Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν είμαι ευγενικός το αντίθετο είμαι αγενής και προκλητικός αλλά από θέση όχι από φύση, σε αντίθεση με πολλούς ανάγωγους σαν εμένα εγώ έχω επιλέξει την στάση μου αυτή και είναι απολύτως συνειδητή

Αντίθετα όμως υποκειμενικά προφανώς εκφράζω την άποψη για το άτομο μου ότι με διακρίνει αυτοσεβασμός, που σημαίνει απλούστερα ότι όταν δεν γνωρίζω κάτι δεν εκφράζω άποψη αλλά ερώτημα, όταν αντίθετα γνωρίζω κάτι εκφράζω άποψη και την στηρίζω με επιχειρήματα και τέλος δε συζητώ με τον οποιονδήποτε και είμαι πάντα έτοιμος να αλλάξω άποψη και θέση στην περίπτωση που ο συνομιλητής μου έχει επιχειρήματα ορθότερα από τα δικά μου, αυτός δε έχει κερδίσει και τον σεβασμό μου, για τους υπόλοιπους δε δίνω δεκάρα, αντίθετα είμαι προκλητικός όταν βλέπω να γράφουν ανοησίες σε ένα φόρουμ και μετά να σφυρίζουν αδιάφορα.....καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν είμαι ευγενικός το αντίθετο είμαι αγενής και προκλητικός αλλά από θέση όχι από φύση, σε αντίθεση με πολλούς ανάγωγους σαν εμένα εγώ έχω επιλέξει την στάση μου αυτή και είναι απολύτως συνειδητή

Αντίθετα όμως υποκειμενικά προφανώς εκφράζω την άποψη για το άτομο μου ότι με διακρίνει αυτοσεβασμός, που σημαίνει απλούστερα ότι όταν δεν γνωρίζω κάτι δεν εκφράζω άποψη αλλά ερώτημα, όταν αντίθετα γνωρίζω κάτι εκφράζω άποψη και την στηρίζω με επιχειρήματα και τέλος δε συζητώ με τον οποιονδήποτε και είμαι πάντα έτοιμος να αλλάξω άποψη και θέση στην περίπτωση που ο συνομιλητής μου έχει επιχειρήματα ορθότερα από τα δικά μου, αυτός δε έχει κερδίσει και τον σεβασμό μου, για τους υπόλοιπους δε δίνω δεκάρα, αντίθετα είμαι προκλητικός όταν βλέπω να γράφουν ανοησίες σε ένα φόρουμ και μετά να σφυρίζουν αδιάφορα.....καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν

Αν δεις πιο πανω γραφω οτι τα ειδα στο youtube απο συστηματα. Επισης εγραψα πως δεν υπάρχει αμεσο συγκριτικο. Αν θες να βαλω λινκ εδω. Δεν είμαι ανθρωπος που γραφει αερολογιες, αν και παντα υπάρχει το περιθωριο αμφισβητησης των οσων βλεπουμε στο yt. Τωρα καλα κανεις κ εισαι αποτομος. Κ εγω καπως ετσι λειτουργω. Απλα ο γραπτος λογος είναι διαφορετικος.. Βγαινουν αλλα συμπερασματα.

Τι συζητάμε τώρα...καλα κάνει και ειμαι AMD optimized...το γράφει και το παιχνίδι αλλωστε...

Μια διαφήμιση να με το συμπάθιο έχει στην αρχή AMD ryzen Vega..

Όπως και η nvidia έχει και αυτή τις δικές της συμφωνιες

Περίμενα να δω πότε θα το γράψει κάποιος αυτό :D

Διαφημισάρα έχει στην αρχή.. και δεν νομίζω να μην πληρώθηκαν από AMD να το βάλουν. Και ας χρωστάνε της μιχαλούς όπως λέει ο Τάκης.

Με σκοτώνει η ευγενεια κ το ηθος σου.. Συνεχισε μονος σου

Σημερα παρηγγειλα απο πλαισιο την saphire rx vega 64 watercooled στα 699.μαθαυριο θα την εχω.

Και εγω δεν αντεξα και την παραγγειλα σημερα απο Mindfactory  :-) btw πολυ καλη προσφορα απο πλαισιο.

• Like 1

Και εγω δεν αντεξα και την παραγγειλα σημερα απο Mindfactory  :-) btw πολυ καλη προσφορα απο πλαισιο.

Να την χαρεις! Καρταρες πηραμε!! Ποιο μοντελο? Τιμη?

Να την χαρεις! Καρταρες πηραμε!! Ποιο μοντελο? Τιμη?

Καλά εσύ πήρες θηρίο, καλοδούλευτη!

Θα συγκρίνουμε και τις διαφορές με την aircooled που περιμένω την παρασκευή.

BTW πολλές αγορές τελευταία, μήπως σας έβαλα φιτίλια; :P

• Like 1

Καλά εσύ πήρες θηρίο, καλοδούλευτη!

Θα συγκρίνουμε και τις διαφορές με την aircooled που περιμένω την παρασκευή.

BTW πολλές αγορές τελευταία, μήπως σας έβαλα φιτίλια; :P

Tην ειχα βαλει στο ματι οταν εκανε 799.μολις ανοιξα σμρ το πρωι κ την ειδα στα 699 δεν κρατηθηκα!! Εξαλλου οι custom στα 650 τις κοβω να κοστολογουνται κ οοοοοταν ειναι διαθεσιμες. Παντως το πλαισιο με εξεπληξε ευχαριστα. Δεν περιμενα τετοια τιμη αλλα κ αμεση διαθεσιμοτητα!

Btw ποσο ρευμα εχεις δωσει στο ryzen? Ιδια συστηματα εχουμε πανω κατω

Το φιτιλι το εχω απο τον Σεπτεμβρη :P Την Sapphire πηρα και εγω, βγηκε 621 μαζι με μεταφορικα με εταιρικο αφμ, μονο που θα περιμενω 10-15 μερες για να ερθει.

• Like 1

φτιάξτε ένα κανάλι στο youtube και ρίξτε κανένα gameplay να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα Ryzen με Vega. 

Μην είστε όλο λόγια !

Και δεν χρειάζεται να είναι ένας που θα το κάνει. 

Συνενοηθείτε μεταξύ σας, κάντε ένα κοινό και ρίξτε πράγμα.

Αυτή είναι η ουσία και θα βοηθηθεί πολύς κόσμος, μιας και στο youtube γίνεται της τρελής με κάθε σαχλαμάρα που βάζει ο κάθε ένας .

Θα έκανα εγώ.... αλλά δεν έχω ούτε Ryzen, ούτε Vega. 

Οπότε τι να δείτε, τον 8350 με την 6970 ....?  :cry:

• Like 3

φτιάξτε ένα κανάλι στο youtube και ρίξτε κανένα gameplay να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα Ryzen με Vega. 

Μην είστε όλο λόγια !

Αυτή είναι η ουσία και θα βοηθηθεί πολύς κόσμος, μιας και στο youtube γίνεται της τρελής με κάθε σαχλαμάρα που βάζει ο κάθε ένας .

Θα ανεβασω ο, τι μπορω γιατι οχι. Εχουμε κ 4 παιδια απο πισω. Πολλες υποχρεωσεις. Η τεχνολογία ειναι το ηρςμιστικο μας. Πιο πολυ bench παρα gaming. Που χρονος...

• Like 3

Μην είστε όλο λόγια !

Εγω να ανεβασω βιντεο στο youtube δεν αλλα ευχαριστως να ποσταρω στο φορουμ τα ψαρια που πιανουν, εχει να πεσει πολυ ωρα στο optimization   :-)

• Like 1

Tην ειχα βαλει στο ματι οταν εκανε 799.μολις ανοιξα σμρ το πρωι κ την ειδα στα 699 δεν κρατηθηκα!! Εξαλλου οι custom στα 650 τις κοβω να κοστολογουνται κ οοοοοταν ειναι διαθεσιμες. Παντως το πλαισιο με εξεπληξε ευχαριστα. Δεν περιμενα τετοια τιμη αλλα κ αμεση διαθεσιμοτητα!

Btw ποσο ρευμα εχεις δωσει στο ryzen? Ιδια συστηματα εχουμε πανω κατω

Το ryzen το δουλεύω στα 3.95 με 1.35 v under load (1.4 στο bios , έχει vdroop η B350)

Τώρα τελευταία το δουλεύω στα 3.7 με 1.2v under load (1.2375 bios) γιατί έχω κατεβάσει όλα τα fans στο minimum.

Θα ρίξουμε πολλές μετρήσεις με τις vega 64, υδρόψυκτη πήρε και ο άλλος;

• Like 1

Το ryzen το δουλεύω στα 3.95 με 1.35 v under load (1.4 στο bios , έχει vdroop η B350)

Τώρα τελευταία το δουλεύω στα 3.7 με 1.2v under load (1.2375 bios) γιατί έχω κατεβάσει όλα τα fans στο minimum.

Αν εννοεις εμενα ναι.

• Like 1

God damn 1.35v 1700 με την mortar !!! //Ελπίζω να έχεις κοτσάρει Fan πάνω στα vrm. :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...