Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παράκανα λέτε; :P

post-164351-0-31243200-1511186841.jpg

Eχεις βαλει φωτοβολταϊκά στην ταράτσα ? Αντε ρε που ειναι οι κοστομ ? αν και δεν με ενδιαφέρουν οι κάρτες των 400+ ευρώ λεω μια φορα να κανω την υπέρβαση με μια vega56

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

BTW,  Δεν τις πήρα για crossfire, είναι τόσο fail το vega που είπα να πάρω και για το δεύτερο μηχάνημα.

Δεν χρειάζονται φωτοβολταϊκά.

Electricity is not an issue, για εμάς τα φτωχαδάκια που αγοράζουμε AMD (όπως λένε και ένας-δυο γνωστοί συμφορουμίτες) :-D

• Like 4

(2) Σε σχεση με τις nvidia ναι και σωστα παραγουν περισσοτερη θερμοτητα.)

Τελευταία ερώτηση...

Γιάτι λες φίλε μου ότι σωστά παράγουν παραπάνω θερμότητα;

Εννοουσα οτι σωστα ειπες οτι παραγουν παραπανω θερμοτητα.

Stock Core 

50% power

HBM  1105 hz  / 970mv

Ryzen [email protected] 3.8 Ghz

https://www.3dmark.com/3dm/23417503

Νομιζω και μενα καλα τραβαει :P

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η hbm πανω απο τα 1000 αρχιζει να εχει throtlling. Δεν μπορει στα 1025 που την ειχα εγω να βγαζει οσα εβγαλες και εσυ στα 1105  :huh:

Το παράκανα λέτε; :P

attachicon.gif vegax2 (3).jpg

Να τις χαιρεσαι. Αυτες ειναι να τις βαλεις bios 64αρας και στο νερο σε crossf... εεε mgpu και θα ειναι μουρλια  :-)

• Like 2

@ Blade τις έχεις "μετρήσει" στα... ορυχεία; (ΕΤΗ/ΧΜR/Equihash)

@ PanosYX, φώτο από το μηχάνημα έχεις ανεβάσει; Είμαι περίεργος πως φαίνεται η κάρτα μέσα στο 570X.

• Like 1

@ PanosYX, φώτο από το μηχάνημα έχεις ανεβάσει; Είμαι περίεργος πως φαίνεται η κάρτα μέσα στο 570X.

Είναι Τέρατα, ειδικά στο μονέρο. με τις κατάλληλες ρυθμίσεις 2* vega64 = 6*580

• Like 3

@PanosYX άρα αυτό με τις θερμοκρασίες είναι ένα μειωνεκτημα. Βασικά το κυριότερο νομίζω... Γιατί προφανώς πάντα θα ανεβάζει θερμοκρασίες μετά απο ώρα... Πόσο μάλλον το καλοκαίρι... Και μου άρεσαν...

Θα ανεβασω ολο το συστημα μου στο αναλογο θεμα καποια στιγμη, τωρα περιμενω να δω αν ειναι σταθερο με το oc που εχω κανει και θα ανεβασω και νουμερα :)

@PanosYX άρα αυτό με τις θερμοκρασίες είναι ένα μειωνεκτημα. Βασικά το κυριότερο νομίζω... Γιατί προφανώς πάντα θα ανεβάζει θερμοκρασίες μετά απο ώρα... Πόσο μάλλον το καλοκαίρι... Και μου άρεσαν...

Δεν ειναι μεγαλο μειονεκτημα. Περιμενεις aftermarket που θα εχουν καλυτερες ψυκτρες η ανεβαζεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα η παιρνεις μια υδροψυκτη και δεν υπαρχει θεμα.

• Like 1

Πάντως, κάπου διάβασα ότι καμία κάρτα (Nvidia or ati) δεν είναι dx12 compliant.

Καμία δεν υποστηρίζει το API πλήρως και καταχρηστικά εμφανίζονται ως κάρτες dx12.

Mε Freesync + Vsync 70fps locked

Mιας που λεμε για θορυβο, καταναλωση και θερμοκρασιες της Vega .

Αναλυση 2560x1080 Wide

33 βαθμοι!!!! Υδροψυκτη rules!! 90 watt... Η καρτα εχει παρει εναν υπνακο. Αυτο τα λεει ολα...
  • Like 3

Εννοουσα οτι σωστα ειπες οτι παραγουν παραπανω θερμοτητα.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η hbm πανω απο τα 1000 αρχιζει να εχει throtlling. Δεν μπορει στα 1025 που την ειχα εγω να βγαζει οσα εβγαλες και εσυ στα 1105  :huh:

Παντως σε μενα εχει διαφορα στο firestrike πηρε 350 ποντους. Γενικα το εχω αφησει στα 1075/950mv χωρις θεματα με games.

Απορώ πότε θα σταθεροποιηθούν οι τιμές. Θα έφτιαχνα νέο pc απο το 0, αλλά οι τιμές σε ραμ με κρατάνε πίσω.

Ειλικρινά αν έβρισκα custom υλοποίηση της 56 στα 400 θα την κότσαρα στο τωρινό pc και θεωρώ οτι θα ήμουν αρκετά ικανοποιητικά.

Απορώ πότε θα σταθεροποιηθούν οι τιμές. Θα έφτιαχνα νέο pc απο το 0, αλλά οι τιμές σε ραμ με κρατάνε πίσω.

Ειλικρινά αν έβρισκα custom υλοποίηση της 56 στα 400 θα την κότσαρα στο τωρινό pc και θεωρώ οτι θα ήμουν αρκετά ικανοποιητικά.

Αυτό περιμένουμε όλοι, αλλά προς το παρόν...χλωμό.

Η 64ρα Devil, κάπου στα 650€ (666, με χτεσινή ισοτιμία λίρας/ευρώ) θα εμφανιστεί, μάλλον.

Αν οι 56ρες έρθουν κάτω από 500€ για αρχή, θα είναι θαύμα).

Έβρισκα rx480 8gb στα 250< και δεν αγόραζα, τώρα ας κάτσω με την 6950 ώστε να μην μπορώ να τρέξω κάν κάποια games λόγω έλλειψης drivers. Έχω να ασχοληθώ με καινούριο game πάνω απο 1,5 χρόνο.

Είναι πραγματικά τόσο χάλια αυτή η περίοδος για αγορά pc parts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...