The__Blade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ήρθε η 56αρα από amazon.de και την έστειλα πίσω για refund. Mάλλον αύριο παραλαμβάνω την 64αρα από amazon.co.uk Αντε να δούμε! 2
billeiros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα τη watercooled κ σεταρα. Απιστευτη σε ολα της. Εχω 45-50 βαθμους μαξ. Ολη αλουμινιο απο εξω. Παγωμενη... Κ απο επιδοσεις απιστευτη. Μεσω hbcc στο radeon settings δινεις ποση απο τη ραμ θες να δεσμευει. Απλα ενεργοποιωντας το επιασε 3 gb επιπλεον. Η καλυτερη αγορα που χω κανει. Επισης ειναι εντελως αθορυβη. 11
adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα τη watercooled κ σεταρα. Απιστευτη σε ολα της. Εχω 45-50 βαθμους μαξ. Ολη αλουμινιο απο εξω. Παγωμενη... Κ απο επιδοσεις απιστευτη. Μεσω hbcc στο radeon settings δινεις ποση απο τη ραμ θες να δεσμευει. Απλα ενεργοποιωντας το επιασε 3 gb επιπλεον. Η καλυτερη αγορα που χω κανει. Επισης ειναι εντελως αθορυβη. Νούμερα !!!! Σέταρε το σύστημα και ανέβασε νούμερα, θερμοκρασίες, καταναλώσεις, gaming , βιντεάκια . Αντε ρε παίδες ... 1
PanosYX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα τη watercooled κ σεταρα. Απιστευτη σε ολα της. Εχω 45-50 βαθμους μαξ. Ολη αλουμινιο απο εξω. Παγωμενη... Κ απο επιδοσεις απιστευτη. Μεσω hbcc στο radeon settings δινεις ποση απο τη ραμ θες να δεσμευει. Απλα ενεργοποιωντας το επιασε 3 gb επιπλεον. Η καλυτερη αγορα που χω κανει. Επισης ειναι εντελως αθορυβη. Καλοριζικη! Πειραξες καθολου συχνοτητες και ρευματα; Αντε να ερθει και η δικια μου με το καλο σε καμια 10αρια μερες... 2
billeiros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλοριζικη! Πειραξες καθολου συχνοτητες και ρευματα; Αντε να ερθει και η δικια μου με το καλο σε καμια 10αρια μερες... Οχι δεν πειραξα τπτ. Δεν υπαρχει λογος. Idle 21 βαθμοι... Παγετος. Εχω κ καλο κουτι (αλουμνιο ολο) κ τρομερο airflow βέβαια 2
PanosYX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν πειραξα τπτ. Δεν υπαρχει λογος. Idle 21 βαθμοι... Παγετος. Εχω κ καλο κουτι (αλουμνιο ολο) κ τρομερο airflow βέβαια Σε ποιο bios απο τα 2 το εχεις και σε ποιο mode απο τα 3 στο wattman; Στα παιχνιδια ποσο ανεβαζει θερμοκρασια;
billeiros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σε ποιο bios απο τα 2 το εχεις και σε ποιο mode απο τα 3 στο wattman; Στα παιχνιδια ποσο ανεβαζει θερμοκρασια; Bios δεν πειραξα διακοπτη. Στο turbo mode την τρεχω. Ειναι κλοκαρισμενη λιγο πανω απο τις αλλες. Πανω απο 50 βαθμους δεν ειδα πουθενα.πιο πολυ στο 45αρι βρισκεται. Νεναια εβαλα κ push out ανεμοστηρα. Παντως το chill mode κλειστε το αμεσως, δημιουργεί προβληματα. Μου κρατάει σταθερα τα frames στα 40 σε benchmark παιχνιδιων οπως rise of tomb raider και division. 3
BabisTs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παρελαβα σημερα τη watercooled κ σεταρα. Απιστευτη σε ολα της. Εχω 45-50 βαθμους μαξ. Ολη αλουμινιο απο εξω. Παγωμενη... Κ απο επιδοσεις απιστευτη. Μεσω hbcc στο radeon settings δινεις ποση απο τη ραμ θες να δεσμευει. Απλα ενεργοποιωντας το επιασε 3 gb επιπλεον. Η καλυτερη αγορα που χω κανει. Επισης ειναι εντελως αθορυβη. Καλορίζικο το καρτόνι! 2
billeiros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλορίζικο το καρτόνι! Να σαι καλα φιλε μου. Παρεμπιπτοντως ιδιο psu έχουμε. Ντουκι..
PanosYX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Bios δεν πειραξα διακοπτη. Στο turbo mode την τρεχω. Ειναι κλοκαρισμενη λιγο πανω απο τις αλλες. Πανω απο 50 βαθμους δεν ειδα πουθενα.πιο πολυ στο 45αρι βρισκεται. Νεναια εβαλα κ push out ανεμοστηρα. Παντως το chill mode κλειστε το αμεσως, δημιουργεί προβληματα. Μου κρατάει σταθερα τα frames στα 40 σε benchmark παιχνιδιων οπως rise of tomb raider και division. Συμφωνα με τα λεγομενα σου παντως οτι λενε στα reviews δεν ισχυει για την συγκεκριμενη καρτα και αυτο ειναι καλο (για εμας). Εγω παντως θα πειραματιστω μαζι της
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Η 56 όταν πάει στα 399 σε custom υλοποίησηθα είναι θεωρώ καλή περίπτωση. Ειδικά με bios της 64, βλέπω πολύ καλά νούμερα, σε πολλές περιπτώσεις πάνω απο 1080. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 XFX Teases Thick RX Vega Graphics Card 3
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 To κακό είναι πως ο XFX τύπος στο άρθρο σχολιάζει πωε είδαμε 2-3-5fps παραπάνω. Στα πόσα, ωρέ? Ουσιαστικά, σημαίνει πως δεν πείραξαν καθόλου τα ΗΒΜ clocks/timings.
PanosYX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολυ ωραια εμφανισιακα με το carbon look. Παρατηρησατε ποσο μικρο ειναι το pcb? Τα 8πινα (edit: 8+6!) ειναι στο κεντρο της καρτας. Τωρα σχετικα με την αποδοση ολοι ξερουμε ποσο λιγο μπορουν να παρουν οι vega με αερα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από PanosYX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα