~Palpatin~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το καλοκαίρι να σε δω.Ναι θα έχει +3-5C πάνω Από γνωστό του φόρουμ με 1080Ti το παρακάτω: Σε 4k δεν κρατάει 2101 ούτε για πλακα εδώ και σε 1440p τρώει power limit. Η 1080 Ti σε 4k στα 2101 μπορεί να τραβήξει και 400-500 watt σε ένα frame, και παίζει με 330 watt limit Δεν σε είδα να σχολιάζεις εκεί για καλοκαίρια και χειμώνες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Λογικά για αυτό κάνει συμφωνίες ακόμα και με intel γιατί παίρνοντας μεγάλο ποσοστό της αγοράς ελπίζει να δει και το software να κοιτάει περισσότερο τις λύσεις της και να προσαρμόζεται επάνω τους. Πολλά από αυτά που έχουν κάνει στο vega λογικά είναι μια πρώτη εφαρμογή κάποιων ιδεών και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μελλοντικά αν θα πιάσουν ή αν θα πάνε άπατες . Απλα η amd δεν εχει και το μπατζετ να κανει πυρηνες καθαρα για gaming και να μη βαζει μεσα στοιχεια που δε χρησιμοποιουνται,οπως η nvidia. Ετσι και παραπανω καιει και κοστος εχει μεγαλυτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Το καλοκαίρι να σε δω. Ναι ναι θα καει το πελεκουδι.. Ελα οποτε θες.μμμμ Let me guess.... You must be nvidia fan...εδω δουλευα 290x cf με χαμηλες θερμολρασιες στο κουτι μου. Τωρα με την υδροψυκτη? Ο,τι να ναι! Δες κα review η κανα βιντεακι για την υδροψυκτη και μετα μιλα Με αυτά τα settings και soc 1.15 εμένα είναι stable με 3.7/1.24v ο 1600. Αν είμαι 3.8/1.28v τότε ούτε και με 3066 δε βγάζω aida 10λεπτό. Για benches μόνο είναι. Πιστεύω είναι καθαρά λαχείο τι imc θα σου τύχει γιατί έχω ακούσει και άλλους να 8έλουν λίγο/πολύ soc 1.2 είναι το max safe και δε θέλω να πάω κοντά (degrade inbound). Ευχαριστώ για το offtopic Οι μνημες σου ειναι στη λιστα στο mobo compatible? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ελα οποτε θες.μμμμ Let me guess.... You must be nvidia fan...εδω δουλευα 290x cf με χαμηλες θερμολρασιες στο κουτι μου. Τωρα με την υδροψυκτη? Οι μνημες σου ειναι στη λιστα στο mobo compatible? Ναι βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα την KRAIT (και παίζουν στα 2933 όπως και στο qvl). Το θέμα είναι στα 3066/3200 που δεν με αφήνουν να είναι και η cpu στα 3.8+ σε stress tests. Εξάλλου και η δικιά σου μητρική παρόμοια είναι με την KRAIT. ελάχιστες διαφορές έχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι θα έχει +3-5C πάνω Από γνωστό του φόρουμ με 1080Ti το παρακάτω: Σε 4k δεν κρατάει 2101 ούτε για πλακα εδώ και σε 1440p τρώει power limit. Η 1080 Ti σε 4k στα 2101 μπορεί να τραβήξει και 400-500 watt σε ένα frame, και παίζει με 330 watt limit Δεν σε είδα να σχολιάζεις εκεί για καλοκαίρια και χειμώνες. Φορουσε τα nvidia vision γυαλια κ δεν εβλεπε καλα εκει. Gtx 1080 φιλου χτυπουσε 70 κ βαθμους. Ελεος βαρεθηκα πραγματικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δε νομίζω ότι αναφέρεται στις θερμοκρασίες της κάρτας. Αυτό έλειπε δηλαδή με τέτοιο cooler να υπάρχει πρόβλημα ψύξης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να συνδέσεις την κάρτα κατευθείαν στο radiator του AC να βγαίνει η ζέστη έξω από το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να συνδέσεις την κάρτα κατευθείαν στο radiator του AC να βγαίνει η ζέστη έξω από το σπίτι. Χαχαχα. Πολυ καλο!! Τι καθομαι και ασχολούμαι. Οσα δεν φτανει η αλεπου... λεει η παροιμια. Η μαλλον καλυτερα το troll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Chill dude, θα το χρειαστείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Chill dude, θα το χρειαστείς. Πηγαινε παιξε στον pentium σου με τα φιλαρακια σου κανα lol τωρα. Το σηκωνει αληθεια? Δε θελω να ξερω τα υπολοιπα 5300 μηνυματα σου στο φορουμ...απορω πως δεν εχεις παρει ποδι ακομη Πηγαινε παιξε στον pentium σου με τα φιλαρακια σου κανα lol τωρα. Το σηκωνει αληθεια?Δε θελω να ξερω τα υπολοιπα 5300 μηνυματα σου στο φορουμ...απορω πως δεν εχεις παρει ποδι ακομη. Και τι χαριτωμενες φατσουλες που βαζεις.. Τι γλυκο.. [/quote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχα. Πολυ καλο!! Τι καθομαι και ασχολούμαι. Οσα δεν φτανει η αλεπου... λεει η παροιμια. Η μαλλον καλυτερα το troll Τι δεν φτάνουμε ρε μαν ; Τα cheap solutions της AMD ; Καθίστε καλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τι δεν φτάνουμε ρε μαν ; Τα cheap solutions της AMD ; Καθίστε καλά.. Τον R7 1700 δεν τον λες "cheap solution". Τα APU όμως είναι ο ορισμός. Συνεχίστε να τσακώνεστε για το ποιος έχει τον καλύτερο υπολογιστήρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τι δεν φτάνουμε ρε μαν ; Τα cheap solutions της AMD ; Καθίστε καλά.. Καταρχην εσενα ποιος σου μιλησε? Μου λεει για μεγαλες θερμοκρασιες κι εγω του απανταω πως κατι τετοιο δεν ισχυει με τη δικη μου περιπτωση καθως ειναι υδροψυκτη! Cheap solution η vega των 700 ευρω η ο ryzen των 300 και? Μεγαλο θεμα εχεις κι εσυ... Troll number 2 συνεχισε μονος σου. Moderators ρε παιδια δεν βλεπουν?? Εχετε γεμισει τρολιες, οφτοπικ κ προκαλειτε συνεχεια. Εγω δε συνεχιζω αλλο εδω. Πειτε τα oι nvidia fanboys στο τοπικ για amd. Θαψτε κι αλλο κ κοροιδεψτε μπας και δικαιολογησετε την αγορα σας στο μυαλο σας. Σε απειλησε ο ανταγωνισμος και διαβαζεις πιο πολυ εδω παρα στο νημα της nvidia. Σε καταλαβαινω. Μη στενοχωριεσαι που οι vega θεριζουν την nv σε ολα τα νεα games. Θα το συνηθισεις. Και οχι η φτωχη σου 1070 δεν φτανει την δικια μου ουτε με σφαιρες αφου θες να το ακουσεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εμείς είμαστε τα fanboys, εσύ πετάς κουβέντες τύπου ''Τράβα παίξε LoL με τον Pentium σου''. Μια Vega64 πήρες, χαλάρωσε..Ελπίζω μόνο να μην είσαι φτωχομπινές με monitor 1080P@60Hz των 130 ευρώ και να το παίζεις ιστορία, γιατί θα 'σαι σαν αυτούς που έχουν iPhone αλλά λεφτά για κάρτα γιοκ. Σε ποια νέα γκέιμς θερίζει η Vega ; Ακόμα μόνη της στην κορυφή κρυώνει η 1080Ti. Με την απλή 1080 θα συνεχίσεις να παλεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εμείς είμαστε τα fanboys, εσύ πετάς κουβέντες τύπου ''Τράβα παίξε LoL με τον Pentium σου''. Μια Vega64 πήρες, χαλάρωσε..Ελπίζω μόνο να μην είσαι φτωχομπινές με monitor [email protected] των 130 ευρώ και να το παίζεις ιστορία, γιατί θα 'σαι σαν αυτούς που έχουν iPhone αλλά λεφτά για κάρτα γιοκ. Σε ποια νέα γκέιμς θερίζει η Vega ; Ακόμα μόνη της στην κορυφή κρυώνει η 1080Ti. Με την απλή 1080 θα συνεχίσεις να παλεύεις. Εσυ ουτε καν 1080 δεν εχεις. Χαλαρωσε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα