~Palpatin~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Fallen, άντε τράβα να δεις αν έρχομαι..Τις ίδιες αρλούμπες διαβάζουμε και 'δω, productivity στους Ryzen, επαγγελματικά γραφικά εδώ και όσοι τα λέτε αυτά η πιο βαριά χρήση που κάνετε είναι κάνα παιχνιδάκι. Η μεγαλύτερη πλάκα βέβαια είναι ότι μερικοί μιλάτε με τόση χαρά για νέες συμφωνίες κλπ που κάνουν οι εταιρείες λες και έχετε μετοχές και θα δείτε κέρδη, λολ. Οταν δεν εχεις να απαντησεις κατι αρχιζεις τις αερολογιες οπως παντα. Λοιπον ΑΣΧΕΤΕ η GPU που δεν σε ενδιαφερει εσενα οπως λες ενδιαφερει το 60-70% της αγορας, επισης την ιδια GPU στην χρεωνει οπως και το RnD. Νομιζα οτι με το "εμεις" που χρησιμοποιεις κατα κορον στα θεματα εσυ εισαι αυτος που εχει μετοχες σε Intel και Nvidia, μαλλον εκανα λαθος. NOT Οποτε αι τραβα σε αλλο θεμα αν δεν σου αρεσει και κοψε τους χαρακτηρισμους. Btw ΑΚΟΜΗ δεν πηρες τον 8700 που μας τα εκανες .... 4 μηνες τωρα και εχεις το θρασσος να λες φτωχομπινεδες και αλλα περιεργα για ατομα που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι και ποιοι ειναι. PS Δικαιωμα του καθενος ειναι που θελει να δωσει τα χρηματα του και που θα τα διαθεση, νταβατζη ή οικονομολο δεν νομιζω να σε εβαλε κανεις στην τσεπη του. PS2 Παιχνιδακια παιζεις μονο εσυ συμφωνα με την λογικη του Psycho_Warhead!!!! 2
HyperionX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Κανείς δεν φοράει φωτοστέφανο. Εμένα με ενδιαφέρει ποιος πλήττει την τσέπη μου με στρευλώσεις της αγοράς. Αν κλειδώσεις την αγορά επάνω σου με κλειστά πρότυπα, δημιουργείς υπαραξία πλασματική στο προιόν σου και βάζεις τον καταναλωτή να πληρώσει την υπεραξία αυτή, γιατι καταστρέφεις τον ανταγωνισμό. Αν με πλήττει λοιπόν τον σαμποτάρω . Τι δεν καταλαβαίνεις ? ΑΦΟΎ εχεις την επιλογη να τον σαμποταρεις...τα υπόλοιπα είναι παπαρια μαντολες...Ελεύθερη αγορά έχουμε...δε σου αρέσει το ένα παίρνεις το αλλο... Αρχίσαμε παλι ότι φταίει η κακια NVIDIA με τα κλειστα προρυπα που η αγαπημένη amd έχει μείνει πίσω... Πιο πριν έφταιγε η κακία ιντελ που ήτανε πίσω στους επεξεργαστες... Αλλά ξαφνικά άγγελος κυρίου βοήθησέ την Αγία AMD να βγάλει ένα προϊόν της προκοπης... Το ότι είναι εταιρεία με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ δε μας λέει τπτ μαλλον... Αν σου δίνανε την NVIDIA αύριο θα τα έδινες όλα τσάμπα για τη σωτηρία της ψυχής σου? 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οταν δεν εχεις να απαντησεις κατι αρχιζεις τις αερολογιες οπως παντα. Μην ζορίζεσαι πολύ, θα πάθεις τίποτα. Έχεις και κάποια ηλικία Κατά τα άλλα αρλούμπες έγραψες πάλι όπως πάντα. psycho εσύ πότε λές να κάνεις αναβάθμιση; Θα χτυπήσεις 8700k και Volta;; Η διαθεσιμότητα του 8700K έχει τα χάλια της, στο περίμενε είμαι..
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Την υπεραξία μπορεί και την βάζει γιατί δεν είχε ανταγωνισμό απέναντι... Αν η AMD ήταν στη θέση της nvidia τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή εγώ που έψαχνα κάρτα γραφικών καλοκαίρι του 2016 για 1440p πόσες επιλογές είχα; Τώρα να περίμενα την AMD για κανά 1,5χρόνο ώστε να βγει η vega 56 και να πάρω τις ίδιες επιδόσεις με τα ίδια χρήματα που πήρα την 1070 για να σαμποτάρω τις κακές πρακτικές της nvidia και να έμενα με πασιέντζα, sorry δεν θα το έκανα Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, μια ζωη τα ιδια εκανε. Ακομη και οταν ηταν πισω σε επιδοσεις χρεωνε παπαδες. Αλλωστε τα Gameworks δεν ειναι τυχαιο που λεγονται Gamewreks. Με τα ΑΝ και τα ΘΑ γραφουμε εκθεσεις, τιποτα αλλο. Αντε το πολυ πολυ και κανα προεκλογικο λογο ΑΦΟΎ εχεις την επιλογη να τον σαμποταρεις...τα υπόλοιπα είναι παπαρια μαντολες... Ελεύθερη αγορά έχουμε...δε σου αρέσει το ένα παίρνεις το αλλο... Αρχίσαμε παλι ότι φταίει η κακια NVIDIA με τα κλειστα προρυπα που η αγαπημένη amd έχει μείνει πίσω... Πιο πριν έφταιγε η κακία ιντελ που ήτανε πίσω στους επεξεργαστες... Αλλά ξαφνικά άγγελος κυρίου βοήθησέ την Αγία AMD να βγάλει ένα προϊόν της προκοπης... Το ότι είναι εταιρεία με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ δε μας λέει τπτ μαλλον... Αν σου δίνανε την NVIDIA αύριο θα τα έδινες όλα τσάμπα για τη σωτηρία της ψυχής σου? Αδικο δεν εχεις, αλλα δεν εχεις και μετοχες Εσυ εγω και ολοι μας πρεπει να κοιταμε την τσεπη μας και τι ειναι καλυτερο για εμας σαν καταναλωτες. Για την κακια NVidia και την κακια Intel μπορω αν θελεις να στα αναλυσω αν και δεν νομιζω να μην τα ξερεις, απλα κλεινεις τα ματια γιατι ειναι "οι εταιρειες σου" (καπως σαν την "ομαδα μου" ενα πραγμα).
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μην χαλάμε το νήμα παίδες......και οι δύο εταιρείες έχουν αξιόλογα πράγματα σε όλες τις κατηγορίες....ο καθένας αγοράζει gpu (amd / nvidia) σύμφωνα με τις ανάγκες του για μένα..... 7
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ρε μάγκες μη τσακώνεστε για τις &^%εταιρείες. Δισ βγάζουν και εμείς τίποτα. Εδώ ο άλλος με έκανε ignore επειδή είπα ότι ο i5-8400 είναι καλύτερος στα games απο τον R5 1600. Παράνοια! 2
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μην ζορίζεσαι πολύ, θα πάθεις τίποτα. Έχεις και κάποια ηλικία Κατά τα άλλα αρλούμπες έγραψες πάλι όπως πάντα. Η διαθεσιμότητα του 8700K έχει τα χάλια της, στο περίμενε είμαι.. Το αλλο μηνα να περασεις να μου πεις τα καλαντα, ο παππους θα σε φτιαξει και θα τον παρεις PS Ολος τυχαιος εγω ο ατιμος που ειμαι ο κακος το εχω το σετ εδω και μερες, παιζει να τον πηρα και 2-3 μερες μετα τον Fulgore. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πετάς και κάτι ωραία πετυχημένα ρε μπαγάσα, γι' αυτό δεν βρίσκεσαι στην ignore list μου 2
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ρε μάγκες μη τσακώνεστε για τις &^%εταιρείες. Δισ βγάζουν και εμείς τίποτα. Εδώ ο άλλος με έκανε ignore επειδή είπα ότι ο i5-8400 είναι καλύτερος στα games απο τον R5 1600. Παράνοια! Εντελώς και θα συμφωνήσω μαζί σου ....... τον τελευταίο καιρό βλέπω κλίμα τρομερής αντιπαράθεσης στο forum..... 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αντιπαράθεση ανέκαθεν υπήρχε. Όσο ήταν ο Ailuros mod είχαμε ηρεμήσει, τώρα που έφυγε ξανά τα ίδια. Η πλάκα είναι ότι προκαλούν την ταραχή αυτοί που τους είχε μπανάρει παλιότερα και ήρθαν με νέο λογαριασμό τώρα να το παίξουν νέοι χρήστες, sure..
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εντελώς και θα συμφωνήσω μαζί σου ....... τον τελευταίο καιρό βλέπω κλίμα τρομερής αντιπαράθεσης στο forum..... Το όλο θέμα είναι να δείξουν ότι είναι πιο έξυπνοι με βάση τις αγορές που έκαναν. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εσύ απλά ένιωσες πως είναι να δέχεσαι επίθεση από red boys επειδή έχεις Intel/NV, αυτό μόνο.
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Απλά είναι καλό να μένουμε on topic ....." AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris "........... 3
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εσύ απλά ένιωσες πως είναι να δέχεσαι επίθεση από red boys επειδή έχεις Intel/NV, αυτό μόνο. Βασικά ο συγκεκριμένος προσπάθησε να αποδομήσει την επιλογή μου θέλοντας να δείξει ότι είναι πιο έξυπνος γιατί έκανε καλύτερη αγορά( κατά την άποψη του πάντα).
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μην χαλάμε το νήμα παίδες......και οι δύο εταιρείες έχουν αξιόλογα πράγματα σε όλες τις κατηγορίες....ο καθένας αγοράζει gpu (amd / nvidia) σύμφωνα με τις ανάγκες του για μένα..... Μπαμπη δεν χαλαει το νημα για τιποτα αλλο, χαλαει οταν ενα "παιδι" χαρακτηριζει ανθρωπους που δεν ξερει και μιλαει λες και εχει πιασει τον παππα απο τα .... Στην τελικη ειναι γνωστο οτι δεν του αρεσουν τα κοκκινα, δεν υπαρχει θεμα. Οι χαρακτηρισμοι σε ατομα ομως και ο οπαδισμος που τον διακατεχει ειναι "καπως" για ενα φορουμ τεχνολογιας. Του λες οτι πληρωνει το RnD και απανταει αυτα ειναι αρλουμπες, επιχειρηματα ενηλικα κατα τα αλλα!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα