billeiros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Και λιγα ειναι τα 260 watt για την 64αρα. Μηπως ειναι στο δευτερο bios; Τα ρολογια πρεπει να παιζουν μεχρι 1650, επισης βγηκε και ο crimson 17.11.1 https://videocardz.com/driver/amd-crimson-relive-edition-17-11-1-beta Σε turbo καταναλωνει 300.Αυτο ρυθμιζεται μεσω radeon settings. Εκει την εχω τωρα. Τον περασα τον τελευταιο driver. Αν φαω ειρωνια παλι οπως παραπανω θα απεχω απο το τοπικ. Να το ξέρετε τυχον επιτηδειοι(εννοω τον αλλο φιλο) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αντί να απέχεις και να στερήσεις τις πληροφορίες που μπορείς να δώσεις γράψτους στα @@ σου και στην ignore λίστα και προχωράμε ... Δεν θα μας ορίσουν ορισμένοι προβληματικοί τον διάλογο που έχουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Σε turbo καταναλωνει 300.Αυτο ρυθμιζεται μεσω radeon settings. Εκει την εχω τωρα. Τον περασα τον τελευταιο driver. Αν φαω ειρωνια παλι οπως παραπανω θα απεχω απο το τοπικ. Να το ξέρετε τυχον επιτηδειοι(εννοω τον αλλο φιλο) Είναι γνωστός τρολας μην δίνεις σημασία φίλε μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 RX Vega 64 Air Cooled + r1700 @ 3.95 STOK +50% power limit 1630/1000 -100mv +50% power limit Μέχρι εδώ αθόρυβα, καλά πάμε; 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Σε turbo καταναλωνει 300.Αυτο ρυθμιζεται μεσω radeon settings. Εκει την εχω τωρα. Τον περασα τον τελευταιο driver. Αν φαω ειρωνια παλι οπως παραπανω θα απεχω απο το τοπικ. Να το ξέρετε τυχον επιτηδειοι(εννοω τον αλλο φιλο) Μη χαλιέσαι... θυμάμαι στο GamerNexus στο review της 56αρας που έπαιζε με ρεύματα είχε καλύτερα αποτελέσματα (σταθερά ψηλότερα ρολόγια) και με λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με το ξερό +50% power, οπότε ίσως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο, αν έχεις όρεξη (και χρόνο) φυσικά. Λόγω υδρόψυξης, λογικά στα ίδια ρολόγια θα τερματίζει, αλλά μάλλον θα κερδίσεις σε κατανάλωση & ίσως θόρυβο. https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3020-amd-rx-vega-56-review-undervoltage-hbm-vs-core 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Σε turbo καταναλωνει 300.Αυτο ρυθμιζεται μεσω radeon settings. Εκει την εχω τωρα. Τον περασα τον τελευταιο driver. Αν φαω ειρωνια παλι οπως παραπανω θα απεχω απο το τοπικ. Να το ξέρετε τυχον επιτηδειοι(εννοω τον αλλο φιλο)Ξαφνικά έγινες ευαίσθητος στην ειρωνεία ?Όταν πετάς παπατζες εσύ είναι καλά? Ακόμα περιμένουμε να δούμε τα 80fps που ρίχνει η 64αρα στη 1080...στο wolfenstein Και τα 320κτλ που έγραψες ότι είδες καπου... Κατά τα άλλα καλοδουλευτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ξαφνικά έγινες ευαίσθητος στην ειρωνεία ?Όταν πετάς παπατζες εσύ είναι καλά? Ακόμα περιμένουμε να δούμε τα 80fps που ρίχνει η 64αρα στη 1080...στο wolfenstein Και τα 320κτλ που έγραψες ότι είδες καπου... Κατά τα άλλα καλοδουλευτη...[/quote Εχεις θεμα. Να το κοιταξεις... 2560 1440 μεσω dsr, ολα τερμα, dx12 Δεν ειχα βαλει τον διακοπτη στο turbo mode απο το bios...default ειναι στο balanced κ μου χε την καρτα στα 1650-945.Το ψαξα οταν καταλαβα οτι δε μου κρατουσε το turbo mode. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το γιατι πρεπει να της κανω undervolting κ να μην πειραξω απλα τ οκ ρολοι της μνημης θετοντας επιπλεον το power limit στο 50% απλα. Αφου δε ζεσταινεται. Κ αν της κανω undervolting τοτε γθατι να την εχω σε turbo mode? (οπου δινει περισσότερο ρευμα εξ ορισμου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ξαφνικά έγινες ευαίσθητος στην ειρωνεία ?Όταν πετάς παπατζες εσύ είναι καλά? Ακόμα περιμένουμε να δούμε τα 80fps που ρίχνει η 64αρα στη 1080...στο wolfenstein Και τα 320κτλ που έγραψες ότι είδες καπου... Κατά τα άλλα καλοδουλευτη...[/quote Εχεις θεμα. Να το κοιταξεις... 2560 1440 μεσω dsr, ολα τερμα, dx12 Δεν ειχα βαλει τον διακοπτη στο turbo mode απο το bios...default ειναι στο balanced κ μου χε την καρτα στα 1650-945.Το ψαξα οταν καταλαβα οτι δε μου κρατουσε το turbo mode. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το γιατι πρεπει να της κανω undervolting κ να μην πειραξω απλα τ οκ ρολοι της μνημης θετοντας επιπλεον το power limit στο 50% απλα. Αφου δε ζεσταινεται. Κ αν της κανω undervolting τοτε γθατι να την εχω σε turbo mode? (οπου δινει περισσότερο ρευμα εξ ορισμου) Το uv γινεται για να πεσει η καταναλωση. Γενικα με οσο το εχω ψαξει με +50% τραβαει περιπου 400 βατ, με +50% και uv (1,05v) πεφτει τα 300 βατ αρα χαμηλωτερη θερμοκρασια. Ναι οκ η συγκεκριμενη δεν εχει αναγκη αλλα στις αερο ειναι must οχι οτι και στην υδροψυκτη δεν ειναι καλυτερο να βγαζει λιγοτερη ζεστη. Λογικα με το uv πρεπει να ειναι στο balanced. Επισης λενε οτι τα ρολογια πυρηνα δεν τα πειραζουμε (ο tom μαλιστα ελεγε να τα χαμηλωσεις) αλλα το παιχνιδι παιζεται με την μνημη, μεχρι 1100 ειναι το οριο που εχει παει. Ολα αυτα με βαση οτι υπαρχει στο νετ και σε reviews. Μακαρι να ειχε ερθει η δικη μου να τα δοκιμαζα στην πραξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το uv γινεται για να πεσει η καταναλωση. Γενικα με οσο το εχω ψαξει με +50% τραβαει περιπου 400 βατ, με +50% και uv (1,05v) πεφτει τα 300 βατ αρα χαμηλωτερη θερμοκρασια. Ναι οκ η συγκεκριμενη δεν εχει αναγκη αλλα στις αερο ειναι must οχι οτι και στην υδροψυκτη δεν ειναι καλυτερο να βγαζει λιγοτερη ζεστη. Λογικα με το uv πρεπει να ειναι στο balanced. Επισης λενε οτι τα ρολογια πυρηνα δεν τα πειραζουμε (ο tom μαλιστα ελεγε να τα χαμηλωσεις) αλλα το παιχνιδι παιζεται με την μνημη, μεχρι 1100 ειναι το οριο που εχει παει. Ολα αυτα με βαση οτι υπαρχει στο νετ και σε reviews. Μακαρι να ειχε ερθει η δικη μου να τα δοκιμαζα στην πραξη. Εισαι επιστημονας... Αρα τωρα με turbo mode ειμαι 1750 945.λεω να κατεβασω για αρχη 100mv,ανεβαζω power limit 50% κ βαζω μνημη 1050.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εχεις θεμα. Να το κοιταξεις... Τα επιχειρήματα σου είναι αποστομωτικα... Ελπίζω μέχρι το νέο έτος να βρεις τα 80 fps που ρίχνει η Vega στη 1080... Μπορεί να βοηθήσει και ο Αη Βασιλης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Να και το δικο μου. Uv 100mv,power limit 50%, core 1650,hbm 1000 (με το διακοπτη στο turbo mode ομως) αυριο θα το τρεξω κ σε balanced. Θερμοκρασια καρτας και hbm δεν ξεπερασε τους 51 με fan target mode τους 50 βαθμους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 RX Vega 64 Air Cooled + r1700 @ 3.95 STOK +50% power limit stockTimespy.JPG 1630/1000 -100mv +50% power limit stockUV-100-1000vramTimespyFAN45%.JPG Μέχρι εδώ αθόρυβα, καλά πάμε; Καλημερα φιλε μου. Το bios σε τι mode το ειχες? Balanced? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα φιλε μου. Το bios σε τι mode το ειχες? Balanced? To bios στη θεση 1 αριστερα ειναι για υψηλες επιδοσεις και στη θεση 2 δεξια για power save. Απο εκει και περα, ανεξαρτητα απο το bios, στο wattman υπαρχουν 3 επιλογες turbo, balanced και power save (κατι τετοιο τελος παντων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα φιλε μου. Το bios σε τι mode το ειχες? Balanced? To bios switch δεν το έχω πειράξει. Μέσα από το wattman εχω βαλει turbo settings δίνω με afterburner 4.4 final/stable 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλημέρα και από μένα να και μερικά σημερινά test με τιν Sapphire Radeon RX Vega 56 STOK https://www.3dmark.com/3dm/23104168 https://www.3dmark.com/3dm/23104371 STOK+ TURBO https://www.3dmark.com/3dm/23104517 https://www.3dmark.com/3dm/23105319 λοιπόν το pc μου καίει όταν είναι η κάρτα σε stok 365w me 350w αν ειναι σε turbp 405w με 395w σε games πιστεύω να σας έχω κάλυψη όλες τις απορίες με το ρέμα όταν βλέπω ταινία 120w me 125w απλα ανιχτο 110w me 115w Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από kakos84 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα