billeiros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και παλι εισαι πολυ ζεστος για να εχεις περιθωριο. Παντως με το tdp αν ειναι οπως λες υποθετικα αν φλασαρεις το bios της υδροψυκτης θα εχεις μεγαλυτερο tdp αρα καλυτερους χρονισμους. Δοκιμασες να ανεβασεις και αλλο την μνημη; @billeiros αν δεν κανω λαθος για να αλλαξει το bios πρεπει να γινει επανεκκινηση, δεν ξερω πως εκανες τα τεστ σου, παντως βαλε το βιος στα αριστερα και κανε μια εοανεκκινηση, τρεξε ενα gpuz και δες τι συχνοτητες δινει μετα κανε το ιδιο με τον διακοπτη στα αριστερα τρεξε κανενα τεστ και συγκρινε. Οταν αλλαζω το διακοπτη εχω παντα κλειστο το pc just in case.. Nα σε ρωτησω λιγο. Εχεις δωσει 1075 ρευμα στην hbm? Εμενα default ειναι 950...επισης εχεις δοκιμασει να την ανεβασεις αρκετα? Εγω την ε ιχα παει μεχρι 1090,εβγαλε timespy αλλα ειχα σκορ κατω απο 7000.... Λες να χω μπερδεψει τις θεσεις??
BabisTs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 +20fps ρίχνει η vega 64ρα στην gtx 1080.....τρομερός οδηγός για το vulcan api από πλευράς κόκκινων.... http://www.guru3d.com/articles_pages/wolfenstein_ii_the_new_colossus_pc_graphics_analysis_benchmark_review,4.html
Dantε Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 90 frames η 1070? Που? Γιατι εγω δε θυμαμαι να επεσε πουθενα κατω απο 100.Ισως σε ελαχιστα σημεια σε ολο το game.
nikos5800 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 +20fps ρίχνει η vega 64ρα στην gtx 1080.....τρομερός οδηγός για το vulcan api από πλευράς κόκκινων.... http://www.guru3d.com/articles_pages/wolfenstein_ii_the_new_colossus_pc_graphics_analysis_benchmark_review,4.html το άλλο το είδατε? η rx480 rx580 να πατανε την gtx 980ti!ο maxwell εχει μεγαλο προβλημα όσα παιχνίδια χρησιμοποιουν async compute και Vulcan,επίσεις δείτε την διάφορα της fury x με τις καρτες polaris η διάφορα είναι πολλή μεγάλη 1
PanosYX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οταν αλλαζω το διακοπτη εχω παντα κλειστο το pc just in case.. Nα σε ρωτησω λιγο. Εχεις δωσει 1075 ρευμα στην hbm? Εμενα default ειναι 950...επισης εχεις δοκιμασει να την ανεβασεις αρκετα? Εγω την ε ιχα παει μεχρι 1090,εβγαλε timespy αλλα ειχα σκορ κατω απο 7000.... Λες να χω μπερδεψει τις θεσεις?? Δεν εχω παραλαβει ακομα την καρτα μου για να κανω δοκιμες γιαυτο δεν εχω ανεβασει και κανενα νουμερο, οτι εχω γραψει ειναι απο οτι εχω βρει στο ιντερνετ. Αυτο που δε ξερω ακομα ειναι η ταση της μνημης δεν εχω δει πουθενα να λενε γιαυτο και γενικα για oc της μνημης παρα μονο για τη συχνοτητα, για ρευμα τιποτα. Απο οτι καταλαβα η μνημη δεν εχει και αυτη πολλα περιθωρια. Δυσκολο να τις μπερδεψεις αριστερα ειναι για επιδοσεις δεξια για εξοικονομηση ενεργειας. Γιατι δεν τρεχεις κανενα game benchmark εκει θα φανει η πραγματικη διαφορα, το timespy για μενα ειναι απλα νουμερα.
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 +20fps ρίχνει η vega 64ρα στην gtx 1080.....τρομερός οδηγός για το vulcan api από πλευράς κόκκινων.... http://www.guru3d.com/articles_pages/wolfenstein_ii_the_new_colossus_pc_graphics_analysis_benchmark_review,4.html Για να βγάλουμε μια άκρη με την φάση στην οποία βρίσκεται το Software και το gaming πρέπει να ξεχωρίσουμε τις μηχανές γραφικών που παίζουν στην αγορά και με ποια από αυτές έχει στηθεί το κάθε game .
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά Sousa, φτιάξτε τα άθλια textures στα όπλα και αφήστε τα Async και τις !@#$.. 2
billeiros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον απ οτι καταλαβα λογω του γεγονοτος οτι οι υδροψυκτες ειναι ψυγεια (εχω 54 βαθμους μαξ με τον δευτερο-pull fan του ψυγειου κ τους υπολοιπους του φαν στο χαμηλότερο!) δε χρειαζονται καθολου uv. Ετσι λοιπον αφηνοντας το core στο 1750 κα ολα auto ανεβασα απλα το hbm στο 1075 (με auto το voltage του) κ το μηχανημα παει super. Ξεχασα να πω οτι βαζω φυσικα κ το power limit στο 100%.Εχοντας ρυθμισει φυσικα και το bios στην υψηλη αποδοση/καταναλωση. Οπου εψαξα στο ιντερνετ οι watercooled συμπεριφερονται ακριβως το ιδιο. Γνωμη μου λοιπον οσοι ενδιαφερεστε για vega ειτε σκαστε τα και παρτε υδροψυκτη ειτε περιμενετε για καλη ψυξη. Μετραει παρα πολυ.. Τωρα για everyday use θα εχω τη μνημη στο 1020.δε χρειαζεται να δινει παραπανω ρευμα το μηχανημα απο μονο του. Επιτελους βρηκα ακρη... Let the games begin!! Επισης οι διακοπτες της υδροψυκτης για το bios ειναι διαφορετικοι (εχει επισης διακοπτη για αλλαγη χρωματος στη θεση εκεινη) κ γενικα εντελως μα εντελως διαφορετικη υλοποιηση. 2
BabisTs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 το άλλο το είδατε? η rx480 rx580 να πατανε την gtx 980ti! ο maxwell εχει μεγαλο προβλημα όσα παιχνίδια χρησιμοποιουν async compute και Vulcan,επίσεις δείτε την διάφορα της fury x με τις καρτες polaris η διάφορα είναι πολλή μεγάλη Και το Deus Ex Mankind Divided όταν βγήκε τα ίδια και χειρότερα ήταν το dx12 στις πράσινες μετά έστρωσε το πράγμα.....τώρα για async & vulcan είναι μπροστά η amd , αλλά σίγουρα το dx11 & dx12 είναι το κύριο api που χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία των games όπου εκεί και οι δύο εταιρείες amd/nvidia μια χαρά τα πάνε από απόδοση... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αυτά τα παιχνίδια όταν ξεκινάνε έχουν AMD σηματάκι, αυτό έλλειπε να μην έτρεχαν καλύτερα για τα red boys..
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οσα εχουν το AMD σηματακι βεβαια τρεχουν καλα και για τις δυο . Απο την αλλη οσα εχουν το πρασινο συνηθως δεν τρεχουν για κανεναν καλα... 2
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Προετοιμαστείτε για αλλαγές σιγά σιγά στο τοπίο του gaming. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 1
billeiros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Προετοιμαστείτε για αλλαγές σιγά σιγά στο τοπίο του gaming. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Κατι ξέρεις εσυ...
adtakhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κατι ξέρεις εσυ... https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib?utm_source=twitter&utm_medium=social Τώρα ας ετοιμαστεί η Nvidia να βάλει τα "proprietary" στον κ@λ@ της. Hbm μνήμη σε APU της intel και AMD σημαίνει πως σε λίγο θα έχουμε επιδόσεις Gtx1050TI και παραπάνω σε APU. Πώς όλα θα φτιάχνονται για VEGA, GCN αρχιτεκτονική. 6
dimoskoutr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Η σουσουράδα η AMD μπήκε στα Xbox, PlayStation , κλπ και τώρα και στα Intel;;; Θα βγάλει και άλλο χρήμα για να επενδύσει στις CPU της...πουτ@νίτσ@ η AMD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα