PanosYX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θέλει εταιρικό αφμ ακόμη νομίζω... αλλιώς χαμός θα γινόταν με τις τιμές που έχει... Νομιζω πως δεν χρειαζεται εταιρικο αφμ ειχα δει τις χωρες που στελνει και δεν παρατηρησα να λεει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κατα πάσα πιθανότητα ειναι έτοιμοι να παραλάβουν κοστομ εκδόσεις γι'αυτο θέλουν να φύγουν οι reference ,δεν ειναι τυχαιο και οι "καλες" τιμες απο Πλαισιο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κατα πάσα πιθανότητα ειναι έτοιμοι να παραλάβουν κοστομ εκδόσεις γι'αυτο θέλουν να φύγουν οι reference ,δεν ειναι τυχαιο και οι "καλες" τιμες απο Πλαισιο .Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ...παιζει να ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κατα πάσα πιθανότητα ειναι έτοιμοι να παραλάβουν κοστομ εκδόσεις γι'αυτο θέλουν να φύγουν οι reference ,δεν ειναι τυχαιο και οι "καλες" τιμες απο Πλαισιο . Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ...παιζει να ισχύει; Λογικό ακούγεται. Ή αυτό ή απλά κατέφθασε ευρώπη κάποιο φορτίο από AMD. Θα φύγει και πάλι οι τιμές στον ουρανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω πως δεν χρειαζεται εταιρικο αφμ ειχα δει τις χωρες που στελνει και δεν παρατηρησα να λεει κατι τετοιο. Το καλοκαίρι προσπάθησα να πάρω μητρική όμως έφαγα άκυρο γιατί Ελλάδα στέλνει μόνο με εταιρικό αφμ...αν κάποιος παρήγγειλε και δεν είχε πρόβλημα ας ενημερώσει γιατί θέλω ένα σκασμό πράγματα από εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 mindfactory δεν στελνει Ελλαδα μονο με αφμ . caseking υπαρχει η 64αρα με ενα 20αρικο παραπανω https://www.caseking.de/gigabyte-radeon-rx-vega-64-silver-8g-8192-mb-hbm2-gcgb-208.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θα κρατηθώ λίγο ακόμα για custom ,για κανα μήνα την παλέυω..μέχρι να πιάσουν τα πολλά τα κρύα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω πως δεν χρειαζεται εταιρικο αφμ ειχα δει τις χωρες που στελνει και δεν παρατηρησα να λεει κατι τετοιο. Μέχρι πριν κάνα μήνα έστελνε κανονικά παντού, πλέον μόνο με εταιρικό από όσο γνωρίζω. Εάν άλλαξε πάλι δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Η SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO + 8gb αξίζει στα 343 ευρώ με τα μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Η SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO + 8gb αξίζει στα 343 ευρώ με τα μεταφορικά? Φυσικα και οχι. Εδω παιζει 56αρα στα 399Ε εξω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βρήκα να δώσω την 290 μου στα 180 και δεν θέλω να δώσω πάνω από 170. Για δώσε λινκ. Α και η τιμή είναι από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosYX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το καλοκαίρι προσπάθησα να πάρω μητρική όμως έφαγα άκυρο γιατί Ελλάδα στέλνει μόνο με εταιρικό αφμ...αν κάποιος παρήγγειλε και δεν είχε πρόβλημα ας ενημερώσει γιατί θέλω ένα σκασμό πράγματα από εκεί... Μέχρι πριν κάνα μήνα έστελνε κανονικά παντού, πλέον μόνο με εταιρικό από όσο γνωρίζω. Εάν άλλαξε πάλι δεν ξέρω. Μπορει και να θελει εταιρικο αφμ γιατι εγω και τις 2 φορες που πηρα πραγματα απο εκει τα πηρα ετσι και τωρα με την καρτα, πριν να τους το πω, η αποδειξη που μου εστειλαν στην αρχη ηταν χωρις αφμ. Παντως καποιος αν θελει ας τους στειλει ενα μειλ και να το ρωτησει, απαντανε αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO + 8gb αξίζει στα 343 ευρώ με τα μεταφορικά? Βρήκα να δώσω την 290 μου στα 180 και δεν θέλω να δώσω πάνω από 170. Για δώσε λινκ. Α και η τιμή είναι από Ελλάδα. Την βλέπεις ακριβή και νομίζεις ότι παίζει στην ίδια κατηγορία με μεγαλύτερες κάρτες, or what; Γύρω στα $230 MSRP είναι και σε απόδοση σαν 1060 6gb που παίζουν Ελλάδα πλέον από 270€ καινούργιες. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, δεν είναι τόσο καλύτερη από την παλιά σου κάρτα που να δικαιολογεί να βάλεις από την τσέπη σου άλλα τόσα. Άντε να είναι 20-25% καλύτερη (ίσως λέω και πολύ) και εσύ σκέφτεσαι να βάλεις άλλο 100% των χρημάτων που θα σου φέρει η 290. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βασικα δεν αξιζει να δωθει στα 180Ε η 290. Με τις τιμες στις καρτες ετσι οπως ειναι, για να πας σε οποιαδηποτε αλλη καρτα,το εξτρα κοστος ειναι δυσαναλογο με την αποδοση που θα παρεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 To 56 στα 400 αξίζει...αρκεί κάποιος να μου έλεγε πως μπορέι να μπει πάνω του η ACIV που έχω. Αφού μπαίνει η Morpheus2, κατά 95% μπαίνει και αυτό...αλλά δεν θέλω να μάθω το αντίθετο δε χαρντ γουέι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα