adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ο λόγος που δεν έβαλαν OpenGL είναι γιατί οι κόκκινες δεν θα έπιαναν το frame-rate των πράσινων με τίποτα, ακόμα και αν οι πρώτες έτρεχαν με Vulkan API. Το βλέπουμε στο DOOM αυτό εξ' άλλου. Vulkan only για να θαφτούν οι πράσινες, έτσι και αλλιώς όταν ξεκινάει το παιχνίδι βλέπεις μια γκουμούτσα AMD σήμα. OpenGL δεν έβαλαν γιατί είναι ΑΡΧΑΙΟ ... Δεν εκμεταλλεύεται σε τίποτα το σύγχρονο hardware. Αντί να πείτε μπράβο στους δξμιουργούς που πήγαν σε νέο API ... κάθεστε και λέτε μ@λχ/ες... Το VULCAN είναι το νέο API στα open standards . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσα να σου απαντήσω και εγώ, πως σε πάρα πολλά games χρησιμοποιούνται παλαιές μηχανές γραφικών για να μην φανεί η αδυναμία της Nvidia ... Αρα όλα τα άλλα είναι Nvidia friendly ... μιας και ΔΕΝ υποστηρίζουν τα νέα API που παίζουν στην αγορά και ΔΕΝ παίρνουν ισχύ από τις νέες αρχιτεκτονικά κάρτες ... Αφήστε το ανέκδοτο. Τα έχουμε πει. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι AMD optimized πλέον, το lead platform σε όλους τους τίτλους είναι το Xbox One που φοράει GCN. Δεν θες να σου πω τι θα βλέπαμε τώρα στα benchmarks αν το PS4/Xbox One είχαν NV GPU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Αφήστε το ανέκδοτο. Τα έχουμε πει. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι AMD optimized πλέον, το lead platform σε όλους τους τίτλους είναι το Xbox One που φοράει GCN. Δεν θες να σου πω τι θα βλέπαμε τώρα στα benchmarks αν το PS4/Xbox One είχαν NV GPU Το vega είναι διαφορετικό από το iceland κατά 80% .... Οσο οι CUDA της 8800 GTX είναι ίδιοι με τους Cuda του 1080ΤΙ ... ένα πράγμα ... Ολοι οι πυρήνες της AMD έχουν αποκτήσει την GCN ονομασία σαν τα cuda της Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν θες να σου πω τι θα βλέπαμε τώρα στα benchmarks αν το PS4/Xbox One είχαν NV GPU Ότι θα είχαν τριπλάσια τιμή και θα έπαιζαν μόνο σε TV που θα είχε κάνει license η Nvidia; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ότι θα είχαν τριπλάσια τιμή και θα έπαιζαν μόνο σε TV που θα είχε κάνει license η Nvidia; Επίσης οποιο ποντίκι δεν ήταν nvidia licenced θα είχε 100ms lag "επειδή δεν έχει το απαραίτητο hardware" για να επικοινωνήσει με την μηχανή γραφικών .... και πάει λέγοντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά κριτήριο αγοράς μου είναι να πάρω μια κάρτα που παίζει σήμερα και τα επόμενα 1-2 χρόνια καλύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα ίδια χρήματα. Τώρα αν η ανταγωνιστική κάρτα σε 2 χρόνια είναι 20% καλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό εγώ το μεταφράζω ότι η μια θα παίζει στα 20fps και η άλλη στα 25fps τα τότε παιχνίδια... Στα λεφτά της vega 64 liquid παίρνεις μια απλή 1080ti... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά κριτήριο αγοράς μου είναι να πάρω μια κάρτα που παίζει σήμερα και τα επόμενα 1-2 χρόνια καλύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα ίδια χρήματα. Τώρα αν η ανταγωνιστική κάρτα σε 2 χρόνια είναι 20% καλύτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό εγώ το μεταφράζω ότι η μια θα παίζει στα 20fps και η άλλη στα 25fps τα τότε παιχνίδια... Στα λεφτά της vega 64 liquid παίρνεις μια απλή 1080ti... Δηλαδή όποιος έχει πχ μια gtx1070 σε μερικούς μήνες την πάει για πέταμα με το σκεπτικό σου. Πόσα fps θα παίζει σε 6 μήνες? 20 ας πούμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα εδώ έχουμε ένα θέμα καθώς αν συγκρίνουμε πχ 1070 με vega 56 έχουν και 1.5 χρόνο διαφορά στο release τους. Εμένα η 1070 σε αρκετά games βγάζει πλέον 70-80 fps@1440p. Όταν την είχα πάρει με τα τότε παιχνίδια σπάνια έπεφτε κάτω από 110. Υποθέτω πως τον Οκτώβριο του 2018 περίπου θα είναι κάτω από 60. Λοιπόν αν τότε η μια βγάζει 45 και η άλλη 55 δεν μου κάνει και μεγάλη διαφορά Μιλάω για τα προσωπικά θέλω. Τώρα αν μου πεις για 1070 και 1080p με διάθεση να ρίξεις στα medium φυσικά και αντέχει αρκετά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το καλυτερο μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα εδώ έχουμε ένα θέμα καθώς αν συγκρίνουμε πχ 1070 με vega 56 έχουν και 1.5 χρόνο διαφορά στο release τους. Εμένα η 1070 σε αρκετά games βγάζει πλέον 70-80 fps@1440p. Όταν την είχα πάρει με τα τότε παιχνίδια σπάνια έπεφτε κάτω από 110. Υποθέτω πως τον Οκτώβριο του 2018 περίπου θα είναι κάτω από 60. Λοιπόν αν τότε η μια βγάζει 45 και η άλλη 55 δεν μου κάνει και μεγάλη διαφορά Μιλάω για τα προσωπικά θέλω. Τώρα αν μου πεις για 1070 και 1080p με διάθεση να ρίξεις στα medium φυσικά και αντέχει αρκετά χρόνια. Η 1070 ήδη είναι κάτω από το 1440P@60 στα τελευταία παιχνίδια(AC: Origins, Wolfenstein 2: The New Colosus στο οποίο έπεσα και στα 47FPS σε 1440P). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το καλυτερο μου Γιατί τραβάς φωτογραφίες και δεν κάνεις print screen κ.τ.λ. ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ε πάρτε Μια Vega 64 για να παίξετε ένα παιχνίδι σε 5 χρόνια...που θα έχει ωριμασει Σε χρηματοκιβώτιο να τη βάλετε... O, τι θελουμε θα παρουμε. Δε θα σε ρωτησουμε. Τα νεα games τα τρεχει ολα ΤΩΡΑ τελεια και καλυτερα απο την αντιστοιχη της nvidia. Εσυ τι δουλεια εχεις εδω? Αφου εχεις τοσο τουμπανο καρτα γιατι τρολλαρεις ασυστολως σε amd based gpu νημα? Εχεις αρχισει να εχεις αμφιβολιες για την καρτα σου η εισαι κομπλεξικος απλα?Γιατί τραβάς φωτογραφίες και δεν κάνεις print screen κ.τ.λ. ; Χαχα. Δικιο εχεις. Εχω ξεχασει τον κωδικο για το insomnia κ πρεπει να κανω recover για να μπαινω απο το πισι. Ολο ξεχναω να το κανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 O, τι θελουμε θα παρουμε. Δε θα σε ρωτησουμε. Τα νεα games τα τρεχει ολα ΤΩΡΑ τελεια και καλυτερα απο την αντιστοιχη της nvidia. Εσυ τι δουλεια εχεις εδω? Αφου εχεις τοσο τουμπανο καρτα γιατι τρολλαρεις ασυστολως σε amd based gpu νημα? Εχεις αρχισει να εχεις αμφιβολιες για την καρτα σου η εισαι κομπλεξικός απλά? Μα ναι μετα από ενάμιση χρόνο πιάσατε τη 1080...well done... Η αληθεια ειναι οτι τα bench της 64αρας που ανεβάζεις σκεφτομαι να τη πετάξω...και να πάρω μια Vega 64... Να Ρίχνω 80 fps στη 1080 χαλαρά... Γελάει ο κοσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τζάμπα ασχολείσαι εσύ HyperionX, το σύστημά σου(8700K + 1080Ti) είναι το απόλυτο gaming setup αυτή τη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τζάμπα ασχολείσαι εσύ HyperionX, το σύστημά σου(8700K + 1080Ti) είναι το απόλυτο gaming setup αυτή τη στιγμή. Ναι και με το gsync monitor του κοστίζει δύο χιλιάδες ευρώ,χωριά τα υπολοιπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα