Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

God damn 1.35v 1700 με την mortar !!! //Ελπίζω να έχεις κοτσάρει Fan πάνω στα vrm. :-(

Εννοείται ότι έχω βάλει ανεμιστηράκι των 2 Ε 60mm.

Από 110+ C πήγα 80 C prime 95 - 24 hours. Απορώ γιατί δεν το είχαν μέσα στο κουτί. :-D

ΒΤW πολύ καλές τιμές από Πλαίσιο.

Αν δεν είχαν χαλάσει την ποιότητα service θα σκεφτόμουν να αγοράσω από εκεί. Αλλά amazon & πάλι amazon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις θερμοκρασιες στα vrm σας τις δειχνει καπου?

Γιατι στην asrock το μονο που εχω βρει ειναι μια vrm temp στο hwinfo που ειναι στους 90 σταθερα ειτε idle ειτε σε full και δεν εχει λογικη.

Ασε που και να πιασεις τη ψυκτρα ειναι ισα ισα ζεστη.Και το εχουν αναφερει και αλλοι οτι μαλλον δεν ανταποκρινεται σε αυτο.

Τις θερμοκρασιες στα vrm σας τις δειχνει καπου?

Γιατι στην asrock το μονο που εχω βρει ειναι μια vrm temp στο hwinfo που ειναι στους 90 σταθερα ειτε idle ειτε σε full και δεν εχει λογικη.

Ασε που και να πιασεις τη ψυκτρα ειναι ισα ισα ζεστη.Και το εχουν αναφερει και αλλοι οτι μαλλον δεν ανταποκρινεται σε αυτο.

hwmonitor

ειτε mainboard είτε tmpin/3/4 ειναι τα vrm. Το tmpin2 ξέρω ότι είναι northbridge και το tmpin1 mosfet. Νομίζω όμως οι asrock δεν έχει εκεί sensor (η δεν είχε τώρα μπορεί να έχει)

hwmonitor

ειτε mainboard είτε tmpin/3/4 ειναι τα vrm. Το tmpin2 ξέρω ότι είναι northbridge και το tmpin1 mosfet. Νομίζω όμως οι asrock δεν έχει εκεί sensor (η δεν είχε τώρα μπορεί να έχει)

Θα τα τσεκαρω να δω τι δειχνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως το 1.35 δε με ανησυχει. Να μου λεγε για 1.5 να πω οκ. Θεωρω πως εισαι οκ. Και μαλοστα επεσε; κ σε καλο κομματι που ανεβαινει τοσο ο cpu καθως οι b350 είναι limited στο oc

https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-PowerColor-Radeon-RX-Vega-56-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1189368.html δυνατη προσφορα

Και 64 με 499 https://geizhals.de/msi-radeon-rx-vega-64-8g-v803-870r-a1672938.html#offer__3

Επεξ/σία από billeiros

Επίτηδες δεν έβαλαν OpenGL, οι σφαλιάρες στις κόκκινες θα ήταν μεγάλες αλλά προφανώς τα άρπαξαν από την AMD αυτή τη φορά..

καλα λες επιτηδες δεν εβαλαν ουτε το glide γιατι η σφαλιαρα θα ηταν ακομη πιο μεγαλη και για τους δυο

Το αφεντικο τρελαθηκε οι vega σε launch τιμες https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+RX+VEGA.html

Εγω κλασσικα την πατησα εχασα την (καλυτερη) προσφορα και επεσα σε αργια στη Γερμανια και η αποστολη παει 2 μερες πισω  :cry:

Το αφεντικο τρελαθηκε οι vega σε launch τιμες https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/Radeon+RX+VEGA.html

Εγω κλασσικα την πατησα εχασα την (καλυτερη) προσφορα και επεσα σε αργια στη Γερμανια και η αποστολη παει 2 μερες πισω :cry:

Δε μπορεις να ακυρωσεις?

Η να πεις να επωφεληθεις της καλθτερης τιμης δεδομενου του πολυ συντομου της παραγγελιας?

Δε μπορεις να ακυρωσεις?

Η να πεις να επωφεληθεις της καλθτερης τιμης δεδομενου του πολυ συντομου της παραγγελιας?

Δεν το κανω τωρα η παραγγελια εφυγε την ιδια μερα απο το mindfactory και εχει κολλησει στα κεντριkα της ups. Η διαφορα θα ηταν περιπου 30 ευρω.

400 euro η 56 άρα .... ? Άλλαξε κάτι στην αγορά ή απλά έτυχε ? 

Τελικά στέλνει Ελλάδα το mindfactory ? ( είχε την εντύπωση πως είχε σταματήσει ) 

Οχι δεν αλλαξε κατι ειναι προσφορα απο το mindfactory αλλα δεν λεει μεχρι ποτε θα κρατησει. Πχ την υδροψυκτη sapphire που πηρα την ειχε μεχρι χθες αν δεν κανω λαθος και τωρα δεν την εχει. Τη msi την ειχε 100 ευρω πιο ακριβη πριν τη προσφορα.

400 ευρώ είναι η κανονική τιμή της 56αρας και 500 της 64αρας. Αν είχαν μείνει οι τιμές σε αυτά τα επίπεδα από την αρχή θα είχαν κάνει πάταγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...