Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τα 4K textures σε open-world παιχνίδι πιάνουν χώρο. Ultrawide supported. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το X35 λείπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλά εδώ λένε ότι θα υποστηρίζει και HDR10... Βλέπω το "early 2018" να γίνεται άνετα Μάιος και βάααλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το παιχνίδι early θα έρθει, τα monitors με HDR όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τελειοποιησα την καρτα μου πιστευω μετα απο πολυ ενασχοληση. Timespy 8062 κ strike το κατωθι. Χωρις uv καθολου. Απλα με 1025 hbm κ 50% power limit 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τελειοποιησα την καρτα μου πιστευω μετα απο πολυ ενασχοληση. Timespy 8062 κ strike το κατωθι. Χωρις uv καθολου. Απλα με 1025 hbm κ 50% power limit Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση ή ειρωνεία από μέρους μου,αλλά σχετικά λίγο δεν είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση ή ειρωνεία από μέρους μου,αλλά σχετικά λίγο δεν είναι; Οχι φιλε μου. Για vega 64 δεν ειναι. Αν δεις τα review ειναι πολυ χαμηλοτερα. Η 1080 σου ποσο βγαζει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Οχι φιλε μου. Για vega 64 δεν ειναι. Αν δεις τα review ειναι πολυ χαμηλοτερα. Η 1080 σου ποσο βγαζει? βέβαια τότε έτρεχα και τον 7700Κ στα 4.9 τώρα έχω μήνες να τρέξω bench. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στο firestrike ειναι πιο πανω η 1080.Αλλα στο timespy οχι Graphics score σε περναω 1000 ποντους αν προσεξεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στο firestrike ειναι πιο πανω η 1080.Αλλα στο timespy οχι Graphics score σε περναω 1000 ποντους αν προσεξεις.. που χάνει τόσο πολύ ώστε να πέφτει πιο πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 που χάνει τόσο πολύ ώστε να πέφτει πιο πίσω;Η 1080? Δεν ξερω. Παντως δεν εχουμε σαφη εικονα συγκρισης των καρτωνΑ)Επειδη εχουμε διαφορτικη cpu β)το τεστ αυτο (το free δλδ) ειναι στη μικρη αναλυση (1920 1080),ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος, οπου οι ιντελ/nvidia πανε πολυ καλυτερα. Σε 1440p κ ιδιαιτερα 2160p ryzen/vega δειχνουν το 100% της δυναμης τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Η 1080? η δική σου βρε. ενώ με περνάς βγάζει μικρότερο συνολικό σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-5-1600-review,22.html Δες εδω ποσο πιανει ο 1800x (aka o δικος μου περιπου oced) με την καρτα σου η δική σου βρε. ενώ με περνάς βγάζει μικρότερο συνολικό σκορ. Εχει κ cpu score. Για αυτο. Εκει λογικα περναει ο ιντελ. Δε μπορω να δω κ καθαρα τωρα Δεν φωτογραφισα combined κλπ για να συγκρινω. Θα βγαλω screen shot να κανουμε σωστη δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) By the way ξεχνάτε μερικοί την συμφωνία που ανακοινώθηκε πέρυσι μεταξύ AMD-BETHESDA για ανατρέξτε λίγο γιατί αύριο πέφτει διαγώνισμα. Είναι Amd friendly μέχρι το κόκκαλο το Wolfenstein και ότι τίτλοι θα βγαίνουν από τη Bethesda από το Doom και μετά έτσι θα είναι. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2017 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ... Όσο η AMD δεν δίνει raw power, θα είναι πίσω... Μα η AMD αυτό ακριβώς κάνει. Οι κάρτες γραφικών της έχουν πολλούς περισσότερους πυρήνες από της Nvidia και οι χρονισμοί δεν είναι δα και τόσο πίσω. Σε GFLOPS είναι μπροστά από τις αντίστοιχες nvidia. Το utilization ωστόσο πέφτει αρκετά χαμηλά στα παιχνίδια και αυτό είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα της AMD είναι ότι για να χρησιμοποιήσεις σωστά και αποδοτικά τις εντολές που κουβαλάνε τα τσιπάκια της, πρέπει πέρυσι να ήσουν μηχανικός στην AMD στο τμήμα των GPUs και φέτος να αναπτύσεις μηχανές γραφικών. Θέλεις μπόλικη assembly και πάρα πολύ χρόνο για να αναπτύξεις πράγματα που όλες οι βιβλιοθήκες εκεί έξω τα έχουν, αλλά optimized για το path των αρχιτεκτονικών της Nvidia. Ούτε στις κονσόλες που φοράνε GCN γίνονται τρομερά πράγματα. Οι miners από την άλλη το κάνουν. Επίσης σε HPC συστήματα το κάνουν. Απλά εκεί τα λεφτά είναι διαφορετικά, το λογισμικό μπορεί να βελτιώνεται επί χρόνια, στηρίζονται σε αρκετές δικές τους custom βιβλιοθήκες και το λογισμικό κάνει target εξαρχής μια πολύ συγκεκριμένη αρχιτεκτονική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα