billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το ασπρο μαυρο θελουν να μας κανουν εδω μεσα. Ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Η 1080 βγαζει 75αρια Hint. Η 1080 βγαζει 75αρια και όχι. Ούτε καν το καλοκαίρι. Σίγουρα πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 350W turbo και την 1080Ti δεν την πλησιάζει καν, όταν η Ti έχει αυτή την κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 όχι. Ούτε καν το καλοκαίρι. Σίγουρα πράματα. Εγω το ειδα με τα ματια μου σε rig φιλου.υπαρχουν κ review. Σιγουρα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγω το ειδα με τα ματια μου σε rig φιλου.υπαρχουν κ review. Σιγουρα πραγματα εγώ το βλέπω κάθε μέρα στον υπολογιστή μου πάλι. Χειμώνα καλοκαίρι. Με aircodition και χωρίς. μαξ 70 πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εγώ το βλέπω κάθε μέρα στον υπολογιστή μου πάλι. Χειμώνα καλοκαίρι. Με aircodition και χωρίς. μαξ 70 πάω. https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/nvidia/comments/4os110/gtx_1080_whats_your_average_temperature/ Εκτος αν την βαζεις να δουλευει τα φαν σαν αεροπλανο. Εκει παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 τι να το κάνω το τυχαίο ποστ; είναι σα να αρχίσω να σου λέω άκυρα πράγματα εγώ τώρα για την κάρτα σου,ενώ ξέρουμε και οι 2 μας ότι δεν ισχύουν. Να χαρείς την κάρτα σου,χωρίς να τσιμπάς σε ότι σου λένε οι άλλοι,αλλά βάλε και συ λίγο μέτρο στην ανακρίβεια που πασάρεις για να παίξεις άμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 τι να το κάνω το τυχαίο ποστ; είναι σα να αρχίσω να σου λέω άκυρα πράγματα εγώ τώρα για την κάρτα σου,ενώ ξέρουμε και οι 2 μας ότι δεν ισχύουν. Να χαρείς την κάρτα σου,χωρίς να τσιμπάς σε ότι σου λένε οι άλλοι,αλλά βάλε και συ λίγο μέτρο στην ανακρίβεια που πασάρεις για να παίξεις άμυνα. Εσυ εισαι ανακριβης. Το ιδιο ευχομαι και για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εγώ που την έχω και την ξεπατώνω είμαι ανακριβής. Εσύ που την "είδες σε pc φίλου σου" κατέχεις την αλήθεια. Μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Guru 3d.τυχαιο κι αυτο. Η δικια μου πιανει 55 μαξ παντως.κ με power limit 50%.γιατι για τη δικια μου μιλαω εγω. Και φανταζομαι πως δεν τη ζορισαν κ ωρες κ το κουτι που την ειχαν μεσα μονο τυχαιο δεν ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 βλέπεις τι λέει για την Msi Gaming X φαντάζομαι. τώρα αν θες μπορούμε να πιάσουμε την χειρότερη υλοποίηση με αέρα και από τις μεριές και να δούμε. Γιατί εσύ παίζεις και με νεράκι. Anyway γιατί κουράστηκα,στο είπα και πριν.Κοίτα να χαρείς την κάρτα σου και να μη τσιμπάς τόσο,ώστε να γράφεις ότι γράφεις απλά για να "βγεις" από την δύσκολη θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 βλέπεις τι λέει για την Msi Gaming X φαντάζομαι. τώρα αν θες μπορούμε να πιάσουμε την χειρότερη υλοποίηση με αέρα και από τις μεριές και να δούμε. Γιατί εσύ παίζεις και με νεράκι. Anyway γιατί κουράστηκα,στο είπα και πριν.Κοίτα να χαρείς την κάρτα σου και να μη τσιμπάς τόσο,ώστε να γράφεις ότι γράφεις απλά για να "βγεις" από την δύσκολη θέση. Εσυ γραφεις ο, τι να ναι.Εγω μιλαω με αποδειξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 μια τελευταία φορά.Δες τι λέει ο Πίνακας που εσύ πόσταρες για την GamingX Κατά τα άλλα εγώ γράφω ανακρίβειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 βλέπεις τι λέει για την Msi Gaming X φαντάζομαι. τώρα αν θες μπορούμε να πιάσουμε την χειρότερη υλοποίηση με αέρα και από τις μεριές και να δούμε. Γιατί εσύ παίζεις και με νεράκι. Anyway γιατί κουράστηκα,στο είπα και πριν.Κοίτα να χαρείς την κάρτα σου και να μη τσιμπάς τόσο,ώστε να γράφεις ότι γράφεις απλά για να "βγεις" από την δύσκολη θέση. 290Χ με νερο ειχα μαζι με 780Τι παλι με νερα. Ιδιες θερμοκρασιες επαιζαν σε custom max 44-45 καλοκαιρι. Απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πεσατε ολοι να "φατε" το παλικαρι, στην ουσια μιλαει για την καρτα του και την επιλογη του που ειναι το κακο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγώ εστίασα μόνο όταν έγραψε για την θερμοκρασία της 1080. Ίσα ίσα του είπα να χαίρετε την κάρτα του και να μην ασχολείται με ότι του γράφουν άτομα που δεν την έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα