Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια τελευταία φορά.Δες τι λέει ο Πίνακας που εσύ πόσταρες για την GamingX

Κατά τα άλλα εγώ γράφω ανακρίβειες.

Εχασα καπου επεισοδια; Που ακριβως ειδες να μιλαει για την καρτα σου και "αρπαξες";

Ενα τυχαιο γραφημα πεταξε που εχει ΚΑΙ την καρτα σου, δεν το εστειλε ΓΙΑ την καρτα σου!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχασα καπου επεισοδια; Που ακριβως ειδες να μιλαει για την καρτα σου και "αρπαξες";

Ενα τυχαιο γραφημα πεταξε που εχει ΚΑΙ την καρτα σου, δεν το εστειλε ΓΙΑ την καρτα σου!!!

Βρε συ....εγώ του έφερα σαν παράδειγμα την κάρτα μου ότι δεν πιάνει τους βαθμούς που λέει.και μου είπε ότι λέω ανακρίβειες.ε από κει και πέρα τι ήθελες να πω;ότι έχει δίκιο;Αφού τεχνικά δεν έχει.

Εγώ εστίασα μόνο όταν έγραψε για την θερμοκρασία της 1080.

Ίσα ίσα του είπα να χαίρετε την κάρτα του και να μην ασχολείται με ότι του γράφουν άτομα που δεν την έχουν.

Μα και εσυ οπως και οι αλλοι δεν εχουν την Vega (μεσα και εγω) και επεσαν να τον "φανε" φιλε μου και το κακο παει 3-4 σελιδες πισω.

Ειναι σε φαση "να σου αρεσουν οι ξανθες γιατι ετσι" και εσυ να θελεις μελαχρινες  :-D

• Like 2

Μα και εσυ οπως και οι αλλοι δεν εχουν την Vega (μεσα και εγω) και επεσαν να τον "φανε" φιλε μου και το κακο παει 3-4 σελιδες πισω.

Ειναι σε φαση "να σου αρεσουν οι ξανθες γιατι ετσι" και εσυ να θελεις μελαχρινες :-D

Μα δεν έκανα πέσιμο για το τι πήρε.

Εχθές κιόλας τον ρωτούσα για την απόδοση της στις φωτό που είχε ποσταρει.

Ενώ του έχω ευχηθεί να την χαίρεται και να μην ασχολείται δε μπορώ να καταλάβω που βλέπεις το πέσιμο από μέρους μου

• Like 1

Εμείς είμαστε τα fanboys, εσύ πετάς κουβέντες τύπου ''Τράβα παίξε LoL με τον Pentium σου''. Μια Vega64 πήρες, χαλάρωσε..Ελπίζω μόνο να μην είσαι φτωχομπινές με monitor 1080p 60Hz των 130 ευρώ και να το παίζεις ιστορία, γιατί θα 'σαι σαν αυτούς που έχουν iPhone αλλά λεφτά για κάρτα γιοκ. Σε ποια νέα γκέιμς θερίζει η Vega ; Ακόμα μόνη της στην κορυφή κρυώνει η 1080Ti. Με την απλή 1080 θα συνεχίσεις να παλεύεις.

Κοίτα να δεις που οι περισσότεροι φτωχομπινέδες είναι...Εντάξει υπάρχουν και τέτοια άτομα (Psycho_Warhead) στη κοινωνία...

Μα δεν έκανα πέσιμο για το τι πήρε.

Εχθές κιόλας τον ρωτούσα για την απόδοση της στις φωτό που είχε ποσταρει.

Ενώ του έχω ευχηθεί να την χαίρεται και να μην ασχολείται δε μπορώ να καταλάβω που βλέπεις το πέσιμο από μέρους μου

Γενικα μιλησα οχι μονο για εσενα.

Οσο για αυτο που λες με την καρτα σου, και εγω δεν καταλαβα οτι μιλαει για την δικια σου οσο το εβλεπα απο το κινητο :D

Δεν βλεπεις υπογραφη εκει.... για αυτο αν διαβασεις λεει για την καρτα του φιλου του ( δεν αναφερει μοντελο) και μιλαει γενικα.

Μια υποθεση κανω ετσι;

Κοίτα να δεις που οι περισσότεροι φτωχομπινέδες είναι...Εντάξει υπάρχουν και τέτοια άτομα (Psycho_Warhead) στη κοινωνία...

Παλι τα ιδια αρχισε..... δεν υπαρχει σωτηρια.

• Like 4

Εχω να μπω απο το πρωι στο νημα και βλεπω 3-4 σελιδες με 2-3 ατομα να μαλωνουν. Ηθελα να γραψω γιαενα θεματακι που ειχα και βλεπω αυτο το χαλι. Γιατι δεν ανοιγει ενα νημα nvidia vs amd να μπαινετε εκει οποιοι θελετε και να μαλωνετε με την ησυχια σας για ποιος την εχει καλυτερη. Αν ντρεπεστε το ανοιγω εγω. Ειλικρινα δηλαδη εχει καταντησει αηδια αυτο το θεμα. Που ειναι οι mods που ειπε καποιος πιο πριν; Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο καθε nvidia fan και "ειδικος" μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα τρολλαρισματα και τις ειρωνειες. Ο καθενας κανει τις αγορες του με την δικη του συνειδηση. Αυτο το νημα ειναι για τις AMD καρτες, οσοι εχετε nvidia να πατε στο δικο σας και αφηστε να συζητησουμε. Εγω προσωπικα δεν εχω γραψει τιποτα σε κανενα nvidia θεμα γιατι απλα δεν με αφορα. Ενηλικες ειστε (πιστευω) σοβαρευτειτε.

• Like 5

Χαχαχαχαχαχα άμα λείπει το αιλουροειδές χορεύουν τα ποντίκια...

Κάθεστε και ασχολείστε με μία Vega που παίζει να μην εχει παίξει ούτε μισή ώρα κάποιο game...

Κολλημένη στο timespy είναι...

Και είναι η καλύτερη ... Για να λειξει το θέμα... πάμε παρακατω..

Εχω να μπω απο το πρωι στο νημα και βλεπω 3-4 σελιδες με 2-3 ατομα να μαλωνουν. Ηθελα να γραψω γιαενα θεματακι που ειχα και βλεπω αυτο το χαλι. Γιατι δεν ανοιγει ενα νημα nvidia vs amd να μπαινετε εκει οποιοι θελετε και να μαλωνετε με την ησυχια σας για ποιος την εχει καλυτερη. Αν ντρεπεστε το ανοιγω εγω. Ειλικρινα δηλαδη εχει καταντησει αηδια αυτο το θεμα. Που ειναι οι mods που ειπε καποιος πιο πριν; Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ο καθε nvidia fan και "ειδικος" μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα τρολλαρισματα και τις ειρωνειες. Ο καθενας κανει τις αγορες του με την δικη του συνειδηση. Αυτο το νημα ειναι για τις AMD καρτες, οσοι εχετε nvidia να πατε στο δικο σας και αφηστε να συζητησουμε. Εγω προσωπικα δεν εχω γραψει τιποτα σε κανενα nvidia θεμα γιατι απλα δεν με αφορα. Ενηλικες ειστε (πιστευω) σοβαρευτειτε.

Αν κρίνεις από τα υπόλοιπα τεχνικά που όλα γυρνάνε στο VS εύκολα καταλαβαίνεις πως δεν είμαστε όλοι ενήλικες.

Βάζω και εμάς μέσα έτσι για το γαμώτο.

• Like 1

Ο φτωχομπινές δεν είναι αυτός που έχει φτηνό σύστημα. Ο φτωχομπινές είναι ο κλασικός Έλληνας με iPhone του οποίου δεν του περισσεύουν 10 ευρώ να βάλει μια κάρτα, αλλά θέλει να το παίζει ιστορία έξω στις καφετέριες με το μήλο. Ακριβώς το ίδιο είναι κάποιος που έχει performance/high-end GPU με σάπιο monitor και το παίζει ιστορία.

• Like 2

Πραγματικα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα. ΚΑι εγω ειχα 1080GTX  Gigabyte Windforce OC edition.

Πολυ καλη καρτα και ευχαριστημενος γενικα δεν λεω, πηγα σε vega 64 liquid θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν γιατι κ πως και αν εκανα καλο deal Η οχι?

ΝΑΙ η vega64LC  καιει εξαρχης περισσοτερα watt. 

ΝΑΙ η vega64LC ειδικα σε παλαιοτερα  games παλευει να φτασει την 1080 GTX.

NΑΙ η σειρα Vega δεν εκανε το μπαμ .

Ε και?  Μεσα σε ενα 3 μηνο ομως βγηκανε νεα παιχνιδια, και οπως πολυ ωραια και κατανοητα καποια ατομα εδω εξηγησαν , με χρηση νεων API'S , DX12, Vulcan, Async κ.ο.κ. και φαινεται πως ισως δεν ειναι και τοσο ασχημη η αγορα τους αναφορικα παντα με την αποδοση τους.

Επιπροσθετα βλεπω το Insomnia μαλλον σαν μια τεραστια αλανα ποδοσφαιρου μοιαζει παρα με forum για ενημερωση και παραθεση αποψεων δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποια ατομα μπαινετε εδω ενω ειστε "βαφτισμενοι Πρασινοι"
Εδω ασχολουμαστε ΜΟΝΟ με ΑΜD  και ΜΟΝΟ με αυτη σε καρτες γραφικων εκτος αν διαβαζω λαθος στο κεντρικο θεμα. 

Οτιδηποτε αλλο το θεωρω offtopic & trolli'a & καθολα ασχετο. Οποτε καντε μας τη χαρη και πηγαινετε να γραψετε αλλου εκτος αν θελετε να ασχοληθειτε MONO με την AMD. 

Υ.Γ.1. Εγω παντως σε 1080GTX ειχα πανω απο 70 βαθμους οταν η καρτα πηγαινε 99% Load ανετα .

Υ.Γ.2 Καλο θα ειναι να εχουμε καλυτερη συνειδηση σαν πελατες παρα να ειμαστε φανατισμενοι γιατι ολοι απο την τρελα και το παθος μας για την τεχνολογια ζουνε , ειτε αυτοι ειναι  Intel, ειτε Nvidia ειτε, AMD. O ανταγωνισμος μονο καλο κανει στη τσεπη μας , οποτε αν γουσταρετε nvidia, παρακαλατε να βγαζει τουμπανα καρτες η AMD γιατι ειδαλλως κανα 2000 ευρω θα φτασει η 3080ti σε μερικα χρονια...

• Like 3

Να σας πω που ειναι το προβλημα.το προβλημα ειναι το κομπλεξ του νεοελληνα. Οσοι εχουν nvidia 1070,1080 πχ ηταν σιγουροι οτι εχουν αγορασει ο, τι καλυτερο μπορουσαν να παρουν για τα χρηματα που εδωσαν. Η σειρα vega ειχε αφησει τεραστιες προσδοκιες. Οτι η 64 θα ισοπεδωνε την ti και παει λεγοντας. Οταν δε, κυκλοφορησαν στην αγορα αυτο δεν επιβεβαιωθηκε αμεσα καθως επιπλεον υστερουσαν σε performace per watt, οχι τραγικα αλλα υστερουσαν κατα την αποψη μου. Η ελλειψη τους μαλιστα στην αγορα (φταιει κ το mining) τους επεφερε πληγμα απο αποψη τιμων. Ετσι λοιπον οι nvidia fans βαδιζαν ωραια και ευτυχισμενα. Κ εγω πριν παρω την καρτα μου προσανατολιζομουν σε 1080.αλλα μου φανηκε πιο ελκυστικη η υδροψυκτη (το τονιζω) και την προτιμησα.Δεν την πηρα για να εχω ισαξια η και καλυτερη της ti.εξαλλου η ti κπστιζει αρκετα περισσοτερο. Αλλο που επελεξα ακριβη υλοποιηση. Ηξερα τι αγοραζα.και μαλιστα σε συνδυασμο οτι σκοπευω να αγορασω αμεσα freesync 4κ monitor οποτε δε θα ειμαι ευτυψως φτωχομπινες για πολυ οπως λεει ο αλλος ο απεριγραπτος. Εχει δυο μηνες τωρα και ισως πιο πριν λιγο που κυκλοφορουν games στα οποια παει αριστα κ σε πολλα μεταξυ αυτων αναμεσα σε 1080 k 1080ti.αυτο λοιπον τους ανησυχησε τους φανς αυτους κ ψαχνονται. Εγω δε μπηκα σε κανενα nvidia forum για να πω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη κλπ και να προκαλεσω. Μπηκα εδω με αλλους σαν εμενα (ετσι νομιζα) για να συζητησω για την καρτα μου και να αλληλοβοηθηθουμε. Το να πλεξω και ενα εγκωμιο υπερ της δε νομιζω να ναι εγκλημα. Δεχομαι επιθεσεις χωρις λογο. Πιο πολλοι nvidia vs amd υπαρχει εδω μεσα παρα κατι αλλο. Λυπαμαι πραγματικα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...