adtakhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Όλες οι εταιρείες κολοσσοί κάνουν αλητείες. Και εγώ κάποτε έβλεπα την AMD σαν τον καλό της υπόθεσης, αλλά δεν είναι πάρα μια εταιρεία επεξεργαστών/γραφικών με σκοπό το κέρδος. Αν ήταν στη θέση του ισχυρού τα ίδια θα έκανε. Δεν έχουμε στοιχεία για την AMD να έχει κάνει τέτοιες δουλειές. Οι υποθέσεις είναι για όσους θέλουν να δικαιολογήσουν καταστάσεις. Αν και όταν το κάνει η AMD , θα αγοράζω από όποιον είναι πιο σωστός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 adtakhs αυτό ότι η AMD κρατάει φωτοστέφανο και νοιάζεται για το φτωχό λαό ενώ οι υπόλοιποι είναι οι κακοί να το δεις λίγο... (φιλικά εντελώς στο λέω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 adtakhs αυτό ότι η AMD κρατάει φωτοστέφανο και νοιάζεται για το φτωχό λαό ενώ οι υπόλοιποι είναι οι κακοί να το δεις λίγο... (φιλικά εντελώς στο λέω) Κανείς δεν φοράει φωτοστέφανο. Εμένα με ενδιαφέρει ποιος πλήττει την τσέπη μου με στρευλώσεις της αγοράς. Αν κλειδώσεις την αγορά επάνω σου με κλειστά πρότυπα, δημιουργείς υπαραξία πλασματική στο προιόν σου και βάζεις τον καταναλωτή να πληρώσει την υπεραξία αυτή, γιατι καταστρέφεις τον ανταγωνισμό. Αν με πλήττει λοιπόν τον σαμποτάρω . Τι δεν καταλαβαίνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Fallen, άντε τράβα να δεις αν έρχομαι..Τις ίδιες αρλούμπες διαβάζουμε και 'δω, productivity στους Ryzen, επαγγελματικά γραφικά εδώ και όσοι τα λέτε αυτά η πιο βαριά χρήση που κάνετε είναι κάνα παιχνιδάκι. Η μεγαλύτερη πλάκα βέβαια είναι ότι μερικοί μιλάτε με τόση χαρά για νέες συμφωνίες κλπ που κάνουν οι εταιρείες λες και έχετε μετοχές και θα δείτε κέρδη, λολ.εγώ που ασχολούμε με 3d γραφικά και animation προς το παρόν ως χόμπι αλλά και με το gaming,μου επιτρεπείς λοιπον να εχω ryzen?το οτι κάποιοι δεν τα γράφουμε οτι ασχολούμαστε με το τάδε πράγμα δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουμε καν εντάξει? επίσεις σε αυτά που κάνω απο ιντελ μεριά έπρεπε να πάω σε 8700κ για να δω συμαντική διάφορα από τον ryzen 1600 με πολύ μεγαλυτερο κοστος και όλα αυτά το καλοκαίρι που πήρα τον ryzen οπου ο 8700 δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Την υπεραξία μπορεί και την βάζει γιατί δεν είχε ανταγωνισμό απέναντι... Αν η AMD ήταν στη θέση της nvidia τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή εγώ που έψαχνα κάρτα γραφικών καλοκαίρι του 2016 για 1440p πόσες επιλογές είχα; Τώρα να περίμενα την AMD για κανά 1,5χρόνο ώστε να βγει η vega 56 και να πάρω τις ίδιες επιδόσεις με τα ίδια χρήματα που πήρα την 1070 για να σαμποτάρω τις κακές πρακτικές της nvidia και να έμενα με πασιέντζα, sorry δεν θα το έκανα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Την υπεραξία μπορεί και την βάζει γιατί δεν είχε ανταγωνισμό απέναντι... Αν η AMD ήταν στη θέση της nvidia τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή εγώ που έψαχνα κάρτα γραφικών καλοκαίρι του 2016 για 1440p πόσες επιλογές είχα; Τώρα να περίμενα την AMD για κανά 1,5χρόνο ώστε να βγει η vega 56 και να πάρω τις ίδιες επιδόσεις με τα ίδια χρήματα που πήρα την 1070 για να σαμποτάρω τις κακές πρακτικές της nvidia και να έμενα με πασιέντζα, sorry δεν θα το έκανα Μην κοιτάς το δέντρο αλλά το δάσος. Εγώ μιλάω για πρακτικές 10ετίας και βάλε. Αν δεν παίζαν στην αγορά αυτές οι πρακτικές τόσα χρόνια και VEGA θα είχες νωρίτερα και καλύτερη θα ήταν και καλύτερο ανταγωνισμό. Με το ΑΝ δεν βγάζεις νόημα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δικαιολογήσεις πράγματα και καταστάσεις . Εγώ προσωπικά δεν το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Την υπεραξία μπορεί και την βάζει γιατί δεν είχε ανταγωνισμό απέναντι... Αν η AMD ήταν στη θέση της nvidia τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή εγώ που έψαχνα κάρτα γραφικών καλοκαίρι του 2016 για 1440p πόσες επιλογές είχα; Τώρα να περίμενα την AMD για κανά 1,5χρόνο ώστε να βγει η vega 56 και να πάρω τις ίδιες επιδόσεις με τα ίδια χρήματα που πήρα την 1070 για να σαμποτάρω τις κακές πρακτικές της nvidia και να έμενα με πασιέντζα, sorry δεν θα το έκανα Το αυτο.Τοτε εψαχνα και εγω καρτα και πραγματικα ηθελα να δωσω τα λεφτα μου στην amd αλλα δεν ειχε καμια καρτα ανταγωνιστικη. Θυμαμαι ειχα προπαραγγειλει και μια 480 στα 310Ε αλλα μου φανηκαν πολλα και πηρα με 400Ε μια 980Τι.Ειχα να παω σε nvidia απο εποχη 7800GS AGP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 εγώ που ασχολούμε με 3d γραφικά και animation προς το παρόν ως χόμπι αλλά και με το gaming,μου επιτρεπείς λοιπον να εχω ryzen? το οτι κάποιοι δεν τα γράφουμε οτι ασχολούμαστε με το τάδε πράγμα δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουμε καν εντάξει? επίσεις σε αυτά που κάνω απο ιντελ μεριά έπρεπε να πάω σε 8700κ για να δω συμαντική διάφορα από τον ryzen 1600 με πολύ μεγαλυτερο κοστος και όλα αυτά το καλοκαίρι που πήρα τον ryzen οπου ο 8700 δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Δεν είπα ότι οι Ryzen είναι μόνο για productivity, είπα ότι εδώ μέσα γίνεται πολύ κουβέντα για το productivity λες και όλοι ασχολούνται με rendering κλπ. Ο 8700K έχει νόημα μόνο αν έχεις high-end GPU ή αν έχεις σκοπό να αγοράσεις μία τέτοια στο άμεσο μέλλον. Για mid-range κάρτες ο 1600X είναι υπεραρκετός να καλύψει τα πάντα(Πλήν των MMO raid). Η χαρά είναι στο να ξεβρωμίσει ο τοπος από τις αλητείες της Nvidia ... Οχι γιατί έχουμε μετοχές. Το έργο κρατάει χρόνια ... και έχει πάει όλη την βιομηχανία πίσω. Θέλω να απολαμβάνω αυτά που πληρώνω , άσχετα αν γράφουν AMD/INTEL/NVIDIA/VIA/QUALCOMM επάνω. Τι δεν καταλαβαίνεις ? Νομίζω πως θυμάσαι γιατί η Intel έκοψε την Nvidia από τον σχεδιασμό των chipset μητρικών .... Μα γιατί άλλο παρά το ότι αν είχες NVIDIA κάρτα σε Nvida chipset 775 , έπαιζε καλύτερα επίτηδες ... Τωρα την κόβει και από τα γραφικά. Ούτε εγώ συμφωνώ με τις τακτικές της NV(Όσον αφορά τα κλειστά πρότυπα a.ka GimpWorks τα οποία έτσι και αλλιώς τις περισσότερες φορές δεν έτρεχαν ούτε για τις κάρτες της καλά). Το θέμα είναι ότι η NV δίνει performance/high-end κάρτες σε λογικό χρονικό διάστημα σε αντίθεση με την AMD που είναι όλο rebrands και ένα VEGA μετά από πολύ καθυστέρηση το οποίο απέτυχε στην κυριολεξία(Όσον αφορά τις επιδόσεις στα παιχνίδια, την διαθεσιμότητα κλπ), ειδικά μετά το άθλιο PR της κόκκινης με τα poor Volta κλπ. Την 56άρα εξακολουθώ να την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση ΑΝ την βρεις διαθέσιμη σε λογική τιμή. Την υπεραξία μπορεί και την βάζει γιατί δεν είχε ανταγωνισμό απέναντι... Αν η AMD ήταν στη θέση της nvidia τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή εγώ που έψαχνα κάρτα γραφικών καλοκαίρι του 2016 για 1440p πόσες επιλογές είχα; Τώρα να περίμενα την AMD για κανά 1,5χρόνο ώστε να βγει η vega 56 και να πάρω τις ίδιες επιδόσεις με τα ίδια χρήματα που πήρα την 1070 για να σαμποτάρω τις κακές πρακτικές της nvidia και να έμενα με πασιέντζα, sorry δεν θα το έκανα Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια. Την ευθύνη για την έλλειψη ανταγωνισμού την έχει αποκλειστικά η AMD και όχι τα GimpWorks της NV. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 https://www.3dmark.com/3dm/23147221 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Κοντά σε δείχνει το 3DMark αλλά το πραγματικό 4K gaming PC έχει 1080Ti επάνω(Για να έχει 4K@60FPS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Κοντά σε δείχνει το 3DMark αλλά το πραγματικό 4K gaming PC έχει 1080Ti επάνω(Για να έχει 4K@60FPS). psycho εσύ πότε λές να κάνεις αναβάθμιση; Θα χτυπήσεις 8700k και Volta;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 https://www.3dmark.com/3dm/23147221 Με την 56?κοντεύει να πιάσει την 64αρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Psycho warhead και να γελάσω με απόψεις που με το στανιό προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την εικόνα σε σχέση με το vega που ούτε η ίδια η amd θα έγραφε, αλλά για πολλοστή φορά τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και υπαρκτά -ΚΑΤΙ που έχω ξαναγράψει και σκοπίμως το περνούν ασχολίαστο εδώ είναι ότι παραβλέποντας όλο το hype από πλευράς amd (για την οικονομία της συζήτησης) το vega 10 σαν μέγεθος chip ανήκει (εκεί το τοποθετούσε και η amd πριν το launch) στο entusiast seg, άρα θα έπρεπε να συγκρίνεται με το gp 102, TO gp 104-400 είναι τοπ performance seg ΑΛΛΑ όταν είδαμε ότι το μουλάρι δεν τραβάει (vega 10)το συγκρίνουμε με το gp 104 για να μετριάσουμε το μέγεθος της αποτυχίας, και μάλιστα το vega 10 χρησιμοποιεί σχεδόν διπλάσιο hardware (transistor count), προηγμένες μνήμες hbm (λες και το πρόβλημα είναι το bandwith), και καταφέρνει να είναι πιο αργό να καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα, ακριβότερο και να έχει και ανύπαρκτο oc potential ΑΝ αυτό ΔΕΝ λέγεται αποτυχία ας μας το εξηγήσει πως λέγεται ο κάθε θιασώτης της amd (αλλά ξέχασα αν είχε βγάλει η nvidia τέτοια πατάτα τα είχαμε σταυρώστε τον από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά επειδή τους γουστάρω τους κόκκινους που γράφει κάθε δεύτερο ποστάρισμα του γνωστός συμφορουμίτης νταξ μωρέ όλα καλά, αποδίδει στο vulkan και στην πασιέτζα καλύτερα. -Σταματήστε τις μαλακίες με το productivity το RX VEGA ως gaming καρτ βγήκε και ως gaming θα κριθεί, δε μιλάμε για το frontier edition εκτός και αν πάλι μας δουλεύει η amd (που αυτό κάνει) και η μόνη τους διαφορά είναι στο χρώμα του αλουμινοκάπακου -Ας αρχίσουμε πάλι τα placebo effects με το μαγικό οδηγό που ΘΑ απογειώσει τις επιδόσεις μπλα μπλα μπλά ούτε αστείο δεν είναι πια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Psycho warhead και να γελάσω με απόψεις που με το στανιό προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την εικόνα σε σχέση με το vega που ούτε η ίδια η amd θα έγραφε, αλλά για πολλοστή φορά τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και υπαρκτά -ΚΑΤΙ που έχω ξαναγράψει και σκοπίμως το περνούν ασχολίαστο εδώ είναι ότι παραβλέποντας όλο το hype από πλευράς amd (για την οικονομία της συζήτησης) το vega 10 σαν μέγεθος chip ανήκει (εκεί το τοποθετούσε και η amd πριν το launch) στο entusiast seg, άρα θα έπρεπε να συγκρίνεται με το gp 102, TO gp 104-400 είναι τοπ performance seg ΑΛΛΑ όταν είδαμε ότι το μουλάρι δεν τραβάει (vega 10)το συγκρίνουμε με το gp 104 για να μετριάσουμε το μέγεθος της αποτυχίας, και μάλιστα το vega 10 χρησιμοποιεί σχεδόν διπλάσιο hardware (transistor count), προηγμένες μνήμες hbm (λες και το πρόβλημα είναι το bandwith), και καταφέρνει να είναι πιο αργό να καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα, ακριβότερο και να έχει και ανύπαρκτο oc potential ΑΝ αυτό ΔΕΝ λέγεται αποτυχία ας μας το εξηγήσει πως λέγεται ο κάθε θιασώτης της amd (αλλά ξέχασα αν είχε βγάλει η nvidia τέτοια πατάτα τα είχαμε σταυρώστε τον από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά επειδή τους γουστάρω τους κόκκινους που γράφει κάθε δεύτερο ποστάρισμα του γνωστός συμφορουμίτης νταξ μωρέ όλα καλά, αποδίδει στο vulkan και στην πασιέτζα καλύτερα. -Σταματήστε τις μαλακίες με το productivity το RX VEGA ως gaming καρτ βγήκε και ως gaming θα κριθεί, δε μιλάμε για το frontier edition εκτός και αν πάλι μας δουλεύει η amd (που αυτό κάνει) και η μόνη τους διαφορά είναι στο χρώμα του αλουμινοκάπακου -Ας αρχίσουμε πάλι τα placebo effects με το μαγικό οδηγό που ΘΑ απογειώσει τις επιδόσεις μπλα μπλα μπλά ούτε αστείο δεν είναι πια Τελείες να βάζεις φίλε γιατί δεν παλεύεται το διάβασμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ανεβάζω Mini review το απόγευμα για Rx vega 64 AIR. έχω τρέξει μόνο ότι αρχαιολογία βρήκα με built in benchmark. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι καλύτερο. Όσο για το compute μιλάμε για ΚΤΗΝΟΣ, 1700 h/s στο monero σας λέει κάτι; Και έχω δει με reg tweaks 2200. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα