mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 ας πουμε αμα βλεπω ενα video στο youtube δεν χρησημοποιει την γραφικων απο το cpu, γενικα οταν κανεις μια μικρη δουλεια? απο οθονη εχω την LG 23MP68VQ-P εφόσον υπάρχει gpu στο σύστημα,αυτομάτως απενεργοποιείται η igpu του επεξεργαστή και δεν δουλεύει σε οποιοδήποτε σενάριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 εφόσον υπάρχει gpu στο σύστημα,αυτομάτως απενεργοποιείται η igpu του επεξεργαστή και δεν δουλεύει σε οποιοδήποτε σενάριο οκ λαθος καταλαβα ας παμε στο θεμα μου τωρα εφοσoν εχω freesync monitor εστω και 60hz αξιζει να παω σε vega 64? αν ναι την αγορα θα την κανω λιγες μερες μετα τα χρiστουγεννα θα εχει βγει καποια custom? γιατι διαβαζω οτι εχει θεμα με θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 ας πουμε αμα βλεπω ενα video στο youtube δεν χρησημοποιει την γραφικων απο το cpu, γενικα οταν κανεις μια μικρη δουλεια? απο οθονη εχω την LG 23MP68VQ-P Μόνο στα laptops. εφόσον υπάρχει gpu στο σύστημα,αυτομάτως απενεργοποιείται η igpu του επεξεργαστή και δεν δουλεύει σε οποιοδήποτε σενάριο Γενικά ναι, αλλά μπορείς να την ρυθμίσεις να είναι ενεργή. Κυρίως αν θες να χρησιμοποιήσεις QuickSync για streaming όταν παίζεις. Ή για να έχεις οθόνη συνδεδεμένη πάνω της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 οκ λαθος καταλαβα ας παμε στο θεμα μου τωρα εφοσoν εχω freesync monitor εστω και 60hz αξιζει να παω σε vega 64? αν ναι την αγορα θα την κανω λιγες μερες μετα τα χρiστουγεννα θα εχει βγει καποια custom? γιατι διαβαζω οτι εχει θεμα με θερμοκρασιες για 60hz (1080p φαντάζομαι) μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου με μια rx580. Όσο για τις θερμοκρασίες,ισχύει ότι και για όλες τις gpu. Τα reference μοντέλα έχουν λίγο τσιμπημένες,αλλά πάντα σε ανεκτά επίπεδα Για το αν θα έχει κυκλοφορήσει κάποια custom ,λογικά ναι..και εμείς εδώ αυτό περιμένουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 για 60hz (1080p φαντάζομαι) μπορείς να κάνεις και τη δουλειά σου με μια rx580. Όσο για τις θερμοκρασίες,ισχύει ότι και για όλες τις gpu. Τα reference μοντέλα έχουν λίγο τσιμπημένες,αλλά πάντα σε ανεκτά επίπεδα Για το αν θα έχει κυκλοφορήσει κάποια custom ,λογικά ναι..και εμείς εδώ αυτό περιμένουμε το θεμα ειναι οτι το θελω και για vr gaming και δεν βλεπω να κανει τοσο καλη δουλεια η 580. Απο τιμες θα ειναι οσο αυτες εδω? Η θα παει κανα 600αρι και πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το θεμα ειναι οτι το θελω και για vr gaming και δεν βλεπω να κανει τοσο καλη δουλεια η 580. Απο τιμες θα ειναι οσο αυτες εδω? Η θα παει κανα 600αρι και πανω δεν νομίζω κάτω από 600 να 'παίξει' η 64ρα ,τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) οκ λαθος καταλαβα ας παμε στο θεμα μου τωρα εφοσoν εχω freesync monitor εστω και 60hz αξιζει να παω σε vega 64? αν ναι την αγορα θα την κανω λιγες μερες μετα τα χρiστουγεννα θα εχει βγει καποια custom? γιατι διαβαζω οτι εχει θεμα με θερμοκρασιες Exω την ίδια οθόνη, είναι 75hz ,εγώ το σκέφτομαι για την 56 εφόσον δεν είναι οι τιμές στο θεό ,αλλά δεν το βλέπω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν παρετε αεροψυκτη vega παρετε την 56 ειναι πιο φθηνη, εχει χαμηλοτερη καταναλωση και θερμοκρασιες και με λιγο πειραγμα παει σε επιδοσεις 64 (bios flash). Αν θελετε οπωσδηποτε την 64 κοιταξτε για την υδροψυκτη, ακριβη αλλα αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς οι τιμές που έπαιξαν κάποια στιγμή έχουν εξαφανιστεί ... οι τυχεροί - τολμηροί κέρδισαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τι setup σκέφτεσαι να κάνεις ? Με τι οθόνη θα την σετάρεις ? Έχω έναν 2500Κ αλλά σκέφτομαι αναβάθμιση. Παίζω σε ένα 27αρι στα 1920-1200 (T275 Samsung). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν παρετε αεροψυκτη vega παρετε την 56 ειναι πιο φθηνη, εχει χαμηλοτερη καταναλωση και θερμοκρασιες και με λιγο πειραγμα παει σε επιδοσεις 64 (bios flash). Αν θελετε οπωσδηποτε την 64 κοιταξτε για την υδροψυκτη, ακριβη αλλα αξιζει.Αυτό με το bios γίνετε 100% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με το bios γίνετε 100% ? δεν ξεκλειδώνουν οι shader αλλά λόγω ρυθμίσεων (clock, watt, timing) πιάνει πολύ κοντά στην απόδοση της 64αρας. Εγώ βέβαια τις έβρισκα με 40 Ε διαφορά οπότε πήγα 64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η vega πόσα Mh/s πιάνει μετά από πείραγμα και πόσα watt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 43-45 στα ~160w και η δικιά μου 290 30 στα περίπου 200w 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η vega πόσα Mh/s πιάνει μετά από πείραγμα και πόσα watt? 43-45 στα ~160w και η δικιά μου 290 30 στα περίπου 200w 1700-2000+ h/s στο monero 130 watt Gpu core 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα