Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που η 570 περναει την 480 :P

Στα 1080 παντως χανουν κατα κρατος οι amd.

Αστεια αναλυση πλεον το 1080.Οσο κι αν θελουν να προμοταρουν ιντελ κ nvidia, σε 1440p κ 2160 κανον κουμαντο οι ryzen κ οι vega
  • Like 1
Δημοσ.

Ε

Αστεια αναλυση που παιζει το 56.79%.

http://store.steampowered.com/hwsurvey

Εσυ σε αυτη την αναλυση παιζεις? Ισως δεν το εθεσα σωστα. Οι vega οπως κ η gtx 1070, 1080 κ 1080 ti ειναι για 1440 κ 2160.αναλογα με ρην ιπποδυναμη της καθεμιας. Το να παρει κανεις μια εξ αυτων για να παιζει σε 1080p, χωρις μαλιστα την προοπτικη να αναβαθμισει οθονη το θεωρω τραγικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε αυτη την αναλυση παιζω με την 1070.

Επειδη το θεωρεις εσυ τραγικο δε σημαινει οτι ετσι ειναι κιολας.

Ξερεις υπαρχουν και αλλα περα απο την αναλυση.Οπως τα hz.

• Like 1
Δημοσ.

Με τη 1070 εισαι οριακα για αυτη την αναλυση. Αν τωρα ειναι πανω απο 60 70 hz η οθονη σου κατι γινεται. Αλλα απο 1080 κ πανω για μενα ειναι τραγικο ναι. Προσωπικη μου γνωμη

Δημοσ.

Αν παιζεις 1080ρ 144hz τοτε ευκολα αξιοποιειται μια 1080/1080Τι.

Εγω ειμαι στα 75 και ναι μεν τα κραταει η 1070 αλλα δε λες οτι το κανει ευκολα.

Δημοσ.

Είναι weak η 1070 πλέον..Σε 1440P κρατάει δεν κρατάει 60άρι σταθερό πλέον..Θέλουμε φρέσκα προϊόντα αλλά να 'ναι καλά η AMD με τα Las Vegas που κρατάει πίσω τον ανταγωνισμό..

Δημοσ.

Αστεια αναλυση πλεον το 1080.Οσο κι αν θελουν να προμοταρουν ιντελ κ nvidia, σε 1440p κ 2160 κανον κουμαντο οι ryzen κ οι vega

Πολύ περιέργο benchmark για αυτό το λόγο.

Είναι weak η 1070 πλέον..Σε 1440P κρατάει δεν κρατάει 60άρι σταθερό πλέον..Θέλουμε φρέσκα προϊόντα αλλά να 'ναι καλά η AMD με τα Las Vegas που κρατάει πίσω τον ανταγωνισμό..

Έλα που έχεις και παράπονο με gsync  :P

Δημοσ.

Αυτές οι custom με τα πόδια εχονται πια?? Υποτίθεται η gigabyte θα χε κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη καρτα με το windforce...

Τελη Οκτωμβρη με Νοεμβρη ελεγαν οτι θα βγουν οι custom, η δε Asus ελεγε για τελη Σεμπεμβρη oh wait... gtx 1070Ti is launching...

Ακόμα περιμένετε τις Vega;

Τις περιμενουμε θα αφησουμε τα κοκκαλα μας οπως παει, εγω ειδικα με την 460 δεν αντεχω αλλο στο τσακ ειμαι να μην παραγγειλω reference  :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...