Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίταξε να δεις. Εσύ συγκεκριμένα γράφεις 10 ποστ, τα 9 από αυτά είναι για να πετάξεις εξυπνάδα σε κάποιον άλλο χρήστη. Ένα αυτό, δεύτερον δεν χαρακτήρισα κανέναν τίποτα, είπα ότι είναι τρόπος του λέγειν το φτωχομπινές. Το ότι κάποιος έχει δυνατό rig δεν σημαίνει ότι είναι και λεφτάς, προφανώς, οπότε πάμε παρακάτω μ' αυτό το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαμπη δεν χαλαει το νημα για τιποτα αλλο, χαλαει οταν ενα "παιδι" χαρακτηριζει ανθρωπους που δεν ξερει και μιλαει λες και εχει πιασει τον παππα απο τα ....

Στην τελικη ειναι γνωστο οτι δεν του αρεσουν τα κοκκινα, δεν υπαρχει θεμα. Οι χαρακτηρισμοι σε ατομα ομως και ο οπαδισμος που τον διακατεχει ειναι "καπως" για ενα φορουμ τεχνολογιας.

Του λες οτι πληρωνει το RnD και απανταει αυτα ειναι αρλουμπες, επιχειρηματα ενηλικα κατα τα αλλα!!!

Ξέρεις αρκετά πράγματα bro και στα περισσότερα με βρίσκουν σύμφωνω στα περισσότερα από αυτά που λές όλον τον καιρό......οκ η αντιπαράθεση αλλά στην συνέχεια λέω φιλικά και για όλον τον κόσμο stick to the point (που εδώ είναι AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris)......... B)

• Like 4

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, μια ζωη τα ιδια εκανε. Ακομη και οταν ηταν πισω σε επιδοσεις χρεωνε παπαδες.

Αλλωστε τα Gameworks δεν ειναι τυχαιο που λεγονται Gamewreks.

Με τα ΑΝ και τα ΘΑ γραφουμε εκθεσεις, τιποτα αλλο. Αντε το πολυ πολυ και κανα προεκλογικο λογο :-D

Αδικο δεν εχεις, αλλα δεν εχεις και μετοχες :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Εσυ εγω και ολοι μας πρεπει να κοιταμε την τσεπη μας και τι ειναι καλυτερο για εμας σαν καταναλωτες.

Για την κακια NVidia και την κακια Intel μπορω αν θελεις να στα αναλυσω αν και δεν νομιζω να μην τα ξερεις, απλα κλεινεις τα ματια γιατι ειναι "οι εταιρειες σου" (καπως σαν την "ομαδα μου" ενα πραγμα).

Μακάρι να ητανε εταιρείες μου και να είχα και μετοχές...οπως πχ μακάρι να είχα και μετοχές Apple που δεν έχω πάρει ποτέ προϊόν της. .

Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί η αγορά και και δε κάθομαι να "τσακωνομαι " για εταιρίες...

Όπως σταμάτησα να τσακωνομαι κυριολεκτικά εδώ.. για ομάδες και να χαλάω τη ζαχαρένια μου εδω κΙ χρονια...βλεποντας 22 εκατομμυριούχος να κυνηγάνε μια μπάλα...

• Like 1

Η AMD έχει μονίμως πρόβλημα overpromising και underdelivering. Η αρχιτεκτονική είναι κακή, το performance/ watt για τα σκουπίδια, το HBM overkill που ανεβάζει την τιμή. Αν δεν υπήρχε το underdog hype και το mining θα μιλούσαμε για τραγικές πωλήσεις. Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο των Ryzen, γιατί αλλιώς βλέπω την Nvidia να βγάζει Titan Vista του χρόνου τέτοια εποχή. :P

• Like 4

Τον Πέτρο περιμένω να δω με VEGA :P

U τόκινγκ του μι? :P

Έχω βάλει ένα ταβάνι τιμής και ένα κατώφλι επιδόσεων.

Τις επιδόσεις κουτσά στραβά θα τις έχει, όπως βλέπω.

Αρνούμαι όμως να πληρώσω κερατιάτικα, είτε των σκαφτιάδων, είτε των κατασκευαστών.

Είχα πει Οκτώβρη-Νοέμβρη, για κοστουμάκι.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμα...

• Like 1

Η AMD έχει μονίμως πρόβλημα overpromising και underdelivering. Η αρχιτεκτονική είναι κακή, το performance/ watt για τα σκουπίδια, το HBM overkill που ανεβάζει την τιμή. Αν δεν υπήρχε το underdog hype και το mining θα μιλούσαμε για τραγικές πωλήσεις. Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο των Ryzen, γιατί αλλιώς βλέπω την Nvidia να βγάζει Titan Vista του χρόνου τέτοια εποχή. :P

εγω βλεπω αλλο τα παιχνιδια που βασιζονται πιο πολυ στους shaders  εκει τα παει παρα πολυ καλα ενω αυτα που εχουν βαρια γεωμετρια εκει υστερει λογο ROP count π.χ vega 64 rop vs 1080ti 88rop

Αρνούμαι όμως να πληρώσω κερατιάτικα, είτε των σκαφτιάδων, είτε των κατασκευαστών.

Ούτε από εξωτερικό υπάρχει κάτι ;

Ούτε από εξωτερικό υπάρχει κάτι ;

Μόνο το ανέκδοτο της Asus, κι αυτό δυσεύρετο.

Κοίταξα λίγο τιμές χτες, πάλι στα ύψη.

Ο συνδυασμός stock 56/64 + Morpheus2/ACIV είναι μια κάποια καλή λύση, αλλά θέλω πρώτα να δω τί έχει να δώσει η λατρεμένη Σαπφώ.

• Like 2

Προχθές h 56 έπαιζε στα 399€ και η 64 στα 499€ στο mindfacroty.de

εγω βλεπω αλλο τα παιχνιδια που βασιζονται πιο πολυ στους shaders  εκει τα παει παρα πολυ καλα ενω αυτα που εχουν βαρια γεωμετρια εκει υστερει λογο ROP count π.χ vega 64 rop vs 1080ti 88rop

Το υψηλό shader-count μέγιστη αρχιτεκτονική σαχλαμάρα πάντως. Throttling και χαμηλά clocks 2 συνεχόμενες γενιές γιατί μπουκώσανε το die με τους 4000 πυρήνες (μη χέσω). Το έπαιξε σωστά η nvidia που πόνταρε στα υψηλά base clocks. 

Γενικά οι CPUs έχουν μικρότερο density από τις GPUs για αυτό και χτυπάνε 4Ghz. Μέχρι να φτάσουμε το ταβάνι του Dennard Scaling, δεν έχει νόημα να υπάρχει μεγάλη άυξηση των shaders πλέον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...