naruto14 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το ότι τα power cables μπαίνουν στη μέση τεράστιο μείον για μένα... RIP Cable Management.
Dtsiotas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Από χθές μια sapphire RX 580 nitro+ 8gb μετά από πολλές μανούβρες μπήκε στο κουτί μου (thermaltake tsunami)ούτε 0,5εκ αέρα δεν εχει. Ακόμα και με τον πανάρχαιο phenom2 965 @3,9Ghz με DDR2 4gb παρακαλώ μία χαρά πάει με πολύ λίγες παραχωρήσεις από ultra/v.high σε μια κάτω είμαι πάνω από 60fps. Να πω δεν το περίμενα,έλεγα ότι θα είχα πολλά ντροπς αλλά δεν συμβαίνει και όσο ανεβάζω την ποιότητα αντιδρά καλύτερα η κάρτα ...λογικά μεταφέρετε περισσότερο βάρος σε αυτή παρά την cpu. Σε αναμονή για την ριζική αναβάθμιση πλέον...GPU έχουμε. (Όσοι έχετε παλιά PC σαν το δικό μου οριακά...μέχρι μία 1060-580 μην το φοβάστε εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι να με χαλάει με απαιτήσεις βέβαια για 1080p 60fps) 3
Bigi444444 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι ηλίθιο σχέδιο είναι αυτό της xfx;Μου θυμίζει κάτι ταλαίπωρες σε τσίρκα πριν αιώνες που τις σφίγγανε στην μέση με κορσέδες και τις κάναν σαν κλεψύδρες! Καλά, dtsiotas, θυμίσου να μας ξαναπεις πώς πήγαινε με τον phenom οταν τη βάλεις επάνω σε σύγχρονο επεξεργαστή... 1
billeiros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι με τον 965 τρώει πολυ μπουκαλι η 580. 1
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι ηλίθιο σχέδιο είναι αυτό της xfx;Μου θυμίζει κάτι ταλαίπωρες σε τσίρκα πριν αιώνες που τις σφίγγανε στην μέση με κορσέδες και τις κάναν σαν κλεψύδρες! Καλά, dtsiotas, θυμίσου να μας ξαναπεις πώς πήγαινε με τον phenom οταν τη βάλεις επάνω σε σύγχρονο επεξεργαστή... Καλά εδώ έχω φίλο που τρέχει RX 480 8GB XFX πάνω σε PHENOM II X4 925 default και σε AM2+ mobo αλλά καλό. Χρυσό τον έκανα να του τον κλοκάρω, αλλά δεν θέλει. Ούτε AHCI mode στον SSD δεν με άφηνε να περάσω. 2
Dtsiotas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλά εδώ έχω φίλο που τρέχει RX 480 8GB XFX πάνω σε PHENOM II X4 925 default και σε AM2+ mobo αλλά καλό. Χρυσό τον έκανα να του τον κλοκάρω, αλλά δεν θέλει. Ούτε AHCI mode στον SSD δεν με άφηνε να περάσω. Εδω βλέπεις διαφορά από στοκ 3,4 σε 3,9Ghz και μιλάμε για διαφορά όχι αστεία....με σύγχρονο pc θα πάθω σοκ. Μπουκάλι τρώει αβερτα αλλά με το 1920χ1200 60hz που έχω δεν με χαλάει καθόλου τα περίμενα χειρότερα. Πάντως από υλοποίηση η sapphire με την nitro+ τα σπάει ...πολύ ποιοτική πολύ όμορφο backplate διακριτικό led καρφωμένη στα 1411Ghz χωρίς καθόλου θόρυβο...όσο για κατανάλωση 175w Μαξ έχω μέτρηση με ένα -5% στο power (δεν έχω ασχοληθεί ακόμα σοβαρά με undervolt μιας και με τον phenom2 είναι γελοίο να κάνω οβερκλοκ)
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα θελω να φτιαξω ενα συστημα με ryzen 1800x να παω στην vega 64 η καλυτερα στην 1080 απο τι ειδα σε πολλα videos η 1080 εχει καλυτερα fps αλλα γενικα ειμαι λιγο ασχετος το θελω πιο πολυ για vr gaming αλλα ας πουμε απο εξωτερικο ειχα βρει την 64 καπου στα 560-580
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα θελω να φτιαξω ενα συστημα με ryzen 1800x να παω στην vega 64 η καλυτερα στην 1080 απο τι ειδα σε πολλα videos η 1080 εχει καλυτερα fps αλλα γενικα ειμαι λιγο ασχετος το θελω πιο πολυ για vr gaming αλλα ας πουμε απο εξωτερικο ειχα βρει την 64 καπου στα 560-580 Η vega64 στην πλειοψηφεία των games έχει καλύτερες επιδόσεις από την 1080 . Αν έχεις οθόνη με freesync πάς για vega,αλλιώς όποια βρεις φθηνότερα.Λογικά gtx1080 παίζει πιο φθηνα. Το κακό με τη vega είναι οτι δεν κυκλοφορούν ακόμα custom μοντέλα .Επίσης αν προορίζεται για πολύωρο gaming τσέκαρε και καταναλώσεις,η vega καίει περισσότερο .
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η vega64 στην πλειοψηφεία των games έχει καλύτερες επιδόσεις από την 1080 . Αν έχεις οθόνη με freesync πάς για vega,αλλιώς όποια βρεις φθηνότερα.Λογικά gtx1080 παίζει πιο φθηνα. Το κακό με τη vega είναι οτι δεν κυκλοφορούν ακόμα custom μοντέλα .Επίσης αν προορίζεται για πολύωρο gaming τσέκαρε και καταναλώσεις,η vega καίει περισσότερο . το pc θα ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτο αλλα το gaming θα ειναι το πολυ 4-6 ωρες την μερα θα εχει μεγαλη καταναλωσει σε σχεση την 1080? ευχαριστω για την βοηθεια!!
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το pc θα ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτο αλλα το gaming θα ειναι το πολυ 4-6 ωρες την μερα θα εχει μεγαλη καταναλωσει σε σχεση την 1080? ευχαριστω για την βοηθεια!! Σε idle πάνω κάτω ίδιες είναι 3-4watt διαφορά που ανάλογα την υλοποίηση (μνήμες) μπορεί να αλλάζει κιόλας. 1
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το pc θα ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτο αλλα το gaming θα ειναι το πολυ 4-6 ωρες την μερα θα εχει μεγαλη καταναλωσει σε σχεση την 1080? ευχαριστω για την βοηθεια!! ένας συμφορουμίτης είχε κάνει έναν υπολογισμό με 2-3 ώρες gaming η διαφορά το χρόνο στο λογαριασμό ήταν 20-30 ευρώ. Από εκεί και πέρα όπως σου είπα αν δεν σε ενδιαφέρει το freesync δεν υπάρχει λόγος να πας στην vega64.
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Σε idle πάνω κάτω ίδιες είναι 3-4watt διαφορά που ανάλογα την υλοποίηση (μνήμες) μπορεί να αλλάζει κιόλας. το κακο με τους ryzen αυτο ειναι δεν εχει ενσωματωμενη γραφικων οποτε φοβαμαι μην τρωει πολυ ρευμα απο την vega 64 και γενικα απο καποιο "τουμπανο" γραφικων ποτε δεν ειχα καμια καλη και δεν ξερω τι ρευμα θα καιει τωρα ειμαι με radeon r7 240 εχω freesync monitor αλλα πιστευω τα σημερινα games δεν εχουν θεμα
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Και οι RX VEGA και οι GTX 1080/TI σε κατάσταση ηρεμίας τραβάνε σχεδόν το ίδιο ρεύμα. Οι κάρτες παίζουν σαν τους επεξεργαστές με έξυπνη διαχείριση συχνότητας σε συνάρτηση με το φορτίο. Ενας Ι7 7820X κλοκαρισμένος στα 4.4 μαζί με μια από τις κάρτες παραπάνω σε σύνολο συστήματος καίει σε IDLE γύρω στα 80 watt Mέ έναν 1800X θα καταναλώνεις και λίγο λιγότερα μιας και σε Idle ο 1800χ καταναλώνει καμιά 15-20watt λιγότερο. 2
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 το κακο με τους ryzen αυτο ειναι δεν εχει ενσωματωμενη γραφικων οποτε φοβαμαι μην τρωει πολυ ρευμα απο την vega 64 και γενικα απο καποιο "τουμπανο" γραφικων ποτε δεν ειχα καμια καλη και δεν ξερω τι ρευμα θα καιει τωρα ειμαι με radeon r7 240 εχω freesync monitor αλλα πιστευω τα σημερινα games δεν εχουν θεμα όπως ειπώθηκε παραπάνω,σε idle όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. αυτό με την ενσωματωμένη τι εννοείς? νομίζεις πως αν ο cpu έχει ενσωματωμένη και το σύστημα έχει και μια pcie gpu ,οτι σε idle ας πούμε δεν τραβάει από την gpu και τραβάει από την ενσωματωμένη? όσο για το freesync ,το ζήτημα δεν είναι αν τα παιχνίδια θα έχουν θέμα σε επιδόσεις ,απλά η εμπειρία είναι ανώτερη συγκριτικά με χωρίς fs,γιατί λύνει κάποια θέματα που υπάρχουν ούτως ή άλλως,όποια κάρτα και να έχεις.Το ίδιο ισχύει και για το gsync της nvidia anyway τι οθόνη έχεις?
Exploticon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 όπως ειπώθηκε παραπάνω,σε idle όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. αυτό με την ενσωματωμένη τι εννοείς? νομίζεις πως αν ο cpu έχει ενσωματωμένη και το σύστημα έχει και μια pcie gpu ,οτι σε idle ας πούμε δεν τραβάει από την gpu και τραβάει από την ενσωματωμένη? όσο για το freesync ,το ζήτημα δεν είναι αν τα παιχνίδια θα έχουν θέμα σε επιδόσεις ,απλά η εμπειρία είναι ανώτερη συγκριτικά με χωρίς fs,γιατί λύνει κάποια θέματα που υπάρχουν ούτως ή άλλως,όποια κάρτα και να έχεις.Το ίδιο ισχύει και για το gsync της nvidia anyway τι οθόνη έχεις? ας πουμε αμα βλεπω ενα video στο youtube δεν χρησημοποιει την γραφικων απο το cpu, γενικα οταν κανεις μια μικρη δουλεια? απο οθονη εχω την LG 23MP68VQ-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα