Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου λεει για μεγαλες θερμοκρασιες κι εγω του απανταω πως κατι τετοιο δεν ισχυει με τη δικη μου περιπτωση καθως ειναι υδροψυκτη!

Επειδή σε βλέπω να συνεχίζεις να μπερδεύεσαι, δε σου είπε για τις θερμοκρασίες της κάρτας αλλά για τη κατανάλωσή της. Που είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα θέματα που πάσχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή σε βλέπω να συνεχίζεις να μπερδεύεσαι, δε σου είπε για τις θερμοκρασίες της κάρτας αλλά για τη κατανάλωσή της. Που είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα θέματα που πάσχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εσυ μπερδευεσαι. Διαβασε καλυτερα.

Εσυ μπερδευεσαι. Διαβασε καλυτερα.δλδ το καλοκαιρι καταναλωνει περισσότερα watt ε?

Εισαι πλουσιος με ακριβο μονιτορ... Κ γραφεις τα ιδια που καταδικάζεις υποτιθεται. Μαλιστα..

Πλούσιος είσαι άμα έχεις lambo, όχι άμα έχεις δυνατό rig που μπορεί να το έφτιαξες με πολύ οικονομία και να στερήθηκες διάφορα άλλα. Αλλά εσύ πήρες Vega64 και ενώ έκανες κακή αγορά(Καις τα διπλάσια από μια 1080 για το ίδιο performance), κάθεσαι και την λες δεξιά και αριστερά στους άλλους. Ψιλοδικαιολογημένος αν έχεις Freesync monitor αλλά μάλλον έπεσα μέσα για το απλό. Τέλος πάντων, αρκετά το κουράσαμε. Θεώρησε τον εαυτό σου σούπερ-ντούπερ επειδή έχεις Vega64.

• Like 3

Πλούσιος είσαι άμα έχεις lambo, όχι άμα έχεις δυνατό rig που μπορεί να το έφτιαξες με πολύ οικονομία και να στερήθηκες διάφορα άλλα. Αλλά εσύ πήρες Vega64 και ενώ έκανες κακή αγορά(Καις τα διπλάσια από μια 1080 για το ίδιο performance), κάθεσαι και την λες δεξιά και αριστερά στους άλλους. Ψιλοδικαιολογημένος αν έχεις Freesync monitor αλλά μάλλον έπεσα μέσα για το απλό. Τέλος πάντων, αρκετά το κουράσαμε. Θεώρησε τον εαυτό σου σούπερ-ντούπερ επειδή έχεις Vega64.

Δεν εχω ακομη αλλα ειναι η επομενη μου αγορα η lgum68. Θα μπορεσεις να μου το συγχωρεσεις? Επισης εσυ πληρωνεις το λογαριασμο της δεη μου και δεν το ξερα? Εσυ γραφεις οτι εχεις σαρανταρια στα διαφορα games αλλα εγω εκανα κακη αγορα. Ο, τι πεις.. Κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας. Κ ο καθενας επισης αγοραζει ο, τι γουσταρει κ του κανει κλικ. Εσενα ποιο ακριβως το προβλημα σου?και δεν την ειπα σε κανεναν. Εσυ προσπαθησες να το κανεις αυτο κ ο αλλος με την ασυναρτησια.

Πρόβλημα δεν έχει κανείς μας, απλά η Vega είναι/ήταν μια απογοήτευση λόγω poor volta και λοιπών μλκιων της AMD. Η κατανάλωση είναι αδιάφορη ως μέτρηση σαν κόστος του gaming, 200w παραπάνω στο 5ώρο είναι μια κιλοβατώρα, <20 λεπτά του ευρώ, αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι ένα πράμα...

Σαν συγκριτικό μέγεθος όμως είναι ένα δείγμα ότι η αρχιτεκτονική υστερεί.

Δεν εχω ακομη αλλα ειναι η επομενη μου αγορα η lgum68. Θα μπορεσεις να μου το συγχωρεσεις? Επισης εσυ πληρωνεις το λογαριασμο της δεη μου και δεν το ξερα? Εσυ γραφεις οτι εχεις σαρανταρια στα διαφορα games αλλα εγω εκανα κακη αγορα. Ο, τι πεις.. Κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας. Κ ο καθενας επισης αγοραζει ο, τι γουσταρει κ του κανει κλικ. Εσενα ποιο ακριβως το προβλημα σου?και δεν την ειπα σε κανεναν. Εσυ προσπαθησες να το κανεις αυτο κ ο αλλος με την ασυναρτησια.

Σου είπε μια αλήθεια ο άλλος. Ότι η κάρτα σου καίει τα κέρατά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η απάντησή σου ήταν να πάει να παίξει LoL με τον Pentium του. Εγώ όταν αγόρασα την 1070(Εκτός του ότι είχα ήδη αγοράσει το G-Sync monitor) το καλύτερο που είχε να προσφέρει η AMD, ήταν μια πολύ πιο αργή RX 480.

Σου είπε μια αλήθεια ο άλλος. Ότι η κάρτα σου καίει τα κέρατά της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η απάντησή σου ήταν να πάει να παίξει LoL με τον Pentium του. Εγώ όταν αγόρασα την 1070(Εκτός του ότι είχα ήδη αγοράσει το G-Sync monitor) το καλύτερο που είχε να προσφέρει η AMD, ήταν μια πολύ πιο αργή RX 480.

Αυτο ειπε ε? Ετσι ωραια και ομορφα? Btw το graph που παρεθεσες επιβεβαιωνει αυτο που ειπα. Οκ. Λοιπον εισαι απο τα ατομα που εχω μαθει στη ζωη μου και αγνοω παντελως. Αυτο θα κανω κ τωρα

Ναι θα έχει +3-5C πάνω :D

Από γνωστό του φόρουμ με 1080Ti το παρακάτω:

Σε 4k δεν κρατάει 2101 ούτε για πλακα εδώ και σε 1440p τρώει power limit. Η 1080 Ti σε 4k στα 2101 μπορεί να τραβήξει και 400-500 watt σε ένα frame, και παίζει με 330 watt limit :D

Δεν σε είδα να σχολιάζεις εκεί για καλοκαίρια και χειμώνες.

power_peak.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...