ οι 580 κοστιζουν 100-150 ευρω πανω ακομη. Συμπτωση δηλαδη και η εσπευσμενη κυκλοφορια της 1070ti? 4 μηνες κυκλοφορουν οι vega...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα