Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και θα κάνει σαν ελικόπτερο... Τα θέλω όλα φιλτατε, ησυχία, φυσιολογικές θερμοκρασίες, mini-itx... Με την 750ti μου τα έχω... Εκτός από επιδόσεις στα games... Εδώ αλλάζω τον 200αρη του core v1 μου με τον καινούργιο 200αρη της noctua για περισσότερη ησυχία... Προτιμώ προς το παρόν να θυσιάσω επιδόσεις για ησυχία... Όχι ησυχία για επιδόσεις... Φυσικά σε λογικές τιμές!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνεται πως και η γίγα θα εμαφανίσει custom, με custom PCB μάλιστα.

Προς το παρόν, διαρροή μόνο:

http://www.guru3d.com/news-story/here-it-is-custom-gigabyte-rx-vega-64-gaming-oc-8g.html

Και θα κάνει σαν ελικόπτερο... Τα θέλω όλα φιλτατε, ησυχία, φυσιολογικές θερμοκρασίες, mini-itx... Με την 750ti μου τα έχω... Εκτός από επιδόσεις στα games... Εδώ αλλάζω τον 200αρη του core v1 μου με τον καινούργιο 200αρη της noctua για περισσότερη ησυχία... Προτιμώ προς το παρόν να θυσιάσω επιδόσεις για ησυχία... Όχι ησυχία για επιδόσεις... Φυσικά σε λογικές τιμές!!!

Στο core v1 δεν νομίζω να έχεις θέμα με θερμοκρασίες, τρύπιο είναι από παντού. :P

Φαίνεται πως και η γίγα θα εμαφανίσει custom, με custom PCB μάλιστα.

Προς το παρόν, διαρροή μόνο:

http://www.guru3d.com/news-story/here-it-is-custom-gigabyte-rx-vega-64-gaming-oc-8g.html

Αυτό το πραγματάκι τώρα δηλαδή αναμένεται να καλύπτει κάρτα με κατανάλωση 300 και 400w;Θεός φυλάξει...Εδώ δεν καταφέρνει να κάνει καλά η αντίστοιχη ψύκτρα, που βάζουν, τις 470 και 480...Τέλος πάντων, θα δούμε, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.  :fear:

Αυτό το πραγματάκι τώρα δηλαδή αναμένεται να καλύπτει κάρτα με κατανάλωση 300 και 400w;Θεός φυλάξει...Εδώ δεν καταφέρνει να κάνει καλά η αντίστοιχη ψύκτρα, που βάζουν, τις 470 και 480...Τέλος πάντων, θα δούμε, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. :fear:

Δεν νομίζω να είναι η ίδια ψυκτρα. Απλά μια φωτό είναι ....

Α ρε που είναι η Sapphire να βγάλει καμία RX 56 - 64 με την Tri-X ψυκτρα της να γίνει πανικός!

Πανικός θα γίνει στην ΔΕΗ απο την κατανάλωση που θα έχει ! και να βγουν θα ειναι απλησίαστες στην τιμή οπότε ......

Πανικός θα γίνει στην ΔΕΗ απο την κατανάλωση που θα έχει ! και να βγουν θα ειναι απλησίαστες στην τιμή οπότε ......

Ναι γιατί ως γνωστόν, οι κάρτες δουλεύουν όλη την ώρα full load ...

• Like 1

Ναι γιατί ως γνωστόν, οι κάρτες δουλεύουν όλη την ώρα full load ...

Εσύ παίρνεις τις κάρτες για 10λεπτα benchmarks? Συνήθως τις παίρνουν για να ρίχνουν 5ωρα gaming κάθε μερα

• Like 2

παιδες κάρτα σε λογική τιμή ξεχάστε τη για το επόμενο έτος και βάλε. Εδώ δεν βρίσκουμε 570/580 ούτε για δείγμα.

τα 500 που έχει την 56αρα το mindfactory αρχίζει να φαίνεται ευκαιρία...

Το παρτι με τα κρυπτο έχει σταθεροποιηθεί.

Εσύ παίρνεις τις κάρτες για 10λεπτα benchmarks? Συνήθως τις παίρνουν για να ρίχνουν 5ωρα gaming κάθε μερα

5 ώρες gaming x 3 φορές την εβδομάδα με κάρτα 300 watt = 273KWh το χρόνο.

Vs

5 ώρες gaming x 3 φορές την εβδομάδα με κάρτα 250watt = 234 Kwh το χρόνο.

39kwh διαφορά.

39Kwh x 0.1771€ = 6.92€ ....

Να θυμίσω πως 7,2€ κοστίζει ένας καπνός ΚΑΡΕΛΙΑ !

• Like 3

Δεν νομίζω να είναι η ίδια ψυκτρα. Απλά μια φωτό είναι ....

Nαι, η ίδια δεν θα είναι.Δεν μπορεί αντικειμενικώς να είναι η ίδια.Εκείνη δεν κατάφερνε κάρτες με 100w μικρότερη κατανάλωση.Γι αυτό γράφω αντίστοιχη.Αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες.Μας έχει συνηθίσει η giga σε κακές υλοποιήσεις από θέμα ψύξης σε amd κάρτες.

Μάλλον θα πρέπει να πέφτει όσο undervolting επιτρέπει η εκάστοτε υλοποίηση και με αυτές μου φαίνεται.Εμένα πάντως η 570 έχει θεαματική αλλαγή κάνοντας undervolt.Δεν έχω προλάβει να κρατήσω λεπτομερώς διαφορές, αλλά είναι σοβαρές.Πόσο μάλλον σε πιο ενεργοβόρες κάρτες, οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα στερούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικής ψύξης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...